مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من توی تایپکی توی باشگاه یک پاور دیده بودم با عنوان Tall Biuldingمال درس ساختمان های بلند کسی لینکش نمی دونه کجاست هر چی میگردم پیدا نمی کنم
ممنون میشم کمک کنید
من ماله گلابچی جزوه ارشدشو دارم . فک کنم یه جزوه دیگه هم باید باشه.

timaj

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها شما سوالای زبان رو چه جوری میخونین؟؟؟لغتاشو در میارین میخونین؟؟؟؟
من برا سوالای سراسری دارم اینکارو میکنم ولی فک نکنم برسم آزمایشیارو بخونم اونو میخوام همینجوری تستاشو بزنم و کاری به لغتاش نداشته باشم..تا آخر این برجم تافل و 504 رو سعی میکتم تموم کنم...ممنون میشم شمام از شیوه خوندنتون بگین.........

لغات کنکور سالای اخیر (ته کتاب رستمی هستش که فک کنم تو باشگاه هم باشه ) +504 + تافل رو حتما حتما برا 10 سوال اول بخونید که در این صورت 80-90 درصد راهو رفتید برا این ده سوال
طبیعتا هر چی لغت بیشتر بلد باشید بهتره اما با این سه تا منبع کارتون راه میفته و واگه وقت ندارید نیاز ی به لغت کنکورای ازمایشی نیس فقط به شرطی که این سه منبع رو فوووووول حفظ باشید نه نصفه نیمه
موفـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــق باشید

shima jo0on

عضو جدید
دوستیا به نظرتون نیازه اخر جزوه عسکری هم خونده شه اونجا که سبکها تموم میشه و جدا جدا مسجدو حمام و ...رو توضیح میده؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . بچه ها به نظرتون اگه من از الان بخوام شروع کنم میرسم یا خیلی دیره؟

سلام نه 1اولا ماهی را هروقت از اب بگیری تازه است و هیچ وقت دیر نیست ،همت کنی دانشگاه تهران هم قبول میشی،در ضمن خیلی ها تازه دارن شروع میکن من جمله من چون بین خوندنم وقفه افتاده بودو از طرفی همچین هم حالم خوب نیست پس دیر نیست تلاشت بکن

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستیا به نظرتون نیازه اخر جزوه عسکری هم خونده شه اونجا که سبکها تموم میشه و جدا جدا مسجدو حمام و ...رو توضیح میده؟؟؟

به نظر من خوندنش ضرر نداره تازه زیاد هم نیست ،ماشاله ما که همیشه در حال سوپرایز شدنیم تو که این همه خوندی این قسمت هم بخون مال اینا گفتن نداره یکهو ازش سوال میدن ،خیلی هم اسونه 2ساعت کمتر وقتت را میگیره،در ضمن یک نظر دیگه وقتی دارید یک چیزی را می خونید درست بخونید که هر چی سوال بدن ازش بتونید حل کنیدپس حالا که معماری اسلامی را می خونی کامل بخون دیگه لااقل ازش مطمینی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ماله گلابچی جزوه ارشدشو دارم . فک کنم یه جزوه دیگه هم باید باشه.

من دنبال یک چیزی هستم که خلاصه از این کتاب یا درست ترش یک چیزی که بشه جا این فصل 3 معروف بخونم راستش من کتابش ندارم و ندیدم اگه چیز بدرد بخوری سراغ دارید ممنون میشم لینکش را بزارید مرسی

• Like
واکنش ها: imah

نااا

عضو جدید
سلام کدوم جزوه عسگری؟ منم این جزوه رو میخوام. کلا جزوه های عسگریو خوب میفهمم

نااا

عضو جدید
من یه عسگری معماری معاصر دارم و یه عسگری بانک تست درکشو دارم....
این عسگری که میگید اخرش حمام و .... داره اینو میخوااام...
اصلا هر چی عسگریه می خوام...

نااا

عضو جدید
افرین هر وقت شروع کنید دیر نییست من خودم تازه شروع کردم تقریبا 1ماه میشه..
ولی اطلاعاتی که الان دارم 1ماه پیش نداشتم این یعنی تغییر...
پس حتما بخوون چوووون دیر نیست و اگه خووب بخونی بهترین دانشگاه قبولی

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
جاتون خالی سر جلسه آزمون
سوالارو با کیفیت کم پرینت گرفته بودن... کلییییییی زحمت میکشیدم تا ی سوالو بخونم بعد هر سوال قیافم این شکل میشد....

آخر آزمون هم.... این جوری شدم

در کل ...........:D
ببینم پاسخنامه بیاد چی از توش در میاد واسم:D

mrabie

عضو جدید
جاتون خالی سر جلسه آزمون
سوالارو با کیفیت کم پرینت گرفته بودن... کلییییییی زحمت میکشیدم تا ی سوالو بخونم بعد هر سوال قیافم این شکل میشد....

منم دفعه پیش همین مشکلو داشتم رفتم گشتم یه سوال بود که واضح بود همونو گرفتم . به نظر من سخت بود مخصوصا درکش . شایدم برای این بود که من نرسیدم همرو کامل دوره کنم

• Like
واکنش ها: imah

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستیا منم اومدم باز.نمیدونم چرا احساس میکنم بد خوندم ولی در عوض تستها رو خوب جواب میدم .شمام اینطوزی هستین؟
بابام تهدید کرده اگه قبول نشی شوهرت میدم منم دارم بکوب میخونم:biggrin:
میبینم که الهام جونم حسابی ترکوندن

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستیا منم اومدم باز.نمیدونم چرا احساس میکنم بد خوندم ولی در عوض تستها رو خوب جواب میدم .شمام اینطوزی هستین؟
بابام تهدید کرده اگه قبول نشی شوهرت میدم منم دارم بکوب میخونم:biggrin:
میبینم که الهام جونم حسابی ترکوندن
من ترکوندم؟؟؟؟:surprised:
کتابا منو ترکوندن رفت:D
والا من ک نتم همش خخخخخ شما از ما بهترون همش جفت کتابین:biggrin:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااام. واي اين درك امروز مركز معماري. فقط براي من سخت بود؟؟؟؟ :( شمام مشكل داشتين؟

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين ديگه خودتون بايد شروع كنيد تا بفهميد !!! .
بستگي به خودتون داره ...
تا كنكور ٩ هفته و چند روز مونده ...
اگر واقعا بشينيد و شروع كنيد ...
جزوات اساتيد برتر پيدا كنيد ...
انها را بخوانيد و تست سوالات قبل بررسي كنيد !!!! .
چون در كنكور سوال تكراري هم مي ايد !
تست هاي بچه هاي ساخت هم بررسي كن !
چون اگر من طراح كنكور بودم از اونها سوال ميدادم !
بعد يك دور سرسري كتب گلابچي مهما براي كنكور و عكسها ورق بزن !
از نظر من ميتوني رتبه بين ١٠٠ تا ٢٠٠ بياري !
بعد اون روي اسكيس فوكوس كن !
چون جواب امتحان ارشد اسكيس معلوم ميكند !
دوستي داشتم كه با رتبه ٥٠٠ شبانه تهران قبول شد و با رتبه ٥٠ هيچ جا قبول نشد .
من خودم براي كنكور ناپيوسته فقط يك ماه خوندم و ١٢٨ شدم ! .
پس خواستن توانستن ... كافي فقط بخواي و بس !

آخرین ویرایش:

mitra2470

عضو جدید
جاتون خالی سر جلسه آزمون

من فک کردم فقط حوزه ما این قد بد پرینت گرفته:biggrin: یکی از بچه های ما عصبانی شدسر جلسه پاشد ی نیمه دعوایی کردو رفت

بچه ها من خیلی زدم نمیدونم چرا ولی احساس میکنم زیاد جواب دادم.یا خوب میشه یا افتضاااح.از بعد امتحان سوالا همینجوری تو ذهنم میپیچه.نذاشت بخوابم نامرد:confused:
ولی به نظر من مرکز بعضی سوالاش استاندارد نیس.حالا یا مشکل از منه بد میخونم یا از اونا ولی سوالاش بعضیاش الکیه

Pedram-viva

کاربر بیش فعال
سلام بچه ها. از امروز 10 تا سوال معماری اسلامی فقط دوتا زدم. به نظرم اسلامیش سخت بود شایدم من نخوندم
واسه شما چطور بود؟ خوب زدین؟

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-بیشتر مردم خودخواه و خودپرستند، تو اما آنها را ببخش.
اگر صمیمی و مهربان باشی، تو را به انگیزه های دیگر متهم می کنند، تو اما صمیمی و مهربان بمان.
اگر شریف و صادق باشی فریبت می دهند، تو اما هنوز هم شریف و صادق بمان.
آنچه سالها ساخته ای را یکشبه ویران می کنند، تو اما باز هم بیافرین و بساز.
هر چه امروز خوبی کنی، فردا فراموش می کنند، تو اما همواره خوبی کن.
اگر بهترین پاره های جانت را به جهان ببخشی، هرگز کافی نیفتد، تو اما بهترین پاره های جانت را ببخش ...
اینست حقیقت آرمانهای یک زندگی. زیرا فقط همین است که به جا می ماند!

-همه رویاهای ما می توانند محقق شوند، مشروط بر اینکه ما شجاعت دنبال کردن آنها را داشته باشیم. والت دیسنی

-اندیشه هایتان را عوض کنید تا سرنوشتتان عوض شود. ژوزف مورفی

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
کنکور هنرهای ساخت سال های قبل رو از کجا دانلود کنم؟
تو باشگاه هستش؟

coleopatra

عضو جدید
اقای فرح نوش منم که از صفر دارم شروع می کنم یه راهنمایی می کنید که اول کدوما را بخونم بهتره؟
ممنون

shahmirzadi

عضو جدید
بچه ها من خیلی آزمونامو بد میدم.مثلن تاریخو من خوندم سبک شماسیو قابوسیو (فوته آب نیستم ولی خوندم دو دور) جهانو هم نصفشو خوندم ولی بیشتر از 4 تا سوال اونم با شک نمیتونم جواب بدم.درکو ایستایی رو بلطرم خوب خوندم ولی آزمونوو افتضاح میدم.تست هیچی نزدم.میگم نکنه بخاطره اونه!

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقای فرح نوش منم که از صفر دارم شروع می کنم یه راهنمایی می کنید که اول کدوما را بخونم بهتره؟
ممنون
خواهش می کنم دوست عزیز ... :smile:
من خانم هستم ... :D
البته راهنمایی که من کردم برای فارغ التحصیل های رشته معماری کارآمد است ... چون با بسیاری از منابع ارشد آشنا هستند و در دوران تحصیل مطمئنن یک دور آنها را خوانده اند یا اساتید آنها از منابع در جزوات خود به آنها درس داده اند !!! .
شنیدم ایوانخانه یک مشاوره برای ارشد برای بچه های غیر معماری برگزار میخواهد بکند ... پیشنهاد میکنم ... بروید ! .
من خودم از روی مشاوره ایوانخانه و تیماج عزیز و آقا ابراهیم و معمارباشی عزیز در تاپیک مطالعه 93 با جزوات باشگاه و بعضی از کتب مرجع دارم درس میخونم ! .

وضعیت
موضوع بسته شده است.