خیر امروز بجنورده[/QUOTE]
فکر کردم همون همایش مرکزه
چون مرکز هم امروز همایش داره
فکر کردم همون همایش مرکزه
چون مرکز هم امروز همایش داره
بچه ها اینقد سریع جبهه نگیریم و برای چند مین هم شده همو درک کنیم....سلام
خوبید؟درسا خوبه؟؟؟
اومدم ی خبر بدم
و ی گلایه بکنم
ی خواهش داشته باشم و برم
خبر اینکه امروز اینجا همایش ارشد با حضور آقایان رستمی،شقاقی و سروش نیاس
عصر اگه کیفیت فایل صوتیش خوب بود همونو میذارم باشگاه درغیر این صورت نکات مهمی ک بگن رو میگم بهتون
و اما گلایه
رسمی ک اخیرا تو تاپیک متداول شده واقعا ناراحت کنندس
اساس باشگاه مهندسان و حضور ما دراون استفاده از اطلاعات و منابع درسی اشتراک گذاشته توسط هممونه
میدونم ک خیلیهاتون تاحالا خیلی جزوه از باشگاه دانلود کردید.جواب خیلی از سوالاتونو از بچه ها گرفتید.خیلی از کارای دستی بچه ها کمک حالتون شده اما تابحال واقعا بهمون میزان، چیزی واسه ارائه داشتید ک حالا چنین رسمی رو بوجود آوردید؟؟
این ک ی عده اومدن و گروه تشکیل دادن و میگن اگه تو اینکارو بکنی منم اینو بت میدم اساسا با هویت و هدف باشگاه مغایره
من بشخصه حتی اگه وقت هم داشتم با این روال تو این کار گروهی شرکت نمیکردم
درقبال استفاده ای ک از باشگاه کردم متقابلا هرکمکی هرجایی ازم بربیاد دریغ نمیکنم اما این روش مبادله ای واقعا جاش اینجا نیس.چنین دوستانی بهتره ی جای دیگه واسه اکیپشون پیدا کنن
خواستم اعتراضمو ب گوش همتون برسونم
ی خواهش هم دارم اینکه لطف کنید تاپیکو با اسپم پر نکنید.
موفق باشید![]()
بنظرتون واسه تنظیم کنکاش جواب میده؟؟؟بله جواب میده.
بچه ها اینقد سریع جبهه نگیریم و برای چند مین هم شده همو درک کنیم....
خود من با این سیستم مخالفم اما فک نمیکنم قضیه اینطور باشه که بهش نگاه میکنید.....
چند نفر میخان زمانی و بزارن و با هم خلاصه کنن هممونم شرایط یکسانی داریم از این نظر که وقت نداریم حالا شاید شما مث من ترم 7 نباشیدو وقت زیادی و تو خونه هستید که وقتتونم بیشتره....
حالا من میام از یه زمانم میگذرم تا درس خلاصه کنم شما اگه میخای میتونی بیای ب من کمک کنی و سهیم شی....
در مورد جزوه گذاشتن تو باشگاه واقعا نمیشه این دورو با هم مقایسه کرد... که من ب خودم قول دادم از هر جزوه دانلودی اینجا استفاده کردم و جواب گرفتم حتما پولشو بعد ب اون استاد پرداخت کنم....
خود من از روزی که بانی مسعود خریدو منتظر ی زمانم بشینم براتون اسکن کنم ولی هنوز نتونستم ولی این واقعا مسعلش با خلاصه کردن جداست....
باید کمی فکر کنی تا بهش برسی.... مثل اینه من بت بگم مارال میشه دوروزتو تعطیل کنی برام 2 فصل تاریخو خلاصه کنی من میخام بشینم این دوروزو استراحت کنم یا واسه ارشد بخونم....
این قضیه خلاصه کردن ماست و انتظار شما....
اما اگه من خلاصه هارو از قبل داشته باشم و ازم بخای متمعنن بت میدم اما اگه ازت کمک بخامو ردش کنی بازم میگم هممون ی شرایطیم اونوقت میتونسی گله کنی.....
سلام
خوبید؟درسا خوبه؟؟؟
اومدم ی خبر بدم
و ی گلایه بکنم
ی خواهش داشته باشم و برم
خبر اینکه امروز اینجا همایش ارشد با حضور آقایان رستمی،شقاقی و سروش نیاس
عصر اگه کیفیت فایل صوتیش خوب بود همونو میذارم باشگاه درغیر این صورت نکات مهمی ک بگن رو میگم بهتون
و اما گلایه
رسمی ک اخیرا تو تاپیک متداول شده واقعا ناراحت کنندس
اساس باشگاه مهندسان و حضور ما دراون استفاده از اطلاعات و منابع درسی اشتراک گذاشته توسط هممونه
میدونم ک خیلیهاتون تاحالا خیلی جزوه از باشگاه دانلود کردید.جواب خیلی از سوالاتونو از بچه ها گرفتید.خیلی از کارای دستی بچه ها کمک حالتون شده اما تابحال واقعا بهمون میزان، چیزی واسه ارائه داشتید ک حالا چنین رسمی رو بوجود آوردید؟؟
این ک ی عده اومدن و گروه تشکیل دادن و میگن اگه تو اینکارو بکنی منم اینو بت میدم اساسا با هویت و هدف باشگاه مغایره
من بشخصه حتی اگه وقت هم داشتم با این روال تو این کار گروهی شرکت نمیکردم
درقبال استفاده ای ک از باشگاه کردم متقابلا هرکمکی هرجایی ازم بربیاد دریغ نمیکنم اما این روش مبادله ای واقعا جاش اینجا نیس.چنین دوستانی بهتره ی جای دیگه واسه اکیپشون پیدا کنن
خواستم اعتراضمو ب گوش همتون برسونم
ی خواهش هم دارم اینکه لطف کنید تاپیکو با اسپم پر نکنید.
موفق باشید![]()
شاید من نتونستم خوب منظورمو برسونم...منظورم مقایسه ارزش کارا نبود... جواب دادن ب ی سوال هر چند کوچیک اینجا که چند مین وقت میبره هم ب نظر من ارزشش ب اندازه جزوه اسکن کردنه...دوست من مقایست جالب نبود....هرکی اینجا جزوه میذاره تو هر شرایطی حتی اگه جزوش به قول شما آماده هست و زحمت زیادی نداره آپ کردنش بازم لطف میکنه چون یه سریا بابت این جزوات کلی هزینه کردن....یکی میاد کتابی رو اسکن میکنه وقت میذاره حالا تو هر شرایطی...یکی مثل آسمانه جان جزوه دست نویس رو تایپ میکنه کلی وقت میذاره و زحمت میکشه دیگه نبیاد بگی چون ما وقتمون کمه پس کارمون با ارزشتر از ایناس که در اختیار بقیه بذاریم.....البته این سیاستی که در پیش گرفتین خیلی خوب بودچون باعث شد داوطلبا زیاد شن......
ولی من چند بار درباره زبان کمک خواستم چون شرطیم در کار نبود کسی جواب نداد با اینکه نوشت لغات زبان از خلاصه کردن تاریخ آسونترم هس............![]()
بچه ها کسی استاد حسینی رو میشناسه؟ زبان درس میده تو مرکز. میخوام ببینم خوبه؟ کلاسش ارزش رفتن داره یا نه؟
زبان در مرکز اصفهانی و ترقی درس می دهند ! .بچه ها کسی استاد حسینی رو میشناسه؟ زبان درس میده تو مرکز. میخوام ببینم خوبه؟ کلاسش ارزش رفتن داره یا نه؟
چه قدر مرکز مزخرف !!!
هنوز برای مشاور ازمون به من زنگ نزدند !!! .
نه اس مس اومد نه مشاورش به من زنگ زد و نه ازمونش استاندارد بود ...
نه جامعه اماری بالایی داشتند !!! .
من که 5شنبه کلاس دارم می روم تکلیفم با اینها مشخص می کنم و پول ازمونم پس می گیرم !!! . واقعا که ...
فک کردم فقط منم که کارنامه مو ندادن -_- واقعا فازشون چیه؟شما که خوبید! من هنوز نتونستم کارناممو ببینم![]()
![]()
کسی موسسه خوارزمی قبلا رفته ؟ میدونه کارشون چطوریه ؟با من تماس گرفتن 5 میلیون تومان هزینه (جزوات آموزشی + آزمونهاش+ مشاوره) تضمینی هر رتبه ای که میخوای قبول شی . اگر قبول نشی 2 میلیون برمیگردونن![]()
جزوه منظر غزاله روحانی رو دارم فعلا اولویت تاسیسات مکانیکی سلطاندوسته که اسکن کنم بعد هم روحانی رو میذارم
(البته با توجه به سیستم پیش روی تاپیک منم خصوصی میکنم)
من هم تا حالا نرفتم برا اسکیس کلاس و اسن در جریان نیستماقا یا خانوم محترم (؟!!! .)
من شاگرد استاد سروش نیا بودم !!! ... تا اونجا یی که من یاد دارم ایشون سوالات کنکور به بچه ها نداده است ... اما ایشون با ازمایش و فیلم و عکس و ... انقدر خوب مبحث فن را درس میدهد که حتی بچه های که معماری نبودند هم اون مبحث یاد می گیرند !!! .
دیگر هرکسی به خودش زحمت داده باشد و سوالات کنکور بررسی کرده باشد میداند از هر کجا چه مقدار سوال می اید و مهم است !!! .
این حرف شما کاملا بی مهری به دکتر... ایشون با این کیفیت بالا درس دادن از اکادمی و مرکز معماری کمتر پول می گیرد !!! .
من شاگرد اقای کزازی نبودم اما دوستام خیلی از ایشون تعریف می کنند و می گویند دلسوز و برای بچه ها خیلی وقت میگذارد ...
برای اقای شقاقی هم ایشون استاد اسکیس و وظیفه ایشان است تمام موضوع ها را با بچه ها کار کند ... شما مثل اینکه اصلا کلاس اسکیس نرفتی ... شقاقی برای هر جلسه حداقل 100 تمرین به بچه ها میدهد !!! .
فرزانه...هوا بس ناجوانمردانه سرد است![]()
دوستان کسی راجع ب کتاب معماری، باغ و منطر اطلاعاتی داره؟! تو انتشارات ایوان خانه کلی تبلیغش کردن من خریدمش کتابش خیلی خوبه ولی تا حالا ندیدم کسی جزء منابع معرفیش کرده باشه :دی
آقای عظمتی ی جزوه در باشگاه داره همونه؟؟جزوه اقای عظمتی و محمودنژاد
کتاب معماری، باغ و منطر خانم بهبهانی بسیار مهم
کتاب پارادایم های پردیس شاهچراغی فصل 2 تا 7
کتاب باغ های ایرانی نعیما ... فقط پلان باغ و عکس ... باغ معاصر تهران مهم
جزوه خانم لادن مظفریان ( استاد منظر دانشگاه شهید بهشتی ) بسیار مهم
جزوه منظر منصوری و لادن اعتضادی
مقالات یک سایت معروف منظر هم گفت که اسم سایت یادم نمی یاد
سوال منم هست.درسته؟روش % گرفتن؟
تعداد درست *3 - تعداد غلط تقسیم بر تعداد سوال * 3؟
درسته؟
قهر چیه حالا؟....بیخیال اگه بد گفتم شرمنده.....شاید من نتونستم خوب منظورمو برسونم...منظورم مقایسه ارزش کارا نبود... جواب دادن ب ی سوال هر چند کوچیک اینجا که چند مین وقت میبره هم ب نظر من ارزشش ب اندازه جزوه اسکن کردنه... اندازه کارت مهم نیس مهمه قصدت واقعا چیه.... قصدت اینه کمک کنی تا طرف جوابتو بده یا خدا.....اصلا ب من چه... من نمیخام فاز مخالف بزنم میون جمعی که همشون دوستامم
من خودم اگه این شرطه نبود اصلا کمک نمی کردم.... وقت اضافی ک ندارم .... دیگه چیزی نمیگم با همتون قهرم چون خیلی خودخاهید
بای...
آره درسته.سوال منم هست.درسته؟
من خودم پیش شقاقی سال پیش کلاس نرفتم پیش خانم علی محمدزاده رفتم ... راضی بودم هر چند کارگاه های ان خوب نبود !!! .من گفتم باید برم دیگه ....![]()
اون ازون روز ک جوابمو ندادین ...
اینم از این...
ملالی نیست انقد جزوه و کتاب هس تلنبار کنار انبار ...ک نگو...
تاسیسات هم نباشد چ بهتر ...
من هم تا حالا نرفتم برا اسکیس کلاس و اسن در جریان نیستم
دوستانی ک سال قبل رفتن و آگاهن لطفن راهنمایی کنن...
الان همینی ک میگی...100 تمرین ...چ.جور تمرینی اونم 100 تا؟هر 100 تاشو جلسه ی بعدش احیانن ک نیس؟منظورم اینه ک وقتش کمه؟
فرزانه...
تو ک کتابو داریو میگی خوبه .بگو ببینم تو چ مایه هایی کتابش؟
خیلی قطوره؟
منظر ایرانی بحثشه یا غرب؟یا هر 2؟
و کلن موضوعاتش میخام بدونم فرق داره با پارادایم و نعیما؟
ممنون .
آقای عظمتی ی جزوه در باشگاه داره همونه؟؟
محمود نژاد جزوه ی دیگریست؟یا با همند؟
آیا جزوه های جدیدشان فرقی کرده خیلی؟؟
جزوه لادن مظفریان در باشگاه هس؟؟
و آیا این جزوات منظر ک در باشگاه هس کامله؟
مث منصوری.عظمتی.؟
اگر ن جزوات منظر را باید از موسسات خریداری کنم؟
اسم سایت آیا همونی ک سحر گف منظر آنلاینه؟
عذر میخام اینن همه سوال پرسیدم...
آخه من گرایش منظرم
و واقعن اطلاعاتی ک باید ی منظری بدونه رو ندارم.
ممنون میشم کمکم کنید یچه ها.
سوال منم هست.درسته؟
فرزانه...
تو ک کتابو داریو میگی خوبه .بگو ببینم تو چ مایه هایی کتابش؟
خیلی قطوره؟
منظر ایرانی بحثشه یا غرب؟یا هر 2؟
و کلن موضوعاتش میخام بدونم فرق داره با پارادایم و نعیما؟
ممنون .
بچه ها اینقد سریع جبهه نگیریم و برای چند مین هم شده همو درک کنیم....
خود من با این سیستم مخالفم اما فک نمیکنم قضیه اینطور باشه که بهش نگاه میکنید.....
چند نفر میخان زمانی و بزارن و با هم خلاصه کنن هممونم شرایط یکسانی داریم از این نظر که وقت نداریم حالا شاید شما مث من ترم 7 نباشیدو وقت زیادی و تو خونه هستید که وقتتونم بیشتره....
حالا من میام از یه زمانم میگذرم تا درس خلاصه کنم شما اگه میخای میتونی بیای ب من کمک کنی و سهیم شی....
در مورد جزوه گذاشتن تو باشگاه واقعا نمیشه این دورو با هم مقایسه کرد... که من ب خودم قول دادم از هر جزوه دانلودی اینجا استفاده کردم و جواب گرفتم حتما پولشو بعد ب اون استاد پرداخت کنم....
خود من از روزی که بانی مسعود خریدو منتظر ی زمانم بشینم براتون اسکن کنم ولی هنوز نتونستم ولی این واقعا مسعلش با خلاصه کردن جداست....
باید کمی فکر کنی تا بهش برسی.... مثل اینه من بت بگم مارال میشه دوروزتو تعطیل کنی برام 2 فصل تاریخو خلاصه کنی من میخام بشینم این دوروزو استراحت کنم یا واسه ارشد بخونم....
این قضیه خلاصه کردن ماست و انتظار شما....
اما اگه من خلاصه هارو از قبل داشته باشم و ازم بخای متمعنن بت میدم اما اگه ازت کمک بخامو ردش کنی بازم میگم هممون ی شرایطیم اونوقت میتونسی گله کنی.....
دوستان من میخوام یه حقیقتایی بگم و همین اول بگم آقای سروش نیا با من هیچ نسبتی ندارن و پولی هم نگرفتم از ایشون دفاع کنم و کسی هم بهم نگفته ولی خدایی فکر نمیکنید قضاوتتون شاید اشتباه باشه.....سروش نیا اینقدر فوق العاده درس میده که شاگرداش درس رو کامل میفهمن و از رو تجربه ای که داره میدونه کدوم قسمت ها مهمه....تازه الان منم تقریبا میدونم کجاها مهمه پس دلیل نمیشه بگید سوالها رو میده به بچه هاش.....و ایشون فوق العاده انسان شریف و به قول خودمون با معرفت هستن[
دقیقا همین طوره، تو این هیچ شکی نیست،اما اینا همه سیاستهای کثیف ایوانه،همشم از توی اون اتاق ارشد داغونه.من یه دوره رفتم کلاس اما به دلایلی نتونستم قبول بشم حالا که میخوام برم به خاطر هزینه های زیادش نمیتونم برم در کل فکر کردین چرا این همه رتبه هر سال از دل ایوان میاد بیرون؟شوخی نیست.وقتی رفتم ایوان اتاق ارشد تازه فهمیدم چه خبره!!! دیگه دقیقا حتی مسئولای دانشگاه تهران هم اومده بودن ایوانا.الکی نیست دیگه کلا داره همه کار میکنه تا به هر طریقی پول بکشه بیرون.وقتی تمام دست چپ و راست گلابچی تو ایوانن میخواین سوالا رو هم ندون.؟ وگرنه که با اخلاق تر از آقای سروش نیا من هم به شخصه ندیدم... در هر صورت شک ندارم که تو مشاوره های رو در روشون که برای اولین بار حتی همین آقای سروش نیا هم مشاوره میداد علتش همینه و هم توی آزموناشون هی اشاره میکنن معلومه که نمیتونن مستقیم بگن.قطعا امسال هم حتی بیشتر از پارسال رتبه های تک رقمی میده.خیلی بده که همهی استاد و مسئولای خوبه دانشگاه تهرانو انحصاری جمع کرده یه جا
آره میتونه کلاهبرداری باشه، به ازای هر نفر که قبول نشه 3 میلیون سود میکنن دیگه کم نیسببین به اینا اعتماد نکن فقط میخوان پول بگیرن اصلا شناخته شده نیستن.......اصلا معلومه کلاهبرداریه.....تو موسسات واسه رشته ما از نظر اساتید و سطح علمی مرکز و ایوانخانه و آکادمی کارشون از بقیه درستره والسلام
مارال جون اگه این فایلشو آپ کنی ممنون میشم، من به این حرفای انگیزشی نیاز دارمدوستان همایش ایوان خانه رو رفتم
تو کارت دعوت نوشته بودن باحضور اساتید:شقاقی،سروش نیا و رستمی
اونجا ک رفتم گفتن جناب شقاقی مشکل پیش اومده واسشون :|
آقای سروش نیا هم انشالا واسه کلاسا تشریف میارن:|||
خلاصه جلسه باحضور جناب بابک رستمی تشکیل شد
حرفاشون حول نحوه مدیریت جلسه کنکور بود و همینطور بشدت انگیزشی
اما حرف تازه ای حول تخصصشون(زبان) نگفتن
بازم اگه فک میکنید ب انرژی مثبت و انگیزش سحنانشون نیاز هست بگید تا فایل صوتیشو آپ کنم واستون
آره من شنیدم خوبه اما خودم اولاشو خوندم یه کم روون نبود به نظرم. البته کلاً درسای خیلی آسونی هم نیستن. کتاب کنکاش واسه این درسا بهترین کتاب جامعیه که موجوده.بنظرتون واسه تنظیم کنکاش جواب میده؟؟؟
تا اونجایی که من شنیدم فکر کنم میگفتن اصلا از کتابای فاطمی چیزی نمیفهمی همش مبهم(فکر کنم اینجوری میگفتن)برای ایستایی از کنکاش استفاده کن و کتابای گلابچی که از جمله کتابای مهمهسلام دوستان.من سال دومیه که میخوام کنکور بدم و دارم آروم آروم شروع میکنم.میخوام با سیلابس ازمونای مرکز پیش برم. یه مشورتی واسه منابع میخواستم. من این کتابارو گرفتم ,میشه راهنمایی کنید اگه کتاب واجبی کمه من اضافه کنم.
جهان زارعی ,غرب بانی مسعود , جزوه خانوم قابوسی و عسگری
فیزیک ساختمان 1 و2 , جزوه نور قیابکلو و جزوه اکوستیک و نور ایزدی
برای زبان هم تافل و انگلیسی برای دانشجویان معماری فرهادی
درک رفتار و سازه در معماری و جزئیات ارتقا دهنده گلابچی.سیستم های ساختمانی کنکاش
جزوه منظر مریم حسینی و کتاب درک منظر کنکاش+ درک عمومی کنکاش
مشکل اصلیم با کتابای گلابچیه که اصلا حرفاشو نمیفهمم ,به نظرتون کتاب ایستایی و فن ساختمان فاطمی میتونه جای کتابای گلابچی بگیره؟
پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون![]()
دوستان همایش ایوان خانه رو رفتم
تو کارت دعوت نوشته بودن باحضور اساتید:شقاقی،سروش نیا و رستمی
اونجا ک رفتم گفتن جناب شقاقی مشکل پیش اومده واسشون :|
آقای سروش نیا هم انشالا واسه کلاسا تشریف میارن:|||
خلاصه جلسه باحضور جناب بابک رستمی تشکیل شد
حرفاشون حول نحوه مدیریت جلسه کنکور بود و همینطور بشدت انگیزشی
اما حرف تازه ای حول تخصصشون(زبان) نگفتن
بازم اگه فک میکنید ب انرژی مثبت و انگیزش سحنانشون نیاز هست بگید تا فایل صوتیشو آپ کنم واستون
به نظرم به جای کتابای گلابچی کتاب فاطمی رو بخونین. و کتابای قیابکلو رو حذف کنین به جاش همون جزوات ایزدی رو بخونین.سلام دوستان.من سال دومیه که میخوام کنکور بدم و دارم آروم آروم شروع میکنم.میخوام با سیلابس ازمونای مرکز پیش برم. یه مشورتی واسه منابع میخواستم. من این کتابارو گرفتم ,میشه راهنمایی کنید اگه کتاب واجبی کمه من اضافه کنم.
جهان زارعی ,غرب بانی مسعود , جزوه خانوم قابوسی و عسگری
فیزیک ساختمان 1 و2 , جزوه نور قیابکلو و جزوه اکوستیک و نور ایزدی
برای زبان هم تافل و انگلیسی برای دانشجویان معماری فرهادی
درک رفتار و سازه در معماری و جزئیات ارتقا دهنده گلابچی.سیستم های ساختمانی کنکاش
جزوه منظر مریم حسینی و کتاب درک منظر کنکاش+ درک عمومی کنکاش
مشکل اصلیم با کتابای گلابچیه که اصلا حرفاشو نمیفهمم ,به نظرتون کتاب ایستایی و فن ساختمان فاطمی میتونه جای کتابای گلابچی بگیره؟
پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون![]()