مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من هر فصل رو یه بار سریع بخون .....
بعد یه بار دیگه بر گرد عمیق تر بخون .....
بعد سری سوم بر گرد به صورت سئوال و جواب از خودت بخون و سعی کن یادت بیاری.....بعد همون سری سوم چکیده هم بنویس
بعد برو سراغ فصل بعدی کتاب.....و یه برنامه مروری هم در کنار درس خوندنت داشته باش
:)

من چون همیشه استرس قبلی ها را داشتم برا بعضی کتابها می اومدم از اول همه اونایی که خوندم سریع یک مرور می کردم بعدش شروع می کردم به فصل جدید خوندن اینجوری برام مروز می شد دیگه برا چند تا چیز یان کار کردم که خیلی برام اثر داشت

samanehshah

عضو جدید
بچه ها خیلی خوبه که شما با برنامه ریزی پیش میرید. من برنامه ریزی ندارم گاهی بین اینهمه کتاب و جزوه گیج میشم! :confused:
من تا الان 3 فصل از فرم فضا نظم... 15 درس از 405 و دو فصل ایستایی خوندم ولی می ترسم نتونم همه درسا رو تا قبل کنکور تموم کنم. یکی به من بگه من چه جوری برنامه ریزی کنم. :cry:

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
آلا جان منم طوری که شروع کردم برای چند تا از کتاب ها یک بازه زمانی تعیین کردم تا نزدیک به اون بازه زمانی و تاریخ تعیین شده کتاب رو همراه با خلاصه نویسی تموم کنم :). بعد همزمان با شروع سری جدید از کتاب های تعین شده خلاصه نویسی های قبلی خودم رو مرور می کنم . طوری پیش میرم که تا نزدیکی به آزمون ارشد خلاصه هایی که از کتاب هایی که خوندم بیش از 20 بار مرور می شه . و برای جمع بندی مرحله دوم که از 15 مهر برنامشو ریختم . دقیق میرم سراغ نکات مفهومی و کلیدی . طوری پیش میرم که تا ارشد کتاب ها رو خوب خونده باشم و توی حافظه بلند مدتم برای همیشه ثبت شده باشد . :biggrin:

اینم روش خوبیه، مرسی دوستم :)
انگار فقط منم که تازه دور اولمه....:cry:
من نمیتونم تا یکدور روزنامه وار نخوندم نکته بردارم....
ینی قبول نمیشم....

اردشیری جان چرا نصفه نیمه جواب میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:(
چرا فایلو تیکه تیکه نکردی بذاری؟:razz:

یولیا جان منم دوره اولم هست عزیزم، چرا اینقد استرس داری؟:)
منم دارم روزنامه وار میخونم، هیچیم نکنته برداری نکردم، اصن خیلی مطالبو نمیفهمم فقط میخونم از روش رد میشم:D
نگران نباش راه میوفتیم کم کم:)

بچه ها خیلی خوبه که شما با برنامه ریزی پیش میرید. من برنامه ریزی ندارم گاهی بین اینهمه کتاب و جزوه گیج میشم! :confused:
من تا الان 3 فصل از فرم فضا نظم... 15 درس از 405 و دو فصل ایستایی خوندم ولی می ترسم نتونم همه درسا رو تا قبل کنکور تموم کنم. یکی به من بگه من چه جوری برنامه ریزی کنم. :cry:

ماشالا شما که خیلی خوب پیش رفتین، من برنامه مینویسم ولی وقتی رو برنامه پیش نمیرم میفهمم که برنامم معقول نیس که نمیتونم باهاش پیش برم:D

منم یکم گیجم که این حجم کتابارو باید تا کی تموم کنم و از کی تست بزنم، اگه یکی که برنامه ریزیش خوب هست یه اصول اولیه بگه خیلی خوب میشه:)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها درباره برنامه ریزی ،این بگم بهتون که هر کی یک توانی داره برا یادگیری یکی مثلا 10سال پشت سر هم میتونه در روز 13ساعت مطالعه کنه یکی دیگه نه ،یکی با یک بار خوندن همه مطلب یاد میگره یکی نه باید 10بار بخونه ،خب پس هر کی با توجه به شناخت از خودش باید برنامه را بریزه،دوم اینکه به نظر من تمام کتابهایی که می خواید بخونید را بیاین روی یک برگه بنویسید مال همه درس ها ،بعدش سعی کنید با دفتر برنامه ریزی جلو برید ،اگه ندارید هم خودتون درست کنید و مثلا به خودتون بگید این هفته این مباحث می خونم بعد هر روز دفترتون پر کنید ،یکم که بگذره متوجه میشید که چه موقع وقت تلف کردی و چه موقع درست عمل کردید سعی کنید خوندن خالص تون را بنویسد دفتر برنامه ریزی بهتون نظم و جهت میده

nazi6232

عضو جدید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/572188-همخوانی-برای-آزمون-انرژی-معماری-94

بچه ها اگه شما هم انرژی معماری دوست دارین بیاین به این تاپیک هم سر بزنید . البته من همینجا هم تا آخرش باهاتون هستم . :)

من که عاشق انرژی معماریم ولی برا گرفتن پروانه طراحی مجبورم معماری معماری بخونم..................امیدوارم موفق باشی;)

nazi6232

عضو جدید
سلااااااااااااااااااااام بچه ها....من امروز بالاخره شروع کردم....سی صفحه از معماری جهان زارعی خوندم..............به نظرتون خوب شروع کردم؟ البته روخوانی کردم........:smile:

samanehshah

عضو جدید
بچه ها درباره برنامه ریزی ،این بگم بهتون که هر کی یک توانی داره برا یادگیری یکی مثلا 10سال پشت سر هم میتونه در روز 13ساعت مطالعه کنه یکی دیگه نه ،یکی با یک بار خوندن همه مطلب یاد میگره یکی نه باید 10بار بخونه ،خب پس هر کی با توجه به شناخت از خودش باید برنامه را بریزه،دوم اینکه به نظر من تمام کتابهایی که می خواید بخونید را بیاین روی یک برگه بنویسید مال همه درس ها ،بعدش سعی کنید با دفتر برنامه ریزی جلو برید ،اگه ندارید هم خودتون درست کنید و مثلا به خودتون بگید این هفته این مباحث می خونم بعد هر روز دفترتون پر کنید ،یکم که بگذره متوجه میشید که چه موقع وقت تلف کردی و چه موقع درست عمل کردید سعی کنید خوندن خالص تون را بنویسد دفتر برنامه ریزی بهتون نظم و جهت میده

عذرا جون من دفتر برنامه ریزی قلم چی رو دارم و چندسال پیش واسه کنکور کارشناسی ازش استفاده می کردم. خیلی خوب بود. الان هم می خوام ازش استفاده کنم. ولی دفتر برنامه ریزی قلم چی واسه برنامه ریزی های روزانه و هفتگی هست. یعنی تقریبا کوتاه مدت. (البته همین خیلی خوب جواب میده ها) من دوست داشتم بدونم بچه ها واسه این (تقریبا) یک سال چه جوری برنامه ریزی کرده ن.

samanehshah

عضو جدید
سلااااااااااااااااااااام بچه ها....من امروز بالاخره شروع کردم....سی صفحه از معماری جهان زارعی خوندم..............به نظرتون خوب شروع کردم؟ البته روخوانی کردم........:smile:

سلام نازی جون. شروعت رو تبریک میگم. ;)
خوب شروع کردی. ولی همین سی صفحه رو مرور کن چون اگر تا آخر کتاب همینجوری روخونی کنی هیچی یادت نمی مونه. زمان رو هم از دست میدی. همینجوری تیکه تیکه روخونی و بعد مرور کنی خوب نتیجه می گیری. البته این نظر منه. :smile:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
عذرا جون من دفتر برنامه ریزی قلم چی رو دارم و چندسال پیش واسه کنکور کارشناسی ازش استفاده می کردم. خیلی خوب بود. الان هم می خوام ازش استفاده کنم. ولی دفتر برنامه ریزی قلم چی واسه برنامه ریزی های روزانه و هفتگی هست. یعنی تقریبا کوتاه مدت. (البته همین خیلی خوب جواب میده ها) من دوست داشتم بدونم بچه ها واسه این (تقریبا) یک سال چه جوری برنامه ریزی کرده ن.
ببین مهندس اون با توان خودته که چند بار بتونی بخونی درس ها را چقدر وقت بزاری ولی در کل یک جوری برنامه ات بچین که همه کتابها را 3بار بتونی بخونی تا خوب مسلط شی ،ببین من اگه سال دیگه بخوام امتحان بدم از حالا نمیخونم شاید از مهر ،چون خسته میشم شاید مثلا بعد ماه رمضون زبان شروع کنم یا از اول شهریور ولی الان واقعا کشش خوندن را ندارم میخوام اسکیس را یاد بگیرم،من قبلا هم گفتم که یک جور برنامه بریز که اخر هفته استراحت کنی ،من از همون هفته اول که خوندم هر هفته تست های یک سال کنکور ارشد میزدم تا نحوه سوال و این چیزاش بیاد دستم ،برنامه ها اگه کوتاه مدت باشن هم تاثیر بیشتر میشه

خدا را شکر انشاله که تا اخر راه خوب بری جلو

بچه ها یه سوال دیگه. می دونم تکراریه. :redface:
تا چه رتبه ای میشه تهران قبول شد؟

ببین توی معماری اسکیس خیلی تاثیر داره ،از الان به رتبه فک نکن ،به درصد هم فک نکن ،ببین من به قول خودم رفته بودم که زیر 100بیارم ،رویایی هم فک نکردم هم نگفتم 1تا10،گفتم 1تا100 با توجه به میزان خوندنم و توانایی ام اما حالا شاید مجازم نشیم ،به نظرم به رتبه فک نکن از الان موقعی تست های کنکورها را میزدم کمترین میانگین درصدم50 و موقعی که چیزی نخونده بودم 30درصد بود ولی خدا ارشد بهم رحم کنه ،الان فقط و فقط تلاش کن

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه هر کی بیاد بگه چه منابعی رو میخواد بخونه ؟؟
بعد که قطعی تصمیم گرفتیم چه کتابایی رو حتما باید بخونیم میتونیم ببینیم چقدر وقت برا هر کتاب داریم .....تامثلا تا آخر آذر تموم کنیم بعد بریم برا تست

نفر اول کنکور چند سال قبل دوستم بود میگفت منابع خیلی کمی داشته همش میگفت : "کم بخون ولی درست بخون"

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه هر کی بیاد بگه چه منابعی رو میخواد بخونه ؟؟
بعد که قطعی تصمیم گرفتیم چه کتابایی رو حتما باید بخونیم میتونیم ببینیم چقدر وقت برا هر کتاب داریم .....تامثلا تا آخر آذر تموم کنیم بعد بریم برا تست

نفر اول کنکور چند سال قبل دوستم بود میگفت منابع خیلی کمی داشته همش میگفت : "کم بخون ولی درست بخون"

حرف خیلی درستی را زده مهندس ببین اگه بتونی همونی که میخونی اونجا درست جواب بدی مشکل حله فقط نباید شک کنی موقع زدن ،باید با اطمینان تست را جواب بدی نه شانسی

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که اکثرشونو میخونم...
یه دور روزنامه وار ینی مثل رمان. بعد توی دور دوم خلاصه برمیدارم
کتابای تاریخ و سازه رو دور سوم هم میخونم
البته اینا همه در صورتی هست که تایمشو داشته باشم.
اگر هم نشد که به ترتیب کم اهمیت تراشو حذف میکنم.

عزیز به نظر من منابع بستگی به خودت داره. مثلا بعضی از دوستان یه سری از این کتابارو توی دانشگاه میخونن! و این باعث میشه نسبت بهش آمادگی داشته باشن
مثلا چون کتاب نور دکتر قیابکلو رو خوندن الان فقط جزوه ایشون رو میخونن! ولی من هیچ پیش زمینه ای ندارم پس باید حد اقل 1 دور کتابو بخونم.
من این تاپیکو بهمن استارت زدم ولی دقیقا تا عید داشتم تحقیق میکردم تا تونستم منابع خودمو تکمیل کنم...
بعد رفتم هرچی نداشتمو خریدم. چون دیدم اگه حتی به بعضیاشون نرسم بعدا برای اطلاعات خودم لازمم میشه.
البته اینا نظر منه

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که اکثرشونو میخونم...
یه دور روزنامه وار ینی مثل رمان. بعد توی دور دوم خلاصه برمیدارم
کتابای تاریخ و سازه رو دور سوم هم میخونم
البته اینا همه در صورتی هست که تایمشو داشته باشم.
اگر هم نشد که به ترتیب کم اهمیت تراشو حذف میکنم.

عزیز به نظر من منابع بستگی به خودت داره. مثلا بعضی از دوستان یه سری از این کتابارو توی دانشگاه میخونن! و این باعث میشه نسبت بهش آمادگی داشته باشن
مثلا چون کتاب نور دکتر قیابکلو رو خوندن الان فقط جزوه ایشون رو میخونن! ولی من هیچ پیش زمینه ای ندارم پس باید حد اقل 1 دور کتابو بخونم.
من این تاپیکو بهمن استارت زدم ولی دقیقا تا عید داشتم تحقیق میکردم تا تونستم منابع خودمو تکمیل کنم...
بعد رفتم هرچی نداشتمو خریدم. چون دیدم اگه حتی به بعضیاشون نرسم بعدا برای اطلاعات خودم لازمم میشه.
البته اینا نظر منه

یولیا جان منم خیلی از جو معماری دور بودم، تو دانشگاه هم فقط درسارو پاس کردم رفتم، هیچکدوم از این کتابارو نه داشتم نه خوندم:)

من میخوام این کتابارو بخونم:
درک و رفتار
سازه در معماری
مبانی سازه
جزئیات ارتقا دهنده
مکانیک سلطان دوست با 3 تا فیزیک قیابکلو
اقلیم کسمایی

سبک شناسی
پیر نیا معماری اسلامی
معماری جهان زارعی
معماری معاصر ایران قبادیان

زیبایی شناسی در معماری گروتر
زمان و معماری مزینی
عناصر معماری از فرم به مکان پیر فون
باغ ایرانی نعیما

کتاب معماری معاصر غرب هم باید بخرم
میخوام درک کنکاش هم بخرم

میدونم خیلی خوش خیالم ولی تصمیم دارم بخونم همرو:ِD
اگه بتونم میخوام تابستون کلاس زبان و فن هم برم، کسی از کلاسای ایوان خانه خبر داره؟ منظورم زمان کلاساش هست از کی شرو میشه.

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
یولیا جان منم خیلی از جو معماری دور بودم، تو دانشگاه هم فقط درسارو پاس کردم رفتم، هیچکدوم از این کتابارو نه داشتم نه خوندم:)

درک و رفتار
سازه در معماری
مبانی سازه
جزئیات ارتقا دهنده
اقلیم کسمایی

سبک شناسی
پیر نیا معماری اسلامی
معماری جهان زارعی

زمان و معماری مزینی
باغ ایرانی نعیما

میخوام درک کنکاش هم بخرم

اگه بتونم میخوام تابستون کلاس زبان و فن هم برم، کسی از کلاسای ایوان خانه خبر داره؟ منظورم زمان کلاساش هست از کی شرو میشه.
کتابای من بیشتر از ایناس

ولی من میرسونم خودمو....

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشالا عزیزم:)
حالا بگو چه کتابایی داری که فک میکنی مهمه منم برم تو فکرش:D
من لیستم خیلی با لیستت فرق داره
برای درک فقط زیبایی شناسی + کتاب عسگری کنکاش

تاریخها: سبک شناسی+ معماری ایرانی
جهان زارعی+ بانی مسعود+ قرن 20 اعتضادی+ قبادیان

سازه: سازه در معماری+ مبانی سازه+ ساختمانها چگونه+ درک رفتار

منظر: نعیما

تنظیم و تاسیسات: 4تا فیزیک +سلطاندوست+ اقلیم قبادیان

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
من لیستم خیلی با لیستت فرق داره
برای درک فقط زیبایی شناسی + کتاب عسگری کنکاش

تاریخها: سبک شناسی+ معماری ایرانی
جهان زارعی+ بانی مسعود+ قرن 20 اعتضادی+ قبادیان

سازه: سازه در معماری+ مبانی سازه+ ساختمانها چگونه+ درک رفتار

منظر: نعیما

تنظیم و تاسیسات: 4تا فیزیک +سلطاندوست+ اقلیم قبادیان

منابع خوبی انتخاب کردی.....ولی برا سازه بیشتر باید بخونی...مثلا:فناوری نوین ساختمانی گلابچی ومبانی ساختمانهای بلند گلابچی و اصلا کل کتب گلابچی مهمه ....

درک و رفتار
سازه در معماری
مبانی سازه
جزئیات ارتقا دهنده
اقلیم کسمایی

سبک شناسی
پیر نیا معماری اسلامی
معماری جهان زارعی

زمان و معماری مزینی
باغ ایرانی نعیما

میخوام درک کنکاش هم بخرم

کتاب معماری معاصر ایران قبادیان خیلی پر حجمه لازم نیس همشو بخونی فقط جدولها کافیه.....البته فقط از معاصر ایران 2 تا سئوال میاد ....معاصر غرب قبادیان رو حتما باید بخونی گلم.....درک کنکاشم کتاب خوبیه

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کسی هست که ممرایزو روی گوشیش داشته باشه؟
من گزینه ای برای اضافه کردن درس جدید ندیدم...
نیست یا من بلد نیستم پیداش کنم؟
ینی فقط باید توی سایتش اونم از طریق کامپیوتر درس جدید بسازیم؟

samanehshah

عضو جدید
زبان:
504- تافل- زبان عمومی بابک رستمی- زبان تخصصی عصر کنکاش

تاریخ ها:
سبک شناسی - نسیم عسکری- متدین
جهان زارعی - ریشه ها و مفاهیم بانی مسعود
معاصر قبادیان - مانا قابوسی

درک عمومی معماری:
زیبایی شناختی - عصر کنکاش- فرم فضا نظم

منظر:
کتاب پارسه - اعتضادی - نعیما

فن:
اینقدر زیاده که گیج شدم هنوز نمی دونم چیکار کنم. :confused: فعلا که با ایستایی سروش نیا شروع کردم.

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کسی هست که ممرایزو روی گوشیش داشته باشه؟
من گزینه ای برای اضافه کردن درس جدید ندیدم...
نیست یا من بلد نیستم پیداش کنم؟
ینی فقط باید توی سایتش اونم از طریق کامپیوتر درس جدید بسازیم؟

بمنظورت از درس جدید بسازیمو نمیفهمم یعنی خودت درس بسازی یا درسایی کهدیگران ساختنو انتخاب کنی؟
اگه میخوای درس انتخاب کنی اول با کامپیوتر درسی رو که میخوای انتخاب کن بعد با گوشیت که وارد شدی اون درسو داری دیگه.

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
بمنظورت از درس جدید بسازیمو نمیفهمم یعنی خودت درس بسازی یا درسایی کهدیگران ساختنو انتخاب کنی؟
اگه میخوای درس انتخاب کنی اول با کامپیوتر درسی رو که میخوای انتخاب کن بعد با گوشیت که وارد شدی اون درسو داری دیگه.
نه
همون ساختن منظورمه
آخه با کامپیوتر میشه ولی توی گوشی نمیشه یا من ندیدم...

navid_nj7

عضو جدید
بچه ها خیلی پست ندین من هی بعد چند وقت میام میبینم خیلی رفتین جلو دیگه حس خوندنش نیست :| :( من از کتاب بزنامه ریزی کانون استفاده میکنم البته از تابستون :) بعد عید مطالعم خیلی کم شده همش دارم کارای دانشگاهو انجام میدم :(

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان منم شروع کردم وقتم زیاده واسه همین کتابای بیشتری رو واسه دوره اول برداشتم با کتابای
درک رفتار سازه ها،سازه در معماری،مبانی ساز،زبان تخصصی راهیان،504،زیبایی شناختی ،درک عمومی عسگری،
از دوستای با تجربمون میخوام که هر تجربه ای و راهنمایی و نظری دارن واسه بهتر خوندنو نکته برداری و برنامه ریزی(که خیلی مهمه) بگن ازشون بینهایت متشکریم.

memari1900

عضو جدید
منم میخوام با شما شروع کنم.جزواتی که میگید از کجا میتونم بخرم؟! درضمن میخوام کنکور انرژی هم بدم

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
منم میخوام با شما شروع کنم.جزواتی که میگید از کجا میتونم بخرم؟! درضمن میخوام کنکور انرژی هم بدم

خوش اومدی همشهری
ی سریشون تو تاپیک جزوات ارشد هستش
اونجا میتونی اطلاعات بیشتری درباره منابع و جزوات پیدا کنی

nazi6232

عضو جدید
سلام نازی جون. شروعت رو تبریک میگم. ;)
خوب شروع کردی. ولی همین سی صفحه رو مرور کن چون اگر تا آخر کتاب همینجوری روخونی کنی هیچی یادت نمی مونه. زمان رو هم از دست میدی. همینجوری تیکه تیکه روخونی و بعد مرور کنی خوب نتیجه می گیری. البته این نظر منه. :smile:
مرسی از راهنماییت.....حتما اجراییش میکنم :)

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
من عذاب وجدان دارم، هفته ای که گذشت هیچی درس نخوندم، حتی 504:w04:

حالا شوخی کردم عذاب وجدان که ندارم:D ولی داشتم فک میکردم چقد انگیزم کمرنگ شده، اینجوری بخوام پیش برم دارقوزآبادم قبول نمیشم:w05:

هرکسی بیاد بگه چقد خونده بلکه یه تکونی به خودم بدم
:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا