مرسی از زحمات بی شائبه شما..مشکلم رفع شد..ممنون..
سلام
یکی از مدیران میشه مشکل منو برطرف کنه چرا پروفایلم باز نمیشه مجبورم نتمو قطع کنم تا حداقل پیامامو بتونم بخونم تصاویر که هیچی بعد باعث میشه برای استفاده از تاپیکای دیگه دچار مشکل بشم سرعتم میاد پایین
سلام به همه...با سلام
از دو روز پیش تا الان زمان دیدن تالار عکس به طور ناگهانی صفحه پی.ندها باز میشه . مگه باشگاه غیر مجازه
سلام سال نو مبارک
مشکل پیوندها کی حل میشه ؟ مدیران باشگاه رفتند مسافرت ؟
من نمیدونم چرا وقتی میخوام وارد بعضی از بخشها بشم یه پیغام از اکسپلورر باز میشه که میخواید این فایل سیو بشه؟؟؟!!!!
این تصویرشه
![]()
نمیدونم مشکل از چیه
باید راههای دیگه ای واسه وارد شدن پیدا کنم
ضمنا با فایر فاکس ، اینترنت اکسپلورر یا گوگل کروم هم که بخوام وارد بشم همین اتفاق میفته
چطور میشه حل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزيز.اين مشكل شما براي من هم وجود دارهمن در ورود به سایت مشکل دارم
چندین دفعه باید نام کاربری رو وارد کنم تا شاید یه بار اتفاقی باز بشه .چرا؟
من مشکل باز کردن صفحه خودمو دارم
خیلی دیر باز میشه و این متن هم بالای صفحم هست جدیدا
فکرکنم برنامه سایته
![]()
ممنون دوست عزيز امات من اين كار رو هم مي كنم اما فايده اي ندارهسلام دوست عزيز.اين مشكل شما براي من هم وجود داره
اما وقتي شما نام كاربري و پسورد خود را وارد ميكنيد بعد از پيغام خوش آومدي گويي باز ميبينيد كه سيستم پسورد و ميخواد(ميبينميد كه وارد باشگاه نشديد) فقط كافيه بر روي اسم باشگاه كه گوشه بالا سمت راست قرار داره كليد كنيد بعد شما وارد باشگاه ميشيد.ديگه نيازي به وارد كردن نام كاربري مجدد نيست.
اولين بار شما پسورد و نام كاربريت رو وارد كنيد بعد از پيغام خوش آومد گويي روي اسم باشگاه كليد كنيد بعد درست ميشه
موفق باشيد![]()
ممنون که جواب دادید :دیسلام
چندوقتی هست که می خواستم اینو بنویسو اما یادم میرفت
یه مدته که وقتی با موبایل میام باشگاه سر صفحه باشگاه نیست و دسترسی به بعضی منوها سخته
مثلا پیامها و صفحه ششخصی و...
یعنی اصلا پیامهای رسیده و خصوصی مشخص نیست
اینم یه عکس
که تنظیمات خودم رو تغییر دادم به موبایل و عکس گرفتم
وقتی هم که full site رو انتخاب کنی اصلا دیگه سایت بالا نمی یاد
با چندتا برنامه امتحان کردم
ممنون می شم پیگیری کنیدمشاهده پیوست 92083
فکرکنم برنامه سایته
![]()
سلام، الان این مشکل رفع شده یا هنوز مشکل دارید؟
فکرکنم برنامه سایته
![]()
سلام، الان این مشکل رفع شده یا هنوز مشکل دارید؟
من در ورود به سایت مشکل دارم
چندین دفعه باید نام کاربری رو وارد کنم تا شاید یه بار اتفاقی باز بشه .چرا؟
سلام دوست عزيز.اين مشكل شما براي من هم وجود داره
اما وقتي شما نام كاربري و پسورد خود را وارد ميكنيد بعد از پيغام خوش آومدي گويي باز ميبينيد كه سيستم پسورد و ميخواد(ميبينميد كه وارد باشگاه نشديد) فقط كافيه بر روي اسم باشگاه كه گوشه بالا سمت راست قرار داره كليد كنيد بعد شما وارد باشگاه ميشيد.ديگه نيازي به وارد كردن نام كاربري مجدد نيست.
اولين بار شما پسورد و نام كاربريت رو وارد كنيد بعد از پيغام خوش آومد گويي روي اسم باشگاه كليد كنيد بعد درست ميشه
موفق باشيد![]()
ممنون دوست عزيز امات من اين كار رو هم مي كنم اما فايده اي نداره
از طرفي با زدن enterبه سطر بعدي نميرم و همونطور كه مشاهده ميكنيد متنم خطي تايپ شده؛ شكلك هم نميتونم بذارم...الانم متوجه شدم كه پستم رو هم نميتونم ويرايش كنم!!!چي شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون ميشم راهنماييم كنيدسلام اميدوارم همگي خوب و خوش باشيد متاسفانه از ديروز نوار ابزار ويرايشگرم(اديتور)حذف شده الانم كه دارم اين متن رو تايپ ميكنم، نوار ويرايش ندارم!!! از طريق تنظيمات شخصي هم چك كردم، ولي اونجا هم طبق گذشته، "اديتور پيشرفته" انتخاب شده. براي اطمينان دوباره اديتور پيشرفته رو انتخاب كردم، ولي هنوز مشكلم برطرف نشده!!! درست ميشه؟ موفق باشيد