من ماله گلابچی جزوه ارشدشو دارم . فک کنم یه جزوه دیگه هم باید باشه.بچه ها من توی تایپکی توی باشگاه یک پاور دیده بودم با عنوان Tall Biuldingمال درس ساختمان های بلند کسی لینکش نمی دونه کجاست هر چی میگردم پیدا نمی کنم
ممنون میشم کمک کنید
من ماله گلابچی جزوه ارشدشو دارم . فک کنم یه جزوه دیگه هم باید باشه.بچه ها من توی تایپکی توی باشگاه یک پاور دیده بودم با عنوان Tall Biuldingمال درس ساختمان های بلند کسی لینکش نمی دونه کجاست هر چی میگردم پیدا نمی کنم
ممنون میشم کمک کنید
بچه ها شما سوالای زبان رو چه جوری میخونین؟؟؟لغتاشو در میارین میخونین؟؟؟؟
من برا سوالای سراسری دارم اینکارو میکنم ولی فک نکنم برسم آزمایشیارو بخونم اونو میخوام همینجوری تستاشو بزنم و کاری به لغتاش نداشته باشم..تا آخر این برجم تافل و 504 رو سعی میکتم تموم کنم...ممنون میشم شمام از شیوه خوندنتون بگین.........
سلام . بچه ها به نظرتون اگه من از الان بخوام شروع کنم میرسم یا خیلی دیره؟
دوستیا به نظرتون نیازه اخر جزوه عسکری هم خونده شه اونجا که سبکها تموم میشه و جدا جدا مسجدو حمام و ...رو توضیح میده؟؟؟
من ماله گلابچی جزوه ارشدشو دارم . فک کنم یه جزوه دیگه هم باید باشه.
سلام . بچه ها به نظرتون اگه من از الان بخوام شروع کنم میرسم یا خیلی دیره؟
کدوم عسگری رو میخوای؟ درک یا تاریخ؟؟؟سلام کدوم جزوه عسگری؟ منم این جزوه رو میخوام. کلا جزوه های عسگریو خوب میفهمم
جاتون خالی سر جلسه آزمون
سوالارو با کیفیت کم پرینت گرفته بودن... کلییییییی زحمت میکشیدم تا ی سوالو بخونم بعد هر سوال قیافم این شکل میشد....![]()
آخر آزمون هم.... این جوری شدم![]()
در کل ...........
ببینم پاسخنامه بیاد چی از توش در میاد واسم![]()
من ترکوندم؟؟؟؟سلام دوستیا منم اومدم باز.نمیدونم چرا احساس میکنم بد خوندم ولی در عوض تستها رو خوب جواب میدم .شمام اینطوزی هستین؟
بابام تهدید کرده اگه قبول نشی شوهرت میدم منم دارم بکوب میخونم
میبینم که الهام جونم حسابی ترکوندن
جاتون خالی سر جلسه آزمون
سوالارو با کیفیت کم پرینت گرفته بودن... کلییییییی زحمت میکشیدم تا ی سوالو بخونم بعد هر سوال قیافم این شکل میشد....![]()
آخر آزمون هم.... این جوری شدم![]()
در کل ...........
ببینم پاسخنامه بیاد چی از توش در میاد واسم![]()
من که کلا تاریخشو خراب کردم بد...سلام بچه ها. از امروز 10 تا سوال معماری اسلامی فقط دوتا زدم. به نظرم اسلامیش سخت بود شایدم من نخوندم
واسه شما چطور بود؟ خوب زدین؟
در سایت www.konkur.in میتونی دانلود کنی !!! .کنکور هنرهای ساخت سال های قبل رو از کجا دانلود کنم؟
تو باشگاه هستش؟
در سایت www.konkur.in میتونی دانلود کنی !!! .
خواهش می کنم دوست عزیز ...اقای فرح نوش منم که از صفر دارم شروع می کنم یه راهنمایی می کنید که اول کدوما را بخونم بهتره؟
ممنون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |