همه چیز آنجا بود

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما برو ببین قبل اینکه پروژه 2012 رو کلید بزنن چند تا فیلم در مورد آخر الزمان ساختن؟؟؟؟
یعنی تو حق انتخاب نداشتی
یعنی تو فقط یه بازیچه بودی
تهش چی شد؟؟؟
یه سری توهمات خودشونو به ملت تحمیل کرده بودند ملت هم نمیدونستن چه بلائی سرشون اومده بود
اما کسی که گواهینامه گرفته ازوما یه مکانیک خوبی نیست
و من میتونم در مورد پرایدی که روندم نظر بدم
همه حق انتخاب دارن ولی نه به عنوان کارشناس!
عین این می مونه من بیام بین 2 تا ماشین نظر بدم و بگم ماشین شماره ی 1 از 2 بهتره ، چون من از 1 خوشم میاد،
کسی میتونه مشخص منه کدومشون بهتره که مهندس مکانیک خودرو ، نه منی که فقط از رو سلیقه خودم نظر میدم.

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منصور یه چیزیو برادرانه بهت بگم
من تفکرات نزدیک به تو دارم اما هیچ وقت جبهه نمیگیرم تو بحث ها سعی میکنم استدلال بکنم و به مخاطبم اجازه بدم خودش تصمیم بگیره
هدف این تاپیک هم این نبوده که بگه اون فیلمه خوب بوده یا بد
میخاستم ببینم چند نفر مثله من از این فیلم خوششون اومده
شاید من اشتباه میکردم اما در مورد حرفائیی که زدی به این نتیجه رسیدم که شما همیشه تو بحثات یه مسخ شدگی داریی و نمیتونی کتمان بکنی
اما من دنبال اون مسخ شدگی نیستم باید جوابمو با تحلیل بدی نه با تخریب
من که از اول میخواستم چیزی نگم آخره این بحثا رو میدونم

فدا مدا

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منصور یه چیزیو برادرانه بهت بگم
من تفکرات نزدیک به تو دارم اما هیچ وقت جبهه نمیگیرم تو بحث ها سعی میکنم استدلال بکنم و به مخاطبم اجازه بدم خودش تصمیم بگیره
هدف این تاپیک هم این نبوده که بگه اون فیلمه خوب بوده یا بد
میخاستم ببینم چند نفر مثله من از این فیلم خوششون اومده
شاید من اشتباه میکردم اما در مورد حرفائیی که زدی به این نتیجه رسیدم که شما همیشه تو بحثات یه مسخ شدگی داریی و نمیتونی کتمان بکنی
اما من دنبال اون مسخ شدگی نیستم باید جوابمو با تحلیل بدی نه با تخریب

مسخ شدگی ههه
یه چیزی تو اصلا من رو نمیشناسی (این رو همه دخترا هم میگن :D)

جدا از شوخی من نمیخوام خودم رو به تو و بقیه کاربرها که فقط میخونند و تو بحث شرکت نمیکنند حالا به هر دلیلی ثابت کنم یا ادای روشن فکری با هر هر چیزی در بیارم منو اکثرا میشناسند

این ژشت های پوپولیستی هم دیگه دورانش تموم شده پس لطفا در نیار
من الان چند دقیقه از وقتم رو گذاشتم واسه این پست -دیگه لزومی نمیبینم بیشتر وقت بزارم-خوش باشید و سریال هاتون لذت ببرید :D

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
فعلا زدم یه فیلم باحال دان بشه :D نه دادا ندیدمش -دخترا خیلی باهاش حال کردن فک کنم خواستگاری توش زیاد اتفاق افتاده :D

اره میگم یه دقیقه سکوت کنیم :biggrin:

پسسسست ادامه می یابد!!خخ.

بچه ها....! دخترا ... ! بهمون توهین شد!!!. سانازی....!!!هلنک!!!!... توهین به مقام دختر جرمش چیه؟؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟؟؟....

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
پسسسست ادامه می یابد!!خخ.

بچه ها....! دخترا ... ! بهمون توهین شد!!!. سانازی....!!!هلنک!!!!... توهین به مقام دختر جرمش چیه؟؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟؟؟....

میکی موس همیشه لازم نیست در مقابله عمل عکس العمل نشون داد بعضی وختا با سکوتم میشه اعتراض کرد .:cool:
به هر حال از من بزرگتره نظریم که داده محترم:smile:
واقعا اگه همه چیزه این فیلمو تو خاستگاریش دیده من حرفی ندارم :cool:

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 3-4 قسمتشو دیدم
خیلی مصنوعی و کلیشه ای بود:| بیش از حد م رو بود
اینجور فیلما توهین ب سطح تفکر و شعور مخاطبه بنظر من
یه جاهاییش آزاردهنده بود.مثلابازی مصنوعی مهندس فخر(قشنگ معلومه بچه پولداریه که هیچ سررشته ای توبازیگری نداره خخخخخ)
دیالوگای طولانی وخسته کننده زن عموحمید ومهدی ویامهدی وزنش که حوصله آدموسرمیبرد!!!
به خوبی وخوشی تموم شدن مسخره اش.اول فیلم تاقسمت آخرفیلم ازاسماعیل یه هیولاساختن یه دفه قسمت آخرمتحول شد:biggrin:

وازهمه مهمترکش دادن سریال بودازقبل محرم داره پخش میشه!!!
اینابه نظرم خیلی توذوق میزدن ولی چیزی که باشماموافقم توهین به شعورمخاطب بودبعضی جاهاخیلی تابلوسریالش شعاری میشد!
یادسریال باغ مظفرمهران مدیری افتادم که وسطش حیف نون(نصرالله رادش)میومدمیگفت هموطن گرامی درممصرف برق صرفه جویی کنید:biggrin:
ویکی دیگه ازمواردتوهین به مخاطب استفاده ازبازیگرایی بودکه مثل ربات بودن:razz::D

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه جاهاییش آزاردهنده بود.مثلابازی مصنوعی مهندس فخر(قشنگ معلومه بچه پولداریه که هیچ سررشته ای توبازیگری نداره خخخخخ)
دیالوگای طولانی وخسته کننده زن عموحمید ومهدی ویامهدی وزنش که حوصله آدموسرمیبرد!!!
به خوبی وخوشی تموم شدن مسخره اش.اول فیلم تاقسمت آخرفیلم ازاسماعیل یه هیولاساختن یه دفه قسمت آخرمتحول شد:biggrin:

وازهمه مهمترکش دادن سریال بودازقبل محرم داره پخش میشه!!!
اینابه نظرم خیلی توذوق میزدن ولی چیزی که باشماموافقم توهین به شعورمخاطب بودبعضی جاهاخیلی تابلوسریالش شعاری میشد!
یادسریال باغ مظفرمهران مدیری افتادم که وسطش حیف نون(نصرالله رادش)میومدمیگفت هموطن گرامی درممصرف برق صرفه جویی کنید:biggrin:
ویکی دیگه ازمواردتوهین به مخاطب استفاده ازبازیگرایی بودکه مثل ربات بودن:razz::D

;):)
اینم اضافه کن که زن عمو حمید خیلی انرژی منفی بود:razz:

کلن میشد تو 10 قسمت تمومش کنن الکی هی تابش دادن:razz:
بنظرم فیلمنامه ی مزخرفی داشت:)
دوستان من نظر خودمو دادم لطفن جبهه گیری نکنید:whistle:

مسعود.م

متخصص والیبال باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
طبیعی بود که نقاط ضعفی داشت اما به نظرم سال ها بود چنین سریالی نداشتیم که فیلمنامه اش چندین داستان رو در خودش داشته باشه و هر قسمت ما با داستان جدیدی تو دل داستان های قبل روبه رو بشیم چیزی که تجربه نشون داده عامل جذب مخاطب تو کشور ما بوده - سریال های کره ای - که نویسنده کاملا اگاه به این نکته بود و بحث اموزندگی هم این که قریبا هر داستانش روایتگر یکی از مشکلات جامعه ما بود که این بخش هم سال ها بود کمرنگ شده بود

به نظر صداوسیما تکونی به خودش داده و دوباره با کارگردان های خلاق شروع به همکاری کرده مثل فریدون حسن پور و کار جدیدش گذر از رنج ها و البته همکاری مجدد با مدیری و بخش طنزی که واقعا جای خالیش احساس میشه

ان شاء الله این روند باعث بشه بخشی از جامعه به جز برنامه های ورزشی مثل پخش فوتبال های اروپا و برنامه نود به سمت سریال ها هم جذب بشن تا اثرگذاری فرهنگ خطرناکی که سریال های هدف دار ماهواره ای برای - امنیت بنیان خانواده - جامعه ما ایجاد کردند کمتر بشه:gol:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
شاید تاحدودی مواد اولیش خوب بود
اما پرداختش بد بود:|

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
منم خیلی دوس داشتمششششششششششششششششششش
میدونی شخصیته مهدی و زنشو خیلی دوست داشتم کاش همچین ادمایی با این قلبه بزرگشون زیاد بشه . یه الگو بودن واقعا :smile:

فقط دلم واسه سحر سوخت :cry: طفلی یالانان مرد خخخخخخخخخخ

اگه سحر عاقبت به خیر میشد باید شک میکردیم.زندگی شایسته رو نابود کرد.خودشم از خونوادش بریده بود.همینجوری الکی نیست که جفت پا بره وسط یه زندگیه دیگه بعدم صاحب خونه و ماشین شه و با یه پسر مجرد خوشتیپ خونواده دار پولدار ازدواج کنه!عدل خدا چی میشه؟

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه سحر عاقبت به خیر میشد باید شک میکردیم.زندگی شایسته رو نابود کرد.خودشم از خونوادش بریده بود.همینجوری الکی نیست که جفت پا بره وسط یه زندگیه دیگه بعدم صاحب خونه و ماشین شه و با یه پسر مجرد خوشتیپ خونواده دار پولدار ازدواج کنه!عدل خدا چی میشه؟

:eek: عدله خدا فقط با مردنه طرفه ؟؟؟ عدالته خدا بالاتر از این چیزاست
بعدشم خدا ببخشش بیشتره دوستم هر انسانی راهه برگشت داره

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
:eek: عدله خدا فقط با مردنه طرفه ؟؟؟ عدالته خدا بالاتر از این چیزاست
بعدشم خدا ببخشش بیشتره دوستم هر انسانی راهه برگشت داره

حق الناس با حق الله فرق میکنه.خدا حق الله رو ممکنه ببخشه اما اینکه با زندگی یکی بازی کنی،حق الناسه.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
;):).......
طبیعی بود که نقاط ضعفی داشت اما به نظرم سال ها بود چنین سریالی نداشتیم که فیلمنامه اش چندین داستان رو در خودش داشته باشه و هر قسمت ما با داستان جدیدی تو دل داستان های قبل روبه رو بشیم چیزی که تجربه نشون داده عامل جذب مخاطب تو کشور ما بوده - سریال های کره ای - که نویسنده کاملا اگاه به این نکته بود و بحث اموزندگی هم این که قریبا هر داستانش روایتگر یکی از مشکلات جامعه ما بود که این بخش هم سال ها بود کمرنگ شده بود

به نظر صداوسیما تکونی به خودش داده و دوباره با کارگردان های خلاق شروع به همکاری کرده مثل فریدون حسن پور و کار جدیدش گذر از رنج ها و البته همکاری مجدد با مدیری و بخش طنزی که واقعا جای خالیش احساس میشه

ان شاء الله این روند باعث بشه بخشی از جامعه به جز برنامه های ورزشی مثل پخش فوتبال های اروپا و برنامه نود به سمت سریال ها هم جذب بشن تا اثرگذاری فرهنگ خطرناکی که سریال های هدف دار ماهواره ای برای - امنیت بنیان خانواده - جامعه ما ایجاد کردند کمتر بشه:gol:

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
حق الناس توی این دنیا معلوم نمیشه :دی

چطور معلوم نمیشه. عین روز حق و نا حق مشخصه. یک عده ای شاید خودشون رو به خواب بزنن و آب رو گل آلود کنن که حق رو مثلاً مخفی کنن ولی بازم نفس انسان حق و نا حق رو تشخیص میده.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظورم اینه که حسابرسی بهش توی قیامت اتفاق میافته نه توی این دنیا
چطور معلوم نمیشه. عین روز حق و نا حق مشخصه. یک عده ای شاید خودشون رو به خواب بزنن و آب رو گل آلود کنن که حق رو مثلاً مخفی کنن ولی بازم نفس انسان حق و نا حق رو تشخیص میده.

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه چیزی ازسریال فهمیدم!شهرام شاه حسینی همون نمایشگاه داره است (آقای سوفی):D

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درود بر تو دوست عزیز...
شاید اگر نویسنده و کارگردان یکی از موضوعات فیلمو بطور جدی دنبال میکردن خیلی موفق تر بودن آخرش هم مجبور نمیشدن شتاب زده و بدون برنامه موضوعاتو جمع کنن آخر داستان خیلی از کاراکتر های فیلم غیر واقعی به نظر میرسید و به نظر من دلیل اصلیش همین تعدد موضوعات فیلم بود...

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه چیز دقیقن کجاااا بود؟؟

بالا