مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shematik

عضو جدید
بچه ها شما تو یک روز چند ساعت مطلب جدید میخونین؟ چند ساعت واسه دوره وقت میذارین؟ چندساعت تست میزنین؟؟

coleopatra

عضو جدید
خواهش می کنم دوست عزیز ... :smile:
من خانم هستم ... :D
البته راهنمایی که من کردم برای فارغ التحصیل های رشته معماری کارآمد است ... چون با بسیاری از منابع ارشد آشنا هستند و در دوران تحصیل مطمئنن یک دور آنها را خوانده اند یا اساتید آنها از منابع در جزوات خود به آنها درس داده اند !!! .
شنیدم ایوانخانه یک مشاوره برای ارشد برای بچه های غیر معماری برگزار میخواهد بکند ... پیشنهاد میکنم ... بروید ! .
من خودم از روی مشاوره ایوانخانه و تیماج عزیز و آقا ابراهیم و معمارباشی عزیز در تاپیک مطالعه 93 با جزوات باشگاه و بعضی از کتب مرجع دارم درس میخونم ! .

ممنون فرح نوش خانم. این برنامه ای که قراره ایوانخانه بذاره کی هست؟
راستی شما می دونید حدودا چند نفر توی ارشد معماری شرکت می کنن و در مجموع چند نفر مجاز می شن؟

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تاریخ کارتها رو کسی یادداشت کرده ؟ کی باید بریم برای گرفتن کارت ورود به جلسه ؟

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
كارنامه مركز اومد.
رتبه معماري ٤
رتبه منظر ١

زبان تخصصي ١٠٠
زبان عمومي ١٠٠
فن ٣٠
تاريخ ٧٥
درك ٥ :))))))
منظر ٤٥

تاریخ چی خوبه بخونیم تا اینقدر رو بتونیم بزنیم ؟ :smile: در ضمن سوالات این کنکورهایی رو که میدی رو واسه دانلود جایی میزارن ؟

آخرین ویرایش:

shima jo0on

عضو جدید
بچه ها کجایین از خودتون خبری نمیدین؟؟من 6 ساعتم تموم شد و تونستم بالاخره نسیم عسکریو با خوندن امروزم تموم کنم هوراااااااااااا وای که چقد خوشحالم :w33::w14:

ترنج

عضو جدید
:smile:UOTE=shima jo0on;7065185]بچه ها کجایین از خودتون خبری نمیدین؟؟من 6 ساعتم تموم شد و تونستم بالاخره نسیم عسکریو با خوندن امروزم تموم کنم هوراااااااااااا وای که چقد خوشحالم :w33::w14:[/QUOTE]

شیما جون خسته نباشی!من دو سه هفتس که شروع کردم می خونم.یه چن وقتیم میشه که این تاپیکو دنبال می کنم.واقعا دست همتون درد نکنه.هم واسه جزوه ها هم واسه انگیزه دادنتون.منم تا الان 7 ساعت و 45 دقیقه خوندم!!

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
كارنامه مركز اومد.
رتبه معماري ٤
رتبه منظر ١

زبان تخصصي ١٠٠
زبان عمومي ١٠٠
فن ٣٠
تاريخ ٧٥
منظر ٤٥

شما برا زبان چی میخونید که 100 % میزنید؟؟؟ فقط درسنامه های مرکز معماری رو میخونید؟؟؟

mrabie

عضو جدید
سلام بچه ها. از امروز 10 تا سوال معماری اسلامی فقط دوتا زدم. به نظرم اسلامیش سخت بود شایدم من نخوندم
واسه شما چطور بود؟ خوب زدین؟

من از 10 تا سوال اسلامی 4 تا درست زدم و 1 اشتباه. معماری جهانم اوضاش بهتره ولی معاصر غرب .... :cry:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
كارنامه مركز اومد.
رتبه معماري ٤
رتبه منظر ١

زبان تخصصي ١٠٠
زبان عمومي ١٠٠
فن ٣٠
تاريخ ٧٥
منظر ٤٥
آوریییین
عاااقاااااااااا
من زبان 33.33
فن 52.9
تاریخ: 33.33
درک 5 :|
منظر 50

ایییین زباااااااااااااااااااااان انقد تاثیر داره ک شدم 68:eek:
برم بمیییییرم عااااایاااااااااا؟؟؟؟:eek:

منامنا

عضو جدید
آوریییین
عاااقاااااااااا
من زبان 33.33
فن 52.9
منظر 50

بچه ها من دارم دیوونه میشم تو رو خدا یکی بگه واسه رمز عبور و کاربریتون چی می زنین؟
من اون رمز عبور و کاربری که واسه آزمونای اینترنتی بهم دادنو می زنم نمیره تو:cry:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام می دونم اسپمه. ولی تو رو خدا برای سارا دعا کنید. تصادف بدجوری بدنشو خورد کرده. دعاش کنید. گردن هممون حق داره واقعا

با این خبرت ناراحتمون کردی :(................امیدوارم خدا به خاطر مرام و معرفتش زودی خوبش کنه یه دعا میکنم برا سلامتیش دوستان هم بخونن .......................أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ وَ يَجْعَلُكُمْ خُلَفَاء الْأَرْضِ أَإِلَهٌ مَّعَ اللَّهِ قَلِيلًا مَّا تَذَكَّرُونَ................خدایی دلم سوخت واسش بیچاه سارا...................

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاریخ چی خوبه بخونیم تا اینقدر رو بتونیم بزنیم ؟ :smile: در ضمن سوالات این کنکورهایی رو که میدی رو واسه دانلود جایی میزارن ؟

من تاریخ جزوه نمی خونم همه ی منابع پیشنهادی مرکز معماری رو خوندم جز قرن بیستم لادن. من الان با گوشیم بل لپ تاب اومدم حتما پاسخنامه رو می زارم :)

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
آوریییین
عاااقاااااااااا
من زبان 33.33
فن 52.9
منظر 50

خوشم می اد هر 2 تامون درک رو 5 زدیم :)))) عالییییییییی فن و منظر رو خیلی خوب زدی :) افریییییییییییییییییین;)

• Like
واکنش ها: imah

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشم می اد هر 2 تامون درک رو 5 زدیم :)))) عالییییییییی فن و منظر رو خیلی خوب زدی :) افریییییییییییییییییین;)
بس ک غلط داشتم خووو:biggrin:
مرسی:redface:
روم نمیشه بگم زبانو خوب زدی:biggrin:
اما تارییییخ عااالی

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان همه گی خسته نباشین..
بچه ها 2 تا سوال:1)واسه فناوری نوین من الان 2تا جزوه دارم مال سینا شریفی یکی اون 31 صفحه ای که با بتن شروع شده و یکی اینی که الان بچه ها زحمت کشیدن عکس گذاشتن و 40 تا عکس هستش..میشه بگین کدوم رو بخونم؟:confused:ممنوووووووووووون
2)ارکی تایپی رو هم رفته 1و2 120 صفحه هست:eek:..من واقعا خیلی کم وقت دارم..ارزش وقت گذاشتن داره؟اگه فقط یکی رو بخونم فایده نداره؟بازم کلی ممنونننننننننننننننن دوست جونا...

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
من احساس میکنم درک علاوه بر بلد بودن زبان نیاز به مهارت خاصی داره نه!!!!!!!!
راهی؟راهنمایی؟کار خاصی؟؟
در کل آفریییییییین ;)
توي درك زبان به نظر من مهمترين قسمت تمركزه. خوده من يك روز كه سرم درد بكنه و حوصله نداشته باشم درك رو حدود ٧٠ مي زنم و بقيه درسام با اينكه تمركز ندارم مثل هميشه مي زنم. ولي درك زبان حوصله مي خواد كه اون همه متنو بخوني و بعد دوباره بخوني. روزي كه حوصله داشته باشم ٩٠ ١٠٠ مي زنم. تمركز مي خواد. بيشتر از تستاي بقيه درسا.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
توي درك زبان به نظر من مهمترين قسمت تمركزه. خوده من يك روز كه سرم درد بكنه و حوصله نداشته باشم درك رو حدود ٧٠ مي زنم و بقيه درسام با اينكه تمركز ندارم مثل هميشه مي زنم. ولي درك زبان حوصله مي خواد كه اون همه متنو بخوني و بعد دوباره بخوني. روزي كه حوصله داشته باشم ٩٠ ١٠٠ مي زنم. تمركز مي خواد. بيشتر از تستاي بقيه درسا.
ان همه خونده بودم فن 20زدم دیگه رغبتی هم ندارم ب درس خوندن از صب ی کلمه نتونستم بخونم درکم 1درصد زدم

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ان همه خونده بودم فن 20زدم دیگه رغبتی هم ندارم ب درس خوندن از صب ی کلمه نتونستم بخونم درکم 1درصد زدم
منم فن ٢ هفته فقط خوندم ٣٠ زدم. درك برا همه سخت بود. فن و دركش سخت بود. ناراحت نباش. واسه شما سخت بود واسه همه سخت بود :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.