امیدوارم حالش خوب بشه براش دعا میکنم، من دیده بودم تو باشگاه واقعا زحمت میکشید واقــــــــــــــــــــعاسلام می دونم اسپمه. ولی تو رو خدا برای سارا دعا کنید. تصادف بدجوری بدنشو خورد کرده. دعاش کنید. گردن هممون حق داره واقعا

امیدوارم حالش خوب بشه براش دعا میکنم، من دیده بودم تو باشگاه واقعا زحمت میکشید واقــــــــــــــــــــعاسلام می دونم اسپمه. ولی تو رو خدا برای سارا دعا کنید. تصادف بدجوری بدنشو خورد کرده. دعاش کنید. گردن هممون حق داره واقعا
برای آزمون 5برای معاصر کجاها خونده بشه با اینکه ن انگیزه دارم با دندون دردم نمیتونم بخونمبچه ها سلام![]()
صرفا جهت اطلاع :
اصلاحیه ی آزمون سوم مرکز فقط ی سوال بود اونم از تاریخ سوال 69
ک جوابشو اصلاح کرده و گزینه ی 3 شده
همین![]()
دیگه ارزش آپ کردن نداشت و خودم گفتمش اینجوری![]()
من خودم با سیلابسش میخونمبرای آزمون 5برای معاصر کجاها خونده بشه با اینکه ن انگیزه دارم با دندون دردم نمیتونم بخونم
اینم درصدای من زبان 42............فن 50 تاریخ 52 درک 33 منظر 11
اینم درصدای من زبان 42............فن 50 تاریخ 52 درک 33 منظر 11
من خودم با سیلابسش میخونم
#59 این آخرین سیلابسه
گفتم ک اونبار بهت عزیزم... ب خودت فشار نیار... بذار خوب شی بعد ادامه بده چون خوندن با درد هییچه اصلا
منم هفته پیش بدجور درد داشتمو بیمارستان بودم.... هیچی نخوندم....... بعدش عذاب وجدانشو داشتمااا....اما از دیشب با انگیییزه شروع کردم
اینم درصدای من عزیز دلم زبان 15 ، فن 20، تاریخ 20 ، منطر 8 ، درک 25..............نگرانی نداره قربونت منم مث تو ولی دارم میخونم.........به این درصدام زیاد نمیشه اطمینان کرد........اونایی که خوب شده نباید مغرور بشن باید بیشتر تلاش کنن یکی مث من و شماهم باید ایرادای کارو متوجه بشیم چیه و تلاشمونو بیشتر کنیم اون یه ماه آخر خیلی مهمه..........................پس یا علینمیدونم کی دیشب پست گذاشته بود9هفته مونده من بخام منتظر باشم خوبم بشم بعد ...با این درصدایی هم ک میزنم ....اما واقعا شماها با این درصدا ک میزنید لایق دانشگاههای خوبید جدا خوب فهمیدید مطالبو و حقتونه ک رتبه خوب بیارید مبالغه نمیکنم شما پویان خان ،نیکی و خیلی از بچه ها..لیاقتشو دارید
قبول نيست با دوپينگ!!!! ما از اين امكانات نداريم!اقا من تا الان سه ساعت خوندم که پایس ده ساعتش کنیم باهم...........من برم یه قلیون بزنم و شروع کنم![]()
ایول عالی .....میشه بیشتر توضیح بدی که چی باعث شد پیشرفت کنی؟؟؟مثل زمان خوندن؟؟؟یا نحوه خوندنت عوض شد؟؟؟زبان 62
ایستایی 70
تنظیم 50
تاریخ 43
درک 18
منظر 26
کل:7
منم تا دفعه های پیش کلییییی فن میخوندم اما اصلا توی ازمون خوب نمیزدم. یکیش به خاطر مرور نادرستم بود،یعنی تو ازمون وقتی سوالا رو میدیدم یادم بود کجاست ولی شک میکردم که الان این گیر دار بود یا مفصلی...
البته از خوندن بی دقت هم بود(مثلا خمش و برش رو قاطی میکردم) و اینکه خیلی عکس میدن یعنی باید از قبل اون بنا رو دیده باشی.یعنی مهمه منابعی که مرکز گفته رو قبلش خونده باشی و عکسا رو دیده باشی.
مرور زیاد و درک درست رفتار سازه ........![]()
کلا شما نخونده تاج سر ماییمن با مركز نمى خونم و مرور نكرده بودم ولى اينم درصداى من. زبان ٨٦....فن ٣٠....تاريخ ٤٠ .....درك عمومى ٣٥.....منظر ٤٥....
هيچ كدوم از فنا يادم نبود!!![]()
هی همین کلی وقتمو میگیره ولی خب بزن بریمقبول نيست با دوپينگ!!!! ما از اين امكانات نداريم!منم ٤ ساعت، برو بريم!
ببین عزیزمنمیدونم کی دیشب پست گذاشته بود9هفته مونده من بخام منتظر باشم خوبم بشم بعد ...با این درصدایی هم ک میزنم ....اما واقعا شماها با این درصدا ک میزنید لایق دانشگاههای خوبید جدا خوب فهمیدید مطالبو و حقتونه ک رتبه خوب بیارید مبالغه نمیکنم شما پویان خان ،نیکی و خیلی از بچه ها..لیاقتشو دارید
حالا اگه غلط نمیزدم و مغرور نمیشدم و خوابم نمیومد بدون غلط 50 بود من در کل درک بالا میزنمدرکشو
خخخخخ
آورین مهندس
زبان حتما حتما حتما 1100 بخونید من با این که قبلا هم زبان میخوندم ولی تازه نحوه ی درست خوندن زبان رو فهمیدم هر روز حتما بخونید تکرار کنید خونده هاتونو و مشکل بزرگی که من داشتم این بود که میومدم درک زبان رو واسه خودم میخوندم بعد جواب میدادم که کلی وقتمو میگرفت اینو استاد زبانم گفته اونم خوب دیگه کارش درسته اولن اینکه لغات رو در جملات کوتاه یاد بگیرید یعنی من در یک هفته از 46 درس 9 درس 1100 رو کامل حفظ کردم با کلی سینونیم که گفته واسش و واسه درک زبان هم هر روز یه درک بزنید +اصلن و ابدا نخونید درک رو ..........برید سوالا رو خوب بخونید ببینید چی خواسته برگردید دقیقا همون جایی رو که بهش اشاره شده رو پیدا کنید جواب واقعن ساده است پیدا کردنش -به من گفت حق نداری ترجمه کنی .آفرین ن .من از درصدام گریه ام گرفت آخه برای فن واقعا وقت گذاشته بودم درصدبالای 22نداشتم
برای زبان چی میخونید؟؟من لغات 3سالو خوندم واقعا تونستم این زبانو برای آزمون بفهمم لغتاشو درکشو فهمیدم خدایی .
اینم درصدای من عزیز دلم زبان 15 ، فن 20، تاریخ 20 ، منطر 8 ، درک 25..............نگرانی نداره قربونت منم مث تو ولی دارم میخونم.........به این درصدام زیاد نمیشه اطمینان کرد........اونایی که خوب شده نباید مغرور بشن باید بیشتر تلاش کنن یکی مث من و شماهم باید ایرادای کارو متوجه بشیم چیه و تلاشمونو بیشتر کنیم اون یه ماه آخر خیلی مهمه..........................پس یا علی![]()
1 قبلا رزرو شده...منمحالا اگه غلط نمیزدم و مغرور نمیشدم و خوابم نمیومد بدون غلط 50 بود من در کل درک بالا میزنم
زبان حتما حتما حتما 1100 بخونید من با این که قبلا هم زبان میخوندم ولی تازه نحوه ی درست خوندن زبان رو فهمیدم هر روز حتما بخونید تکرار کنید خونده هاتونو و مشکل بزرگی که من داشتم این بود که میومدم درک زبان رو واسه خودم میخوندم بعد جواب میدادم که کلی وقتمو میگرفت اینو استاد زبانم گفته اونم خوب دیگه کارش درسته اولن اینکه لغات رو در جملات کوتاه یاد بگیرید یعنی من در یک هفته از 46 درس 9 درس 1100 رو کامل حفظ کردم با کلی سینونیم که گفته واسش و واسه درک زبان هم هر روز یه درک بزنید +اصلن و ابدا نخونید درک رو ..........برید سوالا رو خوب بخونید ببینید چی خواسته برگردید دقیقا همون جایی رو که بهش اشاره شده رو پیدا کنید جواب واقعن ساده است پیدا کردنش -به من گفت حق نداری ترجمه کنی .
والسلام عالیه درستترین کار همینه ادامه بده 1 واسه منه 2 واسه تو
1 قبلا رزرو شده...منم
شما 2 ب بعد باشید![]()
نوموخواااامنه دیگه 1 واسه من بقیه اشو خودتون به صورت مسالمت آمیز تقسیم کنید بین خودتون![]()
این درصدای منه :
زبان 25٪ - تاریخ 35٪ - فن 30٪ - منظر 22٪ - درک 28 ٪ اصلا برای چند ماه خوندن خوب نیست اما میدونید کسی نمیدونه تا امتحانه پیشرفتمون چقدر دیگس یا اینکه قبولیمون چطو میشه- من ایمان دارم که خدادقیقه نوده - وحتما بهمون کمک می کنه البته به اندازه تلاشمون چون عدالتش اینطوریه دیگه موفق باشین
1 قبلا رزرو شده...منم
شما 2 ب بعد باشید![]()
دو دقيقه رفتم بيام سريع يكو بر زدين! خودم يكم بابا!نه دیگه 1 واسه من بقیه اشو خودتون به صورت مسالمت آمیز تقسیم کنید بین خودتون![]()
خدایا این آقا سجی از ما نگیر بگید آمین.اینم درصدای من عزیز دلم زبان 15 ، فن 20، تاریخ 20 ، منطر 8 ، درک 25..............نگرانی نداره قربونت منم مث تو ولی دارم میخونم.........به این درصدام زیاد نمیشه اطمینان کرد........اونایی که خوب شده نباید مغرور بشن باید بیشتر تلاش کنن یکی مث من و شماهم باید ایرادای کارو متوجه بشیم چیه و تلاشمونو بیشتر کنیم اون یه ماه آخر خیلی مهمه..........................پس یا علی![]()
قبول نيست با دوپينگ!!!! ما از اين امكانات نداريم!منم ٤ ساعت، برو بريم!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |