مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان هنرمند گلم من اومدم دوباره شروع کنم دیگه اصلا نمیخوام فک کنم کنکور چقد خراب کردم باید حقیقت قبول کنم به اندازه کافی تلاش نکردم و به نتیجه ای که میخواستم نرسیدم به نظرم اگر باز هم تلاش کنم حتما موفق خواهم شد به امید تو ای مهربانترین مهربان ها (^_^)

سلام خانم مهندس عزیز....:gol:
خوشحالم که اومدی.....:w14:
نبودی , احساس تنهایی میکردم.
اشکال نداره که چی میخواستیم .ولی چی شد!
مهم اینه که از پارسال کلی درس گرفتیم .......
انشا الله امسال موفق میشیم همه با هم.....
:w32:

m.a24

عضو جدید
عزیزم من میگم هر چی به وقتش اگه پارسال امتحان و دادی و اوضاع ات روبه راهه میخوای بیا تایپک تمرین اسکیس و کنار خوندنت اسکیس هم تمرین کن،زبان هم که تکلیفش معلومه ،و بقیه درس ها هم باید بدجور بخونی ،فکرش کن تاریخ اسم معمار یک بنا را خواستن ،سوالاشون هم که همه توپ و مشتی ،پنمیشه همچین بیخیال فن و تاریخ شد ،هرچیزی در جای خودش باید باشه ،نه افراط نه تفریط ،تعادل
ببین امکانش هست اگه ادم زبان وحشتناک هم کار کنه و بلد باشه سوال یک جور بدن که اصلا نتونه بزنه ،یا فن و فول باشه نتونه زیاد بزنه پس بهترین راه حل یک تعادل نسبی نسبت به همه درس ها ست ،به نظرم این بهترین کار ممکنه با این شرایط
ممنون از پاسخت عزیز اما من فکرمیکنم تاریخ درس فراریه و اگه نزدیک کنکور براش وقت بزارم میتونم نتیجه بهتری بگیرم.
به نظرتون برای کسی که اسکیسش خوب نیس چند هفته کافیه تا یه درصد قابل قبول بیاره؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از پاسخت عزیز اما من فکرمیکنم تاریخ درس فراریه و اگه نزدیک کنکور براش وقت بزارم میتونم نتیجه بهتری بگیرم.
به نظرتون برای کسی که اسکیسش خوب نیس چند هفته کافیه تا یه درصد قابل قبول بیاره؟

عزیزم اگه بعد امتحان تئوری زود شروع کنی و 24 ساعت تمرین مداوم داشته باشی میشه ،حدودا 4ماهی وقت هست ،اگه دوست داری الان یکم تمرین کن تا امتحان اسکیس بعدش محکم امتحان تئوری را بچسب

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام... یه سری از بچه ها در مورد ساختن کورس های شخصی و استفاده از memrise برای درسایی به غیر از زبان کمک خواسته بودن که من این فایلو (طبق معمول با بدقولی چند روزه!:D) درست کردم... امیدوارم به دردتون بخوره :gol::gol::gol:

پیوست ها

• memrise.com - 2.pdf
    946.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

m.a24

عضو جدید
باهمه ی این حرفا من یکم که نه خیلی نامیدم شایدم تغییر رشته بدم حتی به عمرانم فکرکردم که بارتبه های بالای1000هم راحت روزانه قبول میشن واسه دکتری هم مشکلی ندارن.نمیدونم شاید دارم فرار میکنم از غولی بنام اسکیس و راهی بنام ارشد.
میشه یکی بیاد کلا مغزامونو بشوره یه حال اساسی بده هلمون بده بریم پی درس و کارمون؟

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
باهمه ی این حرفا من یکم که نه خیلی نامیدم شایدم تغییر رشته بدم حتی به عمرانم فکرکردم که بارتبه های بالای1000هم راحت روزانه قبول میشن واسه دکتری هم مشکلی ندارن.نمیدونم شاید دارم فرار میکنم از غولی بنام اسکیس و راهی بنام ارشد.
میشه یکی بیاد کلا مغزامونو بشوره یه حال اساسی بده هلمون بده بریم پی درس و کارمون؟
آواز دهل شنیدن از دور خوش است... من در مورد هر رشته ای که بگی فکر کردم، همین امسالم بعد از ارشد 93 می خواستم به جای ارشد94 بخونم برا کارشناسی 93 (که تیرماهه) و یه رشته ی جدید شروع کنم ولی هر کاری رو که عمیقا بررسی می کنم می بینم به اون خوبی که از دور به نظر می رسه نیست، کلا این کشور غرق در مشکلات مختلفه و همه ی رشته ها و شغل ها مشکلات و ناهماهنگی های خاص خودشونو دارن و نمی شه با از این شاخه به اون شاخه پریدن به جایی رسید... فقط افرادی موفق می شن که مقاومت می کنن و سعی می کنن تو حوزه ی کاری خودشون ابتکار عمل داشته باشن و درست فکر کنن... من خودمم که این حرفا رو می زنم همچین آدمی نیستم ولی خب وقتی دقت می کنم می بینم فقط کسانی نسبتا راضی هستن که به جای ناامیدی و ایراد گرفتن از وضعیت تلاش می کنن تا وضعیت بهتری ایجاد کنن ...

سلام فقط تصمیمت قبول شدن ارشده بعدش هم دکترا ، که می خوای رشته ای به این خوبی رو ول کنی . ممکنه یک مدتی خسته شده باشی از درس و زندگی { کلا برای همه اتفاق پیش میاد ) . و مرتب به خودت تلقین کرده باشی که نه این رشته سخته ، پذیرشش برای ارشد و دکترا کمه ، بالاخره همه نمی شه یک راه رو برم . راههای زیادی برای موفقیت توی این رشته دوست داشتنی معماریه. از نظر من زود تصمیم نگیر پشیمون می شی . موفقیت توی این رشته به تلاشت بستگی داره و یکم خلاقیت . که مسلما من حس می کنم تومهندس خلاق و دوستار هنری که این رشته رو انتخاب کردی . و به هر حال تصمیم با خودته تو خودتی که سرنوشتت رو انتخاب می کنی . موفق باشی :gol::gol:

m.a24

عضو جدید
آواز دهل شنیدن از دور خوش است... من در مورد هر رشته ای که بگی فکر کردم، همین امسالم بعد از ارشد 93 می خواستم به جای ارشد94 بخونم برا کارشناسی 93 (که تیرماهه) و یه رشته ی جدید شروع کنم ولی هر کاری رو که عمیقا بررسی می کنم می بینم به اون خوبی که از دور به نظر می رسه نیست، کلا این کشور غرق در مشکلات مختلفه و همه ی رشته ها و شغل ها مشکلات و ناهماهنگی های خاص خودشونو دارن و نمی شه با از این شاخه به اون شاخه پریدن به جایی رسید... فقط افرادی موفق می شن که مقاومت می کنن و سعی می کنن تو حوزه ی کاری خودشون ابتکار عمل داشته باشن و درست فکر کنن... من خودمم که این حرفا رو می زنم همچین آدمی نیستم ولی خب وقتی دقت می کنم می بینم فقط کسانی نسبتا راضی هستن که به جای ناامیدی و ایراد گرفتن از وضعیت تلاش می کنن تا وضعیت بهتری ایجاد کنن ...

ازینکه صادقانه جواب میدین خیلی خوشحالم باید بگم هیچ حای دنیا دوستای به این خوبی پیدا نمیشه
من یکبار زخم عمیقی از کنکور خوردم و واقعا میترسم زخمی که هنوز داغش روی قلبمه
وقتی فکر میکنم با کوچکترین اشتباهم کل ارزوهام دود میشه میره هوا واقعا میخوام دیونه بشم
وفکر اینکه تا اخر عمرم چون چادریم تو شرکت های معماری یه طور دیگه باهام برخورد میشه عذابم میده
توی یه شرکت هرچقدر جوش هم خوب باشه و سالم اما تا اخر عمرت یه بچه مایه دار هست که هیچی حالیش نیس و رئیسته ومث گرگ نشسته تا کوچکترین اشتباهی بکنی و بعد هم یه درد به دردات ویه داغ به داغات اضافه کنه...
با این شرایط که رتبه زیر200میخوای برای ابرومنذانه قبول شدن و برای یادگیری کوچکترین چیزی باید کلی پول خرچ کنی و سرکارم نمیتونی بری و این سیکل ادامه دارد
چه باید کرد؟

memari1900

عضو جدید
منابع ارشد94

منابع ارشد94

ATTACH]205237]
سلام به مهندسین عزیز.من برا شروع یکسری منابع از سایت ها جمع اوری کردم برا بچه هایی که مث خودم دیر اومدن تو این تاپیک و از بقیه جا موندن و کمی سردرگم شدن. بدک نیست.البته فکر کنم تاپیک93احتمال زیاد به این منابع اشاره شده .حالا تکرارش فکر نکنم ایرادی داشته باشه .برا خود منکه مفید بود امیدوارم بدرد بقیه هم بخوره:redface:

پیوست ها

• منابع کنکور ارشد معماري دانشگاه آزاد.pdf
    44.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

مهندس بزار یک داستانی را برات بگم ترم 1کارشناسی بودم کارم بد نبود تلاشم فوق العاده زیاد بود ،قبل از دانشگاه اصلا از طراحی خوشم نمی اومد که بگی کلاسی نقاشی یا چیزی رفته باشم یا دنبال این کارا یکم برام مسخره بود باور کن دبستان بودم یک نقاشی ساده را هر سال و هر ترم می کشیدم و خوب یم کشیدم و 20 می شدم فقط یک دونه فک کنم توی زیر زمین قاطی چیزامون باید باشه فکرش کن از کلاس دوم دبستان تا 5 ام همه اش یک نقاشی را یم کشیدم ،زده و موقع دانشگاه تصمیم گرفتم که بیام و معماری بخونم قبلش کربلا رفته بودم گفتم یا امام حسین هدفی دارم که باید وارد معماری شم خودت هم می دونی من چیزی نیم تونم بکشم خودت قبولم کن و خودت هم اونجا کارم راه بنداز ،خلاصه زد و ما قبول شدیم ،بعدش توی ترم 1 اخراش و اوایل 2 بودیم که استای که هندسه کاربردی باهاش داشتم اصلا کار من ندیده بود توی دست ازاد خدایش کار هندسه ام هم بسیار تمیز و مرتبط بود ،نمونه اش هست اگه بخوای ببینی ،ایشون برگشت و به من گفت تو بدرد معماری نمی خوری و به نظرم برو انصراف بده ،من هم زدم زیر گریه بدجور ،پاشدم رفتم پیش معاون اموزشیمون کهمدیر گروه مون بود ترم یک هم با این جنابدکتر دست ازاد کلاس داشتم و گفتم استاد می خوام انصراف بدم چیکار کنم برگه راشما باید بهم بدید یا .....من فرستادن سراغ شما ،ایشون اول کلی بهم خندید و گفت هم کدوم استاد شروع کرده به زدن برجک های شما ،یک شب هم بیدار موندید فکر انصراف به سرتون خورد گفتم نه استاد این جوریه نیست و فلانی گفته ،این قدر اعصبانی شد که نگو بعدش ازم خواست فردا برم دفترش ساعت ها با هام صحبت کردو گفت این کار نکنم حتی گفت گروه راضی میکنه که اگه بخوام انتقالی بگیرم برم استان خودمون که اینجا نباشم،خلاصه این بگم سر این اسکیس و این اوضاعاحوال یک ترس همیشگی ته دلم بود همیشه می ترسیدم بدجور ،همیشه برم یک غول بود دانشگاه را با هر کلکی بود تموم کردم خدایش با همون بلد نبودنم از خیلی بلدها بیشتر بلد بودم و بهتر کار کردم ،دوباره اومدیم رسیدم به ارشد ،همه اش با ترس و لرز رفتم جلو بعد امتحان توی دلم همه خالی کردن که اسکیس این و اونه و بابا بیا برو ازاد و ...............اما ازاد دوست ندارم ،کارم زیر صفر بود یک پرسپکتیو با گریز بلد نبودم بزنم الان دوباره چند روز شروع کردم دارم کار میکنم خدا را شکر تونستم یاد بگیرم ،اسکیس هم غول نیست مال غولش می کنیم فقط همت میخواد من دیر به خودم جنبیدم و تهدلم خالی بود چون ارشد خوب ندادم ولی میدونم اسکیس اون غولی که میگن نیست درست میشه ،نیاز به فرار نداره اگه میخوای بدونی من از کجا به کجا رسیدم یک سر به تایپک تمرین گروهی اسکیس امسال بزن ،اسکیس ترس نمی خواد فقط تمرین زیاد می خواد هیمن و بس ،تازه حالا فهمیدم که چرا امام صادق میگه از کاری که می ترسی برو انجام بده ،اگه جای زندگی میکنی که تو شهرتون کلاس اسکیس هست دیگه نگران نباش حداقل برا خط کشیدن وچیزای عادی می توین کلاس بری با کمی تلاش خودت ،من توی شهریم که از خبرا نیست دخترم هستم و بابام نمیزاره جایی برم ،اسم کلاس توی یک شهر دیگه را بیارم کلا میگه از این مسخره بازی ها خوشم نمیاد بیخیال ارشد ،پس خودم هستم و خدای خودم ،الان هم تمام تلاشم میکنم ،ترسو ها فرار میکنن و دنبال بهانه میگردن ولی ادم شجاع می مونه و سد جلو روش بر می داره ،من چیزی از معماری نمی دونم فقط می دونم خودم باید تلاش کنم و به جایی برسم لازم باشه 10سال هم تلاش می کنم شاید هم تا اخر عمر ولی فرار نمیخوام کنم ،فرار کار ترسو هاست ،بمون بجنگ چیزی که راحت گیر بیاد به راحتی هم لذتش از بین میره ،هر چی بیشتر تلاش کنی بیشتر می تونی از موفقیت لذت ببری
امیدوارم درست تصمیم بگیری
ببخشید که طولانی شد

memari1900

عضو جدید
اگر میشه راهنماییم کنید ممنون میشم.من بین معماری_معماری بخاطر علاقه ام به معماری پایدار و هنرهای ساخت بخاطر انرژی !موندم ایا میتونم تو هردو کنکور شرکت کنم؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر میشه راهنماییم کنید ممنون میشم.من بین معماری_معماری بخاطر علاقه ام به معماری پایدار و هنرهای ساخت بخاطر انرژی !موندم ایا میتونم تو هردو کنکور شرکت کنم؟

اره مهندس می تونی هم هنرهای ساخت را امتحان بدی هم معماری را دو روز جداست امتحان ،امسال اول هنرهای ساخت ،روز بعد معماری ،میشه داد ولی ببین می تونی برا هر دوتاش زمان بزاری چون شوخی نمی کنن کلی کتابه که باید تسلط پیدا کنی ،انرژی هم قبولیش شوخی نیست

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره مهندس می تونی هم هنرهای ساخت را امتحان بدی هم معماری را دو روز جداست امتحان ،امسال اول هنرهای ساخت ،روز بعد معماری ،میشه داد ولی ببین می تونی برا هر دوتاش زمان بزاری چون شوخی نمی کنن کلی کتابه که باید تسلط پیدا کنی ،انرژی هم قبولیش شوخی نیست

عذرا جون مثلا من که معماری معماری میخوام امتحان بدم و به رشته خاص دیگه ای علاقه ندارم به نظرت چه رشته ای برای شناور انتخاب کنم خوبه، اصن این رشته شناورو نمیفهمم:D
ببین یه سوال دیگه؛ تو تاپیک سالای قبل میخوندم مثلا بچه ها نوشته بودن رتبه در معماری فلان در منطر فلان داخلی فلان، اینا یعنی چی؟ یعنی یه امتخان دادن یا جنتا امتحان؟

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عذرا جون مثلا من که معماری معماری میخوام امتحان بدم و به رشته خاص دیگه ای علاقه ندارم به نظرت چه رشته ای برای شناور انتخاب کنم خوبه، اصن این رشته شناورو نمیفهمم:D
ببین یه سوال دیگه؛ تو تاپیک سالای قبل میخوندم مثلا بچه ها نوشته بودن رتبه در معماری فلان در منطر فلان داخلی فلان، اینا یعنی چی؟ یعنی یه امتخان دادن یا جنتا امتحان؟
ن دیگه . ی انتحان میدیم منتهاش ضرایب دروس برای رشته های مختلف متفاوته .
مثلن همین درک معماری منظر برای منظر سه هس ولی برای معماری معماری یک هستش.
اینجوری میشه که رتبه ها تو رشته های مختلف فرق داره . تونستم منظورمو برسونم؟

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ن دیگه . ی انتحان میدیم منتهاش ضرایب دروس برای رشته های مختلف متفاوته .
مثلن همین درک معماری منظر برای منظر سه هس ولی برای معماری معماری یک هستش.
اینجوری میشه که رتبه ها تو رشته های مختلف فرق داره . تونستم منظورمو برسونم؟

اره مهندس درست گفتی درباره معماری و معماری داخلی و منظر همین طور هستش که میگی

ببین مهندس پارسال موقع ثبت نام که بود من هم معماری می خواستم یک فیش میگیری 17هزارو خورده بعدش اگه بخوای مثلا یک رشته شناور مثل انرژی یا تکنولوزی یا مدیریت یا حتی برنامه ریزی یا طراحی شهری اون وقت باید یک 17هزار و خورده دیگه هم بدی ،بعدش از طرفی می تونی هم فقط شناور را بدی و معماری امتحان ندی ،خلاصه هر جور دوست داری ببین می خوای چی امتحان بدی ،مثلا تاریخ مطالعات ایران یک همچین چیزی اخرین ایتم امتحان معماری هستش اون وقت اون برا رشته معماری ضریبش صفره ،هر درسی باید ببینی که مواد امتحانی داره و ضریبش چنده ،در ضمن پارسال پیام نور و غیر انتفاعی هم جدا فیش را می تونستی بگیری فک کنم 5هزار و خورده بود امیدوارم تونسته باشم منظورم برسونم ،نیازی نیست اگه به شناورها علاقه ای نداری حتما شرکت کنی فقط معماری را بده یک پول هم کمتر میدی

m.a24

عضو جدید
عذراجان
دانشگاه کارشناسیت کجا بود؟
هدفت از ادامه تحصیل تو این رشته چیه؟
یعنی در نهایت کار چیکاره میخوای بشی؟خالصانه و بی شوخی نمی خندیدیم بگو مثلا20سال دیگه کجایی؟تو شهرداری؟دانشگاه؟شرکت؟
ببین من یا میخوام نماینده مجلس شم یا خونه دار بمونم بهتر از اینکه هر برج 600-700تومن نهایت 1تومن بزارن کف دستم.
هر رشته یا هر اقدامی که منو به هدفم نزدیک کنه برام ارجحیت داره به معماری.
من تو دبیرستان معدلم19/75بود و داییم 15.سوالای ریاضیشو اصلا نمیتونست جواب بده اما رفت تست زنی یاد گرفت دست اخر تو کنکور رتبه اون شد273اما من7500.با رتبش یه ضرب ارشد معماری علم و صنعت قبول شدومن به زور معماری پیام نور پرند.الانم تمام زندگیشو گذاشت شرکت زد بعدش ورشکست شد دوباره بعد12سال سابقه رسید به 0.اما من که هنوز دلم از کنکور و نظام اموزشی غلط پره بعد6سال درسم تموم شد.باورتون نمیشه اگه بگم تمام طرح هامو با3-4جلسه کرکسیون با زورو بد بختی و گریه و زاری و اعصاب خورد کنی و2-3شب نخوابیدن با نمره13پاس میکردم.اصلا خودم نمیرفتم تحویل بدم چون هیچ وقت از کارم راضی نبودم.روم نمیشد برم.از خودم وکارم جالم بهم میخورد.با این حال تئوریم و دوروس فنیم خوب بود به حدی که شاگرد اول ترم اخرمون میگه من هرچی از معماری میدونم از تو دارم.
به جز اینا من3سال تدریس کردم تو دبیرستان و از ارتباط با کسی که مشتاق اموزشه عشق میکنم و اگه میخوام ارشد بخونم فقط بخاطر تدریسه.اما میشه تو رشته های دیگه که بجای ساختمون با روح انسانها کارداره هم تلاش کرد.نه؟
با این اوصاف به نظرتون من بدرد معماری میخورم؟واقعا گیر کردم تو رو خدا هرکی این متنو خوند جواب بده.ثواب داره دعاتون میکنم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عذراجان
یعنی در نهایت کار چیکاره میخوای بشی؟خالصانه و بی شوخی نمی خندیدیم بگو مثلا20سال دیگه کجایی؟تو شهرداری؟دانشگاه؟شرکت؟
ببین من یا میخوام نماینده مجلس شم یا خونه دار بمونم بهتر از اینکه هر برج 600-700تومن نهایت 1تومن بزارن کف دستم.
من تو دبیرستان معدلم19/75بود و داییم 15.سوالای ریاضیشو اصلا نمیتونست جواب بده اما رفت تست زنی یاد گرفت دست اخر تو کنکور رتبه اون شد273اما من7500.با رتبش یه ضرب ارشد معماری علم و صنعت قبول شدومن به زور معماری پیام نور پرند.الانم تمام زندگیشو گذاشت شرکت زد بعدش ورشکست شد دوباره بعد12سال سابقه رسید به 0.اما من که هنوز دلم از کنکور و نظام اموزشی غلط پره بعد6سال درسم تموم شد.باورتون نمیشه اگه بگم تمام طرح هامو با3-4جلسه کرکسیون با زورو بد بختی و گریه و زاری و اعصاب خورد کنی و2-3شب نخوابیدن با نمره13پاس میکردم.اصلا خودم نمیرفتم تحویل بدم چون هیچ وقت از کارم راضی نبودم.روم نمیشد برم.از خودم وکارم جالم بهم میخورد.با این حال تئوریم و دوروس فنیم خوب بود به حدی که شاگرد اول ترم اخرمون میگه من هرچی از معماری میدونم از تو دارم.
به جز اینا من3سال تدریس کردم تو دبیرستان و از ارتباط با کسی که مشتاق اموزشه عشق میکنم و اگه میخوام ارشد بخونم فقط بخاطر تدریسه.اما میشه تو رشته های دیگه که بجای ساختمون با روح انسانها کارداره هم تلاش کرد.نه؟
با این اوصاف به نظرتون من بدرد معماری میخورم؟واقعا گیر کردم تو رو خدا هرکی این متنو خوند جواب بده.ثواب داره دعاتون میکنم
ببین مهندس این که تو این نظام آموزشی گیرکردی و دست و پا زدی خوب همه اینجوری هستن و اگه بخوای ارشد معماری شرکت بکنی میبینی که فوقالعاده سخت تر از اون چیزیه که فکرشو میکردی و احتمال قبولی خیلی پائینه و ...
اما من موندم شما چرا معماری رو با ساختمان سازی و .... قیاس میکنی ...به نظر من معماری یعنی زندگی یعنی عشق یعنی روح ....این یه معمار هست که میگه مردم چجوری زندگی کنن و این حیلی بزرگه ...این که یکی موفق نشده دلیل نمیشه که بقیه هم نمیتونن این که دایی شما نتونسته مهر اثبات به این زده شده که نمیشه یکی که استعدادشو نداشته و نمره اش هم پائین بوده رو حتی با اشتباه نظام آموزشی تربیت کرد و معمارش کرد اینو از من داشته باش معماری علاقه میخواد برای معمار بودن سختی باید بکشی ...... ...
برای نماینده بودن که هیچ اینو میدونی که خیلیا از رئیس جمهور قبلی و کاندیدها ریاست جمهوری معماری خونده بودن ...این که کجا خونده باشی مهم نیست مهم اینه که تو الان یه معماری ......چون به دلایلی شاید بودن تو دانشگاه پیام نور موجب این شده که شما دیدتون عوض بشه به معماری ولی اگر شما همین رشته رو توی دانشگاه سراسری میخوندی الان یه چیزه دیگه فکر میکردی ...همین که کارهاتو دوست نداری خودش نشون میده که از رشتت راضی نیستی
اما اینو بدون خلق کردن خیلی سخته ولی وقتی خالق یک اثر میشی مال خودته ....یه استاد داریم میگه دکترها که یک عملی رو خراب بکنن یارو که مرد خاکش میکنن ولی معمارها هر چقدر هم که کارشون بد باشه میاد روی زمین و این یعنی ما خیلی مسئول تر هستیم .....
اینو مطمئن باش که خدا خیلی دوست داشته که معمار شدی و اینو فقط یه معمار درک میکنه....مطالعهات رو تو معماری زیاد کن .....بابا من نمیدونم چجوری بگم ولی همیشه خوشحال و خوشبختم چون معماری خوندم .....

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من نمیدونم چجوری بگم ولی همیشه خوشحال و خوشبختم چون معماری خوندم .....
منم بطور خیلی اتفاقی اومدم معماری ولی بعضی مواقع ی حسی بهم دست میده که مطمین میشم که عاشق معماریم . خدا رو شکر میکنم که اینقدر معماری رو دوست دارم .;););););)

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
عذراجان
عزیزم شما چرا از اول معماری خوندی؟
چرا نرفتی برق یا کامپیوتر یا...؟
یا حتی عمران ک واسه تو ک دروس فنی ت خوبه،بهتر بود
ب جواب این سوال فک کن
تو اون موقع شناخت دقیقی ار معماری نداشتی،درسته؟؟
حالا ک میشناسیش اگه عاشقش نیستی همین الان مسیرتو عوض کن
این رشته فقط عشق میخواد..
موفق باشی:gol:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
عذراجان

ببین مهندس من هم از اون بچه زرنگهای خر خون بودم تیو دبیرستان ،همیشه جز شاگردهای ممتاز یا اول یا دوم پیش دانشگاهی هم توی بچه های رشته ریاضی شاگرد اول شدم ،در صورتی که اصلا نمی تونستم بخونم ،پدربزرگم الزایمر گرفته بود و مامان و بابام همه اش اونجا بودن و ما هم درگیر بودیم به خدا امتحان دیفرانسیل داشتم امتحان اب خوردن اصلا نفهمیدم چی نوشتم ،بهم گفته بودن تا از امتحان برگردی بابابزرگ تموم کرده ،اسونترین امتحان بود برام ولی من توی دنیا نبودم ،معلمم برگه را تصیح کرده بود شاخ در اورده بود،بااین وجود پیش هم شاگرد اول شدم ،امتحان کنکور دادم قبول نشدم چون باکلاس بودم فقط روزانه یک دانشگاه خوب می خواستم ،نزدم چیزی سال دوم هم شرایط بدتر شد چرا چون این سری بابا و مامان خودم حالشون بد بود من هم خلیی کم خوندم ته اش چی شد تا من رفته بودم کربلا برام انتخاب رشته کرده بودن ایلام انتخاب دوم زده بودن ،رفتن من به معماری بیشتر به خاطر یک شرط بندی بود چون ادم مغروری بودم نمی خواستم کم بیارم ،رفتم معماری ولی عاشقش شدم به خدا استادی نامردم گاهی اوقات طوری باهام برخورد کردن که فقط می تونم بگم میسپارمشون به خدا ،سال پیش که فارغ التحصیل شدم دیدم هیچی از معماری نمی دونم نه علمش دارم نه نرم افزار حرفه ای بلدم نه سازه نه اسکیس و نه .................
باخودم عهد کردم که همه اش درست یادبگیرم و واقعا یک معمار شم من نمی خوام یک مهندس خالی باشم دوست دارم معمار باشم شاید این راهی که میخوام برم 10سال برام زمان ببره شاید هم بیشتر ولی خب هدفی که براش دارم مقدس هستش و برام ارزش داره ،من درس خوندن تلاش کردم نه به کم راضی میشم نه اینکه میخوام بشینم توی خونه ،راهی که میخوام طی کنم سخته هدفم این قدر بزرگه که دنبال ماهی 600-700 هم نیستم ،من بیش از این حرفا لازم دارم الان که هیچ یاز معماری نمی دونم حداقل می تونم برم جایی و کار یاد بگیرم ،اره سخته با کلی پز وکلاس بری یک جایی که یارو بیاد مسخره ات کنه ولی من همه چیز به جون میخرم اگه برا موفق شدن لازم باشه ،میدونی عیب ما اینه که الان یک مدرک توی دست داریم فک می کنیم مهندسیم خدایش خیلی هامون اجرایی و معماری و این حرفا را درست و حسابی بلد نیستیم انتظار داریم ماهی 10میلیون در بیاریم بابا اون کار کشته هاش هم وقعکه دفتر میزنن اولش این قدر انتظار ندارن که ما داریم،به نظر من اگه خودت واقعا بخوای می تونی معمار شی این جدی میگم معمار شدن ربطی به نمره دانشگاه هم نداره که فلان نمره را 20شدی یا 10،عزیزم یک چیز میگم که بدونی هیچی به نمره نیست استادم طرح مسکونی را بهم داد10 البته به لطف استاد اولش افتاده بودم بعدش 10اش کرد و طرح موزه ،طرح بعید بود 20شدم و طرح بعد از اون بیمارستان بود 18شدم 2نمره هم به خاطر غیبت ازم کم شد خب به نظرت چیزی توی این نمره ها بود ،فقط اینکه زمانی که من 10شدم برا کسی که 16شده بود کار کردم و کارش از من ضعیف تر بود و قابل قیاس نبود ،این همه اش کشکه که بگیم نمره ام فلان و بمان اگه واقعا میخوای معمار شی من بهت کمک میکنم و میگم از کدوم مسیر باید بری،هرچند که خودت تجربه ات از من بیشتر و بهتر بلدی،رتبه و نمره و اینها را فراموش کن ،اینها بچه بازیه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم بطور خیلی اتفاقی اومدم معماری ولی بعضی مواقع ی حسی بهم دست میده که مطمین میشم که عاشق معماریم . خدا رو شکر میکنم که اینقدر معماری رو دوست دارم .;););););)

خیلی خوبه ،من دوستام بودن خودشون اومده بودن و میگفتن اه خاک تو سر ما با یان رشته انتخاب کردنمون :biggrin:

معماری عشقه!!!!!!!!!
معماران عزیز روزمون مبارک!!

مهندس روز شما هم مبارک

عزیزم شما چرا از اول معماری خوندی؟
چرا نرفتی برق یا کامپیوتر یا...؟
یا حتی عمران ک واسه تو ک دروس فنی ت خوبه،بهتر بود
ب جواب این سوال فک کن
تو اون موقع شناخت دقیقی ار معماری نداشتی،درسته؟؟
حالا ک میشناسیش اگه عاشقش نیستی همین الان مسیرتو عوض کن
این رشته فقط عشق میخواد..
موفق باشی:gol:

مارال جان عزیزم نه نه جون تو دل کسی را خالی نکن ،این که الان ایشون اینجا ست و یک رشته دیگه نیست حتما حکمتی داشته ،به نظر من ایشون راه رو اشتباه نیومده مشکل اون استادیی هست که نتونستن راه رو نشونش بدن ما به جای اینکه بهش بگیم راه رو عوض کن باید بهش بگیم تصمیم درست بگیر و مسیر درست انتخاب کن و برا سختی هاش هم تحمل کن ،مارال جونم عزیزم کسی که بهش بد بگذره عشقش هم از دست میده چه رسد به اینکه عاشق شه ، خود تو اگه کسی را خیلی دوست داشته باشی بعدش بیاد بدجور اذیتت کنه و از اوج بیارت زیر هنوز هم عاشق می مونی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب معلومه که نه
عزیزم ایشون هم یک زمانی در اوج قدرت و معدل و نمره بودن ولی وقتی میرن دانشگاه از اون اوج تک بودن میفتن ،هر رشته دیگه هم جا معماری م خوندن و این نمرات می اوردن مطمین باش اون وقت از این رشته بدشون می اومد این یک چیز طبیعی هستش

m.a24

عضو جدید
بچه ها واقعا از همتون ممنونم مخصوصا عذرای عزیزم
من چند روزه دارم فکر میکنم همش تو خودمم و البته تو نت که بخونم و بدونم که بلاخره چی؟
اما هرچی میگردم می بینم حداقل دوستای به این گلی و با صفایی هیچ جا گیر نمیاد.ایلات جان منم خیلی وقتا این حس بهم دست میده اما یکم تنبلم حال بیرون رفتن وکلاس و کرکسیون و....ندارم.مارال جونم روز توام مبارک عزیزم اما من هنوز ته دلم دوستش دارم.چیو؟خط خطیامو.پویان خان بااینکه من پیام نورم اما همه ی دوستای هم دوره ایم ارشد یا ندادن یا قبول شدن و درسشون داره تموم میشه فقط من موندم.میدونی سیستم پیام نور اینه که هرچی داری خودت یاد گرفتی.
عذرای عزیزم برای من و همهی اونایی که شرایط منو دارن بگو از کجا و چطورشروع کنیم؟
نرم افزار: فقط اتوکد دوبعدی، ارشی کد،ایکتچاپ،کمی فتوشاپ و icdlبلدم
اسکیس:روی کتابای احسان کار میکردم اما خسته شدم زود+کمی صدیق
ارشد:کتابای راهیان ارشدو مهروابان92نصفه کردم+کمی جزوه های پارسه+چندتا کتاب مرجع
نمیدونم اول برم 3دی مکس یاد بگیرم یاکد3بعدی بعد اسکیس بعد مطالعه واسه ارشد یا همش باهم با زمانبندی؟
یا اینکه اصلا برم سرکار یانه؟
دوستان یعنی دارم راه درستو میرم؟ادامه بدم یا برگردم؟

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بچه ها واقعا از همتون ممنونم مخصوصا عذرای عزیزم
من چند روزه دارم فکر میکنم همش تو خودمم و البته تو نت که بخونم و بدونم که بلاخره چی؟
اما هرچی میگردم می بینم حداقل دوستای به این گلی و با صفایی هیچ جا گیر نمیاد.ایلات جان منم خیلی وقتا این حس بهم دست میده اما یکم تنبلم حال بیرون رفتن وکلاس و کرکسیون و....ندارم.مارال جونم روز توام مبارک عزیزم اما من هنوز ته دلم دوستش دارم.چیو؟خط خطیامو.پویان خان بااینکه من پیام نورم اما همه ی دوستای هم دوره ایم ارشد یا ندادن یا قبول شدن و درسشون داره تموم میشه فقط من موندم.میدونی سیستم پیام نور اینه که هرچی داری خودت یاد گرفتی.
عذرای عزیزم برای من و همهی اونایی که شرایط منو دارن بگو از کجا و چطورشروع کنیم؟
نرم افزار: فقط اتوکد دوبعدی، ارشی کد،ایکتچاپ،کمی فتوشاپ و icdlبلدم
اسکیس:روی کتابای احسان کار میکردم اما خسته شدم زود+کمی صدیق
ارشد:کتابای راهیان ارشدو مهروابان92نصفه کردم+کمی جزوه های پارسه+چندتا کتاب مرجع
نمیدونم اول برم 3دی مکس یاد بگیرم یاکد3بعدی بعد اسکیس بعد مطالعه واسه ارشد یا همش باهم با زمانبندی؟
یا اینکه اصلا برم سرکار یانه؟
دوستان یعنی دارم راه درستو میرم؟ادامه بدم یا برگردم؟

با خودت وراست باش
این زندگی و آینده توئه نه هیچکس دیگه
اون حرفارو زدم تا باخودت بشینی صادقانه خلوت کنی..

سلام بچه ها یک لحظه فکر کردم این تایپیک رو اشتباه اومدم ، اینجا به جای اینکه برای ارشد 94 با هم باشیم شده یک تایپیک غمکده ، به خدا هدف این تایپیک اگه اینه فایده ای نداره بیام اینجا ، فقط اینجا شده یادآوری خاطرت هم از نظر من هرکی مشکل داره پیش یک مشاور بره . خودشو راحت کنه . بچه ها بیام درس بخونیم داره فرصت زود می گذره چشم باز کنیم می بینیم فرصت تموم شده و کاری نکردیم هنوز . بعدش مجبوریم بیام از تجربیات تلخمون بنویسیم .که فرصت گذشت درس نخوندیم . من که به این نوشته ها فکر نمی کنم .هدفم فقط سال اول ارشد دانشگاه شهر خودم . هم سر کار می رم و هم درسمو می خونم . فقط توی زمان حال زندگی می کنم اگه امروزم رو خوب بسازم مسلما آینده ام رو هم خوب می سازم . Good Luke

بچه ها من دارم با برنامه که ریختم جلو می رم . تا 8 اردیبهشت کتاب سبک شناسی پیرنیا رو تمام می کنم . میرم سراغ معماری اسلامی پیر نیا . زبانم که دارم وکب و گرامر رو خوب قوی می کنم بعد برم سراغ درک مطلب ، و فن هم با جزوه مرکز معماری جلو میرم . اسکیس هم تازه شروع کردم خط و تداخل احجام .

memari1900

عضو جدید

ممنونم از راهنماییت.دقیقا طرفیت ها هم خییییییلیییییییییییی محدوده.از قدیم گفتن ارزو بر جوانان عیب نیست:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا