خواهش می کنم دوست عزیز ...
من خانم هستم ...
البته راهنمایی که من کردم برای فارغ التحصیل های رشته معماری کارآمد است ... چون با بسیاری از منابع ارشد آشنا هستند و در دوران تحصیل مطمئنن یک دور آنها را خوانده اند یا اساتید آنها از منابع در جزوات خود به آنها درس داده اند !!! .
شنیدم ایوانخانه یک مشاوره برای ارشد برای بچه های غیر معماری برگزار میخواهد بکند ... پیشنهاد میکنم ... بروید ! .
من خودم از روی مشاوره ایوانخانه و تیماج عزیز و آقا ابراهیم و معمارباشی عزیز در تاپیک مطالعه 93 با جزوات باشگاه و بعضی از کتب مرجع دارم درس میخونم ! .
كارنامه مركز اومد.
رتبه معماري ٤
رتبه منظر ١
زبان تخصصي ١٠٠
زبان عمومي ١٠٠
فن ٣٠
تاريخ ٧٥
درك ٥)))))
منظر ٤٥
كارنامه مركز اومد.
رتبه معماري ٤
رتبه منظر ١
زبان تخصصي ١٠٠
زبان عمومي ١٠٠
فن ٣٠
تاريخ ٧٥
درك ٥)))))
منظر ٤٥
كارنامه مركز اومد.
رتبه معماري ٤
رتبه منظر ١
زبان تخصصي ١٠٠
زبان عمومي ١٠٠
فن ٣٠
تاريخ ٧٥
درك ٥)))))
منظر ٤٥
سلام بچه ها. از امروز 10 تا سوال معماری اسلامی فقط دوتا زدم. به نظرم اسلامیش سخت بود شایدم من نخوندم
واسه شما چطور بود؟ خوب زدین؟
آوریییینكارنامه مركز اومد.
رتبه معماري ٤
رتبه منظر ١
زبان تخصصي ١٠٠
زبان عمومي ١٠٠
فن ٣٠
تاريخ ٧٥
درك ٥)))))
منظر ٤٥
بچه ها من دارم دیوونه میشم تو رو خدا یکی بگه واسه رمز عبور و کاربریتون چی می زنین؟آوریییین
عاااقاااااااااا
من زبان 33.33
فن 52.9
تاریخ: 33.33
درک 5 :|
منظر 50
ایییین زباااااااااااااااااااااان انقد تاثیر داره ک شدم 68
برم بمیییییرم عااااایاااااااااا؟؟؟؟![]()
سلام می دونم اسپمه. ولی تو رو خدا برای سارا دعا کنید. تصادف بدجوری بدنشو خورد کرده. دعاش کنید. گردن هممون حق داره واقعا
سلام می دونم اسپمه. ولی تو رو خدا برای سارا دعا کنید. تصادف بدجوری بدنشو خورد کرده. دعاش کنید. گردن هممون حق داره واقعا
تاریخ چی خوبه بخونیم تا اینقدر رو بتونیم بزنیم ؟در ضمن سوالات این کنکورهایی رو که میدی رو واسه دانلود جایی میزارن ؟
شما برا زبان چی میخونید که 100 % میزنید؟؟؟ فقط درسنامه های مرکز معماری رو میخونید؟؟؟
آوریییین
عاااقاااااااااا
من زبان 33.33
فن 52.9
تاریخ: 33.33
درک 5 :|
منظر 50
ایییین زباااااااااااااااااااااان انقد تاثیر داره ک شدم 68
برم بمیییییرم عااااایاااااااااا؟؟؟؟![]()
بس ک غلط داشتم خوووخوشم می اد هر 2 تامون درک رو 5 زدیم))) عالییییییییی فن و منظر رو خیلی خوب زدی
افریییییییییییییییییین
![]()
بله عزیزمimah عزیز خیلی ممنون
امتحانات قبلی هم هستن؟
من احساس میکنم درک علاوه بر بلد بودن زبان نیاز به مهارت خاصی داره نه!!!!!!!!قبلا این جا توضیح دادم من زبانو نمی خونم. انگلیس زندگی کردم زبانم خوبه.![]()
توي درك زبان به نظر من مهمترين قسمت تمركزه. خوده من يك روز كه سرم درد بكنه و حوصله نداشته باشم درك رو حدود ٧٠ مي زنم و بقيه درسام با اينكه تمركز ندارم مثل هميشه مي زنم. ولي درك زبان حوصله مي خواد كه اون همه متنو بخوني و بعد دوباره بخوني. روزي كه حوصله داشته باشم ٩٠ ١٠٠ مي زنم. تمركز مي خواد. بيشتر از تستاي بقيه درسا.من احساس میکنم درک علاوه بر بلد بودن زبان نیاز به مهارت خاصی داره نه!!!!!!!!
راهی؟راهنمایی؟کار خاصی؟؟
در کل آفریییییییین![]()
ان همه خونده بودم فن 20زدم دیگه رغبتی هم ندارم ب درس خوندن از صب ی کلمه نتونستم بخونم درکم 1درصد زدمتوي درك زبان به نظر من مهمترين قسمت تمركزه. خوده من يك روز كه سرم درد بكنه و حوصله نداشته باشم درك رو حدود ٧٠ مي زنم و بقيه درسام با اينكه تمركز ندارم مثل هميشه مي زنم. ولي درك زبان حوصله مي خواد كه اون همه متنو بخوني و بعد دوباره بخوني. روزي كه حوصله داشته باشم ٩٠ ١٠٠ مي زنم. تمركز مي خواد. بيشتر از تستاي بقيه درسا.
منم فن ٢ هفته فقط خوندم ٣٠ زدم. درك برا همه سخت بود. فن و دركش سخت بود. ناراحت نباش. واسه شما سخت بود واسه همه سخت بودان همه خونده بودم فن 20زدم دیگه رغبتی هم ندارم ب درس خوندن از صب ی کلمه نتونستم بخونم درکم 1درصد زدم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |