پسرهای ترشیده که دنبال زن می گردند

mongol

عضو جدید
توصیه های کاربردی،مخصوصه پسر هایی که زن گیرشون نمییاد:
نکته :این مورد را همه پسر ها بخونند چون شاملِ همه میشه.
1.اولین دختری که به تورتون خورد ازش شماره بگیرند (ولی چون در این کار استعداد ندارید بهتره دور اینکار را خط ِ قرمز بکشید)
2.اگه خواستید دختری را زیره نظر بگیرید (که بیخود کردی) باید زیر چشمی طوری که متوجه شما نشه زیره نظرش بگیری...
نکته:چون در این کار هم مثل مورد ِ (1) ..... ندارید ، بهتره عینک بزنید.
3.اگه دختری را دیدید که تنها نشسته سَرِ صحبت را باهاش باز کنید
و به مورد ِ (1) مراجعه کنید .
نکته: قبلش دورو بر تان را یه نگاهی بندازید چون ممکنه یه دفعه ای یه دست از عقب اون گردن ِ نسبتاَ نحیفتان را بچلاند.
4.به هر دختری که رسیدید سلام کنید و خود را بچه مثبت نشون بدید
ولی مواظب بعضی لنگه کفش ها باشید.
5.اگه خواستگاری هر دختری رفتید و جواب رَد شنیدید نااُمید نشوید خواستگاری یکی دیگه بروید گرچه بازم جوابِ رَد می شنوید.( پسر بايد پورو باشه)
6.اگه یه دختری را خیلی دوست دارید ولی به شما محل نمی ده، با یه دختره دیگه بیرون برید طوری که اون شما را ببینه .
نکته:که در این صورت نه تنها به شما دیگه محل نمی ده ،تا کفش هم نثارتان می کنه.
7.تا می توانید سن ازدواج را ببرید بالا چون دخترها،دختر ِنارنج و ترنج اند که ازآفتاب و سایه می رنجند.
اگرچه ریسکش خیلی بالا است, ممکن دیگه کسی بهتون دختر نده،
چون ترشی هم تاریخ اِنقضا داره,تا یه حدی می توان تحملش کرد.
نکته:در صورت موفّق نشدن در این مورد یه ظرف حتماً آماده کنید.
حتماً میپرسی برای چی؟ خوب دیگه، برای ترشی.(ادم كه انقد خرفت نميشه)
8.اینقدر سرِ کوچه و خیابون ها کیشیک نکشید,که شاید شتر بخت رد بشه و شما بهش التماس کنید که شاید در خونه شما هم بخوابه .
نکته:ممکنه شتر بخت را با شتر ؟ اشتباه بگیرید واونم بخوابه و دیگه بلند نشه.که در این صورت(فاتحه مع صلوات)...
9.اگه دانشجو(یا سرباز) هستید,از خوردن غذاهای اونجا جداً خود داری کنید چون همون یه ذرّه همت را هم اَزِتون میگیره.به جاش موز معجون بخوريد
اين مورد مخصوص امير حجواني
10.اگه قیافه نداری،اشکال نداره عوضش ماشین داری ...
چی؟!!ماشین نداری... اشکال نداره عوضش خونه داری...
بازم چی؟!! خونه هم نداری...خوب مشکلی نیست چون کار ِ،را که داری بعداً هم؛میشه خونه و ماشین خرید.
وای نگو که کار هم نداری!!! ترشی هم که اُفتادی، پس بهتره بری یه جایی خودت را گمو گور کُنی.
11.یه توصیه : اگه قیافه نداری؛ نری... ابروهات را برداری،صورتت را تیغ بزنی، یکمی از لوازم آرایشی مامان جونت کش بری، همین جوری خوبی (فقط یکمی سرو وَعظت را درست کن).
12.اگه از دوست دختر و هم دانشجویی به جایی نرسیدی چاره ای نداری جزء این که، بری سراغ همون دخترها فامیل...
13.اگه از قبل سابقه ات خراب نباشد کارت زیاد هم مشکل نیست، ولی... شما که تو 7 آسمون یه ستاره هم ندارید کارتون خیلی مشکله اما من کُمکتان میکنم :
تنها لطفی که میتونم بکنم اینه که هُلتون بدم، که در این صورت هم ممکنه از چاه در بیاند و بی یُفتید تو درّه (خوب عوضش از دست یکی از سیریش ها راحت می شیم).
14.اگه از هیچ کدوم از این ها به نتیجه نرسیدی حتماً مشکل از خودت است بهتره بری پیشه یه روانپزشک اگه اون گفت مشکلی نداری!!! آخه... پس بد شانس هستی، برو خودت را دخیل کن به یکی از این امازاده ها شاید حاجت بگیری(دیگه باقیش با خداست و ما هم دیگه دخالت نمی کنیم).

mohitlog

عضو جدید
ببخشيد از كي تاحالا ترشيده ميشن

از قديم بوده دختر ميترشيده نه ژسر

البته اين حرفاي منو جدي نگيريد

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:v

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:biggrin:پسر که ترشیده نمیشه مثالش پدر بزرگ من 90 سالشه رفته تو کار سومی

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به توصیه دوستی اومدم این تاپیک رو ببینم، درسته که الان با 27 سال سن مجردم اما به این دلایلی که در بالا ذکر شده نیست. بلکه به این دلیل هستش که 18 تا دوست دخترم دلشون میشکنه!
مطمئن هستم بسیاری از پسرها واسه این دیر ازدواج میکنن که دخترها دست از سرشون بر نمیدارن؟

hassan_niazy

مدیر بازنشسته
:biggrin:پسر که ترشیده نمیشه مثالش پدر بزرگ من 90 سالشه رفته تو کار سومی
ای ول ;)از پدربزرگتون دعوت می کنم تواین تاپیک جهت راهنمایی دوستان و آموزش آداب همسر گزینی ، همسداری و از همه مهمتر همسرکشی شرکت کنند . واقعا به تجربیات ارزنده ایشون نیازمندیم :gol::gol:

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر

نظر

با سلام

خیلی جالب بود مرسی :thumbsup2:
ای کاش میذاشتین تو تالار زنگ تفریح :thumbsup: چون به نظرم جاش اونجاست :smile:

felorina

عضو جدید
به توصیه دوستی اومدم این تاپیک رو ببینم، درسته که الان با 27 سال سن مجردم اما به این دلایلی که در بالا ذکر شده نیست. بلکه به این دلیل هستش که 18 تا دوست دخترم دلشون میشکنه!
مطمئن هستم بسیاری از پسرها واسه این دیر ازدواج میکنن که دخترها دست از سرشون بر نمیدارن؟
مطمئن هستم بسیاری از پسرها واسه این دیر ازدواج میکنن
که دخترها دست از سرشون بر نمیدارن
ایول خوشم اومد خوب گفتی ;)

pesare shad

عضو جدید
کاربر ممتاز
با احترام

با احترام

توصیه های کاربردی،مخصوصه پسر هایی که زن گیرشون نمییاد:
نکته :این مورد را همه پسر ها بخونند چون شاملِ همه میشه.
1.اولین دختری که به تورتون خورد ازش شماره بگیرند (ولی چون در این کار استعداد ندارید بهتره دور اینکار را خط ِ قرمز بکشید)
2.اگه خواستید دختری را زیره نظر بگیرید (که بیخود کردی) باید زیر چشمی طوری که متوجه شما نشه زیره نظرش بگیری...
نکته:چون در این کار هم مثل مورد ِ (1) ..... ندارید ، بهتره عینک بزنید.
3.اگه دختری را دیدید که تنها نشسته سَرِ صحبت را باهاش باز کنید
و به مورد ِ (1) مراجعه کنید .
نکته: قبلش دورو بر تان را یه نگاهی بندازید چون ممکنه یه دفعه ای یه دست از عقب اون گردن ِ نسبتاَ نحیفتان را بچلاند.
4.به هر دختری که رسیدید سلام کنید و خود را بچه مثبت نشون بدید
ولی مواظب بعضی لنگه کفش ها باشید.
5.اگه خواستگاری هر دختری رفتید و جواب رَد شنیدید نااُمید نشوید خواستگاری یکی دیگه بروید گرچه بازم جوابِ رَد می شنوید.( پسر بايد پورو باشه)
6.اگه یه دختری را خیلی دوست دارید ولی به شما محل نمی ده، با یه دختره دیگه بیرون برید طوری که اون شما را ببینه .
نکته:که در این صورت نه تنها به شما دیگه محل نمی ده ،تا کفش هم نثارتان می کنه.
7.تا می توانید سن ازدواج را ببرید بالا چون دخترها،دختر ِنارنج و ترنج اند که ازآفتاب و سایه می رنجند.
اگرچه ریسکش خیلی بالا است, ممکن دیگه کسی بهتون دختر نده،
چون ترشی هم تاریخ اِنقضا داره,تا یه حدی می توان تحملش کرد.
نکته:در صورت موفّق نشدن در این مورد یه ظرف حتماً آماده کنید.
حتماً میپرسی برای چی؟ خوب دیگه، برای ترشی.(ادم كه انقد خرفت نميشه)
8.اینقدر سرِ کوچه و خیابون ها کیشیک نکشید,که شاید شتر بخت رد بشه و شما بهش التماس کنید که شاید در خونه شما هم بخوابه .
نکته:ممکنه شتر بخت را با شتر ؟ اشتباه بگیرید واونم بخوابه و دیگه بلند نشه.که در این صورت(فاتحه مع صلوات)...
9.اگه دانشجو(یا سرباز) هستید,از خوردن غذاهای اونجا جداً خود داری کنید چون همون یه ذرّه همت را هم اَزِتون میگیره.به جاش موز معجون بخوريد
اين مورد مخصوص امير حجواني
10.اگه قیافه نداری،اشکال نداره عوضش ماشین داری ...
چی؟!!ماشین نداری... اشکال نداره عوضش خونه داری...
بازم چی؟!! خونه هم نداری...خوب مشکلی نیست چون کار ِ،را که داری بعداً هم؛میشه خونه و ماشین خرید.
وای نگو که کار هم نداری!!! ترشی هم که اُفتادی، پس بهتره بری یه جایی خودت را گمو گور کُنی.
11.یه توصیه : اگه قیافه نداری؛ نری... ابروهات را برداری،صورتت را تیغ بزنی، یکمی از لوازم آرایشی مامان جونت کش بری، همین جوری خوبی (فقط یکمی سرو وَعظت را درست کن).
12.اگه از دوست دختر و هم دانشجویی به جایی نرسیدی چاره ای نداری جزء این که، بری سراغ همون دخترها فامیل...
13.اگه از قبل سابقه ات خراب نباشد کارت زیاد هم مشکل نیست، ولی... شما که تو 7 آسمون یه ستاره هم ندارید کارتون خیلی مشکله اما من کُمکتان میکنم :
تنها لطفی که میتونم بکنم اینه که هُلتون بدم، که در این صورت هم ممکنه از چاه در بیاند و بی یُفتید تو درّه (خوب عوضش از دست یکی از سیریش ها راحت می شیم).
14.اگه از هیچ کدوم از این ها به نتیجه نرسیدی حتماً مشکل از خودت است بهتره بری پیشه یه روانپزشک اگه اون گفت مشکلی نداری!!! آخه... پس بد شانس هستی، برو خودت را دخیل کن به یکی از این امازاده ها شاید حاجت بگیری(دیگه باقیش با خداست و ما هم دیگه دخالت نمی کنیم).
:redface:دوست عزیز اهداف شما از این تاپیک را حدس می زنیم :
1-در پاسخ به تاپیک "دخترهای ترشیده که دنبال شوهر می گردند" بوده
2-از کسی ناراحت هستید و می خواستین که این جوری تلافی کنید
3-شکست عشقی فجیعانه ای داشتید
4-یا میخواید از دست کسی راحت بشید با این حرف ها
احتراما:gol:
شما خیلی با جسارت و پرخاش گر هستین و در این تاپیک خیلی با عصبانیت طرح مطلب کردین که البته چون کنترلی بر اعصابتون ندارین ( از نوشته هاتون میشه فهمید) به شما خرده ای نمیشه گرفت.:razz:
در ضمن چرا حقایق رو وارونه جلوه می دین؟
نمی خوام به کسی بی احترامی بشه ولی آمار میگه توو مملکت ما برای هر پسر امکان ازدواج با 3 دختر وجود داره ،پس احتمال بدون همسری( ترشیده شدن ) برای خانومها 3 برابر آقایونه.:D
توصیه: به اعصابتون مسلط باشین و حقایق رو بپذیرین این حالت واستون خوب نیستا ;)
و اگه دنبال جلب توجه هستین ،باید بگم موفق شدین.(شوخی کردم):biggrin:

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
:redface:نمی خوام به کسی بی احترامی بشه ولی آمار میگه توو مملکت ما برای هر پسر امکان ازدواج با 3 دختر وجود داره ،پس احتمال بدون همسری( ترشیده شدن ) برای خانومها 3 برابر آقایونه.:D
ایول ایول، داداش شاد و ایول:w33::w33:

گلبرگ نقره ای

کاربر فعال تالار زبان انگلیسی ,
کاربر ممتاز
نخير اشتباه به عرضتون رسوندن!اون پسرا به خاطر اينكه توانايي مواجه شدن با زندگي رو در خودشون نمي بينن و هيچ تلاشي رو در اين جهت نمي پسندند دنبال دختراي مردم مي رن و احساساتشونو به بازي مي گيرن!
از دوستمونم به خاطر تايپك زيباشون تشكر مي كنم.خهلي گشنگ بود.ميسي.

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نخير اشتباه به عرضتون رسوندن!اون پسرا به خاطر اينكه توانايي مواجه شدن با زندگي رو در خودشون نمي بينن و هيچ تلاشي رو در اين جهت نمي پسندند دنبال دختراي مردم مي رن و احساساتشونو به بازي مي گيرن!
از دوستمونم به خاطر تايپك زيباشون تشكر مي كنم.خهلي گشنگ بود.ميسي.
پرنده عزیز به چند نکته توجه کن:
1- کسی چیزی به عرض من نرسونده بلکه تجربه خودمه!:w16:
2- ما دنبال دخترها نیستیم اونان که به پرو پای پسرها میپیچن (البته جهت موارد مشروع مثل همسر یابی!:heart:
3- دخترایی که دنبال زدن مخ پسرهان علاوه بر آرایش و پیرایش روزانه سعی میکنن در حرف زدن هم با ناز و کرشمه صحبت کنن مثلا به جای تشکر بگن : میسی!!!!!!!!!!:thumbsup2:
4- با ما به از این باش که با خلق جهانی ، پرنده جون

مهرا

عضو جدید
:redface:
شما خیلی با جسارت و پرخاش گر هستین و در این تاپیک خیلی با عصبانیت طرح مطلب کردین که البته چون کنترلی بر اعصابتون ندارین ( از نوشته هاتون میشه فهمید) به شما خرده ای نمیشه گرفت.:razz:
در ضمن چرا حقایق رو وارونه جلوه می دین؟
نمی خوام به کسی بی احترامی بشه ولی آمار میگه توو مملکت ما برای هر پسر امکان ازدواج با 3 دختر وجود داره ،پس احتمال بدون همسری( ترشیده شدن ) برای خانومها 3 برابر آقایونه.:D
توصیه: به اعصابتون مسلط باشین و حقایق رو بپذیرین این حالت واستون خوب نیستا ;)
و اگه دنبال جلب توجه هستین ،باید بگم موفق شدین.(شوخی کردم):biggrin:

چرا میخواید از این واقیعت یه جور شونه خالی کنید بابا
بعدشم این شمایید که همیشه حقایق رو وارونه جلوه میدید
منم قبول دارم آمار شما درسته البته نه برای هر مردی انقدر مردای خوب کم شدن که آمارا 1 به 3 شده حق داری چون از هر 10 تا مرد یکی آدمه تازه اونم نصفه آدمه:thumbsup2::thumbsup2::thumbsup2:
ما به اعصابمون مسلطیم حقایق رو پذیرفتیم که داریم میگیم
خانوما به هر چی بخوان مرسن هدف ما جلب توجه نبوده ولی اگر شما فکر میکنید بوده به خاطر احترام به شما هم که شده قبول پس ما باز به هدفمون رسیدیم
ممنون
مهرا

**mobarak**

عضو جدید
سلام
باور کنید ما دنبال زن گرفتن نیستیم
این دخترها هستند که ولمون نمیکنند هر روزم قراره براشون خواستگار بیاد یعنی ما هم باید بجنبیم
جوانی یعنی مجردی

King Paker

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته توجه به چند نکته لازمه!
تاپیک و از قبر کشیدین بیرون!:razz:
بعدم فک کنم این منگول جان منظورش دوست دختر بوده نه زن!
یه دوس دارم تک تک این بندا در موردش صدق میکنه

sahar a

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته توجه به چند نکته لازمه!
تاپیک و از قبر کشیدین بیرون!:razz:
بعدم فک کنم این منگول جان منظورش دوست دختر بوده نه زن!
یه دوس دارم تک تک این بندا در موردش صدق میکنه

منم يكيو خوب مي شناسم اصلا در وصف خودشه:w12::w12:

sinatra6

عضو جدید
پرنده عزیز به چند نکته توجه کن:
1- کسی چیزی به عرض من نرسونده بلکه تجربه خودمه!:w16:
2- ما دنبال دخترها نیستیم اونان که به پرو پای پسرها میپیچن (البته جهت موارد مشروع مثل همسر یابی!:heart:
3- دخترایی که دنبال زدن مخ پسرهان علاوه بر آرایش و پیرایش روزانه سعی میکنن در حرف زدن هم با ناز و کرشمه صحبت کنن مثلا به جای تشکر بگن : میسی!!!!!!!!!!:thumbsup2:

عزیزم این طبیعت زنهاست نمیدونستی بدون................

دوماخدا نمی خواست ما نازنینارو مثل شماها خشن بیافرینه. ............نذار چیزی بگم ..........

نمی خوام باهات دعوا کنم.........

والا تو این زمونه پسر زیر ابرو ور میداره..........ارایش میکنه ::::::::::اوا خواهرین ..........بازم میگم نذار چیزی بگم .......نمی خوام کم بیاری.............:w30: