مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من تا کنکور دوماه وقت ندارم:D
بچه ها میدونی من به چی فک میکردم اینکه امتحان اسکیسمون میفته تو جام جهانی:D باید یه جوری برنامه ریزی کنم اونارو هم ببینم.سرخوش ترین داوطلب کنکور:)
خداوکیلی من هم بهش فکر میکردم یعنی حساب همه چیو میکنم الا درس خوندن .............تازه امروز پرسپولیس میلان داریم .............فردا هم پرسپولیس -تراکتور ...................حالا ببین سرخوش کیه.....

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداوکیلی من هم بهش فکر میکردم یعنی حساب همه چیو میکنم الا درس خوندن .............تازه امروز پرسپولیس میلان داریم .............فردا هم پرسپولیس -تراکتور ...................حالا ببین سرخوش کیه.....

وای شما پسرا چقد شادین:(
خوش به حالتون
حالا من استرس اینو دارم که آزمون اسکیس به خاطر ماه رمضون 10-15 روز میفته جلوتر:(:)biggrin:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تا کنکور دوماه وقت ندارم:D
بچه ها میدونی من به چی فک میکردم اینکه امتحان اسکیسمون میفته تو جام جهانی:D باید یه جوری برنامه ریزی کنم اونارو هم ببینم.سرخوش ترین داوطلب کنکور:)

نخیر....منم از الان تو فکر جام جهانیم
4سال پیشو خوب ندیدم چون تو حوابگاه بودم....اینبار میخوام تلافی کنم:D

کاری نداره که! می تونیم فرصت ها رو به تهدید تبدیل کنیم! با خودمون قرار می ذاریم یه اسکیس توپ بزنیم تو ۹۰ دقیقه بعدش ۹۰ دقیقه به خودمون جایزه می دیم بازی رو می بینیم! :neutral:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من دخترمااا بخدا:biggrin:
عشق فوتباله ...کاریش نمیشه کرد:D

بابااااا...منم به این فکر افتادم ک نشدم امسال برم آزاد..آخه گرگان داره میاره...و بین غیز انتفاعی و آزاد گرگان...مسلما آزاد گرگان شناخته شده تر است....و چند نفری هم قول دادن تایم تدریسی رو تو دانشگاه بهم دادن...واسه همین دیگه سخت نمیگیرم...میمونه دکترا ک اونم نهایت میرم بعدا آزاد میخونم...مهم کار کردن و اعتبار جمع کردن و مدرک تحصیلات فقط جهت کسب کلاس و افه هست و لاغیر...
در نتیجه به شما هم پیشنهاد میکنم مثل من نظاره گر جام جهانی باشید...ک بعدا میخوایم یه تاپیک جهت نقد فوتبالها بزنیم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابااااا...منم به این فکر افتادم ک نشدم امسال برم آزاد..آخه گرگان داره میاره...و بین غیز انتفاعی و آزاد گرگان...مسلما آزاد گرگان شناخته شده تر است....و چند نفری هم قول دادن تایم تدریسی رو تو دانشگاه بهم دادن...واسه همین دیگه سخت نمیگیرم...میمونه دکترا ک اونم نهایت میرم بعدا آزاد میخونم...مهم کار کردن و اعتبار جمع کردن و مدرک تحصیلات فقط جهت کسب کلاس و افه هست و لاغیر...
در نتیجه به شما هم پیشنهاد میکنم مثل من نظاره گر جام جهانی باشید...ک بعدا میخوایم یه تاپیک جهت نقد فوتبالها بزنیم

عارفه خوش به حالت می تونی خودت راضی کنی ازاد را بخونی من حالم زیاد خوب نیست بابام میگه بی خیال درس برو ازاد بخون چی خودت خسته میکنی ولی دلم راضی نمیشه،همین الان هم چون کارشناسی را ایلام خوندم کلی کم اوردم و تیکه اش بهم میندزن گاهی اوقات:cry::cry:بابا من چه گناهی کردم که خاله ها و دایی هام باید همه شون تهران و اصفهان درس خونده باشن:cry::cry::cry:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارفه خوش به حالت می تونی خودت راضی کنی ازاد را بخونی من حالم زیاد خوب نیست بابام میگه بی خیال درس برو ازاد بخون چی خودت خسته میکنی ولی دلم راضی نمیشه،همین الان هم چون کارشناسی را ایلام خوندم کلی کم اوردم و تیکه اش بهم میندزن گاهی اوقات:cry::cry:بابا من چه گناهی کردم که خاله ها و دایی هام باید همه شون تهران و اصفهان درس خونده باشن:cry::cry::cry:
عزيزم ربطى نداره كه! مهم اينه كه چقد كار بلد باشى، چقد دانشت بيشتر باشه، اگه بخواى نگران تيكه هاة اين و اون باشى كه نمى تونى زندگى كنى!! خيلى از بچه هاى دانشگاه تهران هستن كه يه پلان ساده نمى تونن كار كنن ( البته خيلياشونم خيلى خوبه كارشونا) كلن تو معمارى همه جا همه جورى هست، فكرتو با اينا مشغول نكن گلم. :)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیگار بهترین دارو واسه دندون درده............

ممنون از راهنمایی تون،امروز رفتم دکتر گفت داری دندون درمیاری براش جا نیست چرک کرده بعد ی هفته باجراحی برمیدارن خدایاا اا اا درد دیشبم از اون بوده .......
اومدنی هم کنکاش منظرو گرفتم رنگ کتاب سبز؟؟؟
این کتاب مبانی سازه برای معماران هم قیمت اون بود کاش اونو میگرفتم!!اون کتابم واجبه بخونیم دیگه؟؟کدومش مهمتره ک اول اونو بگیرم چون میتونم تعویض کنم بخدا اینقد کتاب گرفتم ....اونجا غنیمت شمردم چند صفحه اشو خوندم ححح خب چیکار کنم چقد پول کتاب بدم

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

منم دارم دانشگا ازاد میخونم ولی ببین ناراحت نیستم خوشحالم نیستم ولی ناراحتم نیستم:biggrin:;) همیشه دعا کن هرجا برات خیر همونجا باشی توهمه تلاشت بکن بقیه اش بسپر به خدا :smile:
به خدا مدیونین اگه همش نخونین مردم تا همش رنگی کردم:cool:

چهل مورد از کم هزینه ترین لذت‌های دنیا برای زندگی بهتر و همراه با نشاط :

1- گاهی به تماشای غروب آفتاب بنشینیم.
2 - سعی کنیم بیشتر بخندیم.
3- تلاش کنیم کمتر گله کنیم.
4 - با تلفن کردن به یک دوست قدیمی، او را غافلگیر کنیم.
5 - گاهی هدیه‌هایی که گرفته‌ایم را بیرون بیاوریم و تماشا کنیم.

6 - بیشتردعا کنیم.
7 - در داخل آسانسور و راه پله و... باآدمها صحبت کنیم.
8- هر از گاهی نفس عمیق بکشیم.
9- لذت عطسه کردن را حس کنیم.
10- قدر این که پایمان نشکسته است را بدانیم.

11- زمزمه کنیم و آواز بخوانیم.
12-سعی کنیم با حداقل یک ویژگی منحصر به فرد با بقیه فرق داشته باشیم .
13- گاهی به دنیای بالای سرمان خیره شویم.
14- با حیوانات و سایر جانداران مهربان باشیم.
15- برای انجام کارهایی که ماهها مانده و انجام نشده در آخر همین هفته برنامه‌ریزی کنیم!
16- از تفکردرباره تناقضات لذت ببریم.
17- برای کارهایمان برنامه‌ریزی کنیم و آن را طبق برنامه انجام دهیم. البته کار مشکلی است!
18- مجموعه‌ای از یک چیز (تمبر، برگ، سنگ، کتاب و... )برای خودمان جمع‌آوری کنیم.
19- در یک روز برفی با خانواده آدم برفی بسازیم.

20- گاهی در حوض یا استخر شنا کنیم، البته اگر کنار ماهی‌ها باشد چه بهتر.

21- گاهی از درخت بالا برویم.
22- احساس خود را در باره زیبایی ها به دیگران بگوئیم.
23- گاهی کمی پابرهنه راه برویم!.

24- بدون آن که مقصد خاصی داشته باشیم پیاده روی کنیم.
25- گاهی نیمه شبها از خواب بیدار شویم و از خدا بخاطر نعمتهایش تشکر کنیم

26- در جلوی آینه بایستیم وخودمان را تماشا کنیم.
27- سعی کنیم فقط نشنویم، بلکه به طور فعال گوش کنیم.
28- رنگها را بشناسیم و از آنها لذت ببریم .

29- وقتی از خواب بیدار می‌شویم، زنده بودن را حس کنیم.

30- زیر باران راه برویم.

31- کمتر حرف بزنیم و بیشترگوش کنیم ..
32- قبل از آن که مجبور به رژیم گرفتن بشویم، ورزش کنیم و مراقب تغذیه خود باشیم .
33- چند بازی و سرگرمی مانند شطرنج و... را یاد بگیریم.
34- اگر توانستیم گاهی کنار رودخانه بنشینیم و در سکوت به صدای آب گوش کنیم.
35- هرگز شوخ طبعی خود را از دست ندهیم.
36- احترام به اطرافیان را هرگز فراموش نکنیم.
37- به دنیای شعر و ادبیات نزدیک تر شویم.
38- گاهی از دیدن یک فیلم در کنار همه اعضای خانواده لذت ببریم.
39- تماشای گل و گیاه را به چشمان خود هدیه کنیم.
40- از هر آنچه که داریم خود و دیگران استفاده کنیم ممکن است فردا دیر باشد....

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

عزیزم بابات درست میگه...من پارسال آزاد قبول شدم اما گفتم نههههههههههههههههه چی؟!!آزاد؟ شیب؟بام؟تخت؟؟!!:eek:خوب عاقبت چی شد ؟دو ماه پیش استاد دانشگاه آزاد زنگ زد گفت فلانی ارشد دانشجو شدی ...ما دانشگاهمون استاد کم داره تو رو به ذهنم رسید ک معرفی کنم...منم خیلی خنک شدم و گفتم نههههه:cry:بعد گفت خاک تو سرت همین الان میتونستم دستتو بند کنم...خیلی بهم ریختم...منکر این نیستم ک پارسال 180 درجه خلافه این حرف زدم ک من آزاد اصلا نمیرم..آزاد بچه تنبلها میرن...ولی متاسفانه الان حرفمو پس میگیرم...دلایلشم اینجا میگم شاید یه سری دوستان با این حرفه من بیشتر امیدوار بشن ک فقط سراسری مدرکه....همین...
1-آزاد شهر خودت خرجش =سراسری شهر دیگه (هر چی باشه خرج رفت و اومد-خونه-در کنارش تفریحات و....)
2-دو سال بری یه شهر دیگه یا باید عرضه زیاد داشته باشی تا کار پیدا کنی...در نهایت بازم بعد 2 سال باید برگردی شهر خودت دنبال کار بگردی(اینج استثنا: من خودم اگه تهران قبول میشدم و کارم پیدا میکردم....همه کار میکردم ک همونجا موندگار شم...اونم اگه کارش و شرایطش خوب می بود)
3-تو شهر خودت با اساتید بیشتر با هم رشته ای بیشتر آشنا میشی و این خودش میشه بازار کار...(کارشناسیمو گرگان خوندم هنوز ک هنوزه چون بچه شر و شیطون و در عین حال درس خونه دانشگاه بودم وقتی به استادام ز میزدنم یا میرم پیششون خیلی با احترام برخورد میگنند و اگه کارم گیر باشه کمکم میکنن...ک مسلما تو ارشد هم همین میشه)
4-اگه الانم کار داشته باشی دانشگاه قبول بشی یه شهر دیگه اون کارو مسلما از دست دادی(البته اگه طرف آشنا و پارتی نباشه)...ولی منی ک بعد 1 سال ...با سابقه کاری ک قبلا داشتم تونستم یه جا کار پیدا کنم...هیچ وقت نباید به خاطر درس اونو از دست بدم....(به قول همه اطرافیانم از خواهر برادر-شوهر خواهر: درس همیشه و همه وقت هست این کاره ک سخت به دست میاد اونم کار خوب)خوب منم ک الان یه کاری گیر اوردم ک میدونم توش پیشرفت زیادی میکنم مخصوصا تو اجرا ...مناقصه و صورت وضعیت و ...ک در آینده در یه کار مستقل همه اینها به دردم میخوره ...خوب ترجیح میدم 10 تومن ضرر کننم برم دانشگاه آزاد
حالا خدا وکیلی ارشد می ارزه واسه روزانه خوندن...ک نمیگم بد نیست ...واسه اونهایی ک تو شهرهای بزرگ هستن خیلی خوبه اونها بااااید تلاش کنن....

shima jo0on

عضو جدید
بچه ها اومدم گریه کنم:cry:خیلی عقبم خیلی وقتم پره اصلا نمیتونم بخونم فک کنم تمومم نکنم اصلاخیلی نا امید شدم:crying:فن بازم راهی به جایی اما تاریخ خیلی عقبم سبک شناسی نصفشو خوندم بانی مسعودم نصفشم غرب قبادیانم همینطور و نیسم عسکری هم همینجور مانا رو هم که هنوز شروع نکردم همش برنامم به هم میریزه و از برنامه عقب میمونم همش باید با فشار و خستگی درس بخونم به سختتتتتی :crying2::w29:چیکار کنم چی بخونم چی حذف کنم هاااااان؟؟؟؟:crying2::w22:

shematik

عضو جدید
بچه ها من منظر کنکاش رو پیدا نکردم...
به نظرتون همون جزوه عظمتی کافیه؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها اومدم گریه کنم:cry:خیلی عقبم خیلی وقتم پره اصلا نمیتونم بخونم فک کنم تمومم نکنم اصلاخیلی نا امید شدم:crying:فن بازم راهی به جایی اما تاریخ خیلی عقبم سبک شناسی نصفشو خوندم بانی مسعودم نصفشم غرب قبادیانم همینطور و نیسم عسکری هم همینجور مانا رو هم که هنوز شروع نکردم همش برنامم به هم میریزه و از برنامه عقب میمونم همش باید با فشار و خستگی درس بخونم به سختتتتتی :crying2::w29:چیکار کنم چی بخونم چی حذف کنم هاااااان؟؟؟؟:crying2::w22:
ایول بابا تو تاریخ از من جلویی.بخون بابا این لوس بازیارو بزار کنار.بخون تا هر جایی رسیدی.............فقط خوب بخون......الکی فقز زور نزنی یه کتابو تموم کنی بیای اینجا پزشو به ما بدی:D

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم امروز کلی ب مامانم غر زدم ک عقبم
گلم ... نگران نباش
با آرامش هرچی ک هروقت حسشو داری بخون
منم این تصمیمو گرفتم
ایشالااا تموم میشه همش
شرایط اکثرمون مساویه...پس غم ب دلت راه ندیاااااا

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من منظر کنکاش رو پیدا نکردم...
به نظرتون همون جزوه عظمتی کافیه؟
عظمتی هم خوبه.....راهیان ارشدم اگه میگرفتی بد نبود...........منطر اگه هذفت منطر نیس همین جزوه های باشگاه چند تا خوبشو انتخاب کن بخون بسشه.........

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
درک منظر کنکاش سبز رنگه؟؟؟لیلا میر خورسندی؟؟
این ک خیلی مختصر خیلیلااااااا!!!!!!!

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

خوب شدمن اومدم یه سر زدم یعنی انقد همه داغونین ادم داغون میشم ...داغونتونم رفقا:biggrin:
چندتا جمله اضافه میذارم استثنا امشب واسه دلگرمی (اقا خداوکیلی یکم به معنی جمله ها خوب فک کنین):)
-آدمی ساخته افکار خویش است ، همان خواهد شد که به آن می اندیشد
-اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه زندگی نباشد
صدای آب هرگز زیبا نخواهد شد

-اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود ، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی ..
.تصمیم با تو است

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلى مختصره ولى همه چيو داره، راحت مى شه سوالا رو باهاش جواب داد!

اهان مرسی .مبانی سازه برای معماران کدوم فصلاش مهمه؟؟تا چ فصلی کپی بگیرم،؟؟اصلن بگیرم اما امروز کنکاشو منظرو
وقتی خریدم نگاش کردم خوب بود
وقتو غنیمت شمردم

coleopatra

عضو جدید
کمک

کمک

پست موقت:
منم دقیقا اومدم گریه کنم .:cry:
کلا از صبح کلی گریه کردم و با همه دعوا کردم. اعصاب ندارم هیچیم نخوندم امروز. گفتم یه فیلم نگاه کنم حالم خوب شه برم درس بخونم فرقی نکردم.
کلا درب و داغون و پخش و پلام............:cry::w29::w47:

سلام بچه ها
من کارشناسیمو رشته کامپیوتر بودم، یکی از دانشگاه های تهران، ولی برای ارشد، رشته معماری ثبت نام کردم. متاسفانه چون قبلش نمی دونستم چی می خوام کنکور بدم هیچی نخوندم. و حالا که شروع کردم خیلیییییی همه چی واسم سخته. مطالب را برای اولین بار دارم می خونم. تازه نمی دونم کدوم منبع را بخونم بهتره. هر کدومشونم که ماشالا قطور! این تاریخا که آدمو می کشن!
خلاصه که منم خیلی اوضاعم داغونه و ناراحتم و هی دلم می خواد گریه کنم مثل شما هاا:crying2: خیلی وضعیتم داغون و اصن یه وضیهههه نمی دونم برم کلاس یکی اینا رو تند تند بگه بره توی مغزم یا خودم بخونم بهتره. اخه هر وقتم تنهایی می شینم می خونم از بس که فکر اینو می کنم که اینا زیادن و من دارم برای اولین بار می خونم و این همه کتابو که نمی رسم تموم کنم مانع یادگیریم می شه.
من خودم گفتم اگه بشه اینا را بخونم:
سازه در معماری گلابچی
اون یکی کتاب سازه گلابچی
درک عمومی علی عسگری
آکوستیک قیابکلو
تنظیم شرایط قیابکلو
سبک شناسی معماری ایرانی
معماری اسلامی
معماری جهان

بهم نخندید!:D تاحالا نصف سازه در معماری را خوندم ، با 100 صفحه سبک شناسی! همین! به نظر خودمم زبانم خوبه، ولی باید تخصصی را حتما بخونم.
می خواستم یکم کمکم کنید. یه سوالی هم که داشتم اینه که نمی دونم واسه زبان تخصصی چی بخونم. و یا این که واسه این کتاب گنده ها، مثل اقلیم و معماری بشینم خلاصه یا جزوه بخونم کافیه با توجه به این که تاحالا همچین چیزایی به گوشم هم نخورده؟

تازه اصفهانی هم هستم، این بچه اصفهانی ها یه اعلام حضوری بکنن :D

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی عکس یا پی دی اف سی دی نخست استاد سروش نیا که در آن صفحات لازم به مطالعه یا قابل حذف کتب گلابچی معرفی می کند ... دارد ؟!

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهان مرسی .مبانی سازه برای معماران کدوم فصلاش مهمه؟؟تا چ فصلی کپی بگیرم،؟؟اصلن بگیرم اما امروز کنکاشو منظرو
وقتو غنیمت شمردم
من هنوز نخوندمش، يعنى دو فصلشو خوندم بعدش ديگه نمى دونم چرا تو مخم نمى رفت! يه خلاصه ى ١٠٩ صفحه اى ازش گذاشتن تو تاپيك جزوه ها، مى خواى اونو بخون اول، من خودم هنوز فرصت نكردم. ( مبانى سازه رو مى گما! :D)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتو غنیمت شمردم
ببین کی از بچه ها جزوه سروش نیا داره توش گفته چه قسمتهاییشو باید بخونی من 4 فصلشو خوندم فقط و شاید فصل هفتشو بخونم مابقیشم عکس.............البته شما این ریسکو نکنین از با تجربه تر ها بپرس.........اگه نرسیدی حتما یه روزه عکساشو یه نگاهی بنداز

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها شما سوالای زبان رو چه جوری میخونین؟؟؟لغتاشو در میارین میخونین؟؟؟؟
من برا سوالای سراسری دارم اینکارو میکنم ولی فک نکنم برسم آزمایشیارو بخونم اونو میخوام همینجوری تستاشو بزنم و کاری به لغتاش نداشته باشم..تا آخر این برجم تافل و 504 رو سعی میکتم تموم کنم...ممنون میشم شمام از شیوه خوندنتون بگین.........

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من برا سوالای سراسری دارم اینکارو میکنم ولی فک نکنم برسم آزمایشیارو بخونم اونو میخوام همینجوری تستاشو بزنم و کاری به لغتاش نداشته باشم..تا آخر این برجم تافل و 504 رو سعی میکتم تموم کنم...ممنون میشم شمام از شیوه خوندنتون بگین.........
ب سختی:D
همون لغتارو بخون 70درصد حله دگ نیازی ب ترجمه ی لغت ب لغت نیس

آخرین ویرایش:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم اين بهترين روشه، همينو ادامه بده، تافلو ٥٠٤ هم كه تموم شد، مرورشونو كنار نذار. :)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من توی تایپکی توی باشگاه یک پاور دیده بودم با عنوان Tall Biuldingمال درس ساختمان های بلند کسی لینکش نمی دونه کجاست هر چی میگردم پیدا نمی کنم
ممنون میشم کمک کنید

m.a24

عضو جدید
سلام انگار بی حالی مسریه اما تو این بیحال بازار باحالا برندن تاکی میخوایم همین باشیم که تا امروز بودیم به قول برادر چاووشی بجنگ وتجربه کن شکست حق تو نیست اره دادا ما به دنیا اومدیم که بریم دانشگاه تهران تغییر و تحول ایجاد کنیم کیا پاین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.