چقدر با خودمون صادقیم؟

y.h.m.b

عضو جدید
من با خودم یه رفاقت دیرینه دارم و کلی هم با هم صادقیم وهر کاری چه خوب چه بد بهش میگم اونم خیلی با من منطقی برخورد میکنه
واسه همین به این رفاقت 18.75 میدم:D

• Like
واکنش ها: ho_b

نقاب خردادی

کاربر بیش فعال

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از خودم تا حدودی راضیم ولی یه چند سالیه که از خودم ناراضیم پس اگه هرسال یه نمره داشته باشه من 17 میشم.

• Like
واکنش ها: ho_b

نقاب خردادی

کاربر بیش فعال
13

من عدد 13و خیلی دوس دارم واسم خوش شانسی میاره

اما نمره ام 10 هس

این تاپیک منو یاد یه قصه زیبا انداخت ممنون استارتر

راز صداقت

دويست و پنجاه سال پيش از ميلاد در چين باستان شاهزاده اي تصميم به ازدواج گرفت. با مرد خردمندي مشورت کرد و تصميم گرفت تمام دختران جوان منطقه را دعوت کند تا دختري سزاوار را انتخاب کند. وقتي خدمتکار پير قصر ماجرا را شنيد بشدت غمگين شد، چون دختر او مخفيانه عاشق شاهزاده بود، دخترش گفت او هم به آن مهماني خواهد رفت. مادر گفت: تو شانسي نداري، نه ثروتمندي و نه خيلي زيبا. دختر جواب داد: مي دانم هرگز مرا انتخاب نمي کند، اما فرصتي است که دست کم يک بار او را از نزديک ببينم. روز موعود فرا رسيد و شاهزاده به دختران گفت: به هر يک از شما دانه اي مي دهم، کسي که بتواند در عرض شش ماه زيباترين گل را براي من بياورد،ملکه آينده چين مي شود. دختر پيرزن هم دانه را گرفت و در گلداني کاشت.
سه ماه گذشت و هيچ گلي سبز نشد، دختر با باغبانان بسياري صحبت کرد و راه گلکاري را به او آموختند، اما بي نتيجه بود، گلي نروييد. روز ملاقات فرا رسيد ، دختر با گلدان خالي اش منتظر ماند و ديگر دختران هر کدام گل بسيار زيبايي به رنگها و شکلهاي مختلف در گلدان هاي خود داشتند. لحظه موعود فرا رسيد. شاهزاده هر کدام از گلدان ها را با دقت بررسي کرد و در پايان اعلام کرد دختر خدمتکار همسر آينده او خواهد بود.
همه اعتراض کردند که شاهزاده کسي را انتخاب کرده که در گلدانش هيچ گلي سبز نشده است. شاهزاده توضيح داد: اين دختر تنها کسي است که گلي را به ثمر رسانده که او را سزاوار همسري امپراتور مي کند: گل صداقت... همه دانه هايي که به شما دادم عقيم بودند، امکان نداشت گلي از آنها سبز شود!!!

برگرفته از کتاب پائولو کوئليو

منم یاد داستانه دختری که ادعای عشق کوروش کبیرو داشت افتادم که بسیار جوان زیبا و اصیل.......

که کوروش گفت تو لیاقت بیش از من را دارایی و گفت پشته سرت را بنگر برادر زیبا و جوانم لایق توست
....

دختر که سر برگرداند . هیچکس نبود. . . . .

و کوروش کبیر گفت این است عشقه تو به من؟؟!!!!

نقاب خردادی

کاربر بیش فعال
منم یاد داستانه دختری که ادعای عشق کوروش کبیرو داشت افتادم که بسیار جوان زیبا و اصیل.......

که کوروش گفت تو لیاقت بیش از من را دارایی و گفت پشته سرت را بنگر برادر زیبا و جوانم لایق توست
....

نمره 15 میدم

یادم رفته بود

ho_b

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

....

لطف می کنین منبع این داستانم بذارین؟ آخه من یه جورایی برعکس این داستانو شنیدم:smile:

آخرین ویرایش:

عباس پاشائي

عضو جدید
من گناه كارم نمره اي به خودم نميدم اما به يك چيز يقين دارم
چون نامه جرم ما به هم پيچيدند / بردند و به ميزان عمل سنجيدند
بيش از همه گناه ما بود ولي / ما را به محبت علي (ع) بخشيدند

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
20

من تو زندگیم صافم مثل کف دستتتتتتتتتتتت

باورتون نمیشه از دوستانم بپرسید

takbarg

عضو جدید
از 20بخودم 20 میدم..چون از صداقتم ضربه میخورم..کاش نه با دیگران نه با خودم صادق میبودم تا کمی دلم نمیشکست

درکه

عضو جدید
7 چون هنوز اول راه هستم خیلی دیگر از این جاده زندگی مونده

l0ve.s0ng

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خيلي سخته تصميم گيري ولي14_15به نظرم خوبه

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا اینجاش رو که خراب کردیم ولی ادم هر چه قدر بخواهد خوب باشه و از لحضات استفاده کنه بازم خیلی از فرصت ها رو از دست می ده

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من سعی میکنم همیشه با خودم صادق باشم فک میکنم کمه کمش 14 یا 15 بگیرم شاید

♠MAHSA♠

عضو جدید
اگه این سوالو پارسال این موقع کسی ازم می پرسید به خودم 17-18 میدادم ولی حالا نمی دونم شاید 4-5 امسال خیلی اشتباه داشتم :(:cry:

مرد تنهای شب

عضو جدید
من حداکثر تلاشم اینه که با خودم صادق باشم
چون اولین حسن رو واسه خود فرد داره
در ضمن اگر صداقت نباشه یکی از مضراتش اینه که باعث کوچکتر شدن مغز شده و در دراز مدت مسبب آلزایمر و کاهش حافظه می شه