مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

دانشه

عضو جدید
سلام دوستان روزتون مبارک با اردشیرحصاری مووووووووووووووووووووووافقم .حالم بد شده اینا چیه اینجا نوشتین درسته همه مون یه وقتایی از این مشکلات داشتیم اما وقتی میایم تو تاپیک 94یعنی هددددددددددددددددفمون مشخص و مشترک .لطفااااااادوستان با روحیه و بانشاط برن درساشونو بخونن و بیان اینجا برا رفع و اشکال و تریپ از این جور کاراااااااااااااااااااااا.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من برا شروع میخوام essential words,;کتاب504واز فن میخوام کتابهای اقلیم معماری کسمایی.درک رفتار سازه گلابچی وسازه در معماری بخونم .بنظر شما مناسب؟؟؟:surprised:

به نظر من مهندس 504 و فن ها هم درک رفتار و سازه در معماری و مبانی سازه برا معماران ،اول سازه ها را بخون بعد تنظیم ها البته نظر منه ،ولی به نظر من الویت برا تنظیم با قیابکلو هستش ،جزوه بهزادی بود اگه اشتباه نکنم اون هم خوب بودش

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
من برا شروع میخوام essential words,;کتاب504واز فن میخوام کتابهای اقلیم معماری کسمایی.درک رفتار سازه گلابچی وسازه در معماری بخونم .بنظر شما مناسب؟؟؟:surprised:

مهندس اقلیم رو نگهدار واسه ماه های دو سوم کنکور چون مطالبش کاملا فراره و پر اصطلاحه ایناس که تو این مددت کاملا فراموش میشن
درک رفتار سازه ها هم یه کتاب فوق العادس برای جمع بندی نگهش دار برای ماههای اخر چون فقط یه توضیح مختصر در مورد سیستم سازه ای داره با مثال های اجرا شده.بجاش حتما مبانی سازه برای معمارنو بخون که کتاب پایس.من از رو تجربه خودم و بچه های دیگه اینارو میگم من خودم اقلیم رو ماه پیش خوندم کلا پریده!

m.a24

عضو جدید
باسلام
از همه ی دوستایی که محبت کردن سپاسگزارم و اون دسته از دوستانی که اذیت شدن ازشون عذر میخوام.
به نطرم فقط گفتن اینکه من میخوام چیکارکنم کافی نیس ما پارسال اخر دوره به این نتیجه رسیده بودیم که صبح بیایم بگیم چیکار میکنیم امروز و شب بهم میگفتیم چقدرش انجام شده.
میخواید یکبار امتحان کنیم؟
من امروز از ساعت 8/5-9شروع میکنم تا13 یکم زبان+کتابای دبیرستانی که دانلودیدم میخونم اگه شد 13میام نت گزارش میدم.خوبه؟

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظر من m.a24 درست میگه بیاید از این به بعد بگید که با برنامه هاتون چقدر رفتید جلو و تا کجا خوندید تا هم بشه از مباحث مختلف درسی از هم کمک بگیریم هم ایجاد انگیزه و رقابت بشه
من درک عسگری رو تو فصله 6ام. 504 درس اخر.ربان تخصصی راهیان درس 7.مبانی سازه فصل 9.زیبایی شناختی فصل 2.سازه برای معمارن فصل 5
ولی رو برنامم نیستم خیلی بد میرم جلو :(

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظر من m.a24 درست میگه بیاید از این به بعد بگید که با برنامه هاتون چقدر رفتید جلو و تا کجا خوندید تا هم بشه از مباحث مختلف درسی از هم کمک بگیریم هم ایجاد انگیزه و رقابت بشه
من درک عسگری رو تو فصله 6ام. 504 درس اخر.ربان تخصصی راهیان درس 7.مبانی سازه فصل 9.زیبایی شناختی فصل 2.سازه برای معمارن فصل 5
ولی رو برنامم نیستم خیلی بد میرم جلو :(

خوبه مهندس کارت به نظرم در ضمن جلو رفتن مهم نیست مهم اینکه همین هایی که یم خونی را واقعا یاد گرفته باشی ،وگرنه اینکه همه را یک دور خونده باشی ولی نتونی سوالهاش جواب بدی بدرد نمیخوره

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه مهندس کارت به نظرم در ضمن جلو رفتن مهم نیست مهم اینکه همین هایی که یم خونی را واقعا یاد گرفته باشی ،وگرنه اینکه همه را یک دور خونده باشی ولی نتونی سوالهاش جواب
بدی بدرد نمیخوره
مرسی .اره همینجور باید با دقت خوند رو کتابا سعی میکنم هر فصل رو یه بار تسلط و یبار مرور داشته باشم با مرور هر بخش یکبار که کلا میشه 3 بار مرور .خوب جواب میده

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی .اره همینجور باید با دقت خوند رو کتابا سعی میکنم هر فصل رو یه بار تسلط و یبار مرور داشته باشم با مرور هر بخش یکبار که کلا میشه 3 بار مرور .خوب جواب میده

خیلی خوبه ،موفق باشی

بچه ها امسال احتمال سوال اومدن از کتاب معماری آرکی تایپی دکتر گلابچی هست من این کتایب رو قبلا یک بار رو روزنامه وار نگاش کردم کتاب خوبیه ولی نمی دونم الان انرزی مو بزارم روی این کتاب یا بی خیالش شم . اگه کسی خلاصه ای از این کتاب داره بی زحمت بزاره روی سایت ممنون می شم . :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

بچه ها من هنوز تو همون 504 لغت و فیزیک 2 قیابکلو و ایستایی به بیان ساده کنکاش گیر کردم . به ترتیب درس 31 و صفحه 70 و صفحه 16 هستم . باید تا 15 اردیبهشت این 3 تا کتاب رو تموم کنم . خیلی کند پیش میرم واقعا . :(

رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود تقدیم به شما مهندس عزیز :w37:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها امسال احتمال سوال اومدن از کتاب معماری آرکی تایپی دکتر گلابچی هست من این کتایب رو قبلا یک بار رو روزنامه وار نگاش کردم کتاب خوبیه ولی نمی دونم الان انرزی مو بزارم روی این کتاب یا بی خیالش شم . اگه کسی خلاصه ای از این کتاب داره بی زحمت بزاره روی سایت ممنون می شم . :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ببین مهندس خلاصه هاش توی سایت بود می خوای اونا را بخون ولی به نظر من اول از همه اصل داستان بچسب بابا یعنی تو مطمینی که اون 29تای فن جواب میدی که یمخوای بیای یک کتاب بخونی برای 1سوال یعنی می تونی همه کتب گلاب جون تسلط کامل داشته باشی ،مهندس اگه نظر من می خوای اول اصل کاری ها را بخون بعدش بیا سراغ خلاصه اینها الان اولش داغی کم کم که چند تا کتاب بخونی و منابع ات زیاد شه به خدا توی خیلی چیزهای ساده ممکنه شک کنی از بس به چیزهایی بر می خوری کههمدیگه را نقض می کنن،و حجم مطالب هم فوق العاده زیاد میشه
موفق باشی

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من هنوز تو همون 504 لغت و فیزیک 2 قیابکلو و ایستایی به بیان ساده کنکاش گیر کردم . به ترتیب درس 31 و صفحه 70 و صفحه 16 هستم . باید تا 15 اردیبهشت این 3 تا کتاب رو تموم کنم . خیلی کند پیش میرم واقعا . :(

504 رو خوب پیشرفتیا، من هنوز رو درس 10 هستم، تو این دو هفته که گذشت چیزی نخوندم، نگران نباش هنوز اول راهیم یه بار بخونی میوفتی رو قلتک یا غلطک:D

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
504 رو خوب پیشرفتیا، من هنوز رو درس 10 هستم، تو این دو هفته که گذشت چیزی نخوندم، نگران نباش هنوز اول راهیم یه بار بخونی میوفتی رو قلتک یا غلطک:D
ای خواهر!! من 17 درس 504 و 3تا کتاب دبیرستانو تو 20روز خوندم نیفتادم رو غلتک/قلطک!!
از کتابای مبانی شرو کردم ک دوسشون دارم
سازه در معماری رو هم میخوام شرو کنم از فردا
اگه کسی این کتاب تو برنامشه میتونه با من هماهنگ کنه با هم پیش بریم:)

مارال جان سلام خوبی ، من برنامه که ریختم خوب دارم پیش میرم . من الان سازه در معماری رو شروع کردم . فقط یک رو خوانی اولیه بعدش میرم سراغ خلاصه نویسی و نکات کلیدی . اگه دوست داری بیا مبانی و سازه در معاری رو با هم پیش بیریم . یک جو رقابتی دوستانه ایجاد کنیم من خوشم میاد جو رقابتی دوستانه رو . اگه دوست داشتی . یاعلی

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلاام
ممنونم مهندس من فعلا فقط سازه در معماری رو دارم
بیا با اون شرو کنیم
من تابحال دروس ایستایی نخوندم
برنامه ریزی با تو ک درروز چقدر بخونیم

مارال جان من از لحاظ دروس محاسباتی مثل ایستایی قوییم . اگه مشکلی داشتی روم حساب کن کمکت کنم . اگه موافق باشی با روزی 2 ساعت شروع کنیم تا 21 روز ، وقتی به دو ساعت درس خوندم خوب پیش رفتیم نیم ساعت دیگه بهش اضافه می کنیم . تا نزدیکی آزمون ارشد به 12 ساعت مطالعه مفید می رسونیم . این دو ساعت که گفتم ممکنه طرف عادت زیاد به مطالعه نداشته باشه ولی بعد 21 روز مستمر روزی دو ساعت مطالعه عادت به درس خوندن می کنه . این دو ساعتی رو که گفتم زمانی مطالعه کن که سر حال باشی و عاشق مطالعه . این بود شروع برنامه من و شما . پیش به سوی ارشد 94

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مارال جان من از لحاظ دروس محاسباتی مثل ایستایی قوییم . اگه مشکلی داشتی روم حساب کن کمکت کنم . اگه موافق باشی با روزی 2 ساعت شروع کنیم تا 21 روز ، وقتی به دو ساعت درس خوندم خوب پیش رفتیم نیم ساعت دیگه بهش اضافه می کنیم . تا نزدیکی آزمون ارشد به 12 ساعت مطالعه مفید می رسونیم . این دو ساعت که گفتم ممکنه طرف عادت زیاد به مطالعه نداشته باشه ولی بعد 21 روز مستمر روزی دو ساعت مطالعه عادت به درس خوندن می کنه . این دو ساعتی رو که گفتم زمانی مطالعه کن که سر حال باشی و عاشق مطالعه . این بود شروع برنامه من و شما . پیش به سوی ارشد 94

آواتار جدید پراز انرژی مثبت توکلتون مبارک!!
من تایمی نمیتونم،کتابو تقسیم کن مثلا روزی ایکس صفحه
خوشحالم ک میتونم ازت تو این زمینه کمک بگیرم
چون هیچی دربارش نمیدونم
ممنونم مهندس
ب امید موفقیت:gol:

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
مارال جان سلام خوبی ، من برنامه که ریختم خوب دارم پیش میرم . من الان سازه در معماری رو شروع کردم . فقط یک رو خوانی اولیه بعدش میرم سراغ خلاصه نویسی و نکات کلیدی . اگه دوست داری بیا مبانی و سازه در معاری رو با هم پیش بیریم . یک جو رقابتی دوستانه ایجاد کنیم من خوشم میاد جو رقابتی دوستانه رو . اگه دوست داشتی . یاعلی

ای خواهر!! من 17 درس 504 و 3تا کتاب دبیرستانو تو 20روز خوندم نیفتادم رو غلتک/قلطک!!
از کتابای مبانی شرو کردم ک دوسشون دارم
سازه در معماری رو هم میخوام شرو کنم از فردا
اگه کسی این کتاب تو برنامشه میتونه با من هماهنگ کنه با هم پیش بریم:)

منم هستم،
کتاب سازه در معماریو درک و رفتار رو یکمی خوندم ولی همشو یادم رفته، من میخوام این دوتارو باهم بخونم چون پایم ضعیفه این دوتارو که باهم میخونم خیلی بهتر میفهمم:redface:

m.a24

عضو جدید
سلام دوستان خیلی عذر میخوام دیرشد.
دو ساعت زبان خوندم که برام مهمون اومد.اما خیلی خوشحالم چون همین یه ذره که زبان تخصصی خوندم فهمیدم زبان تخصصی اونقدرام که فکر میکردم شاخ نیس.میشه شاخشو شکست.
نمیدونید چه حال خوبی دارم.
بچه ها داخل پرانتز من خردادیم و خیلی دم دمی پس از رفتارم تعجب نکنید.حساب کردم تا کنکور195 فقط وقت دارم البته بجز5شنبه ها که روز جمع بندیه و تعطیلات.با روزی 2ساعت شروع کردم در حالیکه قصدم 4ساعت بود به نظرتون روزای اخر میرسه به10ساعت؟

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سلام دوستان خیلی عذر میخوام دیرشد.
دو ساعت زبان خوندم که برام مهمون اومد.اما خیلی خوشحالم چون همین یه ذره که زبان تخصصی خوندم فهمیدم زبان تخصصی اونقدرام که فکر میکردم شاخ نیس.میشه شاخشو شکست.
نمیدونید چه حال خوبی دارم.
بچه ها داخل پرانتز من خردادیم و خیلی دم دمی پس از رفتارم تعجب نکنید.حساب کردم تا کنکور195 فقط وقت دارم البته بجز5شنبه ها که روز جمع بندیه و تعطیلات.با روزی 2ساعت شروع کردم در حالیکه قصدم 4ساعت بود به نظرتون روزای اخر میرسه به10ساعت؟

مطمئن باش روزای آخر به 15 16 ساعتم میرسه :)

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
منم هستم،
کتاب سازه در معماریو درک و رفتار رو یکمی خوندم ولی همشو یادم رفته، من میخوام این دوتارو باهم بخونم چون پایم ضعیفه این دوتارو که باهم میخونم خیلی بهتر میفهمم:redface:
اوکی
من فردا حداقل 20صفحه میخونم
میام پست میذارم
درک رفتارو هم تا هفته دیگه میخرم(کشتید منو:|)

m.a24

عضو جدید
ژوژمان افکار

ژوژمان افکار

دوستان راستی یادم رفت بگم من دوستی داشتم که از دانشگاه ازاد تهران چنوب در رشته مکانیک ارشدشو دانشگاه امیر کبیر قبول شد والان بورسیه دکتری هست
اون دوست همیشه میگفت موفقیتشو مدیون نخوندناشه
تعجب نکنید میگفت موفقیت زمانی اتفاق میافته که بدونی چیارو باید و چیارو نباید بخونی
گاهی یادمون میره و کیفیت رو قربانی کمیت میکنیم
موفق باشید:gol:

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوکی
من فردا حداقل 20صفحه میخونم
میام پست میذارم
درک رفتارو هم تا هفته دیگه میخرم(کشتید منو:|)

ای جان:)
ببین کتاب که میخری اینجوری فک کن که همیشه به دردت میخوره، چون اینا منابع هست و میشه گفت یه جوریایی کتاب مرجع هستن،
حالا من که کتاب میخرم همیشه اینجوری فک میکنم که به بچه هام نشون میدم میگم ببینین مامانتون چقد کتاب خوندههههههه:D

باشه عزیزم،
من ترجیح میدم آخر هفته ها بیام بگم چقد خوندم، چون 3روز درگیره دانشگاه هستم نمیتونم بخونم:)
اردشیری شما بیا بگو روزی چند ساعت و چند صفحه میخونی؟

مارال جان برنامه رو فردا اعلام می کنم تا چه مدتی در تاریخ تعیین شده کتاب سازه در معماری و درک رفتار رو گروهی مطالعه کنیم و طوری باشه مفید که پس از مدتی فراموش نشه ، راستی برای اون عکسی که الان می بینی عکس آرامگاه عطار درزاویه ای از وحدت در داخل آرامگاه کمال الملک است . بالاخره خواستیم عکس هنری بگیریم که این شد . پس فردا برنامه رو اعلام می کنم پس به سوی پیروزی

ای جان:)
ببین کتاب که میخری اینجوری فک کن که همیشه به دردت میخوره، چون اینا منابع هست و میشه گفت یه جوریایی کتاب مرجع هستن،
حالا من که کتاب میخرم همیشه اینجوری فک میکنم که به بچه هام نشون میدم میگم ببینین مامانتون چقد کتاب خوندههههههه:D

باشه عزیزم،
من ترجیح میدم آخر هفته ها بیام بگم چقد خوندم، چون 3روز درگیره دانشگاه هستم نمیتونم بخونم:)
اردشیری شما بیا بگو روزی چند ساعت و چند صفحه میخونی؟

سلام آلا جان کم پیدایی ، ما شدید داریم برنامه درس خوندنو دنبال می کنیم خودم دارم می خونم ولی تازه از الان با مارال و شما می خوام گروهی سازه در معماری و درک رفتار رو شروع کنیم . بیایید طوری پیش بریم . اگه خدا نکرده بین برنامه درس خوندنمون خللی ایجاد شد از همدیگه عقب نیافتیم . یک رقابت باشه از نوع دوستانه همراه با مطالعه مفید ، آلا ممکنه الان که ترم داره ّبه آخر میر سه طوری پیش بریم که این چند صفحه ای رو که تعیین می کنیم حتما بخونیم . بعد بهانه تنبلی نیاریم . که ترم و پروژه های طرح نمی زاره درس بخونیم . این بهانه ها ممنوع .

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
منم درگیر درسم
اما دیدم اگه بخوام ب نا درس و دانشگاه و اینا نخونم نمیتونم ب هدفم برسم
واسه همین برناممو فشرده میکنم
تا امروزم ک نبودم واسه تمرین20روزه خط بود ک خب فردا آخرین روزه
من متوسط روزی3-5ساعت میتونم بدرسم
فعلن بیان و زبان و فن
فن رو با هم شرو میکنیم
برنامه زبانم متفاوت با شماس..
بیان هم ک چون دوسش دارم هرتایم آزادی ک دارم میذارم واسه اون-ی جورایی زنگ تفریحمه!!
راستش آلا جون اونقد کتاب واسه خرید تو لیستم داارم ک واقعا نوبت اینا نمیشه!!:d

memar_lahijani

عضو جدید

نه عزیز دلم . 504 رو از اول شروع نکردم که :redface: ، تا درس 24 رو قبلا خونده بودم . قبل از اینکه بیام اینجا با شما همراه بشم . امیدوارم بیفتیم رو غلطک :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا