به اینکه حمید ذلیل شده الان کجاس؟به اینکه مدیرکل سایت وزین باشگاه مهندسان ایران اسپمر شده!
به اینکه:
ممنون عزیزم
مدام به پسرتون برای درست نوشتن تذکر بدین،حتما به معلمش بگین که به خودش بگه چون حرف معلم رو بهتر می خونند،هرشب که به پسرتون دیکته میگین هر جمله ای که می نویسه بهش بگین از روش بخونه ،چون گاهی اوقات ممکنه خود داتش آموز هم نتونه دست خط خودش رو بخونه و در ادامه خدانکرده ممکنه دچار مشکل بشه،برادر زادم کلاس اول هست هر شب بهش دیکته میگم و باهاش کار می کنم اول بزرگ می نوشت ولی چون مدام تذکر دادیم و جایزه براش تعیین کردیم توی تمیز نوشتن دقت می کنه،حتما نگین ارثیهبه این میزان از بدخطی پسرم
یعنی بچه تو انقدر باید به داییت بری؟![]()
به اینکه:مدام به پسرتون برای درست نوشتن تذکر بدین،حتما به معلمش بگین که به خودش بگه چون حرف معلم رو بهتر می خونند،هرشب که به پسرتون دیکته میگین هر جمله ای که می نویسه بهش بگین از روش بخونه ،چون گاهی اوقات ممکنه خود داتش آموز هم نتونه دست خط خودش رو بخونه و در ادامه خدانکرده ممکنه دچار مشکل بشه،برادر زادم کلاس اول هست هر شب بهش دیکته میگم و باهاش کار می کنم اول بزرگ می نوشت ولی چون مدام تذکر دادیم و جایزه براش تعیین کردیم توی تمیز نوشتن دقت می کنه،حتما نگین ارثیه
الان به چیزی فکر نمی کنم
به اینکه خواهش می کنم عزیزمبه اینکه:
ممنونم عزیزم از راهنماییت.
منم همینکارها رو میکنم،الان از اول سال خیلی بهتر شده، دقیقا مدام تاکید میکنم که درستتر بنویس.
به اینکه:به اینکه داداشم اینا چرا دیر کردن، شام پیش ما هستن
مگه من از شما پرسیدم؟!!!!!به اینکه گف هیزمش تر!
به اینکه :بله مهدیه جون، می بینی که خیلی پیش هم میایمبه اینکه:
شما و برادرتون توی یه ساختمون زندگی میکنین؟
امروز یاد این افتادم که من همیشه برای عطر و طعم بهتر آبگوشت، آخرهای پخت بهش نعنا داغ اضافه میکنم، کلا بوی آبگوشت رو عوض میکنه، امتحان کن شاید با این کار بوی آبگوشت برات قابلتحملتر شد.به اینکه وقتی یه جنس خوب و باکیفیت گرون میخری فقط همون لحظه ناراحتی ولی اگه یه جنس بی کیفت ارزون بخری همون لحظه شادی فقط
کلا با آبگوشت دیگه حال نمیکنم مامانم خیلی بد درست میکنه بعد خودش با یه لذتی میخوره کفرم در میادامروز یاد این افتادم که من همیشه برای عطر و طعم بهتر آبگوشت، آخرهای پخت بهش نعنا داغ اضافه میکنم، کلا بوی آبگوشت رو عوض میکنه، امتحان کن شاید با این کار بوی آبگوشت برات قابلتحملتر شد.
نه فقط خودمون باید خلاصش کنیم.
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 132 | |
|
|
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1734 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2938 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 239 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 264 |