همین الان داری به چی فکر میکنی؟

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به فردا که یکی از مدرسه ها جبرانی روزهای تعطیل این هفته رو گذاشته!آخه چرا جمعه؟! شنبه هم یه مدرسه دیگه جبرانی گذاشت،الان دلم میخواد غرغر کنم و یکیو بزنم فقط نمیدونم این یکیو از کجا گیر بیارم که بزنمش🥴

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
به فردا که یکی از مدرسه ها جبرانی روزهای تعطیل این هفته رو گذاشته!آخه چرا جمعه؟! شنبه هم یه مدرسه دیگه جبرانی گذاشت،الان دلم میخواد غرغر کنم و یکیو بزنم فقط نمیدونم این یکیو از کجا گیر بیارم که بزنمش🥴
سلام
جمعه کلاس؟
چه ستمی..

برای من جایی پیام گذاشتید
یک لحظه دیدم یهو غیب شد.:D

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
جمعه کلاس؟
چه ستمی..

برای من جایی پیام گذاشتید
یک لحظه دیدم یهو غیب شد.:D
سلام
کلاس مدرسه!معلم دبیرستانم و دوازدهمها باید تا عید کتابشون تموم بشه چون این ماه تعطیلی زیاد بوده فردا و شنبه اومدن برای دروس تخصصی کلاس گذاشتن،اینقدر که هر روز صبح زود بیدارم میخواستم فردا یه خورده بخوابم ولی انگار به من خواب نیومده🥴من بهشون گفتم درسم عقب نیستم گفتن نه برنامه بقیه به هم میخوره باید بیایی🤪

نه پیامتون رو توی یه تایپیکی لایک کردم 💙

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
سلام
کلاس مدرسه!معلم دبیرستانم و دوازدهمها باید تا عید کتابشون تموم بشه چون این ماه تعطیلی زیاد بوده فردا و شنبه اومدن برای دروس تخصصی کلاس گذاشتن،اینقدر که هر روز صبح زود بیدارم میخواستم فردا یه خورده بخوابم ولی انگار به من خواب نیومده🥴من بهشون گفتم درسم عقب نیستم گفتن نه برنامه بقیه به هم میخوره باید بیایی🤪

نه پیامتون رو توی یه تایپیکی لایک

موفق باشید. :gol:
من متوسطه اول هستم
فعلا امتحانات هست.
کلاس نمیزارن.

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
موفق باشید. :gol:
من متوسطه اول هستم
فعلا امتحانات هست.
کلاس نمیزارن.
مرسی عزیزم شما هم همینطور 🌸
برای متوسطه ی دو بخشنامه اومده که هفته ی سوم و چهارم دی همراه با امتحانات کلاس باشه توی این تایم تعطیلیها زیاد شد و مدام امتحانات بچه ها عقب افتاد
برای متوسطه ی یک این بخشنامه نیومده؟ رسمی هستین؟

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
مرسی عزیزم شما هم همینطور 🌸
برای متوسطه ی دو بخشنامه اومده که هفته ی سوم و چهارم دی همراه با امتحانات کلاس باشه توی این تایم تعطیلیها زیاد شد و مدام امتحانات بچه ها عقب افتاد
برای متوسطه ی یک این بخشنامه نیومده؟ رسمی هستین؟
بله .رسمی هستم.

نه بخشنامه نیست.طبق برنامه فعلا تا آخر دی آزمون ها هست.بدون برگزاری کلاس ها.
یک روز آزمون کنسل شد،قرار هست هفته اول بهمن برگزار بشه.
متوسطه دوم هم کلاس نمیرن.
خواهرزاده ام یازدهمی هست.تا آخر هفته آیندا فقط برای آزمون میره مدرسه.

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله .رسمی هستم.

نه بخشنامه نیست.طبق برنامه فعلا تا آخر دی آزمون ها هست.بدون برگزاری کلاس ها.
یک روز آزمون کنسل شد،قرار هست هفته اول بهمن برگزار بشه.
متوسطه دوم هم کلاس نمیرن.
خواهرزاده ام یازدهمی هست.تا آخر هفته آیندا فقط برای آزمون میره مدرسه.
پس استان به استان فرق داره
سال قبل ما هم تعطیل بودیم ولی امسال نه،تازه جبرانی هم میزارن🥴😥

از هم صحبتی باهاتون خوشحال شدم،ممنونم که وقت گذاشتین ،شبتون بخیر💜

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
داشتم فک می‌کردم کاش یه معلم ساده بودم سه ماه تابستون بخور بخواب داشتم. از ۹ ماه تحصیلی ۸۶ روزش انلاین و ۸۶ روز هم تعطیل بخاطر آلودگی و ... ۷۲ روز هم بخاطر پنجشنبه جمعه تعطیل بودیم. ماشینمون وقتی میذاشتیم واسه فروش خاطر خواه زیاد داشت.

میتی کومان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داشتم فک می‌کردم کاش یه معلم ساده بودم سه ماه تابستون بخور بخواب داشتم. از ۹ ماه تحصیلی ۸۶ روزش انلاین و ۸۶ روز هم تعطیل بخاطر آلودگی و ... ۷۲ روز هم بخاطر پنجشنبه جمعه تعطیل بودیم. ماشینمون وقتی میذاشتیم واسه فروش خاطر خواه زیاد داشت.
به اینکه حتی خواستگارم زیاد داشتی

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داشتم فکر می کردم اگه صبح که داشتم میرفتم مدرسه این پیام رو میدیدم اون شخصی که میخواستم دیشب بزنم رو اون موقع پیدا کرده بودم!

سلام هم یادم رفت !سلام 🌸

این شغلی هست که کارش ۹ ماهه تعیین شده و هر شغلی یک ویژگی هایی داره ،پس لطفا میخواهید معلم ساده باشین معلم تهران باشین چون تعطیلیها اونجا بیشتره البته اونجا هم به ۸۶ روز فکر نکنم برسه ،برای ما از این خبرها نیست .

حتی اگه آنلاین باشه بچه ها چیزی متوجه نمیشن و معلم موقع حضوری شدن باید اونهارو درس بده و آنلاین بودن فقط کار معلم زیادتر میشه و اینقدر جبرانی گذاشته میشه تا بچه ها بتونن به درس و آزمون برسن
با همه این تعطیلیهایی که فرمودین و فکر کردین معلم خیلی بیکاره حقوق ما خیلی در برابر کاری که انجام میدیم کمه،بهتون توصیه می کنم هیچ وقت به فکر معلم شدن نباشین چون برای آقا که باید چندتا شغل کنارش داشته باشه برای خانم هم باید بتونه اعصاب و روان خود رو کنترل کنه تا بتونه در خونه مادر و همسر خوبی باشه.

تنها معلمی رو به کسی توصیه می کنم که عشق داره و پول براش مهم نیست.

معلمهای الان با حقوقشان حتی نمی تونم ماشین بخرن که بخواهند خوب بفروشن و ماشینشون زیاد کار نکرده باشه!
به اینکه حتی خواستگارم زیاد داشتی
اگه ایشون معلم بودن و آقا باشن اتفاقا راحت بهشون دختر داده نمیشه چون حقوقی ندارن!

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
داشتم فکر می کردم اگه صبح که داشتم میرفتم مدرسه این پیام رو میدیدم اون شخصی که میخواستم دیشب بزنم رو اون موقع پیدا کرده بودم!

سلام هم یادم رفت !سلام 🌸

این شغلی هست که کارش ۹ ماهه تعیین شده و هر شغلی یک ویژگی هایی داره ،پس لطفا میخواهید معلم ساده باشین معلم تهران باشین چون تعطیلیها اونجا بیشتره البته اونجا هم به ۸۶ روز فکر نکنم برسه ،برای ما از این خبرها نیست .

حتی اگه آنلاین باشه بچه ها چیزی متوجه نمیشن و معلم موقع حضوری شدن باید اونهارو درس بده و آنلاین بودن فقط کار معلم زیادتر میشه و اینقدر جبرانی گذاشته میشه تا بچه ها بتونن به درس و آزمون برسن
با همه این تعطیلیهایی که فرمودین و فکر کردین معلم خیلی بیکاره حقوق ما خیلی در برابر کاری که انجام میدیم کمه،بهتون توصیه می6 کنم هیچ وقت به فکر معلم شدن نباشین چون برای آقا که باید چندتا شغل کنارش داشته باشه برای خانم هم باید بتونه اعصاب و روان خود رو کنترل کنه تا بتونه در خونه مادر و همسر خوبی باشه.

معلمهای الان با حقوقشان حتی نمی تونم ماشین بخرن که بخواهند خوب بفروشن و ماشینشون زیاد کار نکرده باشه!

اگه ایشون معلم بودن و آقا باشن اتفاقا راحت بهشون دختر داده نمیشه چون حقوقی ندارن!
درود، داشتم فکر می‌کردم به اینکه همه معلما دس بزن دارن؟ :twisted:

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درود، داشتم فکر می‌کردم به اینکه همه معلما دس بزن دارن؟ :twisted:
هر وقت لازم شد طی شرایطی این ویژگی بروز پیدا می کنه همه معلمها ژنش رو دارن ولی خاموشه بسته به شرایط و صلاح دید خود معلم روشن میشه🤓

میتی کومان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام هم یادم رفت !سلام 🌸

با همه این تعطیلیهایی که فرمودین و فکر کردین معلم خیلی بیکاره حقوق ما خیلی در برابر کاری که انجام میدیم کمه،بهتون توصیه می کنم هیچ وقت به فکر معلم شدن نباشین چون برای آقا که باید چندتا شغل کنارش داشته باشه برای خانم هم باید بتونه اعصاب و روان خود رو کنترل کنه تا بتونه در خونه مادر و همسر خوبی باشه.

اون موقع مثلا خانوم بودن دیگه مثلا😂
به اینکه معلم بودن جدای این حرفا واقعا شغل سختیه، فکر کن ۳۰ تا بچه هر کدوم یه ساز بزنن
من یه چندتا برادرزاده خواهرزاده دارم و واقعا میگم خدا به معلماشون صبر بده

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به اینکه کاش پاشنه در خونه ما هم کنده میشد.
به اینکه اون قبل ۵۷ بود که معلم اعتبار و پول و پله داشت و بازاری خریدار نداشت
بعدش همه چیز برعکس شد

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون موقع مثلا خانوم بودن دیگه مثلا😂
به اینکه معلم بودن جدای این حرفا واقعا شغل سختیه، فکر کن ۳۰ تا بچه هر کدوم یه ساز بزنن
من یه چندتا برادرزاده خواهرزاده دارم و واقعا میگم خدا به معلماشون صبر بده
فقط عشق به کار و دانش آموز می تونه به یک معلم توان بده که ۳۰ سال بتونه درس بده و با جون دل کار کنه
به اینکه اون قبل ۵۷ بود که معلم اعتبار و پول و پله داشت و بازاری خریدار نداشت
بعدش همه چیز برعکس شد
پدرم هم معلم بودن ایشون میگن ما اون زمان ۱۷۰۰ تومان حقوق می گرفتیم میگه حقوق اون روز هم زیاد نبود ولی تورم نبود و قیمتها اینقدر تغییر نمی کرد.الان که باز نشسته شدن حقوق ایشون با من نزدیک ۸ میلیون تفاوت داره! که واقعا بعد از این همه سال تدریس بسیار حقوقشان کمه.

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
فقط عشق به کار و دانش آموز می تونه به یک معلم توان بده که ۳۰ سال بتونه درس بده و با جون دل کار کنه

پدرم هم معلم بودن ایشون میگن ما اون زمان ۱۷۰۰ تومان حقوق می گرفتیم میگه حقوق اون روز هم زیاد نبود ولی تورم نبود و قیمتها اینقدر تغییر نمی کرد.الان که باز نشسته شدن حقوق ایشون با من نزدیک ۸ میلیون تفاوت داره! که واقعا بعد از این همه سال تدریس بسیار حقوقشان کمه.
مادر بنده هم معلم بودن
اون موقع عیدی یه سکه ی طلا میدادن
حقوق ماهانه شون یکی و نصفی سکه ی طلا میشد
با الان مقایسه کنید همه چیز مشخصه
البته اون موقع هم بریز و بپاش میکردن بازم از حقوقشون باقی میموند

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مادر بنده هم معلم بودن
اون موقع عیدی یه سکه ی طلا میدادن
حقوق ماهانه شون یکی و نصفی سکه ی طلا میشد
با الان مقایسه کنید همه چیز مشخصه
البته اون موقع هم بریز و بپاش میکردن بازم از حقوقشون باقی میموند
سالم باشن و سایشون مستدام
بله یکبار سکه دادن زمان نخست وزیری موسوی اوایل انقلاب
بله.
حتی حقوق استاد دانشگاه هم کمه و نخبه ها به این دلایل تمایلی به موندن ندارن.

دارم به این فکر می کنم احتمالا به عمر ما قد نده دوره ای رو ببینیم که ایرانی اونجوری که شایسته هست و لایق هست زندگی کنه.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
سلام
یک تاپیک هست فانتزی های من و ..
بنظرم استارتر هم ناخدا بود
این پست رو اونجا منتقل کنید .

:d