*Essi*
اخراجی موقت
امیدوارم به عشقتان برسید.من عاشقشم

امیدوارم به عشقتان برسید.من عاشقشم
بیکار نیستی، هوس جهاد میکنی،میگی بیام یک چیز بگویم.
نظرسنجی ها هم در پیت شد،طرف تا حالا تو این باشگاه نبوده، اما کاملا از وضعیت نظرسنجی ها و......... خبر داره!!!!!!!!!
کسیکه در اولین مطلبش بنا را بر حمله به سایرین قرار بده،آدم تازه وارد و نا آشنا به اوضاع باشگاه نیست.
شما هنوز از راه نرسیدی،گفتی اینها شعار غرب میدهند و............
به قول محمود، صبر کن یک کم عرقت خشک بشه،بعدا بیا گپ بزنیم.
با تشکر.![]()
1.in jor chiza ziade amma az koja malom in aksa zori bode??! shayad vase shokhi in aksaro gereftan khonevade hashon vase khandee!!! bad 1 seri azin aksa injori daromade biron![]()
چی بگم والا؟؟؟
اما خیلی با نمک میشن.مخصوصا پسرها وقتی روسری و چادر سر میکنن
با این کار مخالفم نه تنها بچه رو از دین زده میکنه بلکه باعث انزوا و گوشه گیریشونم میشه چون وقتی به چادر چاقچول عاد کرد دیگه باید بازی با پسرا و نامحرمارم کنار بذاره
خوب بچه خودشه دوست داره چادر کنه سرش
حالا مشکل شما چیه ؟؟
چه فرقی واسه شما داره ؟؟
من دوست دارم بچه ام بی حجاب بیاد بیرون،شما مشکلی داری؟چه فرقی واسه شما داره ؟؟
خوب بی حجاب بیاد بیرون ، مگه کسی چیزی گفتهمن دوست دارم بچه ام بی حجاب بیاد بیرون،شما مشکلی داری؟
بازی؟؟؟
مگه میشه بازی کرد؟؟؟
خوب بچه خودشه دوست داره چادر کنه سرش
حالا مشکل شما چیه ؟؟
چه فرقی واسه شما داره ؟؟
بازی؟؟؟
مگه میشه بازی کرد؟؟؟
شما تا حالا چندتا رو دیدین که دین گریز شدن.واسه کسی فرقی نداره ولی واسه خود بچه مشکل ایجاد میشه
تا حالا فکر کردی چرا بچه هایی که تو خانواده های مذهبی بودن اسلام زده و دین گریز شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی گفته ؟؟؟؟؟؟ نه اصلا اینجوری نیستواسه کسی فرقی نداره ولی واسه خود بچه مشکل ایجاد میشه
تا حالا فکر کردی چرا بچه هایی که تو خانواده های مذهبی بودن اسلام زده و دین گریز شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من توی خانوادهای خیلی مومن دیدم که از بچگی دختراشون چادر سر می کنن اما همین مستقل می شن طوری عوض میشن که اینطوریمیشی
البته گفتنی هست که در تمام قوانین دنیا استثنا موجود است
ولی من کلی گریه کردم !!!!وای کلی خندیدم وقتی این عکسا رو دیدم
ولی من کلی گریه کردم !!!!
بازم یه سوال چالشی!!!!!
من خودم به حجاب چندان اعتقادی ندارن،ولی جواب سوال شما اینه که دوست دارن چادر سر بچه هاشون کنن،میخوان از بچه گی فرزندانشون رو با ارزش های دینشون آشنا کنن!!!
کسی هم نمیتونه بگه چرا!!!
دموکراسی حاکمه دیگه!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | انتشار تصاویر خانواده بی گناه ایرانی از سوی یک انگلیسی+تصاویر | گفتگوی آزاد | 16 | |
![]() |
حکایت خانواده های ایرانی | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
یه مساله عجیب در خانواده | گفتگوی آزاد | 103 | |
![]() |
کوروش کبیر و خانواده ایشان | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
شما چطور خانواده تان را میبینید؟؟؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 17 |