چرا ازدواج نميكنين؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان عزیز تمام حرفهای من جنبه شوخی داشت
و امیدوارم کسی ازدستم دلخور نشده باشه
شب همگی خوش

zemestan_d

عضو جدید
خب نه من نمیخوام بگم مردم اصلا من نامرد نامردا!!!!
من واسه این ناراحت نشدم
ناراحتی من اینه البته دور از جون شما
یه عده از دخترا هی میان میگم کو مرد کو مرد
حالا غافل از این که یکی باید به خودشون بگه کو زن!!!!

خوب بگید اشکالی نداره بگید کو زن؟؟؟؟ من که ناراحت نمیشم چون در مورد خودم نه شک دارم نه احساس بدی دارم;)

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هه هه هه بسی بسیار خندیدیم مطالب شما همیشه موجبات شادی و خنده ی ما رو فراهم میکنه......................... برو از دخترا بپرس ببین چند تا مرد دور و برشون سراغ دارن که بشه بش گفت مرررررد.....من مشکل دارم این همه دختر چی؟؟؟؟؟؟

یه دختر چطور میتونه تشخیص بده کی مرد واقعیه؟؟؟
لطفا اسم مردونگی رو نبرین شماها که خودتون بهش هیچ بهایی نمیدین...
شما مشکل دارین به کنار ولی هیچ دختری نمیتونه اینو بگه که کوو مرررررررررررد!؟چون نمیتونه بشناسه و ببینه!؟دختری که خوبه وقته اینکه باهمه باشه و ببینه کی مرده رو نداره!
مد نظر شما همون مرررد پولداره و لطفا نگین کو مرد!؟ما نمیگیم کو زن چون میدونیم دختر پاک هست.بقیه رو متهم نمیکنیم خودمونو اصلاح میکنیم چون ضعیف نیستیم.

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برو جلو سوووت بزن:biggrin: ببخشید نا خود اگاه اومد:D

خدا ببخشه ...
خیییییلی بچه تر ازونی هستی که بخوام بیام جواب حرکت زشتتو مثه خودت بدم.ولی همیشه گفتم بازم میگم کامنتا مثه سند میمونن...این کامنتا رو بعدا که بزرگ شدی میای میخونی پشیمون میشی پس سعی کن اولا فک کن بعد نظر بده دوما اگه طبق معمول بدون فکر نظر دادی بعدش ویرایشش کن.
به ضمیر ناخودآگاهتونم یه مراجعه بکنین و یه سری چیزای باطلشو بریزین دوور...

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هه هه هه بسی بسیار خندیدیم مطالب شما همیشه موجبات شادی و خنده ی ما رو فراهم میکنه......................... برو از دخترا بپرس ببین چند تا مرد دور و برشون سراغ دارن که بشه بش گفت مرررررد.....من مشکل دارم این همه دختر چی؟؟؟؟؟؟
همین که شما به مشکل دار بودن خودتون اعتراف کردید ما را بس است.شما هم به فکر فساد اخلاقیه خودت باش و سعی داشته باش خودتو اصلاح کنی.بالاخره یکی بیاد بگیرت.بقیه هم به فکر خودشون هستن.حالا بشین حسابی بخند

unstoppable

کاربر بیش فعال
چرا ازدواج نمیکنیم؟!
1-توانایی مالی نداریم
2-توقعات اکثر خانوم ها خیلی بالاست
3-خونه و ماشین نداریم
4-من هنوز از جوونیم لذت کافی نبردم (این شخصی بود + لذت مجردی با لذت متأهلی فرق داره)
5-کی به من زن میده؟!
6-اصلا دختر باب میل من هنوز وجود داره؟ (پیدا کردن دختر خوب و پاک یکم سخت شده)
فعلا همینا کافیه

dey68

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا ازدواج نمیکنیم؟!
1-توانایی مالی نداریم
2-توقعات اکثر خانوم ها خیلی بالاست
3-خونه و ماشین نداریم
4-من هنوز از جوونیم لذت کافی نبردم (این شخصی بود + لذت مجردی با لذت متأهلی فرق داره)
5-کی به من زن میده؟!
6-اصلا دختر باب میل من هنوز وجود داره؟ (پیدا کردن دختر خوب و پاک یکم سخت شده)
فعلا همینا کافیه

پسر معلومه دلت خیلی پُره ها... بیخیال سخت نگیر... دختر خوب کمیاب شده ولی میشه پیدا کرد فقط دقت وحوصله میخواد.

dey68

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب راس میگم دیگه بازم میخوای بحث دیشب رو باز کنی ...مام که از حرفمون کوتا نمیایم ...دختر باید آشپزی بلد باشه! وسلام

برو یاد بگیر، بعدش از تاپیک مردم بیا بیرون، اینجا رو هم نکن مثل دیشب
بچه مردم با هزار امید و ارزو تاپیک زده

محمد راس میگه ...

some1

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب راس میگم دیگه بازم میخوای بحث دیشب رو باز کنی ...مام که از حرفمون کوتا نمیایم ...دختر باید آشپزی بلد باشه! وسلام

محمد راس میگه ...

:cry::cry::cry:

من میرم اشپزی یاد بگیرم...................

unstoppable

کاربر بیش فعال
پسر معلومه دلت خیلی پُره ها... بیخیال سخت نگیر... دختر خوب کمیاب شده ولی میشه پیدا کرد فقط دقت وحوصله میخواد.

نه باو اتفاقاً هیچی توش نیست (اون موقع ناهار نخورده بودم!!!)

100% موافقم ، دختر باید آشپزی و خیاطی یاد بگیره بعد بره خونه شوهر:child:

natashkooh

عضو جدید
با این وضع جامعه و گرونی و کار و مشکل مسکن و... اصلا چرا باید ازدواج کرد.
شما به من بگین....

dey68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه باو اتفاقاً هیچی توش نیست (اون موقع ناهار نخورده بودم!!!)

ok

100% موافقم ، دختر باید آشپزی و خیاطی یاد بگیره بعد بره خونه شوهر:child:

حالا خیاطی رو بلد نباشه زیاد مشکلی نداره... ولی آشپزی واجبه!

با این وضع جامعه و گرونی و کار و مشکل مسکن و... اصلا چرا باید ازدواج کرد.
شما به من بگین....

عمو چرا میزنی....خب ازدواج نکن ...زوری که نیست!
(
بخدا همه این مشکل ها رو دارن ...اگه یه دختر خوب وبا درک فهم بالا پیدا کنی حتما باهات راه میاد نترس... اون موقع روز به روز تو زندگی پیشرفت میکنی)

nish nish

کاربر فعال
سلام.........:gol:

امارها ميگه كه داره سنه ازدواج بالا ميره......اما چرا؟مشكل از كجاست؟

دوستان نظره خودشون ....و مشكله خودشونو بگن....بگن كه چرا ازدواج نميكنن؟؟

مرسي ...تشكر يادتون نره

ازدواج یعنی قفس
یه نگاه به دور وبرت و ادمایی که ازدواج کردن بندازببین چه حالی دارن بامنی که الان مجردم ودارم عشق وحال میکنم چه حال
ازدواج مسئولیت بچه وشوهر
سختی های که یه عمر پدرومادربرا امثال من کشیدن والان نتیجش چیزی جز چین وچروک ودردوبدبختی وهزار قدر نشناسی دیگه نیست
این دلیل که بقیه رو دیدی ودرسایی که گرفتی کافیه که ازدواجو بذاری کنار

دختر معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلیلش کامل روشنه و خیلی از دوستان هم متذکر شدن
برای پسرا : ترس از احساس وظیفه ای که گریبانگیرشون میشه و نداشتن پول و موقعیت اقتصادی برای شروع یه زندگی مختصر ضمن اینکه وجود دوست دختر براشون کفایت میکنه
بنابراین تو این دوره زمونه با این اوضاع اقتصادی اعتقاد راسخ و شجاعت می خواهد ازدواج
برای دخترا : بالا رفتن توقعات عدم اعتماد به پسرا و مستقل شدنشون باعث شده به فکر خودشون باشن و خوشی ها شون خونه ی امن و راحت پدر
در کل اگر کسی ( چه دختر و چه پسر ) به قداست ازدواج و همینطور به اهمیتش در زندگی فردی و شخصی هر انسان پی ببره هم تحمل سختی ها راحت میشه و هم حتی کنار اومدن با سختی ها در کنار کسی که با او همفکر هست و همراه و دوست ، شیرین می شه