مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
گیج شدم اخه پرینتشون ک بکنی همون هزینه است حالا بینشون کدوم ؟؟؟کنکاش یا پرینت جزوه ها اینجا ؟؟

من کنکاش ندیدم ولی این طور که میگن کتابش خوبه می خوای اون بگیر البته باز هم تصمیم با شماست،راستش من پرینتر خودم یک طرفه می زنه ،مال پسر خاله ام هم خراب شده بود به خاطر این گشتم یک جا مناسب پیدا کردم یک 2000و خورده صفحه را پرینت گرفتم قیمتش خیلی مناسب پام در اومد

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-از آن نترس که آهسته حرکت می کنی از آن بترس که هنوز حرکتی نکرده باشی
-بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم
-آنان كه هميشه و مداوم از زندگي گله و شكايت دارند، كمتر از ديگران براي نبرد روزانه آماده هستند.((موسوليني))

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والا خوب خوندمش حالا نمیدونم چقدر خوب.واقعا برای کنکور فکر نمیکنم کافی باشه
من این کتابو دارم میخونم خیلی بهتر از کتابایه دیگه هستش دوباره بخونش بعضی جاهاشو به نظر من زیاد توضیح داده ولی در کل این کتابو خیلیا توصیه کردن به من ..........در کنارش خلاصه اش همون مانا قابوسیه.......

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بر و بچز از زلزله جون سالم به در بردم (اولین کسی هستم هنگام خوندن طراحی لرزه ای فیزیکی زلزله رو لمس کرد:biggrin:) خوب امیدوارم روبه را باشین.
چند تا سوال :504 چقد میتونه مهم باشه(من دارم کنکور سالای قبل رو با تافل میخونم البته نصف 504 رو هم خوندم به نطرتون اگه واجب نیس دیگه نرم سراغش؟؟؟؟؟
برای معماری اسلامی هم سبک هارو بخونیم کافیه به نظرتون یا بناهارو هم به تفکیک مث مسجد و بازار و حمام و اینا رو هم بخونیم...........؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر منم بانی مسعود زیادی خلاصه کرده.مخصوصا جهان رو

از خلاصگی زیادش آدم مطالبشو قاطی میکنه:((
دور دور بانی مسعوده
به نطرم امسال اولین سالیه که از زارعی کم سوال میاد و هممونو سورپرایز میکنن.............
یه سوالم که پست قبلی یادم رفته بود نصف درک عسگری رو خوندم به نطرتون زیبا شناسیش با شهر و روستاش مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر و بچز از زلزله جون سالم به در بردم (اولین کسی هستم هنگام خوندن طراحی لرزه ای فیزیکی زلزله رو لمس کرد:biggrin:) خوب امیدوارم روبه را باشین.
چند تا سوال :504 چقد میتونه مهم باشه(من دارم کنکور سالای قبل رو با تافل میخونم البته نصف 504 رو هم خوندم به نطرتون اگه واجب نیس دیگه نرم سراغش؟؟؟؟؟
برای معماری اسلامی هم سبک هارو بخونیم کافیه به نظرتون یا بناهارو هم به تفکیک مث مسجد و بازار و حمام و اینا رو هم بخونیم...........؟
والا زبان بستگی ب گنجینه ی لغات خود فرد داره...ممکنه یکی لازم باشه واسش..یکی نه

اما راجبه معماری اسلامی..... سبک ها خوندشون حوبه ..اما ی سری نکته تو هر قسمت مثلا بازار .. حمامو این چیزا هست.. ک اگه ی دور خونده شه بدک نیست...
بعدشم...مگه جزوه ی عسگری رو نخوندی!!! خب اگه خوندی ک مشکلی نیس ک...یا مثلا درک عسگری.. اونم توش داره نکته هاشو

کلا مباحثی ک ب خانوداه ی عسگری مربوط میشه رو بخون

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والا زبان بستگی ب گنجینه ی لغات خود فرد داره...ممکنه یکی لازم باشه واسش..یکی نه

اما راجبه معماری اسلامی..... سبک ها خوندشون حوبه ..اما ی سری نکته تو هر قسمت مثلا بازار .. حمامو این چیزا هست.. ک اگه ی دور خونده شه بدک نیست...
بعدشم...مگه جزوه ی عسگری رو نخوندی!!! خب اگه خوندی ک مشکلی نیس ک...یا مثلا درک عسگری.. اونم توش داره نکته هاشو

کلا مباحثی ک ب خانوداه ی عسگری مربوط میشه رو بخون
نه اون قسمت مال نسیم رو نخوندم.آخه معمولا سوال ازش کم میاد........زبام نمیدونم چرا آزمایشی ها رو کم میزنم تو تست ولی تو کنکور سالای قبل خوب میدرخشم:D
برای گرامر به نطرتون وقت بزارم اصلا؟؟؟؟؟اگه آره کدوم مباحث مهمتره که اونارو بخونم و مرور کنم.فعلا ضمایر و زمانها رو خوندم.دیگه چی بخونم تو سیلابس مرکز گرامر چی زده که کلا بخونین؟؟؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اون قسمت مال نسیم رو نخوندم.آخه معمولا سوال ازش کم میاد........زبام نمیدونم چرا آزمایشی ها رو کم میزنم تو تست ولی تو کنکور سالای قبل خوب میدرخشم:D
برای گرامر به نطرتون وقت بزارم اصلا؟؟؟؟؟اگه آره کدوم مباحث مهمتره که اونارو بخونم و مرور کنم.فعلا ضمایر و زمانها رو خوندم.دیگه چی بخونم تو سیلابس مرکز گرامر چی زده که کلا بخونین؟؟؟
سوالات ی هفته ای ک غیبت داشتیو میپرسی خخخخ ی نفس بکش خخخخ
فعل و زمانهاش
ضمایر موصولی
صفت و قید
حروف اضافه
جملات شرطی
:D

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امشب نشستم یکی از آزمونای مرکزو زدم
تاریخ با این که خوب نخوندم اما اکثر سوالا رو جواب دادم
اما فن رو که از تابستون دارم میخونم اصلا نتونستم بزنم
یه استرس عجیبی گرفتم
دل درد شدم:(((((((

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه استرس عجیبی گرفتم
نگران نباش
سیستمه مرکز اینجوریه ک اگه جزوه ها و کلاسهای فاطمی رو فوووت آب باشی فنت صد میشه:D
نباشی هم میاد تو رنج 30 تا 50 تقریبا

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوالات ی هفته ای ک غیبت داشتیو میپرسی خخخخ ی نفس بکش خخخخ
فعل و زمانهاش
ضمایر موصولی
صفت و قید
حروف اضافه
جملات شرطی
:D
یعنی اینارو بخونم خوبه؟؟؟؟مصدر و اینا نمیخوتد دیگه؟؟؟؟؟؟لا مصب الان میخونی یه دقیقه دیگه یادت رفته راهکاری براش سراغ ندارین؟؟؟؟؟؟؟؟

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگران نباش
سیستمه مرکز اینجوریه ک اگه جزوه ها و کلاسهای فاطمی رو فوووت آب باشی فنت صد میشه:D
نباشی هم میاد تو رنج 30 تا 50 تقریبا

یعنی کتاب فاطمی رو بخرم
پول ندارم:(((
نمیشه یکی عکس بگیره برا ما بد بخت بیچاره ها؟
مثلا هفتهای 50 صفحه عکس بگیره؟:">
چند صفحه است؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی اینارو بخونم خوبه؟؟؟؟مصدر و اینا نمیخوتد دیگه؟؟؟؟؟؟لا مصب الان میخونی یه دقیقه دیگه یادت رفته راهکاری براش سراغ ندارین؟؟؟؟؟؟؟؟
اینارو مرکز گفته
چرا مصدرو از قلم انداختم
والا من خودم از کتابی ک میخونم راضیم
چون همش روش تست زنی واسه ارشده زیاده گویی نکرده
ب صورت چندتا مهارت گفته همرو ی جورایی هم روش حذف گزینه یاد میده ک آدم گیج نشه ولی خب من میشم:D چون خاصم خخخخ:biggrin:
کتاب زبان عمومی سری ارشد
زهرا آهنگر-محمد اصفهانی

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی کتاب فاطمی رو بخرم
چند صفحه است؟
کتابش همش گلابچیه
اما خب واسه آزمونا مثلا میگه خرپا... خب من میرم هرچی خرپاس میخونم.اما اون از کجا سوال میاره...از کتابش ک گلچین همه ی کتاباس
یکی از بچه ها از کتاب عکس گذاشته بوداااا هفته ی پیش

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتابش همش گلابچیه
اما خب واسه آزمونا مثلا میگه خرپا... خب من میرم هرچی خرپاس میخونم.اما اون از کجا سوال میاره...از کتابش ک گلچین همه ی کتاباس

ندیدم...میشه لینکشو بدی؟

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی کتاب فاطمی رو بخرم
چند صفحه است؟

اگه کتابهای مهم گلابچی را خوندی که نیازی نیست فاطمی را بخونی چون جمع بندی اوناست البته فقط مطالب ساده و اولیشا کفته مطالب ریز کتابها را نیاورده
چون تو داری برای کنکور می خونی نه برای مرکز

یه چیز دیگه اگه ازمونی که میگی دادی مال پارسال مرکز بوده کلا مرکز پارسال سوالات تاریخش فوق العاده تو تمام آزموناش آسون بود ولی امسال خیلی مشکلتر کردند
در مورد فن هم ن

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه کتابهای مهم گلابچی را خوندی که نیازی نیست فاطمی را بخونی چون جمع بندی اوناست البته فقط مطالب ساده و اولیشا کفته مطالب ریز کتابها را نیاورده
چون تو داری برای کنکور می خونی نه برای مرکز

یه چیز دیگه اگه ازمونی که میگی دادی مال پارسال مرکز بوده کلا مرکز پارسال سوالات تاریخش فوق العاده تو تمام آزموناش آسون بود ولی امسال خیلی مشکلتر کردند
در مورد فن هم ن
بله ...منم گفتم ک کتابش همش کتابهای گلابچیه..حق با شماست دوست گلم:)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتابش همش گلابچیه

خدایا من تازه سازه در معماری درک رفتار سازه رو تموم کردم این کتاب فاطمی چیه؟؟؟اونم واجبه باید خوندش؟؟بچه ها دندونم درد میکنه

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا من تازه سازه در معماری درک رفتار سازه رو تموم کردم این کتاب فاطمی چیه؟؟؟اونم واجبه باید خوندش؟؟بچه ها دندونم درد میکنه
نه عزیزم ...واجب نیس....نگران نباش
ی مسکن بخور بخواب ب خودت فشار نیار دوست گلم:smile:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
دور دور بانی مسعوده
به نطرم امسال اولین سالیه که از زارعی کم سوال میاد و هممونو سورپرایز میکنن.............

شایعه پراکنی نکن من خودم ب شخصه دارم زارعی میخونم هول تو وجودمون در نوکن لطفا

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سجی ناقلا دو روز نبودی رفتی دوماد شدی اومدی ..........................

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
دور دور بانی مسعوده

شایعه پراکنی نکن من خودم ب شخصه دارم زارعی میخونم هول تو وجودمون در نوکن لطفا

یه استرس عجیبی گرفتم

بچه ها چتونه؟!؟!؟!؟! آروم باشين بابا! يكى دل درد يكى دندون درد يكى علامت سوال يكى خخخخخخ!!! ريييييييييلكس بابا! هيچى بدتر از استرس نيست! مغزتونم كه پوك نيست، اينايى كه خوندين بالاخره رفته توش، هى هول نكنين كه اينم بخونم اونم بخونم! بعد از ٢ساعت اومدم مى بينم ٣ صفحه به تاپيك اضافه شده! :w15:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من با یه مثال حفظ میکنم تا آخر عمرتم یادت نمیره ................مثلا شرطی نوع اول if you go you will see him

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سیگار بهترین دارو واسه دندون درده............

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سیگار بهترین دارو واسه دندون درده............
جلوتر بگم واسه گوش دردم خوبه...بچه بودم گوش درد میگرفتم...دودشو تو گوشم میکردن...سریع خوب میشدم....
دقت کردید حتی درمان بچه 60 ها با 70 ها فرق داشته...کلا 60 ها متفاوتن...به افتخار 60 هاااااااااااااااااااااااا....;)
بچه ها همین جا سئوالمو میپرسم ک پستتم پاک نشه...
آخر چغازنبیل چفد تیزه دار داره یا مازه دار؟؟بعد هم آجر توش کار شده هم اون اینشوشیناک با کاشی لعابدار آبی؟؟؟یا اشتباه از منه

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جلوتر بگم واسه گوش دردم خوبه...بچه بودم گوش درد میگرفتم...دودشو تو گوشم میکردن...سریع خوب میشدم....
دقت کردید حتی درمان بچه 60 ها با 70 ها فرق داشته...کلا 60 ها متفاوتن...به افتخار 60 هاااااااااااااااااااااااا....;)
بچه ها همین جا سئوالمو میپرسم ک پستتم پاک نشه...
آخر چغازنبیل چفد تیزه دار داره یا مازه دار؟؟بعد هم آجر توش کار شده هم اون اینشوشیناک با کاشی لعابدار آبی؟؟؟یا اشتباه از منه
نو راهروهایی که به طبقات بالاتر میرفتن از طاق مازه ای استفاده شده عکسشم تو مجله اثر ش 20 هست خواستی بگو تا بزارم (تو نوشیجان و هفت تپه هم استفاده شده حواست باشه)..........کاشی لعابدار که توش کار شده و بانی مسعود میگه قدیمیترینشونه(ولی نسیم میگه قدیمیترینشون تو حیاط مینا کاریه)

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خدایا شکر به خااطر هر نفس..

خدایا شکر به خااطر هر نفس..

برام جالب بود این حرف گفتم شاید شما هم بش فک کنید :..
شخصی می گفت من بيست سال دارم
بزرگی به او خرده گرفت که نباید بگویی بيست سال دارم
باید بگویی بيست سال را دیگر ندارم ...!

راستی شما به جای سالهایی که دیگه ندارین - چی دارین ؟

چندسال دیگه ازتون بپرسن به جای این چندسال که گذشت چی دارین چی میگین؟خب فک کنین ..جوری از وقتتون استفاده کنید که وقتی ازتون پرسیدن جوابتون هیچی نباشه چون اونوقت که عمرتون هدر رفته..

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برام جالب بود این حرف گفتم شاید شما هم بش فک کنید :..
شخصی می گفت من بيست سال دارم
بزرگی به او خرده گرفت که نباید بگویی بيست سال دارم
باید بگویی بيست سال را دیگر ندارم ...!

راستی شما به جای سالهایی که دیگه ندارین - چی دارین ؟

چندسال دیگه ازتون بپرسن به جای این چندسال که گذشت چی دارین چی میگین؟خب فک کنین ..جوری از وقتتون استفاده کنید که وقتی ازتون پرسیدن جوابتون هیچی نباشه چون اونوقت که عمرتون هدر رفته..
من تا کنکور دوماه وقت ندارم:D
بچه ها میدونی من به چی فک میکردم اینکه امتحان اسکیسمون میفته تو جام جهانی:D باید یه جوری برنامه ریزی کنم اونارو هم ببینم.سرخوش ترین داوطلب کنکور:)

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تا کنکور دوماه وقت ندارم:D
بچه ها میدونی من به چی فک میکردم اینکه امتحان اسکیسمون میفته تو جام جهانی:D باید یه جوری برنامه ریزی کنم اونارو هم ببینم.سرخوش ترین داوطلب کنکور:)
نخیر....منم از الان تو فکر جام جهانیم
4سال پیشو خوب ندیدم چون تو حوابگاه بودم....اینبار میخوام تلافی کنم:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.