به اینکه دلم کوفته خواست، فردا درست می کنم
منمبه اینکه خسته شدم از غذا پختن![]()
به اینکه:
منم دوست دارم ولی گاهی استراحت احتیاج دارم، مهمونی هامون هم کمه که حداقل این وسطها گاهی از غذا درست کردن خلاص بشمبه اینکه :من آشپزی دوس دارم
ناشکری نکن .دستش درد نکنهبه مامان من باشه هر روز آبگوشت داریم
آبگوشت بو گندو![]()
آخه واقعا آبگوشت غذای راحتیهبه مامان من باشه هر روز آبگوشت داریم
آبگوشت بو گندو![]()

دقیقا.ناشکری نکن .دستش درد نکنه
ناشکری نمیکنم چون نمیخورم میرم نون پنیر میخورم مثلا اعتراض میکنمناشکری نکن .دستش درد نکنه
آبگوشت جز غذاهایی که خیلی کم میپزم چون بچه ها دوست ندارند یه وقت باغ هستیم درست میکنم .ولی کلا چی بپزیم خیلی سخته .من همیشه میگم همه غذا ها رو میدونم ولی چی میلمون بکشه مهمهآخه واقعا آبگوشت غذای راحتیه
منم هر وقت میخوام تنبلی کنم ولی در عین حال غذایی باشه که دهن پر کن باشه، آبگوشت درست میکنم البته از نوع خوشبو![]()
شیرین پلو باشه چی میشه خودقیقا.
بچهها تا مجرد هستن قدر آشپزی کردن مادرها رو نمیدونند، واقعا غذا درست کردن و فکر کردن به اینکه چه درست بشه که همه دوست داشته باشن خیلی سخته
به اینکه:به اینکه به گفته دوستمون یاد بچگی هام افتادم من کلا پرنده های شکاری و مرغ محلی این چیزها رو دوست ندارم .وقتی مامانم درست میکرد من دو روز غذا نمیخوردم غذای جدا هم برام نمیپخت![]()
حق داریشیرین پلو باشه چی میشه خو
یا قیمه یا فسنجون حتی یتیچمه هم قابل خوردنه
هر چی با بادمجون باشه خوبه
ولی نه هفته ای دوبار آبگوشت بو گندو
من بخاطر همین خاطره کودکی غذایی که بچه ها دوست ندارند و نمی پزمبه اینکه:
آره درسته، من همین الانم مرغ و گوشتهای محلی دوست ندارم ولی مامانم درست میکنه، با اینکه چندباری گفتم که ما خیلی محلی دوست نداریم و تو مرغ عادی درست کنی ما خوشحالتریم ولی بازم درست میکنه چون به نظرش مرغ یا اردک یا غاز محلی شیکتره و برای مهمون مناسبتره، دیگه از یه جایی به بعد چیزی بهش نگفتم، به هرحال ما هم میخوریم اون غذا رو حالا با لذت کمتر، مهم نیست.
حق داری![]()
این خاطره بچگیم نیست،خاطره همین الانمهمن بخاطر همین خاطره کودکی غذایی که بچه ها دوست ندارند و نمی پزم

به اینکه:عدسی خوبه
بچه داداش من الان اینجاست هرچی دلش بخواد ما شام اون داریم
چهارتا چیپس و پفک و پاستیل براش گرفتم حتی یه تعارف هم نمیکنه بهم
شده شبیه خرس گریزلی اگه مامانش نبود یه نیشگون میگرفتم ازش![]()

مگه عمه ها هم از این کارا میکننبه اینکه:
شما عمهش هستی یا عمو؟![]()

دقیقا منم امشب به همین داشتم فکر میکردم!به اینکه حس شهروند کره شمالی بودن داره بهم دست میده.
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 132 | |
|
|
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1734 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2938 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 239 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 264 |