خب چرا این همه دردسر؟! یه کتاب پیدا می کنیم خودمون ترجمه می کنیم بعدشم با یه انتشارات صحبت می کنیم و می چاپیمش دیگه! اگه شرایط و استعلامات احراز نشه چی میشه؟!!
مقامات ذیصلاح یعنی کیا؟!اولا باید استعلام بشه که کتاب قبلا ترجمه نشده باشه بعدشم یه سری قوانین در مورد شرایط ترجمه رسمی یک کتاب وجود داره که اونم باید رعایت بشه و الا مقامات ذیصلاح ترجمه رو قبول ندارن
مقامات ذیصلاح یعنی کیا؟!
اگه قبول نکنن چی میشه؟
سلام . نمیدونم به درد میخوره یا نه . تو فایل PDF هستسلام
کمک !کمک !
من در مورد اسید اسکوربیک و تاثیر محلول پاشی اون روی گیاهان به طور اورژانسی مطالبی نیاز دارم . ممنون می شم اگه دوستان بتونن کمکم کنند
سلام در مورد کودها برگپاش توضیح بدید و بگید چقدر موثر هستن باتشکر
سلام من اومدم یه سوال دارم من امسال دکتری دانشگاه شبانه و پیام نور و غیر انتفاعی و پردیس خودگردان مجاز شدم برای زراعت بعد من روزانه میخوام اما روزانه مجاز نشدم , ولی دوست دارم انتخاب رشته کنم و ثبت نام نکنم اگه قبول بشم حتی اگه مصاحبه نرم اونوقت محرومیت داره دوستام میگن انتخاب رشته نکن چون دو سال محروم میشی? بعد یه سوال دیگه هم دارم من مجوز تدریس از دانشگاه جامع علمی کاربردی دارمازرسال 91 و پارسال مصاحبه دانشگاه جامع هم دعوت شدم , برای همین تو فرم سهمیه مربی بله رو زدم ایا مقصود از مربی ازمایشی همون حق التدریس هست و من میتونم از این سهمیه استفاده کنم یا نه?این قسمت دوم سوالم برام خیلی مهمه چون میخوام سال دیگه ازش استفاده کنم اگه میشه راهنمایی کنید ممنونم
آیا در پوستر باید رفرنس ها را بنویسیم !؟؟!
بچه ها یکی بود در مورد خرفه مطلب میخواست..!
من یادم نمیاد کی بود..من دارم..اگه پیامشو پیدا کردین یا می دونین کیه بهم خبر بدین ..
با تشکر....
سلام. بخش اول سوالت محروم نمیشی. البته از موقع انتخاب رشته گذشته.... چیکار کردی؟.
سلام کسی اپتامر تاحالا ساخته ؟!
اصلا اپتامر تو کشاورزی جایگاهی داره ؟!
اصلا چی هست این اپتامر؟!
سلام مهندسین عزیز
کسی با نرم افزار مینی تب کار کرده؟؟ یه نرم افزار اماری برای پیش بینی سری زمانی این حرفا لازمش دارم ... ممنون میشم کسی کمکم کنه
یه سوال مسخله بپرسم ! متوسط سنی چی بود چه شکلی بدست میاد !؟!؟
مثلا
میگه
اول دبستان 20 سالم 10 الوده
دوم دبستان 10سالم 2 الوده
سوم دبستان 15 سالم 1 الوده
متوسط سنی اینها چی میشه ؟!
اقا کسی نمونه پروپوزال اماده داره ؟! برا درس روش تحقیق به من میده ؟!
یسری توالی DNA ای که به صورت حسگر عمل میکنه و میتونه به لیگاند خاصی از پروتین ها مثلا متصل بشه و برامون مثلا فلان پروتین پیدا کنه !!
تو پزشکب به جا انتی بادی جدیدا داره استفاده میشه چون دوامش بیشتر از انتز بادی کاربردی تر و علاقه مند ها بیشتری داره !!
میخوام بدونم تو کشاورزی هم روش کار شده ؟!
مثلا میشه اپتامر برا فلان سم ساخت تاثیر سم براساس اون اپتانر بر حشرات دید !!
برا متوسط سنی شکفتید !! خخخمجموع سن این 58 نفر تقسیم بر تعدادشون!!!
من دارم ولی کشاورزیه به درد خانم دکترا نمیخوره!!
اهوم هر چی کار جدید میشه برا اونا!!این جور بحثا بیشتر تو بیوتکنولوژی کاربرد داره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارزش علمی مطالب ارسالی | مهندسی کشاورزی | 1 | |
![]() |
بحث های علمی و تجربی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 34 | |
![]() |
معرفی گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی و مهندسی منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی | 16 | |
![]() |
نحوه تاسیس شرکت خدمات فنی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 36 | |
![]() |
مهندسی ژنتيک پنبه | مهندسی کشاورزی | 8 |