اگه زمين رو گرد (كروي) در نظر بگيريد كه بيشمار مشرق و مغرب خواهد داشت، نه دو تا مشرق و دو تا مغرب.
![]()
خوب دختر خوب اصلا حرفت درست اگرم اینجوری باشه بازم گفته ی تو نقض میشه بعدم دلیله خندت به نوشته ی نوشافرینو میشه بگی ؟!!
اگه زمين رو گرد (كروي) در نظر بگيريد كه بيشمار مشرق و مغرب خواهد داشت، نه دو تا مشرق و دو تا مغرب.
![]()
من هیچ وقت تاپیکی که موردی نداشته باشه رو حذفش نمی کنم، جز اینکه مورد دار باشه، این تاپیک رو هم حذف نکردم و درخواست دادم. من هم مثل بقیه شماها یک کاربر هستم و هیچ وقت بر این سمت حال نکردم جز بی احترامی هم چیزی ندیدم و نشنیدم از کاربرها و از خدام هم هست که به یک نفر این سمت رو بدم و فرار کنم و قبلا هم به مدیران گفتم و همین جا هم به کاربران میگم.لبته من ی اصلاح بکنم
اگه 2 سه بشه دنیا قفسه
اگه 3 چهر بشه هوا پسه
سلام پیرجو جان
اولا شما درست مطالب شروع تاپیکو نخوندید من و آقایونه دیگه هنوز چیزیرو تایید نکردیم .
در مورد سوالت
قرار نیست مردی که زن دوم داره حتما زنشو بیاره تو خونه ی اولی در واقع ی همچین چیزی تقریبا غیره ممکنه فکرم نکنم تا حالا دیده باشی
بعدم لطفا بعد از خوندن تمام نظرات در خواست حذف کنید .
دلیل نمیشه چون مدیره ارشدید با هر چی حال نکردید سریع بگید حذفش کن . شما اول ی سیخ به خودت بزن بعد ی جوالدوز به بقیه فک میکنی همه راضی باشن و خوششون بیاد سوتی هاشونو تو تاپیکت بزاری خوب خوبه منم با کفش بپرم وسطه تاپیکت بگم حذفش کن .
شاد باشی![]()
ای بابا شما چرا فقط به فکر خودتون هستید؟من بیشترین بحثم سر بچس.با سلام
چرا شو یعنی نمی دونین ؟ باشه اگر نمی دونین من براتون می گم
وقتی بچبه های بی پدرت باید شب شکم خالی بخوابن وقتی اجاره خونه قیمتش قدر خونت هست و هر جا هم میری تا می فهمن مطلقه یا بیوه هستی یه خواسته های دیگه ازت دارن وقتی همین که همسایه هات بدونن که تو خونت مردی نیست و یه مشت آدم حیوون سفت به خودشون اجازه میدن که هر چیزی را ازت بخوان و... به نظرتون اینا کمه اگر هنوز هم قانع نشدین تا براتون بگم !
البته من تعجب می کنم خودتون در ادامه به سوال خودتون جواب دادین و فکر هم نمی کنم که این یه چیزی باشه که کسی ندونه همون طور که خودتون هم اشاره کردین
این مسئله برای یه مرد سخت هست ولی برای یه زن سخت نیست که بچه هووش را جلوی چشماش ببینه؟
برای یه زن سخت نیست که بخواد یه زن دیگر رو کنار خودش ببینه ؟ من نمی دونم چرا آقایون این مسائل را وقتی برعکس گفته می شه سریعا می گن غیر ممکن هست و واسه یه مرد غیر قابل قبول ولی همین که خانوم ها حاظر به پذیرش همچین موضوعی نمی شن اونا رو محکوم به غیر منطقی بودن می کنن؟ یعنی آقایون فکر می کنن که این مسئله به غرورشون لطمه می زنه ولی یه زن هیچ غرور و احساسی نداره که جریحه دار بشه بر اثر این موضوع؟
ببینید من نگفتم چند شوهره بودن خوب هست ولی در جواب اون به اطلاح مزیت هایی که عرض کردن منم مزیت گفتم همون طور که من حاظر به پذیرش اون مزیت ها نیستم شما هم حاظر به پذیرش اینا نیستین من این مزیت ها را گفتم که بدونین می شه حتی واسه بدترین چیز هم اگر خواست دلیل آوورد
اتفاقا چند شوهره بودن در یکی از قبایل هندی هست هیچ اتفاقی هم واسه اسم پدر بچه نمی اوفته و شناسنامه به اسم مادر بچه گرفته می شه
هویت یه بچه فقط با اسم پدر مشخص می شه؟
در این هم که از توانایی های ما غافلین که حرفی نیست
اینم سایر مزیت هاش
شوهر های خانوم می تونن با هم بشینن اوغات فراقتشون را با هم پر کنن و همیشه یه نفر هست که باهاشون تخته بازی کنهو... ( می تونین اون مزایایی که برای چند همسره بودن آقایون گفته شده را برعکس کنید میشه همون ها اگ هم دیدین که نمی تونین بگین تا برعکس شده اش را بنویسم
)
و من هم باز می گم نه چند شوهری را قبول دارم و نه چند زنه بودن یه مرد این مطالب را هم اگر گفتم فقط خواستم یه پرده از جلوی چشم دوستان بره کنار حالا اگر نرفت بگن تا بیشتر انرژی به خرج بدم![]()
سلامای بابا شما چرا فقط به فکر خودتون هستید؟من بیشترین بحثم سر بچس.
ببخشیدا اگر خانوم ها مثل شما فکر میکنن بهتر هیچ وقت مادر نشن.آبروی هر چی مادره رو بردین با این حرف زدنتون.شما با این طرز تفکر جهنمم زیر پای مادران نمیذارید
آیا شما حاضرید ندونید پدرتون کی بوده؟.حاضرید از بین دو نفر که جلوی شما هستن و میدونید یکی پدرتون هست اما نمیدونید کدوم راحت زندگی کنید؟بحث ابهام هویت در غرب برای بچه هایی که نمیدونن پدرشون کیه رو برید مطالعه کنید با برید فیلم های خود غربی ها رو ببینید
هویت یه بچه در خانواده شکل میگیره پدر و مادر.اما در این جا یکی از این دو وجود ندارن
در عکس این قضیه هر دو وجود دارن.اما پدر به احتمال 85% خیلی بی رحم هست که حق مادر رو خورده.در این جا فرزند میدونه پدرش بده و میتونه تصمیم بگیره.اما در مورد بالا اصلا نمیدونه از کجا به وجود اومده.
من نمیگم زندگی برای فرزند با پدری که 2تا زن داره سخت نیست.چرا تا زمانی که بچس نمیفهمه اما بزرگ که میشه و بخصوص وارد جامعه میشه خیلی خیلی براش سخت هست اما از دید کسانی که این قضیه رو در غرب تجربه کردن با جامعه ما موردی که ندونه پدرش کی هست خیلی سخت تره
من اینجا بحث دین رو پیش نمیکشم چون تمام کسانی که دارن با استدلال دینی برخورد میکنن بحث سوءاستفاده هست.حاضرم ثابت کنم
هر هر هر! گلابی
1-من نگفتم که بهتر است خانوم ها مادر بشن،اما مادر بودن حرمت داره،مادر چه خوبش چه بدش از خیلی چیزهاش برای فرزندش میگذره.هیچی هیچی نباشه 9 ماه اونو توی شکمش با هزار مشکل نگه داشته و روزی که اون بچه به دنیا بیاد یکی از روزهای سخت اما شیرین مادر هست،میگویند:خیلی از گناهان زنان در هنگام تولد فرزند به واسطه دردهای بسیار بخشیده میشود.سلام
ببخشید می پرم وسط بحثتون توی نوشته شما مطالبی هست که فکر می کنم بخاطر تربیت یا مذهب موروثی و سنتی پذیرفته شده و اصولاً از نظر علمی قابل دفاع به نظر نمی آید.
1- اینکه بهتر است زنها مادر بشوند. دلیل علمی خاصی ندارد و کاملاً به شخصیت فرد بستگی دارد. برای یک نفر بهتر است و برای یک نفر بهتر نیست. این نفوذ سنت در اندیشه ما را نشان می دهد که تابوها را بدون دلیل می پذیریم.
2-اینکه بهشت زیر پای مادران است. حدیثی است که شما و ما شنیده اید. مصداق واقعی آن را نمی دانید. اون کسی که این حدیث را گفته است الان نیست تا منظور واقعی خود را تشریح کند. واقعیت این است که اگر بتوان این حدیث را تعمیم داد الان هند جگر خار هم توی بهشت است چون او هم مادر بوده است. پس حکم کلی نکنید که مادر بودن خوب است یا بد یا زیر پای مادر بهشت است یا جهنم.
3- شاید در جامعه ما کسانی باشند (متأسفانه) که ترجیح بدهند هیچ گاه ندانند که پدرشان که بوده است. باز هم این موضوع خیلی بد نیست البته از نظر آدمها سنتی این یک فاجعه است.
4- امروزه در جوامع بزرگ شهر نشین هویت افراد متأسفانه از خانه و خانواده گرفته نمی شود و این متأسفانه نتیجه توسعه فرهنگ بی هویت سالارانه غرب است. بازهم تابوی موهومی در ذهن ماست و فکر می کنیم دنیا در ورای آن امکان ندارد.
از نظر خيليها هيچ ايرادي نداره. شناسنامه هم خيلي اهميت نداره. مگه الآن همه شناسنامه ها درسته؟من فكر مي كنم همه مشكلات از زماني شروع شد كه انسانها خواستند گروهي زندگي كنن و يك سري قوانين براي روابط جنسي بين زنها و مردها وضع كردند. چون قبلش هيچ محدوديتي در روابط جنسي بين انسانها وجود نداشت. بعدش هم كه هرچي گذشت محدوديتها بيشتر شد، تا اينكه قرار شد كه هر مردي بتونه فقط با يك زن روابط جنسي داشته باشه و برعكس. به مرور زمان اون محدوديتها يكي يكي برداشته شد و از نو هر زني مي تونه با هر مردي روابط جنسي داشته باشه و برعكس (البته با اندكي تغييرات و پاره اي استثناء، كه شما در كشورهاي صنعتي مي تونيد ببينيدشون). اين وسط در يك سري از جاها هنوز قوانين بدوي تغيير نكردن. كه از اون جمله چندهمسره بودن هست؛ چندهمسره بودن مردها رو در ايران ديديد، چندهمسره بودن زن هم من شنيدم در بعضي از نقاط جهان، از جمله بعضي از نقاط هند، وجود داره.به اميد روزي كه همة اين محدوديتهايي كه انسانها براي خودشون درست كردند، از بين بره.
من هیچ وقت تاپیکی که موردی نداشته باشه رو حذفش نمی کنم، جز اینکه مورد دار باشه، این تاپیک رو هم حذف نکردم و درخواست دادم. من هم مثل بقیه شماها یک کاربر هستم و هیچ وقت بر این سمت حال نکردم جز بی احترامی هم چیزی ندیدم و نشنیدم از کاربرها و از خدام هم هست که به یک نفر این سمت رو بدم و فرار کنم و قبلا هم به مدیران گفتم و همین جا هم به کاربران میگم.
تاپیک شکار لحظه ها هم درش قید کردم که اگه کاربری ناراضی باشه میتونه اعلام کنه و پستش حذف بشه و من بیشتر عکس هایی رو که گذاشتم متعلق به مدیران بوده چون با اون ها بیشتر در تماس هستم و کمی خودمانی تر.
اما در این تاپیک، درسته که یک قانون می باشد و اعتراضی بر آن وارد نیست اما دلیل نمی شود که هر قانونی رو دیدم قبول کنیم. حالا همین حرف شما همسر دوم به خانه ای دیگر برود و آیا باز هم قبول دارید که پدران ما بروند و همسر دوم و چندم رو بگیرند و آیا این از نظر شما بودن اشکال می باشد؟ آیا این را قبول دارید؟ خودتون که آغاگر تاپیک هستید پس بیایید و بگوید که من این نوشت ها را یا قبول دارم به این دلایل و یا قبول ندارم به این دلایل.
=======================
حال از آغازگر تاپیک و کلیه افرادی که این تاپیک را تایید نمودند یک سوال دارم:
آیا شما حاضر هستید در خانه خود به جز مادر گرامی خودتان یا خواهر های خود ببینید یک زن دیگر وجود دارد؟ پس تایید بر این موضوع باید با آمدن یک زن دیگر در خانه خود و همچنینی اگر خواهری داریم که ازدواج کرده است داماد می تواند به راحتی چند زن دیگر را وارد خانه کند؟
=======================
شما هم که انقدر ناراحت می شن از نظرات خانوم ها می تونین اونا رو نخونین و به دوستان مردتون هم بگین بیان نظر بدن تا مثل اون تاپیکی که خود آقا حمید گفتن ضایع نشین
در ثانی این مسئله چیزی نیست که فقط به آقایون ربط داشته باشه
آره خانوما حسود اگر این که یه نفر را دوست داشته باشی و انتظار داشته بای اونم دوست داشته باشه حسادته حاضرم امضا کنم که حسود ترین آدم دنیا هستم
شما که حسود نیستین حاضرین برین برای پدرتون یه زن دیگه بگیرین![]()
ببینید من تعجب می کنم که چرا هر کس فقط از کل نوشته هام یه قسمتش را می بینه ؟ای بابا شما چرا فقط به فکر خودتون هستید؟من بیشترین بحثم سر بچس.
ببخشیدا اگر خانوم ها مثل شما فکر میکنن بهتر هیچ وقت مادر نشن.آبروی هر چی مادره رو بردین با این حرف زدنتون.شما با این طرز تفکر جهنمم زیر پای مادران نمیذارید
آیا شما حاضرید ندونید پدرتون کی بوده؟.حاضرید از بین دو نفر که جلوی شما هستن و میدونید یکی پدرتون هست اما نمیدونید کدوم راحت زندگی کنید؟بحث ابهام هویت در غرب برای بچه هایی که نمیدونن پدرشون کیه رو برید مطالعه کنید با برید فیلم های خود غربی ها رو ببینید
هویت یه بچه در خانواده شکل میگیره پدر و مادر.اما در این جا یکی از این دو وجود ندارن
در عکس این قضیه هر دو وجود دارن.اما پدر به احتمال 85% خیلی بی رحم هست که حق مادر رو خورده.در این جا فرزند میدونه پدرش بده و میتونه تصمیم بگیره.اما در مورد بالا اصلا نمیدونه از کجا به وجود اومده.
من نمیگم زندگی برای فرزند با پدری که 2تا زن داره سخت نیست.چرا تا زمانی که بچس نمیفهمه اما بزرگ که میشه و بخصوص وارد جامعه میشه خیلی خیلی براش سخت هست اما از دید کسانی که این قضیه رو در غرب تجربه کردن با جامعه ما موردی که ندونه پدرش کی هست خیلی سخت تره
من اینجا بحث دین رو پیش نمیکشم چون تمام کسانی که دارن با استدلال دینی برخورد میکنن بحث سوءاستفاده هست.حاضرم ثابت کنم
اولا با سلامميشه بگي توي كدوم پست من نشون از ناراحتي بود؟؟ من وقتي حرص خوردن دختر خانمهارو ديدم فقط داشتم از خنده ميمردم
اثري از ضايع شدن آقايون توي اين تاپيك نميبينم بلكه چيزي كه واضح مشخصه ظرفيت پايين دختر خانوماست
نه اتفاقا به خانمها هم ربط داره ولي چون خانمها ظرفيت پذيرش اين مسئله رو ندارن گفتم بحث باهاشون بي فايده ست
امضا كن خب مشكلي نيست !
من نميدونم چند بار بايد بگم كه موافق چند زنه بودن مردا نيستم
اما در مورد اينكه براي پدرم زن بگيرم...قرار نيست كه من دوست داشه باشم پدرم چند زنه باشه يا نباشه كسي كه حق گرفتن چنين تصميمي رو داره خود پدرمه ...و همه ي كسايي كه دارن در مورد چند زنه بودن مردا نظر ميدن (از آقا پسرا) از طرف خودشون دارن نظر ميدن نه از طرف پسراي آينده شون ! به خاطر عرف كنوني جامعه اين موضوع ناپسند بشمار مياد وگرنه مگه پيامبر و امامها چند تا زن گرفتن بچه هاشون اعتراضي كردن ؟؟ خداوند هم اين اجازه رو بشرطي داده كه مرد عدالت رو بين همه ي همسران و فرزندانش رعايت كنه (كه همين رعايت عدالت كار خيلي خيلي دشواريه )
بازم متذكر ميشم من مخالف چند زنه بودن آقايون (حتي يك زنه بودنشون !! ) هستم!
خوب من در جواب شما به پست خودم اونو نوشتمببینید من تعجب می کنم که چرا هر کس فقط از کل نوشته هام یه قسمتش را می بینه ؟
من فکر کنم بیشتر از 3 بار درهمو ن پستم نوشتم که نه چند زنه بودن یه مرد را قبول دارم و نه جند شوهره بودن یه خانوم را ؟
حالا می شه شما بگین به چه دلیل به من می گین آبروی هرچی مادر هست را بردم با وجود اینکه قبلا به طور کامل نظرم را در مورد چند شوهره بودن یه خانوم گفتم؟ و یا کجا بچه حاصل از یه ازدواج حالا چه مرد چند زنه و چه زن چند شوهره را خوشبخت خوندم؟
واقعا تعجب می کنم که چرا یه مطلب را باید 10 بار تکرار کنم
برای همین جواب دادن به بقیه سوالاتتون را هم بی معنا می دونم چون برای بار هزارم می گم کهنه چند شوهره بودن خوبه نه چند زنه بودن به امید اینکه با این رنگ و فونت همه ببینین و دوباره نصفه نیمه پستا را نخونن و جواب بدن
و فکر می کنم که شما هم با این ناقص خوندنتون هر طور که خودتون دلتون می خواست برام حکم صادر کردین و چیزایی که حتی از نظر من شایسته یه ... هم نبود به من گفتین ولی با این حال امیدوارم با خوندن مجدد (البته بادقت بیشتر) براتون رفع ابهام بشه
اولا با سلام
دوما من نمی دونم چرا شما همه پست های من را با عصبانیت می خونیدمن هیچوقت موقعی که عصبانی هستم حرف نمی زنم چه برسه بخوام پست بدم
پس لطفا از این به بعد پست های من را با لحن ملایم تری بخونین نه با لحن دعوا
ثالا من نگفتم که شما ناراحت شدین با توجه به پست 39# که گذاشتین گفتم اگر از نظر خانوم ها خوشتون نمی یاد نخونید
ضایع شدن هم منظورم اون تاپیکی بود که خود آقا حمید گفتن که قبلا گذاشته بودن فقط برای آقایون ( رج همین تاپیک پست #40 ) و بیشتر جنبه شوخی داشت تا چیر دیگه( به شکلک خنده کنارش یه نگاه مینداختین بد نبود
)
احتیاج به چند بار گفتن هم نیست همون یه بار کافیه
موفق و پایدار باشید ( مجردی هم بهتون خوش بگذره اساسی)
(فکر کنم این بار دیگه شکلک ه برای اینکه ثابت کنه این پست را با عصبانیت جواب ندادم کافی باشه)
کوچه علی چپ نزنن+میدیدم بعضی ها دین رو قبول داشتن اما تا بحث 4 زن گرفتن مردها پیش اومد،میگن خوب زنا بهتره چندتا شوهر میگیرن،جواب میاد که این در دین ما نمیگنجه میگن من چه کار دین دارم.ببینید شما از هرچی دوست دارید استفاده میکنید هرچی دوست ندارید رد میکنید از صحبت های یک نفر یا جمع یا مذهب یا اندیشه و ..... به این میگنسوءاستفاده
خيلي جالبه شما واسه خودتون ميبريدو ميدوزيد من كجاي پستم گفتم كه شما عصباني جواب دادين؟؟؟!!
فكر ميكنم با اون رنگاميزي كه روي پستتون كرده بودم كلمه اي از پستتون رو بدون جواب نذاشتم ... پس لازم نيست دوباره پستي كه گذاشته بودينو يه جور ديگه جلوه بدين ... در ضمن بهتون توصيه ميكنم اگه جايي تو دفاع از اظهار نظراتتون كم آوردين خودتونو به كوچه علي چپ نزنيد !
با سلام
وقتی بچبه های بی پدرت باید شب شکم خالی بخوابن وقتی اجاره خونه قیمتش قدر خونت هست و هر جا هم میری تا می فهمن مطلقه یا بیوه هستی یه خواسته های دیگه ازت دارن وقتی همین که همسایه هات بدونن که تو خونت مردی نیست و یه مشت آدم حیوون سفت به خودشون اجازه میدن که هر چیزی را ازت بخوان و... به نظرتون اینا کمه اگر هنوز هم قانع نشدین تا براتون بگم !
البته من تعجب می کنم خودتون در ادامه به سوال خودتون جواب دادین و فکر هم نمی کنم که این یه چیزی باشه که کسی ندونه همون طور که خودتون هم اشاره کردین
این مسئله برای یه مرد سخت هست ولی برای یه زن سخت نیست که بچه هووش را جلوی چشماش ببینه؟
برای یه زن سخت نیست که بخواد یه زن دیگر رو کنار خودش ببینه ؟ من نمی دونم چرا آقایون این مسائل را وقتی برعکس گفته می شه سریعا می گن غیر ممکن هست و واسه یه مرد غیر قابل قبول ولی همین که خانوم ها حاظر به پذیرش همچین موضوعی نمی شن اونا رو محکوم به غیر منطقی بودن می کنن؟ یعنی آقایون فکر می کنن که این مسئله به غرورشون لطمه می زنه ولی یه زن هیچ غرور و احساسی نداره که جریحه دار بشه بر اثر این موضوع؟
ببینید من نگفتم چند شوهره بودن خوب هست ولی در جواب اون به اطلاح مزیت هایی که عرض کردن منم مزیت گفتم همون طور که من حاظر به پذیرش اون مزیت ها نیستم شما هم حاظر به پذیرش اینا نیستین من این مزیت ها را گفتم که بدونین می شه حتی واسه بدترین چیز هم اگر خواست دلیل آوورد
اتفاقا چند شوهره بودن در یکی از قبایل هندی هست هیچ اتفاقی هم واسه اسم پدر بچه نمی اوفته و شناسنامه به اسم مادر بچه گرفته می شه
اینم سایر مزیت هاش
شوهر های خانوم می تونن با هم بشینن اوغات فراقتشون را با هم پر کنن و همیشه یه نفر هست که باهاشون تخته بازی کنهو... ( می تونین اون مزایایی که برای چند همسره بودن آقایون گفته شده را برعکس کنید میشه همون ها اگ هم دیدین که نمی تونین بگین تا برعکس شده اش را بنویسم
)
و من هم باز می گم نه چند شوهری را قبول دارم و نه چند زنه بودن یه مرد این مطالب را هم اگر گفتم فقط خواستم یه پرده از جلوی چشم دوستان بره کنار حالا اگر نرفت بگن تا بیشتر انرژی به خرج بدم![]()
خوب امیدوارم که حالا با این فونت درشت دیده باشین که من در جواب به پست خودتون همین مطالب را گفته بودم و نه در جواب به پست های سایرین ( هرچند که در اونها هم گفته بودم )خوب من در جواب شما به پست خودم اونو نوشتم
چکار جواب شما به دیگران دارم
هرکس باید پاسخ جوابی که به خودش دادن رو بگه به نظر شما اینطور نیست
حالا سر چند زن بودن آقایون بحث میکنیم اما بحث چند شوهره بودن خانوم ها منتفی شد![]()
پس لطفا اگر هنوز هم خودتون را منصف می بینین دیگه مسئله را نپیچونین و به قول خودتون به کوچه علی چپ نزنین
لطفا منظورتون را درست و واضح بگین ( از واژه بعضی ها !) تا به قول خودتون کسی برداشت بدی نکنه اگر منظورتون از بعضی ها من هستم که لطف کنید به صورت مستقیم بگین ( نکنه میترسینکوچه علی چپ نزنن+میدیدم بعضی ها دین رو قبول داشتن اما تا بحث 4 زن گرفتن مردها پیش اومد،میگن خوب زنا بهتره چندتا شوهر میگیرن،جواب میاد که این در دین ما نمیگنجه میگن من چه کار دین دارم.ببینید شما از هرچی دوست دارید استفاده میکنید هرچی دوست ندارید رد میکنید از صحبت های یک نفر یا جمع یا مذهب یا اندیشه و ..... به این میگنسوءاستفاده![]()
)تا جواب بدم اگر هم که نه لطفا دیگه جوری پست ندین که سوتفاهم پیش بیاد ( به قول خودتون نباید متن را جوری نوشت که به هر کس اجازه یه برداشت را داد در غیر این صورت مسئول عواقبش شخصی هست که بد نوشته نه کسی که بد برداشت کرده البته اگر نگین که این را هم نگفتین
)
خوب حالا ببینم انصافتون چقدره من از نظرات دیگران سو استفاده می کنم یا اشکال از شما بوده که درست حتی جواب پست خودتون را نخوندین
موفق و پایدار باشید![]()
مشكل تو اينه كه فرق بحث و كلكل رو نميدونيبا سلام و احترام به سایرین هم انشاالله جواب می دم منتها الان خیلی سرم شلوغه و کار دارم گفتم یه وقت حمل بر ترس و از این چیزا نشه
با ارزوی موفقیت برای همه![]()
فکر کنم این جواب من به پست شما بود و برای این که نشون بدم که کی خودش را به کوچه علی چپ می زنه و یا نمی خواد مطالبی را که یه نفر در پستش می گه را به صورت کامل ببینه قسمت هایی که در جواب به پست خود شما و نه دیگران را دادم و شما ندیدین را پر رنگ می کنم به امید این که این بار به صورت( به قول خودتون ) ac نخونین
خوب حالا همون پست رو توی یه فنت یکسان بزارید ببینیم کدومش بیشتره؟با سلام
اینم سایر مزیت هاش
)
خوب امیدوارم که حالا با این فونت درشت دیده باشین که من در جواب به پست خودتون همین مطالب را گفته بودم و نه در جواب به پست های سایرین ( هرچند که در اونها هم گفته بودم )
پس لطفا اگر هنوز هم خودتون را منصف می بینین دیگه مسئله را نپیچونین و به قول خودتون به کوچه علی چپ نزنین
لطفا منظورتون را درست و واضح بگین ( از واژه بعضی ها !) تا به قول خودتون کسی برداشت بدی نکنه اگر منظورتون از بعضی ها من هستم که لطف کنید به صورت مستقیم بگین ( نکنه میترسین)تا جواب بدم اگر هم که نه لطفا دیگه جوری پست ندین که سوتفاهم پیش بیاد ( به قول خودتون نباید متن را جوری نوشت که به هر کس اجازه یه برداشت را داد در غیر این صورت مسئول عواقبش شخصی هست که بد نوشته نه کسی که بد برداشت کرده البته اگر نگین که این را هم نگفتین
)
خوب حالا ببینم انصافتون چقدره من از نظرات دیگران سو استفاده می کنم یا اشکال از شما بوده که درست حتی جواب پست خودتون را نخوندین
موفق و پایدار باشید![]()
آقا ما مرد هستیم میگیم یه جاهایی ندیدیم شرمنده
در مورد سوء استفاده به این پست ها نگاه بکنید و منصفانه قضاوت کنید البته دیگران نظر دادن قبلا حالا مونده خودتون و این قضیه سوءاستفاده فقط به شما مربوط نمیشه شما یکی از اون افراد هستید
#35 (لینک پست)
#53 (لینک پست)
#34 (لینک پست)
امیدوارم شما هم منصف باشید![]()
ممنون از اینکه مثل سایرین لقمه را نپیچوندین و منطقی پاسخ می دین
ببینین اید هم من دارم اشتباه می کنم که فکر میکنم که انسان باید بتون هروی نفسش پا بذاره
یعنی واقعا برای یه مرد سخته بخواد به یه زن کمک کنه و به اون به چشم خواهری نگاه کنه ؟
( قصد اهانت ندارم ولی اقعا برام سوال هست که یعنی اینقدر باید یک انسان سست باشه؟ )
از نظر نیاز های انسانی خوب همون طور که زن بیوه یا مطلقه در جامعه هست مردای زن مرده ( ببخشید از این کلمه استفاده می کنم چیز دیگه نیافتم ) یا طلاق گرفته هم هست خوب چرا فرهنگ جامعه ما باید طوری باشه که یه مردی که به هر دلیلی زنش را از دست داده هیچ اشکالی نداره که بره یه دختر باکره را بگیره ولی یه زن بیوه که بخواد با یه پسر مجر ازدواج کنه یه چیزه نامعقول هست؟ ( مگر جامعه و فرهنگش از کسایی غیر از من و شما تشکیل شده؟ اگر هر کس خودش دیدش را عوض کنه خود به خود خیلی از مسائل حل می شه )
و در آخر درسته شما گفتین که اجازه همسر اول ولی این حرفی که می زنم از روی هوا نست از روی تجربه روابطم با آدماست حتی اون زنایی که به خاطر کمک همسرشون به یه زن بیوه اجازه ازدواج را به شوهرشون می دن ( که من اصلا حاضر به قبول این که از صمیم قلب راضی باشن نیستم) بعد از ازدواج همسرشون دچار مشکلات روحی خیلی بدی میشن که به هیچ وجه قابل جبران نیست
و باز هم متشکرم از پاسخ هاتون من هم واقعا قصد توهین به کسی را ندارمولی اینا نظر من هست که امیدوارم اگر از نظرتون جاییش اشتباه بود با دلیل توجیح کنید
خیلی ممنون که با حوصله همه پستها من جمله نوشته های منو میخونید، و ممنون که شما هم شیوا پاسخ میدین.
اول یه چیزی و مشخص کنم ، اینجا دنبال نتجه که نمیشه گشت یعنی نمی تونیم به یه نظر واحد برسیم چون همه از دید خودمون نگاه میکنیم و حرفامونم با توجه به چیزایی که می دونیم و تجربیاتمون میگه ، دست کم واسه خودمون منطقیه.
نظر شما رو قبول دارم کلاً دید جامعه ما به کسی که به هر نحو زوجشو از دست داده منفیه بخصوص روی خانم ها. کاملا درسته که میشه بدون ازدواج سرپرستی کسی و در اختیار گرفت و خود من هم از ازدواج دوم خوشم نمیاد و مسلماً حتی با رضایت همسر اول یه جورایی نامردییه در حق زن اول. حالت ایده آل انه که زن مطلقه یا بیوه در صورت تمایل بایه مرده مجرد ازدواج کنه این بهترین حالته . ولی تو شرایط فعلی جامعه ما که حتی دتر پسرهای مجرد تو ازواج کردن موندن یه کم سخته که برای یه زن بیوه یا مطلقه ( برای این همه ) بشه همسر مناسب و درخوری پیدا کرد و قرار نیست برای فرار از شرایط و تجرد و مشکلاتش تن به ازدواج با هر کسی هم بده.
اینجا یه چیزی پیش میاد بد و بدتر ، بد اینه که این خانم با یه مرد زن دار ( ولی مناسب) ازدواج کنه بدتر اینه که یا با کسی که مناسبش نیست ازدواج کنه یا تسلیم روزگار بشه و بناچار به اتفاقات ناگوار روزگار کشیده بشه . من از هر دو اینها واهمه دارم ولی بد از بدتر بهتره ، دسته کم عزت نفسش رو حفظ میکنه. بازم میگم ایده آل اینه که زن مطلقه یا بیوه به عنوان عضوی از یک جامعه مدنی طبق قوانین اون جامعه از چنان حقوقی برخوردار باشه که شرایط مادی جامعه اونو مجبور به ازواج مصلحتی نکنه تا با فراق بال بتونه مسیر صحیح تر رو خودش انتخاب کنه.
هر چند متاسفانه فعلاً این شرایط تو جامعه ما حاکم نیست پس میبایست یه شکل یه ایده و یه نظام قانونمند و منطقی پیدا کنیم تا ضمن تامین حقوق اینگونه خانم ها مشکلات ناشی از تجرد اونها رو برطرف کنه.
البته با توجه به اینکه تو این انجمن دوستان همه تحصیلکرده و از هوش و شعور بالایی برخوردارن مسلماً میشه یه الگوی منطقی برای این قضیه پیدا کرد و باز هم جای شکرش باقیه که همین شعور مانع از سوء تعبیر حرفها و گفته هامون میشه.
واقعا ممنون از پاسخی که دادین راستش فکر کنم از این همه جمعی که نظر دادن از نظرم تنها پستی که منظور من را فهمید و درست همون سوالی که داشتم را جواب داد شما بودینخیلی ممنون که با حوصله همه پستها من جمله نوشته های منو میخونید، و ممنون که شما هم شیوا پاسخ میدین.
اول یه چیزی و مشخص کنم ، اینجا دنبال نتجه که نمیشه گشت یعنی نمی تونیم به یه نظر واحد برسیم چون همه از دید خودمون نگاه میکنیم و حرفامونم با توجه به چیزایی که می دونیم و تجربیاتمون میگه ، دست کم واسه خودمون منطقیه.
نظر شما رو قبول دارم کلاً دید جامعه ما به کسی که به هر نحو زوجشو از دست داده منفیه بخصوص روی خانم ها. کاملا درسته که میشه بدون ازدواج سرپرستی کسی و در اختیار گرفت و خود من هم از ازدواج دوم خوشم نمیاد و مسلماً حتی با رضایت همسر اول یه جورایی نامردییه در حق زن اول. حالت ایده آل انه که زن مطلقه یا بیوه در صورت تمایل بایه مرده مجرد ازدواج کنه این بهترین حالته . ولی تو شرایط فعلی جامعه ما که حتی دتر پسرهای مجرد تو ازواج کردن موندن یه کم سخته که برای یه زن بیوه یا مطلقه ( برای این همه ) بشه همسر مناسب و درخوری پیدا کرد و قرار نیست برای فرار از شرایط و تجرد و مشکلاتش تن به ازدواج با هر کسی هم بده.
اینجا یه چیزی پیش میاد بد و بدتر ، بد اینه که این خانم با یه مرد زن دار ( ولی مناسب) ازدواج کنه بدتر اینه که یا با کسی که مناسبش نیست ازدواج کنه یا تسلیم روزگار بشه و بناچار به اتفاقات ناگوار روزگار کشیده بشه . من از هر دو اینها واهمه دارم ولی بد از بدتر بهتره ، دسته کم عزت نفسش رو حفظ میکنه. بازم میگم ایده آل اینه که زن مطلقه یا بیوه به عنوان عضوی از یک جامعه مدنی طبق قوانین اون جامعه از چنان حقوقی برخوردار باشه که شرایط مادی جامعه اونو مجبور به ازواج مصلحتی نکنه تا با فراق بال بتونه مسیر صحیح تر رو خودش انتخاب کنه.
هر چند متاسفانه فعلاً این شرایط تو جامعه ما حاکم نیست پس میبایست یه شکل یه ایده و یه نظام قانونمند و منطقی پیدا کنیم تا ضمن تامین حقوق اینگونه خانم ها مشکلات ناشی از تجرد اونها رو برطرف کنه.
البته با توجه به اینکه تو این انجمن دوستان همه تحصیلکرده و از هوش و شعور بالایی برخوردارن مسلماً میشه یه الگوی منطقی برای این قضیه پیدا کرد و باز هم جای شکرش باقیه که همین شعور مانع از سوء تعبیر حرفها و گفته هامون میشه.
درسته نمی شه نظر کسی را رد کرد و یا خواست که همه مثل هم فکر کنندو نتیجه یکسانی بگیرن چون هر کس یه هدف و دیدگاهی برای خودش داره که کاملا محترمه
ولی بعضی از مواقع همین بیان نظرات باعث می شه که آدم یه سری مسائل را که اصلا نمی دیده با توجه به نظریات دیگران بیشتر بهش توجه کنه این موضوع تا به حال برای خودم بارها پیش اومده و باعث شده راجب به موضوعات دیدگاهم عوض بشه
امیدوارم همواره از پاسخ های خوب و منطقی شما بهره ببرم
با سپاس و تشکر فراوان![]()
میشه بفرمایید کجایس قرآن اومده زمین گرده؟
با سلام خدمت همه دوستانآقا چرا دعوا میکنید؟این حرف خداست.
ای کسانی که حرف خدا را خیانت و اشتباه میشمارید و کاملا انرا رد میکنید
بترسید از عذاب روز قیامت که همانا با کسانی محشور میشوید که به خدا نقص نسبت میدهند
هنوز دیر نیست.توبه کنید همانا که خداوند توبه کنندگان را دوست دارد و امید است شمارا ببخشد
منم موافقم شما نظرتون رو گفتیدبا سلام خدمت همه دوستان
بازم می گم نظراتم نه برای توهین و اهانت به شخص یا گروه خاصی هست و نه به منظور اینکه بخوام همه را وادار کنم که بگن حرفام درسته و همه باید مثل من فکر کنن بلکه نظرات یه انسان ناقص العقل هست که سعی می کنه با بحث ( نه دعوا ) اشتباهات خودش را متوجه بشه پس با احترام به نظر همه دوستان من هم نظرم را می گم
با نظرات کاملا منطقی bluepelikan در رابطه با دلالیل این قانون موافقم ولی این را در جواب دوستانی نوشتم که خانوم ها را متهم به پذیرفتن چیزهایی که فقط به سودشون هست میکنن ( البته اگر هم من بد برداشت کردم پیشاپیش عذر می خوام)
درسته این که یه مرد می تونه 4 تا زن داشته باشه حرف خداست ولی همه ما می دونیم یه سری از کار ها و باید نباید های ما به خاطر دین هست و یک سری هم به خاطر عرف جامعه مثلا از لحاظ دینی یه حداقل پوشش مجاز برای مرد تعریف شده کهولی اگر کسی بخواد با اون پوشش مجاز داخل خیابون بیاد از نظر عرف جامعه قابل پذیرش نیست حالا هر چی هم بگه خدا من را با این پوشش مجاز می دونه!
در رابطه با سایر مسائل هم همین طوره مثلا اسلام گفته 4 تا زن مجازه ولی آیا همه همون شرایطی را که خدا گفته برای یه زن باید رعایت کنن و انجام میدن انجام میدن؟
مثلا در اسلام گفته شده زن تنها یه وظیفه نسبت به شوهرش داره اونم تمکین از شوهرش هست و لا غیر و حتی وظیفه شیر دادن به بچه اش را هم نداره و مرد موظفه که برای بچه دایه بگیره و به همین ترتیب برای کارهای منزل و سایر موارد...
حالا واقعا چند درصد از مردا این طور با خانومشون رفتار می کنن که حالا می خوان برن 4 تا زن بگیرن؟
یا حتی اگر یه زن بگه من کارای خونه انجام نمی دم چون اسلام گفته وظیفه من نیست کدوم مردی قبول می کنه و می گه چشم عزیزم برات کلفت می گیرم؟
پس وقتی خانوم ها از اون حقوقی که اسلام بهشون داده برای بقا و پایدار بودن زندگیشون به راحتی می گذرن چون عاشق یچه ها و شوهرشون هستن و به طوری که حتی اون حقوق شاید دیگه اصلا به چشم نیاد و بر عکس به وظیفه خانوم ها تبدیل شده باشه ( به طوری که همه ما اگر یه روز بریم خونه ببینیم ناهار نداریم و مامانمون رفه بیرون می خوایم خون به پا کنیم) فکر نکنم که این انتظار زیادی باشه که آقایون هم یه مقدار از حقوقشون برای پایداری خانواده بگذرن !
حالا کدوم مردی اون چیزایی که اسلام گفته برای زنش پیاده کرده که حالا بخواد بره از باقی حقوقش استفاده کنه
به شخصه هر چی ازدواج مجدد دیدم به این صورت بوده که بنده خدا همسر اول مرد یه عمر با بی پولی و نداری های شوهرش ساخته و حالا که وضع مالی مرد خوب شده تصمیم به ازدواج مجدد گرفته و نه تنها همون زندگی آرومی را که داشته از دست داده بلکه هزار مرتبه زندگیش بدتر شده
با آرزوی یه زندگی موفق برای همه دوستان![]()