مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamid.026

عضو جدید
سلام دوستان عزیز:

کسی میدونه بهترین و اصلی ترین منبع برای "گرامر" زبان آزمون ارشد چیه؟؟؟

سلام دوستان انشالله که حالتون عالیه ، من که ازچند روزه کارآموزی میرم به حسابش شرکت مشاوران طراح واقعا خستم موندم چه کنم اعصاب که برام نگذاشتن ، رفتم به حسابیش کار یاد بگیرم مدیر عامل شرکت میگه خوب بی زحمت می دونم خیلی خوبی تو تا بعد از ظهر همین فایل های رو برام کد و مکسشو بزن سریع تا بهت کار دیگه بدم ، :eek: منو می گید اگه یک خورده دیگه صحبت می کرد باهام دیگه منم اون روی دیگمو بهش نشون می دادم فکر کردم روزهای اول این طورن بگو نه :w00:تا این قدر مشهدی سوء استفاده گر . به هر حال انجام دادم . تموم شد دیدم میگه برو این بقیه کارارو خونه انجام بده منو میگید . گفتم مگه اومدم اینجا بشینم براتون تریمو اکسترود کنم از زندگی کردنم بزنم برای شما . یکم از سوادتون به رخ ما بکشیدفوقش بدونم چیزی بلدین . در کمال بی ادبی گفتن ما سوادمونو به ارزونی به کسی یاد نمی دیم . منم در کمال ادب گفتم منم واسه کسی حمالی نمی کنم . به خدا چقدر روزگار بدی شده به قول ما مشهدی ها چه آدمای ناخون خوشکی پیدا می شن . وای نگو مشهدی خوبه خوشبختانه اصالتم مشهدی نیست .

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها جون..سلام..ایا از اون فلش کارت های تاریخ چیزی مونده؟یه بخشم به من بدین ...
من تمدن اژه ای و یونان و گوتیک رو برداشته بودم....شما اگه میخوایین گوتیک رو کار کنین....البته من و خانم zeytoun313 رو در جریان قرار بدین.

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم ها و آقایون همراه جهت فلش کارت کردن تاریخ!:w10:

چرا نمی یان توی گروهی که تو گوگل ساخته شده ؟!!:w00:
نیاز هست همه نظر بدن و در مورد استاندارد کار به یه نتیجه کلی برسیم.:w16::w13:
نمونه کارها هم برای نقد و بررسی همون جا قرار داده میشه!!
زود تر حضور به هم رسانید لطفا!!:w33:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها یک سوالی داشتم می دونم اینجا جاش نیست ولی تو را خدا هر کی بلد جوابش بده کلافه شدم ................نمی دونم چرا چند روز هرکار یمکنم سیستمم گوگل و یاهو را باز نمیکنه .........صفحه باشگاه را میاره و بقیه چیزا که میزنم ولی نه یاهو نه گوگل ..........اهان مسنجرم باز نمیکنه...............من هم مطالعات مدرسه هنر داداشم هست نه چیزیدارم و نه می تونم سرچ کنم لطفا کمک کنید گناه دارمممممممممممم

نسترن جون پست موقتته خودم پاکش میکنم .............نزنی ها

بچه ها کسی مطالعات مدرسه هنر نداره به خصوص برنامه فیزیکی ونمونه موردی .............شاید این هم زود تموم شه من برسم به درس :cry:

مارال 110

عضو جدید
سلام بچه ها ممنون ، ار لطفتون . نظرتون درباره جزوه متدین چیه؟ یک جزوه کامل می خوا م که پرینت بگیرم چون همشون رو نمی تونم :book::book::book::book:

سلام دوستان خدا قوت به همتون ، تورو خدا هر کی جزوه منظر خانم غزاله روحانی رو داره بزاره راه دور نمیره . امشب مشرف می شم به حرم امام رضا واستون دعا می کنم که عاقبت بخیر بشین . این بهترین دعا ازطرف من برای شما به پیشگاه امام رضا که خاک پاشم . سحر خانم سعی کن جزوه منظر رو در اولویت اول قرار بده .مشتاق این جزوه زیادن بچه ها . بچه ها من ساعت مطالعه ام تا این ماه روزی هشت ساعت بود انشالله فردا اول آبان دو ساعت دیگه اضافه میشه ظرفیتشو دارم واسه این ده ساعت . به خدا هیچ درسی سخت نیست به قول یک برنامه تلویزیونی کنکور آسان است . من اوایل ازتاریخ جهان چندشم می شد . الان که داره تموم می شه میبینم چه درس بامزه ای بودش ازش بدم میومد خدا از سر گناهم بگذره که ازاین درس بدم میومد .
امشب اگر دلم لرزید و اشکی از گونه هایم جاری شد در پیشگاه امام خوبان از یاد شما غافل نیستم و برایتان خوبی ها را طلب می کنم .

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها یک سوالی داشتم می دونم اینجا جاش نیست ولی تو را خدا هر کی بلد جوابش بده کلافه شدم ................نمی دونم چرا چند روز هرکار یمکنم سیستمم گوگل و یاهو را باز نمیکنه .........صفحه باشگاه را میاره و بقیه چیزا که میزنم ولی نه یاهو نه گوگل ..........اهان مسنجرم باز نمیکنه...............من هم مطالعات مدرسه هنر داداشم هست نه چیزیدارم و نه می تونم سرچ کنم لطفا کمک کنید گناه دارمممممممممممم

بچه ها کسی مطالعات مدرسه هنر نداره به خصوص برنامه فیزیکی ونمونه موردی .............شاید این هم زود تموم شه من برسم به درس :cry:
من فک کنم چنتا فایل مدرسه و برنامه فیزیکی مدرسه داشته باشم....خاصی بم پی ام بده....

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

فکر کنم این سایت به دردت بخور

http://www.komakrayane.com/
به منظور استفاده از خدمات کمک رایانه کافی است از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070241 ( از سراسر کشور) تماس حاصل فرمایید.

550 تومن هر دقیقه
.............................................................................................................................
http://www.rayanehkomak.com/ دقیقه ای 500 تومن

........................................................................................
اینم هست از تلفن ثابت 9099071112

.......................................................................................
اینم هست دقیقه ای 200 تومن 9092301540 از خط تلفن ثابت http://rayanehkomak.ir/

آخرین ویرایش:

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست جونا:w40:
وای من خیلی کندم:((((((((((( میام اینجا استرس میگیرم یکم درست درس میخونم
ازون موقع که میرم دانشگاه درس خوندنم افت کرده این استادا هم که ترم آخری گیر دادن همه چی رو سفت و سخت گرفتن
ولی جاتون خالی با یکی از همین اساتید سخت گیر رفتیم کاشان و خیلی خوب بود:))) میگم کاشان دانشگاه دولتی واسه ارشد نداره؟؟؟ :w25:
کلی سوال داشتم ازتونا ولی یادم رفت:(

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

کتاب گرامر زیر ذره بین خیلی عالیه، هم درسنامه داره، هم تستای کنکورای رشته های مختلف از 86 تا 93
من کتاب رستمی رو دارم اما اصلا رغبت نمیکنم لاشو باز کنم خیلییی زیادهه به نظرتون گرامر زیر ذره بین میتونه جوابگویه گرامر ارشد باشه واقعا،چند صفحه مطلب داره (منهای تست هاش)

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
چ خبره آخه اینجارو انقدر شلوغ کردید
یکی از دوستان عزیز آزمون ایوانخانه رو گذاشته بود من میخوام اونووووووووو:w00: یک ساعته دارم دنبالش میگیردم

یکی پیداش کنه برام

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
چ خبره آخه اینجارو انقدر شلوغ کردید
یکی از دوستان عزیز آزمون ایوانخانه رو گذاشته بود من میخوام اونووووووووو:w00: یک ساعته دارم دنبالش میگیردم

یکی پیداش کنه برام
اگه نمیزنی منو ببین دمبال این میگردی؟#6002

alionel92

عضو جدید
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

خخخخخــــــــــــــــــــخ

گفتم که یکم طول میکشه ... تا اخر هفته دسترسی به اسکنر ندارم :D اسکن بیرون هم گرون در میاد :D اما قول میدم تا 6 روز آینده بذارم (یعنی منظور خصوصی کنم خخخخ:D)
منم تاسیسات سلطاندوست رو میخوام ، پلیییییز...

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان

یه لیست خلاصه از منابع مهمتر وکم حجم ترمیخواستم واسه ارشد
آزاد

.
.
:gol:

sh.enayati

عضو جدید
سلام دوستان

یه لیست خلاصه از منابع مهمتر وکم حجم ترمیخواستم واسه ارشد
آزاد

.
.
:gol:

سلام
فن:به نظر من که برای ازاد کتاب 2جلدی فاطمی و جزوات باشگاه رو هم دان کنی و رو همینا مسلط بشی کافیه
تاریخ:جزوه قابوسی و عسگری که تو باشگاست
درک:عصر کنکاش
منظر:عصرکنکاش
تنظیم و تاسیسات:جزوه های ایزدی
زبان:504+کتاب زبان تخصصی برای معماری

عزیزم اگه فکرت تو ازاده پس همینا رو بخون و مسلط شی کفایت کنه ولی اگه همینا رو هم بخوری تو سراسری هم شانس داری

آخرین ویرایش:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان
فایل صوتی ک قولشو دادم آپ نمیشه
کسی میدونه چجوری حجمشو کم کنم؟؟؟

Hamid.026

عضو جدید
سلام دوستان عزیز:

خیلی ضروریه !!!

بهترین و اصلی ترین منبع برای "گرامر" زبان آزمون ارشد چیه؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز:

خیلی ضروریه !!!

بهترین و اصلی ترین منبع برای "گرامر" زبان آزمون ارشد چیه؟؟؟

سلام دوست عزیزمن یک سوال دارم ایا شما روی اون 25تا سوال زبان تسلط دارید که الان می خواید گرامر بخونید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برا گرامراز هرچی بخونی خوبه یک کتابی که درکش برات راحت باشه ...........کتاب امیری را من دارم روان گفته قبلا چند مبحث خونده بودم برای کاری ؟؟؟؟؟؟یک چیز دیگه گرامر سر جلسه زدن بگیر نگیر داره پس مواظب باش که منفی نزنی

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها کدومتون با برنامه مرکز پیش میرید؟؟؟
الان چی چیزایی خوندید؟؟؟ چقدر خوندید؟؟

fzgnj

عضو جدید
بچه ها عناصر سینا شریفی رو میخام ولی از کجا بفهمم کدومش جدیدترینه؟:razz:یکی میشه لینکشو بذاره؟؟خعلیییییی ممنون میشم:cry:بد نیاز دارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا