مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نام خداوند جان و خرد


مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94



با سلام خدمت دوستان و اعضا تالار معماری
این تاپیک به منظور هماهنگی برای مطالعات گروهی و مشاوره و اطلاع رسانی در رابطه با کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 می باشد.



  • [*=right]مجموعه معماری 1352
1 - مهندسی معماری
2- معماری منظر
3- مهندسی معماری اسلای
4- مطالعات معماری ایران
5- بازسازی پس از سانحه
6- معماری داخلی

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=153279&d=1370064057


فهرست بندی


*تاپیک سال گذشته :



* تاپیک های مرتبط با کنکور کارشناسی ارشد 94
تاپیک: زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی کنکور ارشد 94







*فهرست پست های مفید تاپیک
منابع مطالعاتی پیشنهادی... >>> #4 ... #179 .. #994 .. #1058 .. #1012 .. .. ..
منابع + راهنمایی کلی دروس #2249
ساعت و روش مناسب مطالعه #7147 - #7154










1-1 معرفی رشته کارشناسی ارشد معماری (بدون گرایش)

رسالت اصلي رشته معماري، طراحي ساختمان‌هاي مفيد، زيبا و اصيل، ساماندهي به محيط مصنوع و شكل‌دهي به فضاي زندگي انسان، در توازن با طبيعت و متناسب با ارزش‌ها و شرايط فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي جامعه است. معماري ضمن اين كه يك رشته فني و مهندسـي اسـت،‌ در عيـن حال تخصصي مرتبط با شرايط يك جامعه مي‌باشد. به همين جهت آموزش رشته معماري به عنوان يك تخصص چندگرايشي، شامل مباحث فني و مهندسي است .
در اين راستا دانشجويان اين گرايش فرا مي‌گيرند مسائل مطرح در حوزه معماري را به درستي تحليل و ارزيابي كرده و سپس اطلاعات مورد نياز را جمع‌آوري، پالايش و سازمان داده و آنها را در طراحي ساختمان‌ها و فضاهاي دلنشين و زيبا و عملكردي بكار بندند. به گونه‌اي كه باعث بهبود روزافزون زندگي افراد جامعه و كيفيت محيط گردند.
در مقاطع مختلف آموزشی، مقطع کارشناسی مقطعی آموزشی ،کارشناسی ارشد مقطعی آموزشی- پژوهشی و دکترا مقطعی پژوهشی می‌باشد، لذا در دوره ای که پیش‌رو دارید بار اصلی بر روی پروژه‌ها و پژوهش‌هاست. در بسیاری از دانشگاه‌ها شرط گرفتن مجوز دفاع از پایان‌نامه داشتن حداقل یک مقاله علمی پژوهشی پیرامون همان موضوع است. داشتن مقالات علمی پژوهشی و خصوصاًISI از جمله مؤلفه‌های مؤثر برای دانشجویانی است که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند.
کار آن دسته از دانشجویانی که لیسانس غیر‌معماری داشته و قصد ورود به این رشته از مقطع ارشد را دارند از این جهت دشوار خواهد بود که آنچه این افراد از معماری دیده و بدنبالش هستند اصولاً در مقطع کارشناسی ارائه می‌شود اگرچه دروسی به عنوان واحدهای جبرانی نیز در دوره ارشد به آنها ارائه می‌شود اما اکتفا به آنچه در دانشگاه ارائه می‌شود نتیجه پرباری نخواهد داشت. مگر کسانی که صرف داشتن مدرک به دنبال کارشناسی ارشد این رشته هستند.
در گرایش معماری دانشگاه‌ها معمولاً دو یا سه درس با عنوان طرح معماری ارائه می‌نمایند. تفاوت این درس در مقطع ارشد نسبت به کارشناسی تأکید بیشتر بر مطالعات پروژه و جامع‌تر بودن محتوای طرح‌ها با نگاهی کلان‌تر به موضوع است.

فارغ‌التحصيلان گرايش مهندسي معماري مي‌توانند در حيطه‌هاي زير فعاليت داشته باشند:
فعاليت به عنوان مهندس مشاور معماري در جهت طراحي بناها
همكاري با گروه مهندسان مشاور معماري جهت طراحي و توسعه طرح‌ها
نظارت عمومي و عالي بر صحت انجام كار در عمليات اجراي ساختمان
مديريت و هماهنگي اجرايي پروژه‌هاي گسترده در زمينه گرايش تخصصي
فعالیت در زمینه معماری داخلی و دکوراسیون
فعالیت در زمینه نرم‌افزارهای معماری
و...


1-2 معرفی گرایش‌های زیرشاخه مهندسی معماری
چند سالی است که در مقطع کارشناسی ارشد جدای از رشته معماری (بدون گرایش)‌، گرایش‌های مختلفی در برخی از دانشگاه‌ها ارائه می‌شود. نکته حائز اهمیت در خصوص این زیر‌شاخه‌ها این است که انتخاب هر یک از آنها پس از اعلام نتایج اولیه (آزمون تئوری) امکان‌پذیر است و در ادامه نیز بایستی اسکیس معماری را پشت‌سر بگذارید، لذا راه ورود به این گرایش‌ها شرکت کردن در همان کنکور معماری (تئوری و عملی) است.
در صورتی که در گرایش مهندسی معماری مجاز شده باشیم، در زمان انتخاب هم امکان انتخاب مهندسی معماری (بدون گرایش) و هم امکان انتخاب گرایش‌های زیر‌شاخه‌ای آنرا خواهیم داشت.
از آنجا که عنوان همه این رشته‌ها مهندسی معماریست و تنها پسوند گرایش خواهند یافت، در مقطع کارشناسی ارشد تعدادی درس مشترک در تمامی آنها ارائه خواهد شد، تفاوت محتوای این گرایش‌ها در ارائه دروس اختیاری متفاوت و جهت‌گیری موضوعات و محتویات دروس با توجه به گرایش است. به طور مثال موضوع درس طراحی معماری 1 ارشد در گرایش معماری پایدار متناسب با این گرایش با محوریت پایداری تعیین و در گرایش فناوری با محوریت فناوری تعیین می‌شود. حتی در‌خصوص درس‌هایي همچون روش تحقیق، جدای از کلیات مشترک، موضوع مقاله‌ای كه دانشجویان در پایان ترم ارائه می‌دهند بایستی در حیطه گرایششان باشد.
برخی از این زیر‌شاخه‌ها برای دانشجویانی که به محتویات رشته‌ها (‌ نه عنوان رشته‌ها) علاقه‌مند هستند می‌تواند جالب توجه باشد، به طور مثال گرایش فناوری برای کسانی که به محتوای رشته تکنولوژی علاقه‌مندند و یا گرایش معماری پایدار برای افرادی که به دروس رشته انرژی تمایل دارند.

1-2-1 گرایش معماری پایدار
این گرایش از نظر محتوای دروس تا حد زیادی به رشته انرژی معماری شباهت دارد ولی بر‌خلاف رشته انرژی که زیر‌گروه مجموعه هنرهای ساخت است و آزمون اسکیس ندارد، برای ورود به رشته معماری پایدار بایستی کنکور و اسکیس معماری را پشت‌سر بگذارید.

1-2-2 گرایش فناوری
این گرایش نیز از نظر محتوای دروس تا حد زیادی به رشته تکنولوژی معماری شباهت دارد ولی بر‌خلاف رشته تکنولوژی که زیر‌گروه مجموعه هنرهای ساخت است و آزمون اسکیس ندارد، برای ورود به این رشته بایستی کنکور و اسکیس معماری را پشت‌سر بگذارید.

1-2-3 گرایش طراحی مسکن
زمینه اصلی این گرایش، مباحث حیطه طراحی مسکن از مقیاس خرد تا کلان است و با توجه به نیاز کشورمان یکی از گرایش‌هاي کاربردی خواهد بود.

1-2-4 گرایش فنی
این گرایش را می‌توان تلفیقی از معماری و مباحث اجرایی عمرانی دانست و در طول دوره جزئیات اجرایی و مباحث فني دارای محوریت می‌باشند.

1-2-5 گرایش طراحی فضاهای آموزشی و فرهنگی
آشنایی کامل‌تر با مباحث معماری اسلامی و طراحی فضاهایی با کاربری آموزشی فرهنگی از جمله مدرسه، دانشگاه، فرهنگسرا، مسجد و... از جمله رویکردهای اصلی این گرایش است.

1-2-6 گرایش طراحی فضاهای بهداشتی و درمانی
از آنجاکه طراحی فضاهای بهداشتی و درمانی همچون بیمارستان، کلینیک‌ها و آسایشگاه‌ها نیازمند آگاهی و بکارگیری ضوابط و آیین‌نامه‌های متعدد در این خصوص می‌باشد لذا رویکرد اصلی این گرایش نیز آموزش طراحی این نوع بناها با رعایت قوانین و معیارهای مربوطه می‌باشد.​



1-3 معرفی رشته طراحی داخلی
اگر معماري راحت سازي فضاي زيستي انسان‌ها است معماري داخلي اخص اين موضوع است. اگر كليت يك بنا را يك اثر معماري بناميم،‌ انتظام هنري پوسته‌هاي درون كالبدي آن بنا به مراتب سهم بيشتري از انتظام پوسته‌اي آن بنا دارند.
هدف از برگزاري اين دوره آموزشي تربيت نيروهاي متخصص و آشنا به مباني علمي معماري داخلي است. اين علم خصيصه‌هاي عملكردي و تأثير ابزار بر انسان است كه فارغ‌التحصيلان آن رابطه نظم و عملكرد آن در طبيعت و حيات انساني و انتظام هنري پوسته‌هاي درون زيست كالبدي بناها را به صورت علمي در طراحي اجرا مي‌كنند.
فارغ التحصيلان رشته معماري داخلي در طراحي پوسته‌هاي درون زيست فضاهاي مردمي از جمله فروشگاه‌ها،‌ هتل‌ها،‌ منازل،‌ بيمارستان،‌ فرودگاه،‌ مسجد و... حتي بناهاي با سازه سبك،‌ پارك‌ها،‌ نمايشگاه‌ها،‌ يادبود و... با ديد نظم،‌ صرفه‌جويي در فضا با ديد اقتصادي به طراحي خواهند پرداخت.



1-4 معرفی رشته بازسازی پس از سانحه
دوره کارشناسی ارشد (ناپیوسته) بازسازی، دوره‌ای از تحصیلات تکمیلی است که مجموعه‌ای هماهنگ از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی را در بر می‌گیرد. دانشجویان کارشناسی ارشد ضمن شناخت علمی مفاهیم و آشنایی با ادبیات بلایا و علل وقوع سوانح طبیعی و حوادث انسان‌ساز، با مقوله بحران در سه مقطع پیش از وقوع، هنگام سانحه و پس از آن آشنا شده و به مقولات اساسی، بازسازی می‌پردازند. تأکید اصلی دوره بر موضوع تحول و دگرگونی مجتمع‌های زیستی به عنوان مفهومی پویا بوده که مجموعه‌ای از فرآیند فعالیت‌های جامعه‌شناسی، روانشناسی، اقتصادی، فنی، ساختمانی و زیست محیطی را شامل می‌گردد. در این میان به مقوله مهم تأمین سرپناه پس از سانحه، چه در زمان امداد اولیه و تحت عنوان اسکان اضطراری چه در قالب دوران سامان‌دهی و با نام اسکان موقت و چه در هنگام بازسازی و اسکان دائم توجه ویژه مبذول می‌شود. واضح است که کاهش اثرات خطرات سوانح در شهر و روستا با توجه به اصل «پیشگیری بهتر از درمان است»، نیز موردنظر بوده و مباحث مقاوم‌سازی چه در ارتباط با بناهای موجود و چه در مورد ساختمان‌های تخریب شده، از دیگر محورهای دوره محسوب می‌شود. باید خاطر نشـان ساخت که در«گردونه از امداد تا توسعه»، کلیه فعالیت‌های صورت گرفته در زمینه تأمین سرپناه، می‌بایست با توجه به اثرات درازمدت آن در جوامع آسیب دیده مورد مطالعه قرار گرفته و شاخص‌های توسعه همراه با اصل جوابگویی و یا مسئولیت‌پذیری در گردونه مزبور مورد توجه خاص قرار گیرد. از آنجائیکه نگرش دوره به مقوله سرپناه پس از سانحه به عنوان یک فرآیند پویا و نه یک محصول ایستا می‌باشد، بررسی سایر موضوعات فنی، اقتصادی، فرهنگی، زیست محیطی، روانشناسی، اجتماعی و سیاسی، رشته مزبور را به یک دوره آموزشی - پژوهشی میان رشته‌ای مبدل می‌سازد. اگر چه تاکنون بیش از 40 نوع سانحه طبیعی در جهان رخ داده است و از این تعداد در حدود 31 نوع آن در این کشور حادث شده است، لیکن با توجه به اهمیت و وقوع مکرر دو سانحه غالب در کشور یعنی زلزله و سیل، برنامه دوره حاضر صرفاً بر روی این دو سانحه متمرکز شده است .به منظور ایجاد آمادگی بیشتر دانشجویان دوره، در بخش دروس جبرانی یک کارگاه مقدماتی و در قسمت دروس اجباری، سه کارگاه بازسازی 1 و 2 و 3 (روستا، شهر و منطقه) به صورت تحقیقات میدانی و مطالعات موردی پیش‌بینی شده است. بر این اساس، دانشجویان در مناطق سانحه دیده ضمن مواجهه مستقیم با مصادیق بازسازی، به تقویت قدرت برخورد منطقی و مناسب، در شرایط اضطراری و پس از آن می‌پردازند. این تمرین‌ها دانشجویان را برای انجام پایان‌نامه‌ای مرتبط با موضوع بازسازی كه با تأکید بر مطالعات میدانی انتخاب می‌شود، آماده می‌سازد.
ضرورت و اهمیت دوره: با توجه به موقعیت قرارگیری فلات ایران بر روی کمربند زلزله و نظر به تنوع آب و هوایی آن، این کشور یکی از شش سرزمینی است که بیشترین تلفات انسانی و خسارات مالی ناشی از بلایا را تجربه کرده است. اگر چه تعداد گزارش‌های فنی، زمین‌شناسی، زلزله‌شناسی و ژئوتکنیک کم نمی‌باشد، ولی تحقیقات پیرامون آثار درازمدت بازسازی سکونتگاه‌های شهری و روستایی که قابلیت طرح علمی و کاربردی از دیدگاه‌های معماری، شهرسازی، علوم اجتماعی و روانشناسی را داشته باشند. انگشت شمارند و در این زمینه خلاء فراوانی وجود دارد.
نقش و توانایی فارغ‌التحصیلان: فارغ‌التحصیلان قابلیت‌های لازم را خواهند داشت تا با شناخت مقولات بازسازی دانش لازم در زمینه بازسازی سکونتگاه‌های شهری و روستایی را در ابعاد گوناگون کسب نموده و نظرات کارشناسی خود را به مراجع ذیربط پیشنهاد دهند و پس از آن به برنامه‌ریزی، مدیریت، طراحی و ارزیابی بپردازند. افراد مزبور به مثابه مدیران و هماهنگ‌کنندگان تربیت شده قادرند براساس روش‌های علمی، کارشناسان رشته‌های موردنیاز را گردهم آورده و با تقسیم وظایف در هنگام وضعیت اضطرار و با برنامه زمان‌بندی مشخص به امور سامان‌دهی و بازسازی بپردارند. در حال حاضر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی عهده‌دار انجام امور بازسازی در کشور است که مراحل اسکان موقت و دائم را نظارت و اجرا می‌نماید. سازمان‌های دیگری از جمله جمعیت هلال احمر، استانداری‌ها و ستاد حوادث غیرمترقبه وزارت کشور نیز عهده‌دار امدادرسانی اضطراری و تشکیلاتی در هنگام سوانح هستند. همچنین شهرداری‌ها و اکثر وزارتخانه‌ها با استقرار دفاتری با عنوان اتاق بحران، موظفند که در هنگام وقوع سانحه به یاری منطقه آسیب دیده بشتابند. افراد فارغ‌التحصیل این رشته بصورت‌های اجرائی، عملیاتی و پژوهشی قادر خواهند بود که هنگام سانحه در فرآیند ساماندهی و بازسازی شرکت نمایند. افراد مذکور می‌توانند به تبیین رابطه منطقی میان قبل و پس از سانحه در گردونه از امداد تا توسعه پرداخته و به دنبال برقراری مجدد تعادل محیط مصنوع و توسعه آن، از طریق بکارگیری و تفکیک مراحل سه گانه پس از سانحه باشند.



1-5 معرفی رشته معماری منظر
معماری منظر شاخه‌ای از معماری است که با سازماندهی زمین و ساختمان‌ها برای استفاده و بهره‌مندی انسان سروکار دارد و به فضای بیرونی- چه از دیدگاه محیط زیست و طبیعت، چه از دیدگاه رابطه آن با زندگی انسان و چه از دیدگاه هنر و زیبایی‌شناسی- می‌پردازد. این دانش سعی در درک ارزش‌ها و زیبایی‌های طبیعت و سرزمین‌ها و تفاوت‌ها و قابلیت‌های محیط دارد تا در قالب طرح و نگرشی نو، راهکارهای استفاده بهینه از آن و چگونگی تجدید حیات محیط را در مقیاس خرد و کلان جستجو کند. این تخصص یک تخصص بین رشته‌ای است که ریاضیات، علوم، مهندسی، هنر، تکنولوژی، علوم اجتماعی، سیاست و فلسفه را شامل می‌شود. فعالیت یک معمار منظر می‌تواند از طراحی پارک ملی تا طراحی فضای باز برای شرکت‌های تجاری بزرگ، از طراحی یک محوطه مسکونی تا طراحی زیرساخت‌های شهری و مدیریت زمین‌های بکر و احیاء اراضی مخدوش شده مثل معادن یا محوطه‌های دفن زباله را در برگیرد. معمار منظر بر روی انواع ساختارها و فضاهای بیرونی اعم از کوچک و بزرگ، روستایی و شهری با مصالح نرم و سخت و مسائل هیدرولوژیکی و اکولوژیکی متفاوت فعالیت می‌کند.

حوزه فعالیت معمار منظر را می‌توان در حیطه‌های زیر خلاصه کرد:
برنامه‌ریزی برای توسعه‌های جدید از لحاظ فرم و مقیاس
طراحی منظر خیابان‌ها و زیر‌ساخت‌های عمومی شهری
طراحی محوطه برای مدارس، دانشگاه‌ها، بیمارستان‌ها، هتل‌ها و...
طراحی پارک‌های عمومی، پارک‌های موضوعی و فضاهای ورزشی
طراحی محوطه‌های مسکونی، شهرک‌های تجاری و صنعتی
برنامه‌ریزی برای ساخت بزرگراه‌ها، ساختارهای حمل و نقل، پل‌ها و تونل‌ها
طراحی فضاهای شهری، میدان‌ها و پیاده‌راه‌ها
طراحی منظر راه‌ها
سازماندهی بازسازی‌های شهری
ساماندهی مناظر طبیعی، تاریخی و توریستی
حفاظت از باغ‌های تاریخی
برنامه‌ریزی ساخت مخازن، سدها، نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
ارزیابی محیط و منظر، ارائه طرح برای مدیریت سرزمین و آمایش آن

در یک جمع‌بندی کلی می‌توان گفت که معماری منظر؛ هنر و علم تحلیل، برنامه‌ریزی، طراحی، مدیریت، محافظت و ترمیم زمین است. طراحی منظر و محیط، فرآیند آگاهانه‌ سازماندهی، برنامه‌ریزی و ایجاد تغییرات فیزیکی در محیط و منظر است. این فرآیند شامل سازماندهی فیزیکی محیط و منظر و طراحی مکان‌هاست. نقش اجتماعی معماری منظر؛ افزایش کیفیت زندگی، کاهش تنش و توجه به سلامت و رفاه انسان و بوم است و در این راستا دو مفهوم "پایداری" و "مکان" را مطرح می‌سازد که اولی به توانایی محیط و منظر برای زنده ماندن، جلوگیری از نابودی محیط و منظر و کاهش کیفیت منابع و دومی به توانایی یک فضا برای برانگیختن تصاویر ذهنی مطلوب و به خاطر سپردن آنها در دوره‌های طولانی زمان اطلاق می‌شود.



1-6 معرفی رشته مطالعات معماری ایران
دوره كارشناسي ارشد مطالعات ايران به بازنگري و تعمق در پيشينه تاريخي معماري، شهر و شهرنشيني ايران و بسط و تعميق دانش موجود در اين زمينه مي‌پردازد. بديهي است در توضيح و تبيين مشخصات معماري و شهر به عنوان فضاي زيست ايراني در دوره‌هاي مختلف علاوه بر پرداخت به سكونتگاه‌ها و بناها، به شئونات ديگر زندگي انسان همانند فرهنگ، هنر، تاريخ و... پرداخته مي‌شود.
هدف از برگزاري دوره كارشناسي ارشد مطالعات معماري ايران تربيت پژوهشگر تاريخ معماري، بسط و گسترش دانش در زمينه تاريخ پرافتخار معماري ايران است.
فارغ‌التحصيلان اين دوره مي‌توانند به عنوان پژوهشگر تاريخ معماري و شهرسازي ايران در مراكز پژوهشي مرتبط اعم از دانشگاه‌ها و مراكز تحقيقاتي، سازمان ميراث فرهنگي، گروه‌هاي باستان‌شناسي اشتغال داشته باشند يا به عنوان مدرس تاريخ معماري و شهرسازي در دانشگاه‌ها به امر تدريس بپردازند و يا به عنوان مشاور در گروه‌هاي علمي، طراحي معماري و شهرسازي به كار اشتغال ورزند.



1-7 معرفی رشته مهندسی معماری اسلامی
دوره كارشناسي ارشد مهندسي معماري اسلامي، رسالت كشف حقايق تاريخي، تمدن و سرايت فرهنگي ايران در دوران پس از اسلام و تربيت معماران آشنا به اين مباحث جهت ايجاد طراحي، آشنا به معماري ايران و شناخت مفاهيم علمي معماري اسلامي تدوين شده است. در اين دوره دانش معماران در زمينه معماري اسلامي بسط و تعميق داده مي‌شود تا فارغ‌التحصيلان اين گرايش به عنوان پژوهشگر معماري اسلامي، طراح در پروژه‌هاي فرهنگي، همكاري با مهندسين مشاور معماري، مدرس تاريخ معماري اسلامي و در ساير زمينه‌هاي مختلف معماري اسلامي حضور داشته باشند
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش از دوستان

خواهش از دوستان

:gol:
من خلاصه از حالت فسیلی میخوام بزنم بیرون...
از اونجایی که اهل 10-12 ساعت درس خوندن نیستم و من و درس بیشتر از نهایتا 5 ساعت نمیتونیم همو تحمل کنیم گفتم از اسفند با روزی 2-3 ساعت استارت بزنم.تا اون زمان هم به برنامه ریزی و اقدامات اولیه میپردازم این که از کجا شروع کنم و چی بخونم و از کدوم شروع کنم بهتره...
اگه کسی پایه ست بسم الله اگرم نیست که خوب چه کنیم دیگه... تنها شروع میکنم.
کسی نبود؟؟؟ برم خودم؟؟؟ تنها؟؟؟
امیدوارم همه یه جای خوب قبول بشیم

حرفهای خودمونی مثل سلام چطوری؟ چند ساعت خوندی؟ و این حرفا رو با تایپ معمولی قرار بدید و مسائل مهم به رنگ بنفش و سایز 4

مثل این: بنظر من برای موفق شدن باید از پایه کارو قوی کنیم. من از کتابای هنرستان شروع میکنم, بعد کتب مرجع ,بعد جزوات موجود در سایت و در انتها تست میزنم.

لینک کتابهای رشته معماری هنرستان: http://www.hd4.ir/Major_architecture_Books.aspx

اگر دوستان نظری دارن ممنون میشم در اختیارمون بذارن:gol:
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

sonya_m

عضو جدید
سلام .خوب هستین؟خیلی کار خوبی میکنید البته اگه تاآخر ادامه ادامه داشته باشه:eek:منم ازترمی که گذشت به فکرشم تا منابع وکتاباوچیزای دیگه پیداکنم ولی تا الان منابع درستو حسابی گیرم نیومده...اگه امکان داره منابعتونوبگید تامنم بالیست کتابایی که پیداکردم تا الان مقایسه کنم مرسی.موفق باشی دوست عزیز
 

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .خوب هستین؟خیلی کار خوبی میکنید البته اگه تاآخر ادامه ادامه داشته باشه:eek:منم ازترمی که گذشت به فکرشم تا منابع وکتاباوچیزای دیگه پیداکنم ولی تا الان منابع درستو حسابی گیرم نیومده...اگه امکان داره منابعتونوبگید تامنم بالیست کتابایی که پیداکردم تا الان مقایسه کنم مرسی.موفق باشی دوست عزیز
سلام
من از یه گروه توی فیسبوک 2تا لیست گرفتم و میخوام فردا این 2تا و 2تا لیست دیگه که از همین سایت گرفتم ببرم پرینت بگیرم و با هم مقایسه کنم. اینطوری معلوم میشه کدوم کتابا مهمتر هستن و کدوما در درجه های بعدی قرار میگیرن. اول مهما رو میخونم اگه وقت شد به درجات بعدی میرسم

لیست اول شامل کتب معرفی شده توسط یکی از رتبه های خوب دانشگاه سراسری:

http://uplod.ir/hzuhzrwkgwbw/manabe_arshade_memari.pdf.htm

لیست دوم متعلق به مرکز معماری شامل مقایسه اهمیت کتب مرجع برای سراسری در مقابل آزاد:

http://uplod.ir/xhang6tgpj44/Manabe_Arshad-_memari.pdf.htm


 

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خوبه، منم از هفته ی بعد که کنکورو دادم یواش یواش نقل مکان می کنم اینجا.... توصیه ی بچه های سال قبلی به ما که من واقعا قبولش دارم : اگه زود شروع می کنین زبان بخونین ... من اگه کارای دانشگاهم سنگین نبود خیلی راحت می تونستم 2 ماهه درسای دیگه رو جمع کنم در حالیکه زبانو از تابستون دارم می خونم و تازه الان دارم یه کم را میفتم! اگه کسی زبان صفر مطلقم باشه و از الان کم کم شروع کنه به خوندن سال بعد این موقع زبان می شه یکی از نقاط قوتش...
 

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه، منم از هفته ی بعد که کنکورو دادم یواش یواش نقل مکان می کنم اینجا.... توصیه ی بچه های سال قبلی به ما که من واقعا قبولش دارم : اگه زود شروع می کنین زبان بخونین ... من اگه کارای دانشگاهم سنگین نبود خیلی راحت می تونستم 2 ماهه درسای دیگه رو جمع کنم در حالیکه زبانو از تابستون دارم می خونم و تازه الان دارم یه کم را میفتم! اگه کسی زبان صفر مطلقم باشه و از الان کم کم شروع کنه به خوندن سال بعد این موقع زبان می شه یکی از نقاط قوتش...
امیدوارم قبول بشی و اینجا نبینیمت...:D
چجوری میخواستی توی 2 ماه جمع کنی؟؟؟؟؟ مگه میشه؟ میخواستی چیا رو بخونی؟
 

saman.rajaee

عضو جدید
:gol:سلام
اتفاقا من هم از ترم گذشته به فکرش بودم اما این هفته خیلی به این فکر بودم که هر چه سریع تر شروع کنم.
خیلی دوست دارم هر جه زودتر شروع کنم، پس ما هم بسم الله رو میگیم و انشالله تا اخرش....:gol::gol::gol::gol:
 
آخرین ویرایش:

parinush

عضو جدید
منم هستم:cool:

بچه ها هرکسی میاد وضعیتش رو بگه ک ترم چنده. من سه ترم دیگه تموم میکنم ایشالا البته:biggrin:

زبانمم خوب نیس :دی حتما باید با کلاس زبان پیش رفت؟ من وقت ندارم
 

nader eng

عضو جدید
با سلام

ما هم هستیم

ویک سوال حیاطی:

بچه ها کسی می دونه کدام از کتابهای دکتر گلابچی جزء واجباته یعنی حتما ازش سوال می آد؟و کدام ها مهم نیستند و در درجه اهمیت کمتری قرار دارند؟ چون کتابهای دکتر زیاد هستند و واقعا همشو نمی شه خوند.
 

raha pania

کاربر بیش فعال
منم ترم چهارم ،میخوام آزمایشی شرکت کنم ،میخوام با سیلابس آزمون های مختلف پیش برم ،البته اونا از آبان شروع میشه اما از الان اگه شروع کنم،میتونم منابع مختلفو دوره کنم
 

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم اوومدم !!! . :D
خوش اومدییییییییییی ;)

منم هستم:cool:

بچه ها هرکسی میاد وضعیتش رو بگه ک ترم چنده. من سه ترم دیگه تموم میکنم ایشالا البته:biggrin:

زبانمم خوب نیس :دی حتما باید با کلاس زبان پیش رفت؟ من وقت ندارم
سلام
3 ترم دیگه؟؟!!!:eek:
من 1 ساله درسم تموم شده تازه میخوام بخونم...:redface:

با سلام

ما هم هستیم

ویک سوال حیاطی:

بچه ها کسی می دونه کدام از کتابهای دکتر گلابچی جزء واجباته یعنی حتما ازش سوال می آد؟و کدام ها مهم نیستند و در درجه اهمیت کمتری قرار دارند؟ چون کتابهای دکتر زیاد هستند و واقعا همشو نمی شه خوند.
سلام
اون 2تا لینکی که گذاشتم رو دانلود کردی؟؟ توی یکی از اونا که مال یه رتبه خوبه مهم ها رو ستاره زه


دوستان منم این سوال رو دارم البته به نحو دیگه. توی لیست کتابهای مربوط به فن ساختمان از کدوم شروع کنیم بهتره؟
مثلا بین کتابهای دکتر گلابچی اول از کدوم شروع کنیم؟


منم ترم چهارم ،میخوام آزمایشی شرکت کنم ،میخوام با سیلابس آزمون های مختلف پیش برم ،البته اونا از آبان شروع میشه اما از الان اگه شروع کنم،میتونم منابع مختلفو دوره کنم
سلام. کمی زوده ولی بد نیست
به نظر من شروع کن به نکته برداری منابع اصلی. مثلا ماهی 1 کتاب....
البته پیشنهاد منه
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
امیدوارم قبول بشی و اینجا نبینیمت...:D
چجوری میخواستی توی 2 ماه جمع کنی؟؟؟؟؟ مگه میشه؟ میخواستی چیا رو بخونی؟

آره تقریبا می شه، با مطالعه ی سبک ماست مالی پیرامون سوالات سالای قبل، خیلی از مباحث اساسی کنکور تکراری ان تو درسای مختلف و به نظر میاد همینا رو اگه کسی خوب بلد باشه می تونه نتیجه ی قابل قبولی بگیره، البته این حرفا برا الان نیست، برا اونایی هست که می مونن لحظه ی آخر می خونن چون تضمینی نداره و ممکنه جواب بده ممکنم هست جواب نده، کلا منظورم این نبود که درسای دیگه رو نخونیم و بمونیم برا ماه آخر، بیشتر هدفم تاکید رو اولویت زبان بود، اگه الان قراره فقط روزی 1 ساعت بخونی اون 1 ساعتو زبان بخون اما اگه 2-3 ساعت می خونی درسای دیگه رم بخون یواش یواش در کنارش...

منم هستم:cool:

بچه ها هرکسی میاد وضعیتش رو بگه ک ترم چنده. من سه ترم دیگه تموم میکنم ایشالا البته:biggrin:

زبانمم خوب نیس :دی حتما باید با کلاس زبان پیش رفت؟ من وقت ندارم
من ترم 8 رو شروع می کنم، امسال تموم می شه اگه خدا بخواد... متاسفانه تابستون و ترم 6 رو که خلوت بود به خاطر تنبلی از دست دادم، ترم 7 که وقت سر خاروندن نداشتم... تقریبا می شه گفت موندم برا سال بعد (94)...
نه لزومی نداره کلاس بری، اول برید این سایت عضو شید (هر کی که می خواد زبان شروع کنه) و یواش یواش با لغتای 504 شروع کنید :
http://www.memrise.com/home/

http://www.memrise.com/course/2168/504-essential-english-words/

من از اواخر مرداد با راهنمایی بچه های باشگاه اینجا عضو شدم با وجود کند پیش رفتن خیلی راحت 504، لغات ضروری تافل و لغات 3 سال آخر کنکورو تموم کردم شما که از الان شروع می کنید به احتمال زیاد حتی به 1100 هم می رسین البته اگه نشدم مهم نیست همین 3 تا اصله بقیه ش برا محکم کاریه...

همزمان که از این سایت برا حفظ کردن لغتا استفاده می کنین، کتاب 504 هم تهیه کنین، با خوندن مثالا و حل تمرینا رو کاربردای لغتا هم مسلط شین ولی اگه اوایل دیدین سخته براتون فعلا بی خیالش شین بعد اینکه یه دور کل لغتا رو یاد گرفتین برگردین سراغ کتاب می بینین که خود به خود کار براتون آسون تر شده... البته 1 ترم کلاس رفتن هم صرفا برای آشنایی با نحوه ی تمرین زبان بد نیست ولی اصل کار رو دوش خودتونه و فقط بگم که اصلا دلسرد نشین، اولاش آسونه یواش یواش که تعداد لغتا زیاد می شه آدم همه رو با هم قاطی می کنه ولی اهمیت ندین و همین طور که به خوندن ادامه بدین بالاخره چه کند چه تند یه روز همه رو کامل یاد می گیرین با ریزه کاریاش می رین سراغ کتاب بعدی :)

اینم pdf کتاب 504 ولی بهتره خود کتابو هم داشته باشین و همیشه همراه تون باشه...

خب شما بهتر میتونی بخونی :دی ما همش درگیر درسا باید باشیم

کسی که سالهای قبل رتبش خوب شده هم میومد این تاپیک برای کمکمون خیلی خوب میشد
بچه های سال قبلی که رفتن استراحت تقریبا، بچه های امسالم که فعلا درگیر کنکورن بعدا حتما کمک می کنن...
 

پیوست ها

  • 504_Absolutely_Essential_Words.3rd.ed.pdf
    6.7 مگایابت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب شما بهتر میتونی بخونی :دی ما همش درگیر درسا باید باشیم

کسی که سالهای قبل رتبش خوب شده هم میومد این تاپیک برای کمکمون خیلی خوب میشد
آره اگه بیان که خوبه...
حالا این هته کنکور برگزار بشه کم کم میان

دوستان از گذاشتن فایل هایی که در تاپیک جزوات ارشد موجوده خودداری بفرمایید تا تاپیک شلوغ نشه

من از اونجایی که کمی دو دل هستم بین رشته ها میخوام از دروس مشترک که همون فن ساختمان و زبان عمومیه شروع کنم. دوستان اگه نظری دارن ممنون میشم
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

parinush

عضو جدید
اتفاقا به نظرم اینجا گذاشته بشه بهتره! چون آدم تنبلیش میاد همه تاپیک ها رو بخونه:دی

فرزانه جان من امسال کنکور کاردانی به کارشناسی دادم و 16 تا درس از 504 رو خونده بودمو

یعنی فقط لغت کافیه؟
 

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا به نظرم اینجا گذاشته بشه بهتره! چون آدم تنبلیش میاد همه تاپیک ها رو بخونه:دی

فرزانه جان من امسال کنکور کاردانی به کارشناسی دادم و 16 تا درس از 504 رو خونده بودمو

یعنی فقط لغت کافیه؟
باهات مخالفم چون شلوغ میشه و اگر مدیر تالار هم ببینه حذف میکنه. میتونیئ لینک کنید ولی به همون لیست اصلی.
قوانین باید رعایت بشه دوست عزیز
نظم و ترتیب اولین قدم برای موفقیته
 

nader eng

عضو جدید

دوستان منم این سوال رو دارم البته به نحو دیگه. توی لیست کتابهای مربوط به فن ساختمان از کدوم شروع کنیم بهتره؟
مثلا بین کتابهای دکتر گلابچی اول از کدوم شروع کنیم؟
[/QUOTE]

به نظر من برای شروع کتابهای دکتر گلابچی بهتره از سازه در معماری شروع کنیم(برای یاد گیری مفاهیم اولیه خوبه) و بعد درک و رفتار سازه ها
 

معمارباشی

عضو جدید
به نظر من برای شروع کتابهای دکتر گلابچی بهتره از سازه در معماری شروع کنیم(برای یاد گیری مفاهیم اولیه خوبه) و بعد درک و رفتار سازه ها
ممنون و سپاسگزار:w27:[/QUOTE]
از همه ی اینا جزوه ی اساتید برتره
اول سروشنیا
دوم فاطمی
سوم طباطبایی

بعد که مسلط شدین برید سراغ کتابها ... دیگه زیاد فرقی نمی کنه از کدوم شروع کنید ... همه براتون روان و قابل فهم خواهند بود
 

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اتفاقا به نظرم اینجا گذاشته بشه بهتره! چون آدم تنبلیش میاد همه تاپیک ها رو بخونه:دی

فرزانه جان من امسال کنکور کاردانی به کارشناسی دادم و 16 تا درس از 504 رو خونده بودمو

یعنی فقط لغت کافیه؟

نه لغت به هیچ وجه کافی نیست، ولی وقت گیرترین و مقدماتی ترین قسمت همین لغته، وقتی لغت خوب بلد نیستیم خوندن متون برا ریدینگ کلافه کننده و سخت می شه چون حداقلِ درک اولیه رو از اون متن نداریم و نیاز به ترجمه داریم، وقتی نتونیم متنا رو راحت بخونیم تمرین گرامرم تقریبا بی فایده ست چون گرامر کنکور ما در قالب متن (کلوز تست ) مطرح می شه...من خودم خیلی درگیر زبان بودم (به جز دوران مدرسه از ترم 1 دانشگاه و کلاسم می رفتم) ولی چون همیشه همه چیو با هم می خواستم معمولا بعد یه کم خوندن خسته و دلزده می شدم، تابستون برای اولین بار فقط به لغت و مثال های کاربرد لغات از کتاب بسنده کردم و بهتر از وقتایی که خیلی ایده آل گرایانه همزمان چن تا کارو تمرین می کردم پیشرفت کردم، به هر حال تجربه ایه که من داشتم و به نظرم اگه از حالا تا اوایل تابستون یا پاییز (بستگی به سرعت خودتون داره) این دو کتابو -504 و تافل- خوب تموم کنید بعدش فرصت برا تمرینات ریدینگ و کلوزتست کاملا عالیه و وقت کم نمیارین...
*** راستی به اینکه خودتون لغاتو بخونین بسنده نکنین و حداقل برا امتحانم که شده سایتی که گفتم عضو شین چون اونجا لغتا رو باید تایپ کنین و این طوری اشتباه که می کنین قشنگ به انواع لغاتی ظاهر شبیه به هم دارن -و تو کنکورم گاها برا گمراه کردن ازشون استفاده می شه- مسلط می شین و اینکه لغاتی که زیاد یادتون می رن طبق برنامه ی سایت هی تکرار می شن، البته یه سری از دوستای منم عضو شدن ظاهرا خوششون نیومد که دیگه نمیان، منظورم اینه که شایدم برا همه خوب نباشه ولی امتحانش کنین اگه بعدا ببینین براتون مفید بوده غصه می خورین بابت فرصتای از دست رفته :D

باهات مخالفم چون شلوغ میشه و اگر مدیر تالار هم ببینه حذف میکنه. میتونیئ لینک کنید ولی به همون لیست اصلی.
قوانین باید رعایت بشه دوست عزیز
نظم و ترتیب اولین قدم برای موفقیته
در صورتی که یه پست منحصرا برا گذاشتن فایل باشه حق کاملا با شماست اینجا تاپیک جزوه نیست، ولی من به یه سوالی جواب دادم و آخرش یه کتابی معرفی کردم که چون فک کردم گشتن و پیدا کردنش وقت گیر باشه خودم آپ کردم، اینجا به نظرم حق با منو دوست مونه چون اون پست در هر حال زده می شد و پستی به تاپیک اضافه نشده که شلوغ شه :smile:
 

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
از همه ی اینا جزوه ی اساتید برتره
اول سروشنیا
دوم فاطمی
سوم طباطبایی

بعد که مسلط شدین برید سراغ کتابها ... دیگه زیاد فرقی نمی کنه از کدوم شروع کنید ... همه براتون روان و قابل فهم خواهند بود[/QUOTE]
سلام معمار باشی عزیز
مرسی از راهنماییت. ولی میشه دقیقتر بگی کدوم جزوه؟ مثلا کدوم جزوه سروشنیا ؟
بعد یه سوال مهمتر... من توی دانشگاه درس ایستایی یا استاتیک و سازه رو فقط پاس کردم...:redface: ینی هیچی حالیم نیست
از کدوم جزوه شروع کنم که روونتره و ریشه ای؟
 

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه لغت به هیچ وجه کافی نیست، ولی وقت گیرترین و مقدماتی ترین قسمت همین لغته، وقتی لغت خوب بلد نیستیم خوندن متون برا ریدینگ کلافه کننده و سخت می شه چون حداقلِ درک اولیه رو از اون متن نداریم و نیاز به ترجمه داریم، وقتی نتونیم متنا رو راحت بخونیم تمرین گرامرم تقریبا بی فایده ست چون گرامر کنکور ما در قالب متن (کلوز تست ) مطرح می شه...من خودم خیلی درگیر زبان بودم (به جز دوران مدرسه از ترم 1 دانشگاه و کلاسم می رفتم) ولی چون همیشه همه چیو با هم می خواستم معمولا بعد یه کم خوندن خسته و دلزده می شدم، تابستون برای اولین بار فقط به لغت و مثال های کاربرد لغات از کتاب بسنده کردم و بهتر از وقتایی که خیلی ایده آل گرایانه همزمان چن تا کارو تمرین می کردم پیشرفت کردم، به هر حال تجربه ایه که من داشتم و به نظرم اگه از حالا تا اوایل تابستون یا پاییز (بستگی به سرعت خودتون داره) این دو کتابو -504 و تافل- خوب تموم کنید بعدش فرصت برا تمرینات ریدینگ و کلوزتست کاملا عالیه و وقت کم نمیارین...
*** راستی به اینکه خودتون لغاتو بخونین بسنده نکنین و حداقل برا امتحانم که شده سایتی که گفتم عضو شین چون اونجا لغتا رو باید تایپ کنین و این طوری اشتباه که می کنین قشنگ به انواع لغاتی ظاهر شبیه به هم دارن -و تو کنکورم گاها برا گمراه کردن ازشون استفاده می شه- مسلط می شین و اینکه لغاتی که زیاد یادتون می رن طبق برنامه ی سایت هی تکرار می شن، البته یه سری از دوستای منم عضو شدن ظاهرا خوششون نیومد که دیگه نمیان، منظورم اینه که شایدم برا همه خوب نباشه ولی امتحانش کنین اگه بعدا ببینین براتون مفید بوده غصه می خورین بابت فرصتای از دست رفته :D


در صورتی که یه پست منحصرا برا گذاشتن فایل باشه حق کاملا با شماست اینجا تاپیک جزوه نیست، ولی من به یه سوالی جواب دادم و آخرش یه کتابی معرفی کردم که چون فک کردم گشتن و پیدا کردنش وقت گیر باشه خودم آپ کردم، اینجا به نظرم حق با منو دوست مونه چون اون پست در هر حال زده می شد و پستی به تاپیک اضافه نشده که شلوغ شه :smile:
دقیقا منم موافقم گه لغت کافی نیست این متن قسمتی از برنامه ریزی درسی پارسه ست که تو تاپیک جزوه ها لینکش هست:
توزیع سوالات در سالهاي اخیر، به این صورت بوده که 5 سوال
از گرامر، 10 سوال لغت(به صورت جاي خالی) و 5 سوال درك مطلب آمده است. پس همانطور که مشخص است، تقویت دایره
لغات از اهمیت خاصی برخوردار است.
ولی لغت رو به تنهایی اگه حفظ کنید به راحتی هم فراموش میکنید. چون فراره, بهتره در قالب جمله یاد بگیرید. از طرفی کلمات انگلیسی معانی زیادی دارن مثلا یه کلمه ی ساده مثل SET نزدیک به 300 معنی داره!!!اگه با جمله یاد نگیرید مکافات میشه براتون

در مورد دوم باهات موافقم و اعراضم بی معنی بود. الان که دقت کردم دیدم ق با شماست. علاوه بر این از اونهمه جزوه و مقاله و مطلب اگه موردی و مرحله به مرحله قرار بدیم خیلی مفیدتره
ممنونم ازت
:gol:
 

معمارباشی

عضو جدید
همه ی این جزوه ها منظورم نیست ... یکیش کافیه ... بهتره بگم ببینی کدومشو میتونی گیر بیاری ... به نظر من جزوه کلاس ایستایی سروشنیا اولویت اوله البته بشرطی که جزوه خام نباشه!یعنی جزوه رو بچه های کلاسش تکمیل کرده باشن و خالی نباشه ...
مهم نیست چی پاس کردی وچی نکردی چون اصلا سیستم درس دادن سروشنیا با سیستم دانشگاه فرق داره بخونیش منظورمو می فهمی

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
 

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی بگه برای شروع چی کار کنیم.یه چیزی ک همه با هم بخونیمش
من دارم کم کم شروع میکنم به برنامه ریزی. فکر میکنم فشار اصلیو از الان بذاریم رو زبان. من فعلا بیشتر از روزی 3 ساعت برنامه نمیذارم

​پیشنهاد میدم از 1 اسفند شروع کنیم و هر دفعه فقط برای یک هفته برنامه بریزیم
 

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دقیقا منم موافقم گه لغت کافی نیست این متن قسمتی از برنامه ریزی درسی پارسه ست که تو تاپیک جزوه ها لینکش هست:
توزیع سوالات در سالهاي اخیر، به این صورت بوده که 5 سوال
از گرامر، 10 سوال لغت(به صورت جاي خالی) و 5 سوال درك مطلب آمده است. پس همانطور که مشخص است، تقویت دایره
لغات از اهمیت خاصی برخوردار است.
ولی لغت رو به تنهایی اگه حفظ کنید به راحتی هم فراموش میکنید. چون فراره, بهتره در قالب جمله یاد بگیرید. از طرفی کلمات انگلیسی معانی زیادی دارن مثلا یه کلمه ی ساده مثل SET نزدیک به 300 معنی داره!!!اگه با جمله یاد نگیرید مکافات میشه براتون

در مورد دوم باهات موافقم و اعراضم بی معنی بود. الان که دقت کردم دیدم ق با شماست. علاوه بر این از اونهمه جزوه و مقاله و مطلب اگه موردی و مرحله به مرحله قرار بدیم خیلی مفیدتره
ممنونم ازت
:gol:
البته این بودجه بندی سوال برا سال های دوره، الان سهم درک مطلب شده 15 تا (نصف سوالات) و فرهنگ تصویری هم حذف شده... حتما سوالات دو-سه سال اخیرم خودتون بررسی کنید :gol:...


من دارم کم کم شروع میکنم به برنامه ریزی. فکر میکنم فشار اصلیو از الان بذاریم رو زبان. من فعلا بیشتر از روزی 3 ساعت برنامه نمیذارم

​پیشنهاد میدم از 1 اسفند شروع کنیم و هر دفعه فقط برای یک هفته برنامه بریزیم

خوب کاری می کنی، ولی به نظر من اصلا منتظر برنامه ریختن نباش، که مثلا از 1 اسفند شروع کنی و هر روز مرتب همه چیو بخونی، مثلا همین امروز درس اول 504 رو بخون و به خودت قول بده حتما هر روز دست کم یه درسشو بخونی، روزی هم که حالت خیلی خوبه زیاده روی نکن که از فرداش تا یه هفته خستگی درکنی!! بعضی روزا هم ممکنه حسش نباشه که مشکلی نیست ولی دیگه به طور کلی این یه برنامه ی فیکس باشه و ولش نکن تا وقتی کتاب تموم شه و مسلط شی... بعد اگه قراره کنارش درس دومم شروع کنی مثلا قرار بذار روزی یه مقدارم از فن بخونی (این قسمتو چون خودم درست حسابی نخوندم نمی تونم بگم از چی شروع کن و چه جوری بخون، باید از دوستان اهل فن مث معمارباشی -:gol:- کمک بگیری) و همین طوری تا آخر:victory: ... خدایی موقع نوشتن درس خوندن خیلی آسونه ها :lol:
 

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
جدا فرهنگ تصویری حذف شده؟
ممنون از راهنماییت ;)

بله، حالا فردا کنکوره، فردا هم ازش سوال نیاد (که خدا کنه نیاد) دیگه قطعا می ره تو لیست حذفیات... از سال 90 به این ور سیستم سوالا کلا بر اساس 10 تست لغت، 1 کلوز تست با 5 سوال و 3 درک مطلب با 15 سوال هست... یادگیری لغتو حتما حتما از الان شروع کنید تا فرصت کافی برا تمرین و تسلط داشته باشین، همین امروز کنکور طراحی شهری 2 سوالو فقط به خاطر اینکه معنی دقیق 2 تا کلمه یادم رفته بود از دست دادم، یعنی یک پنجم سوالای لغت :confused:
 

nasim666

عضو جدید
منم هستم .. اما الان زوده نیمه راه که مهمترین مرحله خوندنِ برا یادگیری ، خسته میشیم!
یه سری ام منابع تازه بزنین بچه ها مرسی، مخصوصا اسم کتابای تازه گلابچی و من پیدا نمیکنم ، امسال که 85% از کتابای تازش سوال داده بود ، من میخوام انرژی ام بدم. :(
 

mon-@-rchitect

عضو جدید
سلام بچه ها منم هستم ولی از بعد عید فک میکنم الان زوده ممکنه دلسرد بشین ولی به نظر من اول باید زبان و فنو شروع کنید من که همچین کاری میکنم چون نیاز به مدت بیشتری داره واسه جا افتادن مطالب وتوو مدت زیاد میشه ازش جواب گرفت
موفق باشید
 

raha pania

کاربر بیش فعال
چرا اول زبان و فن ؟ باز زبان چرا اما فن مگه بیشترش حل کردنی و فهمیدنی نیست ؟درک و مبانی نظری که یه عامله متنه چی ؟
 

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول از همه جزواتی که بچه ها در تاپیک گذاشتند ... دانلود کنید ! .
به تاپیک مطالعات سال گذشته مطالعات سری بزنید و ببینید کدام مباحث مهم تر است .
از حرفهای ابرام و تیماژ خیلی می تواند شماهارو راهنمایی بکند .
روزانه 3 ساعت زبان بخونید ! .
2 ساعت لغت ...
1 ساعت گرامر و درک مطلب ...
درک مطلب و گرامر یک روز درمیان سووایچ کن !!! .
برای درک مطلب بهتر جزوه ی مهارت های سیزده گانه باشگاه بخونید ... بعد هر روز درک مطلب بزنید ... تا مهارت های شما قوی بشود ! .
برای درک جزوه عسگری بخون و تست بزن !!! .
برای تاریخ هم از مباحث مهم شروع کن !!! .
برای فن هم از مباحث هم شروع کن !!! .
به نظر من بهتر برای فن اول جزوه بخونید ... ارجهیت اول جزوه سروش نیا بعد شریفی بعد طباطبایی ... بعد کتب گلابچی نگاه کنید ! .
من هم با شما شروع می کنم !!! .
تجربه من از کنکور خودتون مجبور نکنید تمام منابع بخونید ! ... یک عده منابع برای خودتون گلچین کنید و اونها بخونید ! . اینکه روی کدوم درس سرمایه گذاری می کنید ... همه همه به استعداد شما بستگی دارد ... خودتون خودتون بهتر از هرکسی میشناسید ! .
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا