نخیر قابل اعتماد استخیلی ها تو دنیا ، همسرشون رو از طریق دنیای مجازی انتخاب میکنند.
آیا این گزینه در کشور ما هم قابل اعتماد هست؟
من ک قبولش ندارم!
وقتی طرف جلو چشممونه میره هزارتا کار یواشکی میکنه .. حالا وای ب حال دنیای مجازی ..
ممکنه عکسش فتوشاپ باشه! ممکنه اطلاعات کاذب بده بهت .. ممکنه در عین حال با چن نفر در ارتباط باشه و وعده دروغین بده ..
ممکنه سرکار گذاشته باشدت ..
بنظر من خب 90 درصد نه ولی 10 درصد ممکنه باعث انتخاب درست شه آدم میتونه زمان بذاره و بشناسه ولی تا جاای که میشه بهتره که بزرگترین انتخاب زندگی رو از دنیای مجازی انتخاب نکردخیلی ها تو دنیا ، همسرشون رو از طریق دنیای مجازی انتخاب میکنند.
وقتی توی دنیای واقعی همسر انتخاب می کنی متوجه می شی که وای چه کلاهی سرت رفته ! فکرش بکن حالا توی دنیای مجازی همسر انتخاب کنی !خیلی ها تو دنیا ، همسرشون رو از طریق دنیای مجازی انتخاب میکنند.
دلیل ؟ هم نخیر و هم قابل اعتماده؟نخیر قابل اعتماد است
شما چرا اینقد بد بینی؟وقتی توی دنیای واقعی همسر انتخاب می کنی متوجه می شی که وای چه کلاهی سرت رفته ! فکرش بکن حالا توی دنیای مجازی همسر انتخاب کنی !
خیلی زیاد
طبق معمول ، موضوع تاپیک رو متوجه نشدی ولی با اینحال جواب دادی.فتوشاپ چیه؟به فرض که فتوشاپ باشه ؛ خب بالاخره خود واقعی طرفو می بینی که!
اون بحث کار یواشکی هم ربطی نداره...یعنی مثلا یکی که میاد خواستگاری شما تو عالم واقعیت ، جنابعالی بعدش تعقیبش می کنید؟
سرکار؟
یا من موضوع تاپیک رو متوجه نشدم یا شما...
شما که بضاعت شرکت تو این بحثت دو کلمه هست , چه اصراری هست که بیای و بخوای شرکت کنی؟ نظرات دوستان رو بخونی , کمکت میکنه که به دانش و آگاهیتون اضافه بشه و این خیلی عالیه.
خیلی ها تو دنیا ، همسرشون رو از طریق دنیای مجازی انتخاب میکنند.
albate age ehsasi va ajoolane tasmim nagiraan va aghelane pish beran
majazi baraye ashenayi ebtedayi jaye khooobist ama baraye ezdevaj bayad beran tooo vagheiyat va sanjiidane masayeleshoooon
bale kamelan dorost va matin
man too avalin safhe tapik post gozashtam va kamel tozih adm
تو دنیای مجازی میشه به بعضی خصوصیات طرف پی برد که تو دنیای واقغی اونا رو پنهون میکنه و برعکسش هم ممکنه.
شما اینجا میتونی حرفاتو راحت بگی یا بین خانواده؟و برعکسش بیشتر فک میکنم درست باشه. به عنوان مثال به چه خصوصیاتی میشه پی برد در مجازی که تو واقعیت ممکنه پنهون بشه؟
دلیلتون برای این نوع فکرتون چیه؟و برعکسش بیشتر فک میکنم درست باشه؟