barfo.sarma
عضو جدید
مهریه چقدش متعادله ؟ تاثیرش تو زندگی مشترک چیه ؟
به نظرم 200 الی500 سکه خوبه.
تو زندگی مشترک هم زیاد تاثیر نداره. یعنی این تقریبا یه اهرم فشاره که زن موقع طلاق می تونه ازش استفاده کنه ولی خوب نباید اینجوری باشه مهریه یعنی مهری که مرد نسبت به زن داره . اگه مردا زرنگ باشن (مثل نفقه )حتی اگه زیاد هم باشه سالی دوتا که بده کار تمومه . اگرم یه وقتی طلاق بگیرن چیزی نمی مونه که مرد بخواد بره زندان یا کار به شکایت و شکایت کشی برسه.
با این کار فکر میکنند میتونند جلوی رفتارهای غیر مترقبه ی طرف را بگیرند (البته کاری به استثناها ندارم )
عجب!
جمله مریدان زین پس از خود حرکات و رفتار غیر مترقبه چون سیل و زلزله و ...... انجام ندهید!!
وقتی خانم مهندس های ما و تحصیل کرده های ما چنین طرز فکری نسبت به مهریه دارن
از بقیه مردم چه انتظاری میشه داشت؟؟؟
همه جا آسمون یک رنگه این مردم هستن که باعث ایجاد طرز فکر غیرمنطقی میشندوست عزیز ربطی به تفکر خانومها نداره مشکل از وضع خرابه جامعه هست
من نمیدونم چرا همه هی گیر دادند به مهریه...................
آقایون محترم لطف کنند از لحاظ اخلاقی خودشون را درست کنند تا خانوما هم راحتتر بتونند بهشون اعتماد کنند و وارد زندگیه مشترک بشن...............
اکثرا خانوما مهریه را بالا میگیرند چون خیالشون راحت نیست و به همسرشون اعتماد کافی ندارند با این کار فکر میکنند میتونند جلوی رفتارهای غیر مترقبه ی طرف را بگیرند (البته کاری به استثناها ندارم )
دفه اوله میشنوم مهریه بیشتر از بیست تا سکه حرامه!!!!!!!!!از خودتون گفتید یا منبع و مرجع داره این حرف؟مهریه زیاد از حد (بیشتر از 20سکه)حرام است
4 تا زن برای مرد حلال و سنت است
ختم کلام
هر وقت به این حرف رسیدید تمام مکلاتتون حله
نه بابا 4تا 4تا زن می گیری بعد واسه هر کدوم 20 سکه.... این حلال و حرام شما از کجا اومده؟مهریه زیاد از حد (بیشتر از 20سکه)حرام است
4 تا زن برای مرد حلال و سنت است
ختم کلام
هر وقت به این حرف رسیدید تمام مکلاتتون حله
یه کوچولو فرق میکنه من تاثیرش رو در زندگی زناشویی میخوام بدونم دوست من
خانم چه خبرته؟ میدونی قیمت 200 سکه چقدره؟ خود پدر گرامیتون بعد از 40 50سال کار کردن آیا میتونه نصف این پول رو فراهم کنه و بعدش هم براحتی زندگی کنه؟ رو چه حسابی از جوون امروزی با این مشکلات اقتصادی انتظار داری 200 تا سکه مهرت کنه؟ آخه شما هر جور حساب کنید بازم این رقم زیاده.
مهریه 14 سکه عالیه, بقیه اش اضافه هست.
مهریه باید یه مقداری باشه که اگر کسی شنید دهنش باز نمونهمهریه چقدش متعادله ؟ تاثیرش تو زندگی مشترک چیه ؟
مال من شمشه!!!!
آقامونم قبول کرده!!!!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
خانوما .....فکر میکنید مهریه سنگین ضامن یه زندگی خوب وراحته؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 163 | |
![]() |
مهریه متفاوت یک دختر تهرانی | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
عجیبترین مهریه ها در ایران.... | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
مصوبه ی جدیددولت..نرخ مهریه مثله دیه یک شخص کامل | گفتگوی آزاد | 22 | |
S | مهریه ماماناتون چقد بوده؟ | گفتگوی آزاد | 3 |