همین الان داری به چی فکر میکنی؟

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به این میزان از اتفاقات عجیب و غریبی که امروز برام افتاد :surprised:
انقدر تعداد اتفاقات زیاده که باورم نمیشه بیدارم و احساس میکنم خوابم و همه‌ی اتفاقات رو خواب دیدم:confused:

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به این میزان از بدخطی پسرم :confused:
یعنی بچه تو انقدر باید به داییت بری؟:rolleyes:
مدام به پسرتون برای درست نوشتن تذکر بدین،حتما به معلمش بگین که به خودش بگه چون حرف معلم رو بهتر می خونند،هرشب که به پسرتون دیکته میگین هر جمله ای که می نویسه بهش بگین از روش بخونه ،چون گاهی اوقات ممکنه خود داتش آموز هم نتونه دست خط خودش رو بخونه و در ادامه خدانکرده ممکنه دچار مشکل بشه،برادر زادم کلاس اول هست هر شب بهش دیکته میگم و باهاش کار می کنم اول بزرگ می نوشت ولی چون مدام تذکر دادیم و جایزه براش تعیین کردیم توی تمیز نوشتن دقت می کنه،حتما نگین ارثیه

الان به چیزی فکر نمی کنم

*mahdieh*

کاربر ممتاز
مدام به پسرتون برای درست نوشتن تذکر بدین،حتما به معلمش بگین که به خودش بگه چون حرف معلم رو بهتر می خونند،هرشب که به پسرتون دیکته میگین هر جمله ای که می نویسه بهش بگین از روش بخونه ،چون گاهی اوقات ممکنه خود داتش آموز هم نتونه دست خط خودش رو بخونه و در ادامه خدانکرده ممکنه دچار مشکل بشه،برادر زادم کلاس اول هست هر شب بهش دیکته میگم و باهاش کار می کنم اول بزرگ می نوشت ولی چون مدام تذکر دادیم و جایزه براش تعیین کردیم توی تمیز نوشتن دقت می کنه،حتما نگین ارثیه

الان به چیزی فکر نمی کنم
به اینکه:
ممنونم عزیزم از راهنماییت.
منم همینکارها رو میکنم،الان از اول سال خیلی بهتر شده، دقیقا مدام تاکید میکنم که درست‌تر بنویس.

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
ممنونم عزیزم از راهنماییت.
منم همینکارها رو میکنم،الان از اول سال خیلی بهتر شده، دقیقا مدام تاکید میکنم که درست‌تر بنویس.
به اینکه خواهش می کنم عزیزم💜

naghmeirani

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
به اینکه:
شما و برادرتون توی یه ساختمون زندگی میکنین؟
به اینکه :بله مهدیه جون، می بینی که خیلی پیش هم میایم

به اینکه :مامان و بابام هم توی همین برجند ،خیلی خوش بحالمونه

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه وقتی یه جنس خوب و باکیفیت گرون میخری فقط همون لحظه ناراحتی ولی اگه یه جنس بی کیفت ارزون بخری همون لحظه شادی فقط
امروز یاد این افتادم که من همیشه برای عطر و طعم بهتر آبگوشت، آخرهای پخت بهش نعنا داغ اضافه میکنم، کلا بوی آبگوشت رو عوض میکنه، امتحان کن شاید با این‌ کار بوی آبگوشت برات قابل‌تحمل‌تر شد.

شبگرد23

عضو فعال شعر نو
کاربر ممتاز
امروز یاد این افتادم که من همیشه برای عطر و طعم بهتر آبگوشت، آخرهای پخت بهش نعنا داغ اضافه میکنم، کلا بوی آبگوشت رو عوض میکنه، امتحان کن شاید با این‌ کار بوی آبگوشت برات قابل‌تحمل‌تر شد.
کلا با آبگوشت دیگه حال نمیکنم مامانم خیلی بد درست میکنه بعد خودش با یه لذتی میخوره کفرم در میاد
یه زمانی خیلی دوست داشتم یه رستوران سنتی اول ولیعصر نزدیک راه آهن هست یه زمانی پاتوقم بود اونجا باید آبگوشت خورد
نون سنگک داغ ترشی خوشمزه و دوغی که انقدر غلیظه که هیچ جای دیگه نمیشه مثلش دید سبزی ریحون و..
ولی خیلی شلوغه بیشتر توریست میاد

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به این میزان از زبون‌بازی پسرم:w25:
کنار‌ش دراز کشیدم و بغلش کردم تا بخوابه، میگه وای چه بوی خوبی میدی، بوی بهشت میدی
میگه وقتی بغلم میکنی،پر از عشق میشم:w15::w40:
نمیدونم این بچه به کی رفته انقدر حرفهای عاشقانه و فوت و فن دلبری کردن رو بلده:w25: