مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MH arBabi

عضو جدید
دقیقا همین طوره، تو این هیچ شکی نیست،اما اینا همه سیاستهای کثیف ایوانه،همشم از توی اون اتاق ارشد داغونه.من یه دوره رفتم کلاس اما به دلایلی نتونستم قبول بشم حالا که میخوام برم به خاطر هزینه های زیادش نمیتونم برم در کل فکر کردین چرا این همه رتبه هر سال از دل ایوان میاد بیرون؟شوخی نیست.وقتی رفتم ایوان اتاق ارشد تازه فهمیدم چه خبره!!! دیگه دقیقا حتی مسئولای دانشگاه تهران هم اومده بودن ایوانا.الکی نیست دیگه کلا داره همه کار میکنه تا به هر طریقی پول بکشه بیرون.وقتی تمام دست چپ و راست گلابچی تو ایوانن میخواین سوالا رو هم ندون.؟ وگرنه که با اخلاق تر از آقای سروش نیا من هم به شخصه ندیدم... در هر صورت شک ندارم که تو مشاوره های رو در روشون که برای اولین بار حتی همین آقای سروش نیا هم مشاوره میداد علتش همینه و هم توی آزموناشون هی اشاره میکنن معلومه که نمیتونن مستقیم بگن.قطعا امسال هم حتی بیشتر از پارسال رتبه های تک رقمی میده.خیلی بده که همهی استاد و مسئولای خوبه دانشگاه تهرانو انحصاری جمع کرده یه جا. پولم یکم کمتر میگیره اما با تعداد بالا جبران میشه.آقای کزازی هم که واقعا خوبه به اونم همینو گفتن که سولارو یه جوری بده.واقعا بدم میاد از این جور موسسه ها.یعنی حتما باید رفت ایوان پول داد کلی تا یکمم درس بخنونی رتبه شی؟.نمیدونم باید چه کار کرد

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی جزوه نور و صوت آقای آقایی رو داره؟
لطفا بزاره
امروز رفتم ایوان گفتش نداریم:cry:

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ایشالا هیشکی مریض نشه تو این درس خوندنا :(
سه روزه تب و لرز دارم افتادم خونه درس نمیخونم
استرس دارم خیلی
ایشالا همتتتتتون همیشه تنتون سالم باشه:*
منم تازه امروز خوب شدم عزیزم عوضش دیگه مریض نمیشیم تا اخر زمستون:smile:

سلام بچه ها خوبید؟خداقوت. من دوهفته است سفت و سخت شروع کردم. شماها به دوررره رسیدید ینی؟:redface:
دوره؟؟؟؟:surprised:

این روزا آدم جرات نداره با کسی درد دل کنه تا یارو بهت ثابت نکنه از تو بد بختر ولت نمیکنه :biggrin: .... این دفعه اومد تو شروع کن انقد زار بزن گریه کن از کنکور و کتابای سختت بگوووو یه چندتا مشکل تراشی کن واسه خودت بگووووو که اصلا مجال پیدا نکنه حرف بزنه ... دیگه اگه اومدش :D 100% تضمینی

بچه ها این نفیسه خانم همشهری ما پارسال فنشو 70 زده بود ولی زیاد اهل شکست نفسی :D تا میتونین ازش کمک بگیرین که امسال جز رتبه برتراس...:)[/QUOTE] جدی ایول...میشه مابقی درصداشو بگی با ما که قهره چیزی نمیگه نه رتبشو گفت نه درصداشو

سلام
خوبید؟درسا خوبه؟؟؟
اومدم ی خبر بدم
و ی گلایه بکنم
ی خواهش داشته باشم و برم
خبر اینکه امروز اینجا همایش ارشد با حضور آقایان رستمی،شقاقی و سروش نیاس
عصر اگه کیفیت فایل صوتیش خوب بود همونو میذارم باشگاه درغیر این صورت نکات مهمی ک بگن رو میگم بهتون

و اما گلایه
رسمی ک اخیرا تو تاپیک متداول شده واقعا ناراحت کنندس
اساس باشگاه مهندسان و حضور ما دراون استفاده از اطلاعات و منابع درسی اشتراک گذاشته توسط هممونه
میدونم ک خیلیهاتون تاحالا خیلی جزوه از باشگاه دانلود کردید.جواب خیلی از سوالاتونو از بچه ها گرفتید.خیلی از کارای دستی بچه ها کمک حالتون شده اما تابحال واقعا بهمون میزان، چیزی واسه ارائه داشتید ک حالا چنین رسمی رو بوجود آوردید؟؟
این ک ی عده اومدن و گروه تشکیل دادن و میگن اگه تو اینکارو بکنی منم اینو بت میدم اساسا با هویت و هدف باشگاه مغایره
من بشخصه حتی اگه وقت هم داشتم با این روال تو این کار گروهی شرکت نمیکردم
درقبال استفاده ای ک از باشگاه کردم متقابلا هرکمکی هرجایی ازم بربیاد دریغ نمیکنم اما این روش مبادله ای واقعا جاش اینجا نیس.چنین دوستانی بهتره ی جای دیگه واسه اکیپشون پیدا کنن
خواستم اعتراضمو ب گوش همتون برسونم

ی خواهش هم دارم اینکه لطف کنید تاپیکو با اسپم پر نکنید.

موفق باشید:gol:
عزثیزم سو تفاهم نشه رسمی توی باشگاه باب نشده این شرط و قید و بندها فقط برای بهتر شدن نتیجه کاره اگه چن وقت دیگه بیای باشگاه میبینی که کسی فایلی رو دریغ نکرده....مطمئنم که خیلیا از این استفاده میکنن...مثلا خودمن چون از بچه های باشگاه خیلی چیز یاد گرفتم با وجود مشکلاتی که داشتم در حد توانم چن فصلش رو به عهده گرفتم نه به خاطر اینکه تو داشتن فایلها سهمی داشته باشم نه...فقط میدونم این تا مدتها میتونه به خیلیا کمک کنه

دوستان عزیز و مهربان باشگاه سلام :smile:
من ان شاالله ازین هفته با آقای سروش نیا کلاس دارم!:)
کسایی که از کیفیت جزوه های ایشون توی باشگاه و کم و کسری هاش خبر دارن
بیان و راهنمایی کنند برای تکمیلش !!
تا ان شاالله از همین اول همراه با کلاس ها اگه بتونم کمکی بکنم !
.....اگه بشه جزوه هاشو بزاری که عالیه میشه البته یکی از دوستان میزاره و کیفیتشم خوبه ...فقط ناقصه البته هر چند وقت یه بار میاد یه سری رو آپ میکنه و میره..

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جونم استاد سروش نیا ایستائی تدریس میکنن؟کسی می دونه چقده هزینش؟کجاس؟...........شاید سال بعد رفتم کلاسشون

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال منم هست.درسته؟

دوستان یه کشفی کردم!
کتاب منظر عصر کنکاش در واقع همون جزوه ی دست نویس عظمتی باشگاست!!! لازم نیست جزوه پرینت بگیرید.
دقیقا عین همون کلمات تو کتاب منظر کنکاش هست! فقط ترتیب فصل هاش فرق میکنه.
راس میگی فرناززززززززز
من دیشب پرینت گرفتمش
بیااااا...
الان 2 ساللللل بود ک میخاستم پرینتش کنم...
تا پرینتش کردم تو کشفش کردی.
من پرینت نمیگرفتم تو کشفش نمیکردی فرناز..:D
البته 62 صفشو
حالا مطمعنی؟؟
چقد من بدبختم...خب کتاب ک بهتر بود
ینی دیگه کنکاشو نخرم؟؟

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هایی که میخواهند فلش کارت تاریخ درست کنند ...
انتشارات ایوان خانه فلش کارت معاصر و جهان مانا 3600 میفروشه ... 18 برگه ...
وقتی می گویم انتشارات ایوانخانه ... به ایوانخانه زنگ نزنید ... چون می گویند ندارند ...
باید بیایید ایوانخانه ... در حیاطش انتشاراتش است که جزوات به روز و پرشده ایوان و مرکز میفروشه ... فقط خیلی گرون برگی 200 تومن ...
عملا کلاس بیایی به صرفه تر ...
مرکز برگی 150 اما جزوات مرکز نمی فروشه ... خیلی خسیسا حتی نمی گذارند جزوات استاداشون کپی کنیم اونجا ... :)

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم به جای کتابای گلابچی کتاب فاطمی رو بخونین. و کتابای قیابکلو رو حذف کنین به جاش همون جزوات ایزدی رو بخونین.
من اصلا از شخصیت فاطمی خوشم نمیاد ... مخصوصا بچه های ایستایی مرکز از فاطمی و بداغی می نالند و از حرسند تعریف می کنند !!! .
ایا کتاب فاطمی همینطور که تبلیغ می کند خوب است ؟! ... وقتی نمی تواند خوب درس بدهد ... !

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه های گل کنکور 94
به کنکور خیلی نزدیک دارید میشیدااااااااا
حواستون باشه هااااااااانقد به خاطر کنکور به اعصابتون فشار نیارین انقدا هم قبولی مهم نیس از رو تجربه دارم میگمااااااا بهترین روزهای جونیتونو با استرس برا کنکور خراب نکنید بخونید ولی خودتونو نابود نکنید
موفق باشین

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من اصلا از شخصیت فاطمی خوشم نمیاد ... مخصوصا بچه های ایستایی مرکز از فاطمی و بداغی می نالند و از حرسند تعریف می کنند !!! .
ایا کتاب فاطمی همینطور که تبلیغ می کند خوب است ؟! ... وقتی نمی تواند خوب درس بدهد ... !
من کتابشو دیدم اما نخوندم. به نظر بد نمیاد. فعلاً بهترین و جامع ترین کتابی که تو بازاره همونه.
آقایی هم میگن جزواتش خوبه اما تدریسش افتضاحه. نمی دونم والا.

mahdiehhzh

عضو جدید
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

امشب مهمون داریم نمیشه درس خوند که :w39:

ولی اسپم میشه کرد که

همه دستا بالللللللللللللللللللللللللللاااااااااااااااااااااااااااااااا :w02:

هو هو هو هو :victory:

دوره سوم تموم شد هوهوه هوهوه :w14:

حالا بچرخونش کمرو:thumbsup2:
دوره سوم شوخی بود یا جدی؟:-\
چه کتابایی خوندین؟

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بچه ها جونم استاد سروش نیا ایستائی تدریس میکنن؟کسی می دونه چقده هزینش؟کجاس؟...........شاید سال بعد رفتم کلاسشون

اینجا که گفتن مثل تهران میگیرن 650 تومن
امشب مهمون داریم نمیشه درس خوند که

ولی اسپم میشه کرد که همه دستا بالللللللللللللللللللللللللللاااااااااااااااااااااااااااااااا

هو هو هو هو دوره سوم تموم شد هوهوه هوهوه

حالا بچرخونش کمرو:thumbsup2:
چرا با احساسات جوونای مردم بازی میکنی؟ حالا من حال درس خوندن ندارم باید کی رو ببینم که این پست شما رو پاک کنه؟:biggrin:
من گفتم باید برم دیگه ....
اون ازون روز ک جوابمو ندادین ...
اینم از این...
ملالی نیست انقد جزوه و کتاب هس تلنبار کنار انبار ...ک نگو...
تاسیسات هم نباشد چ بهتر ...:d
من جدی متوجه سوالت نشدم عزیزم اگر از من نقل قول گرفته بودی عذرمیخوام چون خیلی سریع پست ها رو رد میشم چون این روزها بچه ها درسخون شدن عملا تاپیک به قهقرا رفته:دی اگر من جواب ندادم سهوی بوده ... ببخشید عزیزم :gol:

آخرین ویرایش:

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کتابشو دیدم اما نخوندم. به نظر بد نمیاد. فعلاً بهترین و جامع ترین کتابی که تو بازاره همونه.
آقایی هم میگن جزواتش خوبه اما تدریسش افتضاحه. نمی دونم والا.
بله درسته حق باشماست ...
من چون خیلی مرکز زیادی از کتاب ایستایی تعریف می کند ... حساس شدم !
اخه اونها یکبار منو اشتباه راهنمایی کردند ... مثلا اقای زینتی به من گفت مهر علی بهتر از نسیم عسگری و به دوست من مهرعلی گفت فاطمی بهتر از سروش نیا ...
تنها کسایی که من توی مرکز دوست دارم ... خانم مرتهب عزیز و اقای فرهانی و ایزدی هستند ! .
بله اقای اقایی جزوه نکته ای و خوبی دارد اما بد درس میدهد ... اما پانته ا قاسمی و زهرا گلگیری که جز نفرات برتر انرژی بودند شاگرد ایشون بودند ... کلا کسایی که پیش زمینه قوی در تنظیم و تاسیسات ندارند از اقایی می نالند ! ... من خودم پیش ایزدی میروم و ازایشون خیلی راضی هستم ...
مانا هم جزوه خوبی داره ولی بد درس میده !:gol:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا که گفتن مثل تهران میگیرن 650 تومن

چرا با احساسات جوونای مردم بازی میکنی؟ حالا من حال درس خوندن ندارم باید کی رو ببینم که این پست شما رو پاک کنه؟:biggrin:

من جدی متوجه سوالت نشدم عزیزم اگر از من نقل قول گرفته بودی عذرمیخوام چون خیلی سریع پست ها رو رد میشم چون این روزها عملا تاپیک به قهقرا رفته:دی اگر من جواب نبودم سهوی بوده ... ببخشید عزیزم :gol:
اولن ک شوخی بود.....:D
دومن با همه ی بچه ها بودم...
زیره بارون بودم...
تو خیابون بودم...
منتظر جواب بودم برم سریع بخرم کتابارو ک هیچی دیگه کسی جواب نداد ک نداد...
البته تقصیر خودم بود...

faezeh fazi

عضو جدید
سلام دوستان برای کتاب طراحی ساختمانهای بلند گلابچی کدوم فصلاشو باید خوند؟طراحی مفهومیش چی ؟

fzgnj

عضو جدید
دوستان عزیز و مهربان باشگاه سلام :smile:
من ان شاالله ازین هفته با آقای سروش نیا کلاس دارم!:)
کسایی که از کیفیت جزوه های ایشون توی باشگاه و کم و کسری هاش خبر دارن
بیان و راهنمایی کنند برای تکمیلش !!
تا ان شاالله از همین اول همراه با کلاس ها اگه بتونم کمکی بکنم !

ا زیتونننننن دوست منم این هفته شروع میشه کلاسش سروش نیا،چه روزایی ای؟اسم واقعیت چیه؟اگ دوس داریا البته :)

fzgnj

عضو جدید
بچه ها 2تا سوال؟؟
1-واسه متدین همون متدین 2کافیه؟؟2همون 1ا آیا؟؟
2-درک عمومی عسگری تستاش اصن توضیح نداره فقط گزینس آیا چیزی هست که بتوان مرا یاری کند در عسگری و تشریح سوالاش؟؟

سلام دوستان برای کتاب طراحی ساختمانهای بلند گلابچی کدوم فصلاشو باید خوند؟طراحی مفهومیش چی ؟

به نقل از رتبه یک تکنولوژی و انرژی پارسال

کتاب طراحی مفهومیش رو نخونید

ساختمانهای بلند رو بخونید

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها 2تا سوال؟؟
1-واسه متدین همون متدین 2کافیه؟؟2همون 1ا آیا؟؟
2-درک عمومی عسگری تستاش اصن توضیح نداره فقط گزینس آیا چیزی هست که بتوان مرا یاری کند در عسگری و تشریح سوالاش؟؟

دو و یک فرق می کنه
و هر دو مهمه!

من یه 1600 تست به لطف راهنمایی بچه ها دانلود کردم
اون خیلی از سوالاتش جواب داره!
نمی دونم هم بچه ها چجوری این قدر سریع لینک می دن که بخوام لینک بدم بهت!

fzgnj

عضو جدید
دو و یک فرق می کنه
و هر دو مهمه!

من یه 1600 تست به لطف راهنمایی بچه ها دانلود کردم
اون خیلی از سوالاتش جواب داره!
نمی دونم هم بچه ها چجوری این قدر سریع لینک می دن که بخوام لینک بدم بهت!

ممنون عزیزم
اگه لینکشو یکی بهم بده خیلی ممنون میشم،چون من به صورت فایل ضمیمه دیده بودمش اما فایل ضمیمه ها واسم کار نمیکنه..

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نقل از رتبه یک تکنولوژی و انرژی پارسال

کتاب طراحی مفهومیش رو نخونید

ساختمانهای بلند رو بخونید

نه واسه کنکور معماری یک تست از طراحی مفهومیش داشتیم .... کتاب مبانی طراحی ساختمانهای بلند فصل 2 و 3 از همه فصلاش مهمتر

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
راس میگی فرناززززززززز
من دیشب پرینت گرفتمش
بیااااا...
الان 2 ساللللل بود ک میخاستم پرینتش کنم...
تا پرینتش کردم تو کشفش کردی.
من پرینت نمیگرفتم تو کشفش نمیکردی فرناز..:D
البته 62 صفشو
حالا مطمعنی؟؟
چقد من بدبختم...خب کتاب ک بهتر بود
ینی دیگه کنکاشو نخرم؟؟
آخی.اشکالی نداره ولی چون دست نویسه یکم خوندنش سخت تره ولی دسته بندی کتاب بهتره.کتابش 14 تومنه.
آره مطمئن هستم
نمونش صفحه ی 123 کنکاش: معماری کوشک در باغ ایرانی
1-کوشک هشت بهشت با پلان 9 قسمتی
2-کوشک با پلان 3 قسمتی

دقیقا تو جزوه هم همینه و شکلا هم مثل هم ولی کتاب یکم تصویرش بیشتره.

یا صفحه ی 121 کنکاش:
محصوریت در باغ ایرانی
دلایل محصوریت باغ ایرانی

همون جملات جزوه ست(منظورم جزوه ی آکادمی تخصصی معماری عظمتی)

همینطور تقسیم بندی های کتاب بر اساس همون جزوه ست.

آخرین ویرایش:

مارال 110

عضو جدید
سلام بچه ها کسی میدونه برای تاریخ منظر چی باید بخونیم؟ این جزوه منصوری برا منظر خیلی واضح نیست جزوه ی دیگه ای هست؟:confused::confused::confused:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جون..سلام..ایا از اون فلش کارت های تاریخ چیزی مونده؟یه بخشم به من بدین ...

سوسن طاهری

عضو جدید
سلام بچه ها کسی میدونه برای تاریخ منظر چی باید بخونیم؟ این جزوه منصوری برا منظر خیلی واضح نیست جزوه ی دیگه ای هست؟:confused::confused::confused:
سلام جزوه حسینی هم هست من خودم نتونستم منصوری بخونم اینو خوندم....از کتاب کنکاش استفاده کن اونم خوبه

faezeh fazi

عضو جدید
دوستان کسی کتاب مصالح ساختمانی برامعماران از مجتبی امیری داره بی زحمت کسی داشت میتونه صفحات اخرش که مکانهای مختلف باتصویر ونوع مصالح بکاررفته نوشته بزار ممنون میشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا