===> ((نقد و بررسی کاربران))

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
k-hashemi بچه خوبیه
نویسندگیش خوبه
میتونه هرروز پیشرفت کنه اگه کمتر بیاد اینجا و بیشتر مطالعه کنه به خصوص دایره علمیشو بالا ببره
ارزو میکنم موفق باشه

lastgoddess

عضو جدید
منم باهش چندبار برخورد داشتم خیلی گله
مودب و باهوش و انتقاد پذیر
k-hashemi ازت تعریف کردم طبق قرار2000$ واسم بفرست
شوخی کردم

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم باهش چندبار برخورد داشتم خیلی گله
مودب و باهوش و انتقاد پذیر
k-hashemi ازت تعریف کردم طبق قرار2000$ واسم بفرست
شوخی کردم

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نفر بعدی کیه ؟ کاش قبل ازشروع نقد کسی قبلش اطلاع رسانی بشه تا درمورد نوشته هاش بشه تحقیق کردو نظرداد

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام آقا مصطفی s300 ...:gol:

حیف شد که....:lol:

این گل تقدیم شما..

سلام از ماست آبجی اشراق:gol:
ممنون بابت گل، خودتون گلید، حیف از چی؟:d
یه انتقاد همچین آبدار از من نداشتید؟:d

به نام یزدان پاک
نقد و بررسی کاربر عزیز و گرامی mostafanokhodian
از امروز 89/7/7 الی 89/7/10
کاربر بعدی
cinderella

اسمم که مشخصه همون نام کاربریم هست + یک پسوند "اصفهانی"
مصطفی نخودیان اصفهانی
از نظر اخلاقی و دینی و سیاسی باید سایر دوستان نظر بدن
ولی در نظر خودم
اخلاق: تلاش گردم توهین و تمسخری نسبت به هیچ کس نداشته باشم، ولی گاهاً از دستم هم دررفته
دینی: سعی کردم تا جایی که میتونم اصول و اخلاقیات دینی رو رعایت کنم، و البته مثل هز انسان دیگه ای خطا و گناه هم تا دلتون بخواد داشتم...
سیاسی: فکر کنم تابلو باشه ولی سعی کردم طرفدار چیزی باشم که فکر میکنم حقیقته، در اصل جبهه سیاسی من از اعتقاداتم نشات گرفته و هیچ منفعت سیاسی و .... رو در نظر نگرفتم.

*عضو هیچ ارگان یا سازمان خاصی نیستم به جز اینکه در دوران دانشجویی مسوول روابط عمومیه تشکل جامعه اسلامی دانشگاه بودم که این هم تشکلی کاملا دانشجویی بود....

*نیمه متاهل هستم (یعنی نه متاهل به حساب میام و نه مجرد، در کش و قوس متاهل شدنیم!)

*فوق العاده ریلکس، شاخص ترین خصوصیتم فکر کنم بیخیال بودنم باشه و همچنین صبر و تحمل زیادم...

منتظر انواع و اقسام تعاریف، اظهار لطف، تمجید، انتقاد، ابراز برائت، تحریم و فحش هستم در خدمت دوستان:gol:

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام :D
به اقا مصطفییییییییییییی :D
راستش توی قطره ها ایشون با بقیه یه کم فرق دارند
خپشم میاد که ۲ آتیشه بازی نمیارند و حرف د.. و.. نمیزنند و منطقی اند :D

اهان راستی بعضی وقتا لینک میگذارند ( معمولا از رجااا نیوز ) تو امضاشون که واقعا ممنونم چون مطالب خوبی برای شاد کردن دوستان انتخاب میکنند :D

من شخصا از ایشون خوشم میاد :D
امیدوارم موفق باشید اقا مصطفی...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام :D
به اقا مصطفییییییییییییی :D
راستش توی قطره ها ایشون با بقیه یه کم فرق دارند
خپشم میاد که ۲ آتیشه بازی نمیارند و حرف د.. و.. نمیزنند و منطقی اند :D

اهان راستی بعضی وقتا لینک میگذارند ( معمولا از رجااا نیوز ) تو امضاشون که واقعا ممنونم چون مطالب خوبی برای شاد کردن دوستان انتخاب میکنند :D

من شخصا از ایشون خوشم میاد :D
امیدوارم موفق باشید اقا مصطفی...
چه همه:d زدید:d
سلام
مرسی بابت اظهار محبتتون:gol:

راجب لینکهام: چند وقته که نذاشتم دیگه که، یعنی خبر خنده دار خاصی نبوده:d

ممنون شما هم موفق باشید;):gol:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
آق مصطفی
- منطقی
- با محبت
- دوست داشتنی
- رفیق خوب
- پرکار و پر تلاش
- وارد بحث های بیخودی و بیهوده نمیشه
+ خوب دوست داره جواب سریع بده مخصوصا به مسائلی که باعث ناراحتیشه
+ گاهی جواب زیادی میده و توضیح اضافی که خودش باعث سوال و منحرف شدن اصل جوابش میشه
کلا :gol:ـــه

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آق مصطفی
- منطقی
- با محبت
- دوست داشتنی
- رفیق خوب
- پرکار و پر تلاش
- وارد بحث های بیخودی و بیهوده نمیشه
+ خوب دوست داره جواب سریع بده مخصوصا به مسائلی که باعث ناراحتیشه
+ گاهی جواب زیادی میده و توضیح اضافی که خودش باعث سوال و منحرف شدن اصل جوابش میشه
کلا :gol:ـــه
ما مخلصیم، ممنون نظر لطفتونه:gol:

*بعضی وقتها ناچاراً درگیر بحث ها و کل کل های بچه گانه میشم ولی بعدش پشیمون میشم!

*جواب زیادی رو هستم، دارم اصلاح میکنم ولی حق با شماست...

همیشه :gol: باشید ولی عمرتون مثل :gol: نباشه:w27:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
مصطفی رو میگی؟
پسر خوب و با منطقیه
قبلنا اینجوری نبودا ولی هرچه میگذره بهتر میشه
من که ازش راضی هستم
درسته عقایدمون فرق داره ولی این یه مساله کاملا منطقیه
انشا... همیشه موفق باشند :gol:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مصطفی رو میگی؟
پسر خوب و با منطقیه
قبلنا اینجوری نبودا ولی هرچه میگذره بهتر میشه
من که ازش راضی هستم
درسته عقایدمون فرق داره ولی این یه مساله کاملا منطقیه
انشا... همیشه موفق باشند :gol:
قربون شما میرحسین عزیز:gol:

*جدی هرچی میگذره بهتر میشه؟ من خودم فکر میکنم بدتر شده:biggrin:

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
مصطفی از ولاییای گل باشگاست..من تا حالا ازش بی احترامی و بی ادبی ندیدم با اینکه تفکرات و عقایدمون 180 درجه با هم متفاوته ولی دوست خوب منه... امیدوارم تو زندگیش موفق باشه;):gol::gol::gol:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مصطفی از ولاییای گل باشگاست..من تا حالا ازش بی احترامی و بی ادبی ندیدم با اینکه تفکرات و عقایدمون 180 درجه با هم متفاوته ولی دوست خوب منه... امیدوارم تو زندگیش موفق باشه;):gol::gol::gol:
سلامت باشید ممنون:gol:
دعا کنید همیشه همینجوری که میفرمایید بمونم و عوض نشم:smile:

شما هم موفق و سعادتمند باشید;):gol:

• Like
واکنش ها: beik

beik

عضو جدید
سلام با اجازه دوستان منم هم این فرد و می ذارم به آزمایش حیف که از خبری ندارم:cry::
اسم کاربریش هم Monazzah

http://www.www.www.iran-eng.ir/member.php?u=50772

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام و درود خدمت تمام کاربران
تاپیک های متفاوتی مبنی بر نقد مدیران وجود داشته
ولی تاپیکی در مورد نقد کاربران وجود نداشت
در این تاپیک قصد داریم هر سه روز یک بار
کاربری را، که خودش داوطلبانه ثبت نام میکنه رو نقد و بررسی کنیم
این نقد و پیشنهاد میتونه
از نظر
1. برخورد با دیگران
2. برخورد با مدیران
3. فعالیت در باشگاه
4. بار علمی
5. کمک به دوستان
6. مباحث سیاسی
و ....
باشد.
فقط چندتا تذکر
1. دوستان لطف کنند به هم دیگه توهین نکند که در صورت توهین برخورد شدیدی باهاشون میشه
2. دوستانی که میخوان ثبت نام کنند میتونند تو پروفایل من اسمشون رو بگنند
3. هر کاربر میتونه در طی سه روز مورد نقد و بررسی قرار بگیره
4. هر داوطلب برای شروع کار یه مختصر توضیحی در مورد خودش باید بده
موفق باشید
سلام علیکم به نظرم حرکت خوب و نیکویی است ولی اگه بهم خرده نگیرید چنتا نقد در موردش داشتم .
یکی اینکه به نظرم کاری که شما الآن دارید میکنید به نحوی مثل برنامه صندلی داغه که یه زمانی خیلی میذاشتن و استفاده های خوبی میشد منظورم در قبال داوطلبانه بودن و البته محدودیت زمانیس .
به نظر من ایجاد این چنین تایپیکی بسیار خوب و موثره ولی به شرطیکه دائمی باشه منظورم اینه که مهمش کنن که اگه مثلا مدتی مسکوت موند اینطور نباشه که در دسترس نباشه و نکته دیگه به نظرم محدودیت نداشته باشه اگه طوری شد که بچه ها اومدن و از فلانی نقد کردن اون طرفی که ازش نقد میشه دعوت بشه و متوجه بشه که چرا بچه ها دارن بهش اعتراض میکنن و اگه متوجه شد البته در کمال احترام متقابل نقد اون فرد تموم بشه اونم یکبار نباشه اگه بار دیگه هم تخلفات مشابهی انجام داد اینبار مدیران وارد عمل و برخورد بشن .
میدونید به نحوی میشه همون کاری که شما میکنید تذکر دادن به اون طرف ولی فرقش اینه که اول بچه ها این تذکر رو میدن و در صورت تکرار این اشتباه اینبار مدیران وارد میشن ، و به نظرم اینم کار خوبیه که اون طرف متوجه بشه که مدیریت بدون منظوری شخصی باهاش برخورد کرده :smile:
طبیعتا حرف من بی نقد نیست و این چنین ادعایی ندارم و نخواهم داشت

tired_poet

عضو جدید
کاربر ممتاز
فانوس تنهایی عزیز..

فکرتون بسیار خوبه، اما یه پیشنهاد کوچیک داشتم. برای اینکه بچه ها نقدی برای گفتن داشته باشن، بهتره از دوستانی شروع کنید که سابقه طولانی در باشگاه دارن و همه میشناسنشون.. وگرنه دوستی که کلا دو ماهه که عضو شده و 300 تا پست داره رو اونقدر نمیشناسن که بخوان در موردش چیزی بگن و نقدش کنن، پس ناخوداگاه تبدیل به صندلی داغ میشه و یا اسپمکده.
البته بعضی دوستان هم هستن که عضویتشون کوتاهه، اما شرکتشون در بحث ها اینقدر فعال و گسترده بوده که همه میتونن به نقدشون بپردازن و به تاپیک جذب میشن. که در اونصورت هم باز تاپیک جذاب خواهد بود.
بنابراین یه شرطی برای نقد بذارین.. مثلا بگید کسانی که بالای 1500 پست دارن.. و یا بالای 1 ساله که فعالن..
من به عنوان بهترین مثال ها shadmehrbaz و خود شما رو پیشنهاد میکنم
.

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز

مصطفي نخودي!
:w02: (الان ميگه مثه بچه مدرسه اي ها فاميليمو مسخره ميكنيد!!! :) )

به فاميليش خيلي حساسه!
عشق كلكل كردن داره هر وقتم كم مياره از شكلكاي خنده استفاده ميكنه! :d (اصولا" زياد ميخنده! :whistle:)
سفسطه زياد ميكنه! :cool:
البته جديدا" خيلي خيلي بهتر شده ولي قبلنا سفسطه كردن شده بود روش اصلي بحثش ! هر كي هر چيزي ميگفت به جاي اينكه جواب درست حسابي بده ميومد يه گيري ميداد به طرف! :razz:
فوق العاده جوگيره ! قطره ها عليه يه نفر اعلام جنگ كنن بدو بدو مياد كمك!
توي محكوم كردن ديگران خيلي عجوله !
پر رو هست ولي هيچ وخ بي احترامي نميكنه !
از كوره در نميره معمولا" و آدم مودبي هست ، با 99% قطره ها نميشه حرفي زد ولي با مصطفي نخودي ميشه راحت حرف زد بدون ترس از بدو بيراه شنيدن!
مثه بقيه قطره ها هر ديقه شاخو شونه ي الكي نميكشه !
در كل آدميه كه استعداد آزاد انديشي رو داره به شرط اينكه اسير تعصبهاي توخالي نشه ... با مير حسين موافقم كه نسبت به گذشته خيلي بهتر شده من يه زماني به خاطر پستهاش به چشم يه بي شعور بهش نگاه ميكردم(البته جسارت نشه بي شعور به معني توهين منظورم نيست بلكه كسي كه شعور بحث كردن نداره) ولي اين اواخر خيلي بهتر شده احساس ميكنم با يه "آدم" طرفم !
اين آدم ِ فعلي لياقتش بيشتر از اين رفيقاييه كه دورشن ، بهش پيشنهاد ميكنم يه يوزر ديگه بسازه و بعنوان يه مخالف با ولايي ها فعاليت كنه تا بهتر رفيقاشو بشناسه !

خب اينم از آق مصطفي! :gol:
چقزززززز حرف زدم ! :child:

بالا