مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من عذاب وجدان دارم، هفته ای که گذشت هیچی درس نخوندم، حتی 504:w04:

حالا شوخی کردم عذاب وجدان که ندارم:D ولی داشتم فک میکردم چقد انگیزم کمرنگ شده، اینجوری بخوام پیش برم دارقوزآبادم قبول نمیشم:w05:

هرکسی بیاد بگه چقد خونده بلکه یه تکونی به خودم بدم
:)
نگران نباش آلا جان.منم این روزا کارای طرحم خیلی زیاد شده فقط تونستم زبانم رو حفظ کنم . سازه رو که فعلن ببخیال شدم .

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان هنرمند گلم من اومدم دوباره شروع کنم دیگه اصلا نمیخوام فک کنم کنکور چقد خراب کردم باید حقیقت قبول کنم به اندازه کافی تلاش نکردم و به نتیجه ای که میخواستم نرسیدم به نظرم اگر باز هم تلاش کنم حتما موفق خواهم شد به امید تو ای مهربانترین مهربان ها (^_^)

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی بچه ها شما برای گرامر زبان کدوم کتاب رو مطالعه می کنید من الان کتاب Grammer in use رو دارم می خونم . کتاب خوبیه ولی یکم سخته . دیشب هم شکر خدا 10 صفحه دیگر از کتاب پیر نیا رو خوندم اگه به این صورت پیش برم کتاب رو تا 8 اردیبهشت جمع می کنم . بعد میرم سراغ معماری اسلامی پیر نیا:)

خدمت همه دوستان گلم که گرامر میخونن عرض شود که وارد استثنی ها نشوید کتابهایی مانند گرامر این یوز به شما استثنی ها یاد میدهند که کنکور استثنی نمیدهد

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدمت همه دوستان گلم که گرامر میخونن عرض شود که وارد استثنی ها نشوید کتابهایی مانند گرامر این یوز به شما استثنی ها یاد میدهند که کنکور استثنی نمیدهد

سلام نفیسه جون، با آرزوی موفقیتو این حرفا:)

راستش منم از استاد زبان عمومی که این ترم دارم پرسیدم گفت در حده گرامر دبیرستان براتون کافی هست که یاد بگیرین اون 5تا سوال و از دست ندین، فک میکنم حرف استادم همین حرف شماست، درست متوجه شدم؟

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام به دوستان هنرمند گلم من اومدم دوباره شروع کنم دیگه اصلا نمیخوام فک کنم کنکور چقد خراب کردم باید حقیقت قبول کنم به اندازه کافی تلاش نکردم و به نتیجه ای که میخواستم نرسیدم به نظرم اگر باز هم تلاش کنم حتما موفق خواهم شد به امید تو ای مهربانترین مهربان ها (^_^)

مرسی عزیز که اومدی بیبمون و از تجربه هات میگی .

سلام بچه ها منم کلا درگیر ترمم شدم درس عکاسی استاد بیچارمون کرده طوری که می خواستم برای ارشد بخونم با این اساتید گند زدن به برنامه ای که ریختم . برای درس عکاسی و مبانی نظری معماری باید برم از آرامگاه بو علی سینا و بابا طاهرعکاسی کنم :confused: . تا الان چند شهرو رفتم مونده همدان و یزد که تموم بشه خدا بخیر کنه این ترم . دعا می کنم هرچه زودتر تموم بشه . :cry: این ترم خیلی سخت گذشت بهم . :cry:

سلام درس عکاسی یک درس اختیاریه . که نحوه عکاسی معماری ، لند اسکیپ ، عکاسی فشن ، پورتریل و عکاسی آموزشی رو بهت آموزش می دن و بعد از آموزش دانشجو باید دنبال سو ژه های بگرده که محتوا و ایده ای به همراه داشته باشد . :w34::w34:

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام درس عکاسی یک درس اختیاریه . که نحوه عکاسی معماری ، لند اسکیپ ، عکاسی فشن ، پورتریل و عکاسی آموزشی رو بهت آموزش می دن و بعد از آموزش دانشجو باید دنبال سو ژه های بگرده که محتوا و ایده ای به همراه داشته باشد . :w34::w34:
مهندس پس اگه اینم نمیره کنار جزوه فن (
) میشه هرچی بهتون یاد دادن در قالب یه تاپیک بذاری توی سایت؟
ممنون میشم

شرمنده خانم مهندس به خدا هر کار کردم جزوه ها رو بزارم روی سایت نشد که نشد :cry:. باشه به روی چشم یک تایپیک جدید باز می کنم توی سایت در مورد عکاسی معماری و عکاس لند اسکیپ مطالب و آموزش می گزارم . تا الان من از آرامگاه نادر ، آرامگاه خیام ، آرامگاه فردوسی ، آرامگاه عصار و کمال الملک و مسجد چوبین نیشابور ، باغ قدمگاه ، میل خرقان قوچان و چند بنای مهمی که جای دیدن دارد عکس گرفتم موضوع پروژه درس مبانی نظری معماری این ترم من فلسفه کارهای استاد هوشنگ سیحون و فلسفه خطوط و شیوه طراحی او در مقابر ی که طراحی کرده رو دارم دنبال می کنم . به اطلاعات تازهای دست پیدا کردم که توی هیچ کتابی شاید از فلسفه کارهای مهندس هوشنگ سیحون نام نبرده باشند . بالاخره برای یک پروژه دانشگاهی این قدر زحمت بکشی نوبره به خدا :biggrin:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

واسه ما اختیاری نیس
عکاسی پیشرفته و 2 واحدیه
البته خوب من گرایشم طراحی داخلیه..
تمام این بناهارو از نزدیک عکاسی کردی؟طول ترم همه این شهرارو رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرمنده خانم مهندس به خدا هر کار کردم جزوه ها رو بزارم روی سایت نشد که نشد :cry:. باشه به روی چشم یک تایپیک جدید باز می کنم توی سایت در مورد عکاسی معماری و عکاس لند اسکیپ مطالب و آموزش می گزارم . تا الان من از آرامگاه نادر ، آرامگاه خیام ، آرامگاه فردوسی ، آرامگاه عصار و کمال الملک و مسجد چوبین نیشابور ، باغ قدمگاه ، میل خرقان قوچان و چند بنای مهمی که جای دیدن دارد عکس گرفتم موضوع پروژه درس مبانی نظری معماری این ترم من فلسفه کارهای استاد هوشنگ سیحون و فلسفه خطوط و شیوه طراحی او در مقابر ی که طراحی کرده رو دارم دنبال می کنم . به اطلاعات تازهای دست پیدا کردم که توی هیچ کتابی شاید از فلسفه کارهای مهندس هوشنگ سیحون نام نبرده باشند . بالاخره برای یک پروژه دانشگاهی این قدر زحمت بکشی نوبره به خدا :biggrin:
ممنونم ازت
خدارو شکر کنین بخدا
من نه دانشگاه کاردانیم نه کارشناسیم کوفتم یادمون ندادن...
تهش ما هم معماریم شما هم معمار؟!!! میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است...
چقدر خوب میشه بچه ها بیان دروس و مباحثی که بعضیا توی دانشگاهشون نداشتن رو اینجا بذارن

آره مارال جان همه این جاها رو رفتم چون استاد ی سخت گیر و لجبازی مثل این استاد ندیدم مجبور می کنه دانشجو فعال باشه . آرامگاه نادر که داخل مشهدبود براش مشکلی نداشتم . آرامگاه فردوسی و هارون که در منطقه طوس مشهد ه و تا آرامگاه نیم ساعت با سواری راه بود و نیشابور و سبزوار هم یک ساعت فاصله است تا مشهد که بخوای با ماشین شخصی بری راهی نیست . فقط همدان و یزد برم پروژه عکاس و مبانی نظری رو می بندم و کارامو اگه عمری باشه می زارم روی سایت تا ببینید . ;)

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
:smile:سلام دوستان سال نو مبارک!
:wallbash:میدونم دیر شده :surprised:اما 1ماه اینترنتمون قطع بود ونتونستم بیام تو سایت.
منم درگیر درسای دانشگاه شدم،همش پروژه و میانترم و... :(
:w10:اما تلاش میکنم که بخونم
کتابای گلابچی رو از کتابخونه امانت گرفتم.
به امید قبولی همه دوستان تو کنکور:gol:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
آره مارال جان همه این جاها رو رفتم چون استاد ی سخت گیر و لجبازی مثل این استاد ندیدم مجبور می کنه دانشجو فعال باشه . آرامگاه نادر که داخل مشهدبود براش مشکلی نداشتم . آرامگاه فردوسی و هارون که در منطقه طوس مشهد ه و تا آرامگاه نیم ساعت با سواری راه بود و نیشابور و سبزوار هم یک ساعت فاصله است تا مشهد که بخوای با ماشین شخصی بری راهی نیست . فقط همدان و یزد برم پروژه عکاس و مبانی نظری رو می بندم و کارامو اگه عمری باشه می زارم روی سایت تا ببینید . ;)

خیلی عالیه
منم مشهدی ام
اومدم مشهد اینجاهارو میرم عکاسی میکنم نظرتو حتما دربارش بگو
البته هنو عکاسی رو برنداشتم..
از آرامگاه خیام-هوشنگ سیحون ک گفتی عکاسی کردم
میذارمشون تو تاپیکم لینکشو میزارم پیجت

ممنونم مارال جان من عکس هایی که گرفتم رو هر چه سریع تر می زارم روی سایت ببین و نظر بده . دیروز هم اتفاقا با استاد عکاسیمون خواستیم برم از روند فعالیت شهر رویایی پدیده شاندیز عکس های خبری و معماری بگیریم اما به دلایلی از طرف دانشگاه کنسل شد . به خاطر بحث مختلط بودن . ( دیگه جای خنده داره به خدا ) :w26::w02::child::child::child::child:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
ممنونم مارال جان من عکس هایی که گرفتم رو هر چه سریع تر می زارم روی سایت ببین و نظر بده . دیروز هم اتفاقا با استاد عکاسیمون خواستیم برم از روند فعالیت شهر رویایی پدیده شاندیز عکس های خبری و معماری بگیریم اما به دلایلی از طرف دانشگاه کنسل شد . به خاطر بحث مختلط بودن . ( دیگه جای خنده داره به خدا ) :w26::w02::child::child::child::child:

خخخخخخخخ:D
ازین بحث نگو ک دل همه خونه!!!
منتظرم مهندس
بلکه ی چیزی یاد بگیرم:redface:

m.a24

عضو جدید
سلام دوستان منم از بعد عید تو ذهنم بود بخونم اما...
بذارید ایجوری بگم که من تازه پایان ناممو دادم پارسال تقریبا اماده کنکور بودم از ترس اینکه اسکییسم فول نیس نرفتم کنکور بدم اما امسال میدونم برای کم نیاوردن باید بیشتر زبان و اسکیس تمرین کنم و خیلی کم دروس وقت گیری مث فنی ها.
هرکسی با این روش موافق یا مخالفه بهم بگه ممنون میشم;)

مهندس پس اگه اینم نمیره کنار جزوه فن (
) میشه هرچی بهتون یاد دادن در قالب یه تاپیک بذاری توی سایت؟
ممنون میشم

سلام yoolia تازه با ایلات یکی از اعضای این باشگاه توی دانشگاه آشتی کردم . ( جالب اینه که با هم مدتی دوست بودیم ولی با هم حرفمون شده بود مدتی قهر بودیم ولی ایلات اسم مستعارشه ) ازش کمک می گیرم تا جزوه های فن ساختمان و ایستایی مرکز معماری رو روی سایت قرار دهیم . دیگه می گن مرد و قولش . :smoke::smoke::smoke::w12::w12:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بذارید ایجوری بگم که من تازه پایان ناممو دادم پارسال تقریبا اماده کنکور بودم از ترس اینکه اسکییسم فول نیس نرفتم کنکور بدم اما امسال میدونم برای کم نیاوردن باید بیشتر زبان و اسکیس تمرین کنم و خیلی کم دروس وقت گیری مث فنی ها.
دوست عزیز این اسکیس مشکل خیلی هاس. کنکور رو باید مرحله به مرحله ، قدم به قدم پیش برید. اول تئوری بعد اسکیس. بعد کنکور تئوری واسه اسکیس وقت دارین، پس از اول به خودتون استرس ندین. زبان هم که همه میدونن خیلی مهمه و اکثراً توش می لنگن. اما تو کنکور همه ی دروس مهمن. دروس فنی که ضریب 3 داره. چرا کم بخونید؟؟؟ اگه بلدین که هیچی اما اگه خوب نخوندین باید روش وقت بذارین.

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

بذارین اینجا فیض ببریم :دی
[h=3]عکاسی معماری[/h]

سلام بچه ها امروز توی دانشگاه مون مسابقه اسکیس بود رفتیم سر جلسه موضوع رو گفتن طراحی المان انتزاعی برای میدان راهنمایی مشهد طوری باید طراحی می شد که با رویکرد ایرانی اسلامی می بود . واقعا رقابت شدیدی بود . من تصمیم گرفتم دیگه سراغ اسکیس برم شدید :)

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها امروز توی دانشگاه مون مسابقه اسکیس بود رفتیم سر جلسه موضوع رو گفتن طراحی المان انتزاعی برای میدان راهنمایی مشهد طوری باید طراحی می شد که با رویکرد ایرانی اسلامی می بود . واقعا رقابت شدیدی بود . من تصمیم گرفتم دیگه سراغ اسکیس برم شدید :)

حالا چی کشیدی مهندس؟

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام yoolia تازه با ایلات یکی از اعضای این باشگاه توی دانشگاه آشتی کردم . ( جالب اینه که با هم مدتی دوست بودیم ولی با هم حرفمون شده بود مدتی قهر بودیم ولی ایلات اسم مستعارشه ) ازش کمک می گیرم تا جزوه های فن ساختمان و ایستایی مرکز معماری رو روی سایت قرار دهیم . دیگه می گن مرد و قولش . :smoke::smoke::smoke::w12::w12:

سپاس فراوان مهندس
منم اومدم کوه با کل کتاب متابام شاید از سکوت اینجا بتونم برای درس خوندن استفاده کنم
( نه که خیلی هم درس بخونم.... )

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

عزیزم من میگم هر چی به وقتش اگه پارسال امتحان و دادی و اوضاع ات روبه راهه میخوای بیا تایپک تمرین اسکیس و کنار خوندنت اسکیس هم تمرین کن،زبان هم که تکلیفش معلومه ،و بقیه درس ها هم باید بدجور بخونی ،فکرش کن تاریخ اسم معمار یک بنا را خواستن ،سوالاشون هم که همه توپ و مشتی ،پنمیشه همچین بیخیال فن و تاریخ شد ،هرچیزی در جای خودش باید باشه ،نه افراط نه تفریط ،تعادل
ببین امکانش هست اگه ادم زبان وحشتناک هم کار کنه و بلد باشه سوال یک جور بدن که اصلا نتونه بزنه ،یا فن و فول باشه نتونه زیاد بزنه پس بهترین راه حل یک تعادل نسبی نسبت به همه درس ها ست ،به نظرم این بهترین کار ممکنه با این شرایط

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا