عزیزم بابات درست میگه...من پارسال آزاد قبول شدم اما گفتم نههههههههههههههههه چی؟!!آزاد؟ شیب؟بام؟تخت؟؟!!

خوب عاقبت چی شد ؟دو ماه پیش استاد دانشگاه آزاد زنگ زد گفت فلانی ارشد دانشجو شدی ...ما دانشگاهمون استاد کم داره تو رو به ذهنم رسید ک معرفی کنم...منم خیلی خنک شدم و گفتم نههههه

بعد گفت خاک تو سرت همین الان میتونستم دستتو بند کنم...خیلی بهم ریختم...منکر این نیستم ک پارسال 180 درجه خلافه این حرف زدم ک من آزاد اصلا نمیرم..آزاد بچه تنبلها میرن...ولی متاسفانه الان حرفمو پس میگیرم...دلایلشم اینجا میگم شاید یه سری دوستان با این حرفه من بیشتر امیدوار بشن ک فقط سراسری مدرکه....همین...
1-آزاد شهر خودت خرجش =سراسری شهر دیگه (هر چی باشه خرج رفت و اومد-خونه-در کنارش تفریحات و....)
2-دو سال بری یه شهر دیگه یا باید عرضه زیاد داشته باشی تا کار پیدا کنی...در نهایت بازم بعد 2 سال باید برگردی شهر خودت دنبال کار بگردی(اینج استثنا: من خودم اگه تهران قبول میشدم و کارم پیدا میکردم....همه کار میکردم ک همونجا موندگار شم...اونم اگه کارش و شرایطش خوب می بود)
3-تو شهر خودت با اساتید بیشتر با هم رشته ای بیشتر آشنا میشی و این خودش میشه بازار کار...(کارشناسیمو گرگان خوندم هنوز ک هنوزه چون بچه شر و شیطون و در عین حال درس خونه دانشگاه بودم وقتی به استادام ز میزدنم یا میرم پیششون خیلی با احترام برخورد میگنند و اگه کارم گیر باشه کمکم میکنن...ک مسلما تو ارشد هم همین میشه)
4-اگه الانم کار داشته باشی دانشگاه قبول بشی یه شهر دیگه اون کارو مسلما از دست دادی(البته اگه طرف آشنا و پارتی نباشه)...ولی منی ک بعد 1 سال ...با سابقه کاری ک قبلا داشتم تونستم یه جا کار پیدا کنم...هیچ وقت نباید به خاطر درس اونو از دست بدم....(به قول همه اطرافیانم از خواهر برادر-شوهر خواهر: درس همیشه و همه وقت هست این کاره ک سخت به دست میاد اونم کار خوب)خوب منم ک الان یه کاری گیر اوردم ک میدونم توش پیشرفت زیادی میکنم مخصوصا تو اجرا ...مناقصه و صورت وضعیت و ...ک در آینده در یه کار مستقل همه اینها به دردم میخوره ...خوب ترجیح میدم 10 تومن ضرر کننم برم دانشگاه آزاد
حالا خدا وکیلی ارشد می ارزه واسه روزانه خوندن...ک نمیگم بد نیست ...واسه اونهایی ک تو شهرهای بزرگ هستن خیلی خوبه اونها بااااید تلاش کنن....