من تمدن اژه ای و یونان و گوتیک رو برداشته بودم....شما اگه میخوایین گوتیک رو کار کنین....البته من و خانم zeytoun313 رو در جریان قرار بدین.بچه ها جون..سلام..ایا از اون فلش کارت های تاریخ چیزی مونده؟یه بخشم به من بدین ...
سلام بچه ها ممنون ، ار لطفتون . نظرتون درباره جزوه متدین چیه؟ یک جزوه کامل می خوا م که پرینت بگیرم چون همشون رو نمی تونم![]()
من فک کنم چنتا فایل مدرسه و برنامه فیزیکی مدرسه داشته باشم....خاصی بم پی ام بده....سلام بچه ها یک سوالی داشتم می دونم اینجا جاش نیست ولی تو را خدا هر کی بلد جوابش بده کلافه شدم ................نمی دونم چرا چند روز هرکار یمکنم سیستمم گوگل و یاهو را باز نمیکنه .........صفحه باشگاه را میاره و بقیه چیزا که میزنم ولی نه یاهو نه گوگل ..........اهان مسنجرم باز نمیکنه...............من هم مطالعات مدرسه هنر داداشم هست نه چیزیدارم و نه می تونم سرچ کنم لطفا کمک کنید گناه دارمممممممممممم
نسترن جون پست موقتته خودم پاکش میکنم .............نزنی ها
بچه ها کسی مطالعات مدرسه هنر نداره به خصوص برنامه فیزیکی ونمونه موردی .............شاید این هم زود تموم شه من برسم به درس![]()
لطفن میشه بگی کجاس تایپ شده؟جزوه لادن اعتضادی هم هست
تایپ شده !
من از همین جا دانلود کردم
قربونت این تایپ شدس یا عکسه دخترم؟http://upload7.ir/imgs/2014-10/70072622398118107024.jpg
ببین اینو می گم !!
از تو قسمت جزوات دانلود کردم
همون صفحه اول که کلش رو جمع بندی کردن!
نمی دونم کدومه!!![]()
سلام بچه ها یک سوالی داشتم می دونم اینجا جاش نیست ولی تو را خدا هر کی بلد جوابش بده کلافه شدم ................نمی دونم چرا چند روز هرکار یمکنم سیستمم گوگل و یاهو را باز نمیکنه .........صفحه باشگاه را میاره و بقیه چیزا که میزنم ولی نه یاهو نه گوگل ..........اهان مسنجرم باز نمیکنه...............من هم مطالعات مدرسه هنر داداشم هست نه چیزیدارم و نه می تونم سرچ کنم لطفا کمک کنید گناه دارمممممممممممم
نسترن جون پست موقتته خودم پاکش میکنم .............نزنی ها
بچه ها کسی مطالعات مدرسه هنر نداره به خصوص برنامه فیزیکی ونمونه موردی .............شاید این هم زود تموم شه من برسم به درس![]()
کتاب گرامر زیر ذره بین خیلی عالیه، هم درسنامه داره، هم تستای کنکورای رشته های مختلف از 86 تا 93سلام دوستان عزیز:
کسی میدونه بهترین و اصلی ترین منبع برای "گرامر" زبان آزمون ارشد چیه؟؟؟
من کتاب رستمی رو دارم اما اصلا رغبت نمیکنم لاشو باز کنم خیلییی زیادهه به نظرتون گرامر زیر ذره بین میتونه جوابگویه گرامر ارشد باشه واقعا،چند صفحه مطلب داره (منهای تست هاش)کتاب گرامر زیر ذره بین خیلی عالیه، هم درسنامه داره، هم تستای کنکورای رشته های مختلف از 86 تا 93
اگه نمیزنی منو ببین دمبال این میگردی؟#6002چ خبره آخه اینجارو انقدر شلوغ کردید
یکی از دوستان عزیز آزمون ایوانخانه رو گذاشته بود من میخوام اونووووووووویک ساعته دارم دنبالش میگیردم
یکی پیداش کنه برام
منم تاسیسات سلطاندوست رو میخوام ، پلیییییز...خخخخخــــــــــــــــــــخ
گفتم که یکم طول میکشه ... تا اخر هفته دسترسی به اسکنر ندارماسکن بیرون هم گرون در میاد
اما قول میدم تا 6 روز آینده بذارم (یعنی منظور خصوصی کنم خخخخ
)
سلام دوستان
یه لیست خلاصه از منابع مهمتر وکم حجم ترمیخواستم واسه ارشد آزاد
.
.
![]()
سلام دوستان عزیز:
خیلی ضروریه !!!
بهترین و اصلی ترین منبع برای "گرامر" زبان آزمون ارشد چیه؟؟؟
عزیزم اگر حجمش زیاد داخل mediafire or 4shard اپلود کن و لینکشو بزار ...سلام دوستان
فایل صوتی ک قولشو دادم آپ نمیشه
کسی میدونه چجوری حجمشو کم کنم؟؟؟