دقیقا همین طوره، تو این هیچ شکی نیست،اما اینا همه سیاستهای کثیف ایوانه،همشم از توی اون اتاق ارشد داغونه.من یه دوره رفتم کلاس اما به دلایلی نتونستم قبول بشم حالا که میخوام برم به خاطر هزینه های زیادش نمیتونم برم در کل فکر کردین چرا این همه رتبه هر سال از دل ایوان میاد بیرون؟شوخی نیست.وقتی رفتم ایوان اتاق ارشد تازه فهمیدم چه خبره!!! دیگه دقیقا حتی مسئولای دانشگاه تهران هم اومده بودن ایوانا.الکی نیست دیگه کلا داره همه کار میکنه تا به هر طریقی پول بکشه بیرون.وقتی تمام دست چپ و راست گلابچی تو ایوانن میخواین سوالا رو هم ندون.؟ وگرنه که با اخلاق تر از آقای سروش نیا من هم به شخصه ندیدم... در هر صورت شک ندارم که تو مشاوره های رو در روشون که برای اولین بار حتی همین آقای سروش نیا هم مشاوره میداد علتش همینه و هم توی آزموناشون هی اشاره میکنن معلومه که نمیتونن مستقیم بگن.قطعا امسال هم حتی بیشتر از پارسال رتبه های تک رقمی میده.خیلی بده که همهی استاد و مسئولای خوبه دانشگاه تهرانو انحصاری جمع کرده یه جا. پولم یکم کمتر میگیره اما با تعداد بالا جبران میشه.آقای کزازی هم که واقعا خوبه به اونم همینو گفتن که سولارو یه جوری بده.واقعا بدم میاد از این جور موسسه ها.یعنی حتما باید رفت ایوان پول داد کلی تا یکمم درس بخنونی رتبه شی؟.نمیدونم باید چه کار کرد