مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام می دونم اسپمه. ولی تو رو خدا برای سارا دعا کنید. تصادف بدجوری بدنشو خورد کرده. دعاش کنید. گردن هممون حق داره واقعا
امیدوارم حالش خوب بشه براش دعا میکنم، من دیده بودم تو باشگاه واقعا زحمت میکشید واقــــــــــــــــــــعا :(

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سلام

صرفا جهت اطلاع :
اصلاحیه ی آزمون سوم مرکز فقط ی سوال بود اونم از تاریخ سوال 69
ک جوابشو اصلاح کرده و گزینه ی 3 شده
همین

دیگه ارزش آپ کردن نداشت و خودم گفتمش اینجوری:cowboy:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سلام

صرفا جهت اطلاع :
اصلاحیه ی آزمون سوم مرکز فقط ی سوال بود اونم از تاریخ سوال 69
ک جوابشو اصلاح کرده و گزینه ی 3 شده
همین

دیگه ارزش آپ کردن نداشت و خودم گفتمش اینجوری:cowboy:
برای آزمون 5برای معاصر کجاها خونده بشه با اینکه ن انگیزه دارم با دندون دردم نمیتونم بخونم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای آزمون 5برای معاصر کجاها خونده بشه با اینکه ن انگیزه دارم با دندون دردم نمیتونم بخونم
من خودم با سیلابسش میخونم
#59 این آخرین سیلابسه

گفتم ک اونبار بهت عزیزم... ب خودت فشار نیار... بذار خوب شی بعد ادامه بده چون خوندن با درد هییچه اصلا
منم هفته پیش بدجور درد داشتمو بیمارستان بودم.... هیچی نخوندم....... بعدش عذاب وجدانشو داشتمااا....اما از دیشب با انگیییزه شروع کردم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم درصدای من زبان 42............فن 50 تاریخ 52 درک 33 منظر 11

آفرین ن .من از درصدام گریه ام گرفت آخه برای فن واقعا وقت گذاشته بودم درصدبالای 22نداشتم

برای زبان چی میخونید؟؟من لغات 3سالو خوندم واقعا تونستم این زبانو برای آزمون بفهمم لغتاشو درکشو فهمیدم خدایی .

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم با سیلابسش میخونم
#59 این آخرین سیلابسه

گفتم ک اونبار بهت عزیزم... ب خودت فشار نیار... بذار خوب شی بعد ادامه بده چون خوندن با درد هییچه اصلا
منم هفته پیش بدجور درد داشتمو بیمارستان بودم.... هیچی نخوندم....... بعدش عذاب وجدانشو داشتمااا....اما از دیشب با انگیییزه شروع کردم

نمیدونم کی دیشب پست گذاشته بود9هفته مونده من بخام منتظر باشم خوبم بشم بعد ...با این درصدایی هم ک میزنم ....اما واقعا شماها با این درصدا ک میزنید لایق دانشگاههای خوبید جدا خوب فهمیدید مطالبو و حقتونه ک رتبه خوب بیارید مبالغه نمیکنم شما پویان خان ،نیکی و خیلی از بچه ها..لیاقتشو دارید

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم کی دیشب پست گذاشته بود9هفته مونده من بخام منتظر باشم خوبم بشم بعد ...با این درصدایی هم ک میزنم ....اما واقعا شماها با این درصدا ک میزنید لایق دانشگاههای خوبید جدا خوب فهمیدید مطالبو و حقتونه ک رتبه خوب بیارید مبالغه نمیکنم شما پویان خان ،نیکی و خیلی از بچه ها..لیاقتشو دارید
اینم درصدای من عزیز دلم زبان 15 ، فن 20، تاریخ 20 ، منطر 8 ، درک 25..............نگرانی نداره قربونت منم مث تو ولی دارم میخونم.........به این درصدام زیاد نمیشه اطمینان کرد........اونایی که خوب شده نباید مغرور بشن باید بیشتر تلاش کنن یکی مث من و شماهم باید ایرادای کارو متوجه بشیم چیه و تلاشمونو بیشتر کنیم اون یه ماه آخر خیلی مهمه..........................پس یا علی:)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا من تا الان سه ساعت خوندم که پایس ده ساعتش کنیم باهم...........من برم یه قلیون بزنم و شروع کنم:D

mitra2470

عضو جدید
زبان 62
ایستایی 70
تنظیم 50
تاریخ 43
درک 18
منظر 26
کل:7
منم تا دفعه های پیش کلییییی فن میخوندم اما اصلا توی ازمون خوب نمیزدم. یکیش به خاطر مرور نادرستم بود،یعنی تو ازمون وقتی سوالا رو میدیدم یادم بود کجاست ولی شک میکردم که الان این گیر دار بود یا مفصلی...
البته از خوندن بی دقت هم بود(مثلا خمش و برش رو قاطی میکردم) و اینکه خیلی عکس میدن یعنی باید از قبل اون بنا رو دیده باشی.یعنی مهمه منابعی که مرکز گفته رو قبلش خونده باشی و عکسا رو دیده باشی.
مرور زیاد و درک درست رفتار سازه ........;)

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با مركز نمى خونم و مرور نكرده بودم ولى اينم درصداى من. زبان ٨٦....فن ٣٠....تاريخ ٤٠ .....درك عمومى ٣٥.....منظر ٤٥....

هيچ كدوم از فنا يادم نبود!! :(

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زبان 62
ایستایی 70
تنظیم 50
تاریخ 43
درک 18
منظر 26
کل:7
منم تا دفعه های پیش کلییییی فن میخوندم اما اصلا توی ازمون خوب نمیزدم. یکیش به خاطر مرور نادرستم بود،یعنی تو ازمون وقتی سوالا رو میدیدم یادم بود کجاست ولی شک میکردم که الان این گیر دار بود یا مفصلی...
البته از خوندن بی دقت هم بود(مثلا خمش و برش رو قاطی میکردم) و اینکه خیلی عکس میدن یعنی باید از قبل اون بنا رو دیده باشی.یعنی مهمه منابعی که مرکز گفته رو قبلش خونده باشی و عکسا رو دیده باشی.
مرور زیاد و درک درست رفتار سازه ........;)
ایول عالی .....میشه بیشتر توضیح بدی که چی باعث شد پیشرفت کنی؟؟؟مثل زمان خوندن؟؟؟یا نحوه خوندنت عوض شد؟؟؟

من با مركز نمى خونم و مرور نكرده بودم ولى اينم درصداى من. زبان ٨٦....فن ٣٠....تاريخ ٤٠ .....درك عمومى ٣٥.....منظر ٤٥....

هيچ كدوم از فنا يادم نبود!! :(
کلا شما نخونده تاج سر مایی:D

قبول نيست با دوپينگ!!!! ما از اين امكانات نداريم! :D منم ٤ ساعت، برو بريم!
هی همین کلی وقتمو میگیره ولی خب بزن بریم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین عزیزم
اگه با این افکار میخوای جلو بری همون نخونی بهتره
ب این فکر کن ک از وقتی ک مونده نهایت استفاده رو کنی
هر جوووری ک شده
واسه دل خودت
ک وقتی سر کنکور بودی...نگی وااای من اینو دیده بودماااا کاش ب جای غصه ی دور دیگه میخوندم این درسو
پس با انرژی با انگیزه شروع کن دوباره

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:whistle::whistle: درکشو
خخخخخ
آورین مهندس
حالا اگه غلط نمیزدم و مغرور نمیشدم و خوابم نمیومد بدون غلط 50 بود من در کل درک بالا میزنم

آفرین ن .من از درصدام گریه ام گرفت آخه برای فن واقعا وقت گذاشته بودم درصدبالای 22نداشتم

برای زبان چی میخونید؟؟من لغات 3سالو خوندم واقعا تونستم این زبانو برای آزمون بفهمم لغتاشو درکشو فهمیدم خدایی .
زبان حتما حتما حتما 1100 بخونید من با این که قبلا هم زبان میخوندم ولی تازه نحوه ی درست خوندن زبان رو فهمیدم هر روز حتما بخونید تکرار کنید خونده هاتونو و مشکل بزرگی که من داشتم این بود که میومدم درک زبان رو واسه خودم میخوندم بعد جواب میدادم که کلی وقتمو میگرفت اینو استاد زبانم گفته اونم خوب دیگه کارش درسته اولن اینکه لغات رو در جملات کوتاه یاد بگیرید یعنی من در یک هفته از 46 درس 9 درس 1100 رو کامل حفظ کردم با کلی سینونیم که گفته واسش و واسه درک زبان هم هر روز یه درک بزنید +اصلن و ابدا نخونید درک رو ..........برید سوالا رو خوب بخونید ببینید چی خواسته برگردید دقیقا همون جایی رو که بهش اشاره شده رو پیدا کنید جواب واقعن ساده است پیدا کردنش -به من گفت حق نداری ترجمه کنی .
اینم درصدای من عزیز دلم زبان 15 ، فن 20، تاریخ 20 ، منطر 8 ، درک 25..............نگرانی نداره قربونت منم مث تو ولی دارم میخونم.........به این درصدام زیاد نمیشه اطمینان کرد........اونایی که خوب شده نباید مغرور بشن باید بیشتر تلاش کنن یکی مث من و شماهم باید ایرادای کارو متوجه بشیم چیه و تلاشمونو بیشتر کنیم اون یه ماه آخر خیلی مهمه..........................پس یا علی:)

والسلام عالیه درستترین کار همینه ادامه بده 1 واسه منه 2 واسه تو

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا اگه غلط نمیزدم و مغرور نمیشدم و خوابم نمیومد بدون غلط 50 بود من در کل درک بالا میزنم

زبان حتما حتما حتما 1100 بخونید من با این که قبلا هم زبان میخوندم ولی تازه نحوه ی درست خوندن زبان رو فهمیدم هر روز حتما بخونید تکرار کنید خونده هاتونو و مشکل بزرگی که من داشتم این بود که میومدم درک زبان رو واسه خودم میخوندم بعد جواب میدادم که کلی وقتمو میگرفت اینو استاد زبانم گفته اونم خوب دیگه کارش درسته اولن اینکه لغات رو در جملات کوتاه یاد بگیرید یعنی من در یک هفته از 46 درس 9 درس 1100 رو کامل حفظ کردم با کلی سینونیم که گفته واسش و واسه درک زبان هم هر روز یه درک بزنید +اصلن و ابدا نخونید درک رو ..........برید سوالا رو خوب بخونید ببینید چی خواسته برگردید دقیقا همون جایی رو که بهش اشاره شده رو پیدا کنید جواب واقعن ساده است پیدا کردنش -به من گفت حق نداری ترجمه کنی .

والسلام عالیه درستترین کار همینه ادامه بده 1 واسه منه 2 واسه تو
1 قبلا رزرو شده...منم:biggrin:
شما 2 ب بعد باشید:D

زهر ا

عضو جدید
این درصدای منه :
زبان 25٪ - تاریخ 35٪ - فن 30٪ - منظر 22٪ - درک 28 ٪ اصلا برای چند ماه خوندن خوب نیست اما میدونید کسی نمیدونه تا امتحانه پیشرفتمون چقدر دیگس یا اینکه قبولیمون چطو میشه- من ایمان دارم که خدا :gol: دقیقه نوده - وحتما بهمون کمک می کنه البته به اندازه تلاشمون چون عدالتش اینطوریه دیگه موفق باشین

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این درصدای منه :
زبان 25٪ - تاریخ 35٪ - فن 30٪ - منظر 22٪ - درک 28 ٪ اصلا برای چند ماه خوندن خوب نیست اما میدونید کسی نمیدونه تا امتحانه پیشرفتمون چقدر دیگس یا اینکه قبولیمون چطو میشه- من ایمان دارم که خدا :gol: دقیقه نوده - وحتما بهمون کمک می کنه البته به اندازه تلاشمون چون عدالتش اینطوریه دیگه موفق باشین

اصلن به این درصدا نگاه نکنید مهم اون چیزاییه که از این آزمون یاد گرفتید ..............کنکور معماری حفظیات خوب +شانس +شانس +شانس +تلاش خودتون

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا این آقا سجی از ما نگیر بگید آمین.
و همه بچه های اینجارو
ممنون ما تا الان دندونم درد داشت دهنمو نمیتونم باز کنم چشمی میخونم ما قبلن با دوستم حتی چ درسی هم بخونیمم مشخص میکردم اونم خوب میشد

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
قبول نيست با دوپينگ!!!! ما از اين امكانات نداريم! :D منم ٤ ساعت، برو بريم!

منم امروز تا الان 5 ساعت خوندم...البته 2 ساعت رو صبح الکی از دست دادم ک از فردا اونم جبران میکنم..آخه بعد از ظهر ها نمیتونم زیاد بخونم و باید یکمم برا نظام بخونم...اااااه این چی بود یه سال خواستیم مثل بچه آدم درس بخونیم...خورد به دو تا آزمون نظام..والا...ایییییییییییییش...
تا 10 ساعت قول نمیدم برسونم خودمو...اما 2-3 ساعت دیگه باهاتون همراه میشم...;)

سنجاق

عضو جدید
سلام بچه ها
من یه سوالی داشتم کسایی که کلاس نمیرن عناصر و مصالح رو از روی چی خوندن ؟؟؟

زهر ا

عضو جدید
مهندسان گرام من این و جایی دیگه سوال کردم کسی جوابم ونداد میشه بگین که - مبانی سازه برای معماران رو توی باشگاه دان کردم کافیه یا کتابش رو بخرم؟ آخه زیر هر page نوشته خلاصه ای از کتاب سازه برای معماران)

من چند تا page قبلی خوندم که سارا تصادف کرده انشااله که چیزی نیست اما اگه خبری شد به ماهم حتما خبر سلامتی اش رو بدین

• Like
واکنش ها: imah

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من برای معاصر دارم مانا قابوسی میخونم تا حالا نخوندم

بعدشم میخام برای مسعودو بخونم اما واقعا نمیفهمش اون قبادیان بهتر بود ب نظرم

چ جوری بخونم نو ذهنم بره اول کدومو بخونم مانارو یا کتاب ؟؟؟؟؟؟ممنون راهنمایی کنید .

وضعیت
موضوع بسته شده است.