بچه ها داده برای تحلیل با spss دارید ؟!؟
مشاهده پیوست 229569تو تارگت وریبل برای حساب کردن توزیع نرمال باید چی بنویسم ؟!؟
آقا یه سوال دیگه !! من دارم فرض نرمال بودن داده هام بررسی میکنم با نمودار ساقه و برگ بعد برا من دو تا نمودار میده ببینید.....
این نشون میده نرمال نیس بعد ....![]()
این میگه نرمال![]()
چراااا ؟!؟
سلام
معنی این کلمه چی میشه ؟ hygrophanous
تفاوت تاکسونومی با فیلوژنی چی بود ؟!؟
خواب زمستانی نیس !؟؟سلام دوستان.
در یک مقاله من دو تیمار دیدم که شامل fresh (F) and waiting-bed(WB) plants) بود. منظور از waiting-bed چیه؟؟
خواب زمستانی نیس !؟؟
سلام دوستان.
در یک مقاله من دو تیمار دیدم که شامل fresh (F) and waiting-bed(WB) plants) بود. منظور از waiting-bed چیه؟؟
سلام
wating bed یه روشیه که معمولا برای توت فرنگی اعمال میشه.من توی کشور خودمون جایی رو سراغ ندارم از این روش استفاده کنن.تقریبا میشه گفت یه روش حرفه ایه.توی این متد میان گیاهان رو با شرایط خاص برای فصولی که هوا سرده و عملکرد توت فرنگی کمه بعنوان یه استعداد با تولید بالا توی بستر نگهمیدارن
ممنون از پاسختون. بستر منظورتون یه چیزی شبیه پوشش پلی اتیلنه مثل گلخونه؟؟
سلام دوستان,کسى مى دونه براى واردات سم وکود هم وام تعلق مى گىره ىا نه؟
سلام. خوب ترجمش کن! جمله به جملهسلام بچه ها
اقا من یه مقاله دارم میخوام بفرستم به یه کنگره اما چکیده انگلیسی اشم میخواتد ! باید چیکار کنم !؟
چه شکلی به انگیلیسی برگردونم یه روز بیشتر وقت ندارم !
آخرش پول دادم برام ترجمه کنه !(آخه امتحان و سمینار با هم دارم فردا !! آخرین روز ارسال مقالم هست وقت نمیکردم !! بماند که بلد نبودم)سلام. خوب ترجمش کن! جمله به جمله
آخرش پول دادم برام ترجمه کنه !(آخه امتحان و سمینار با هم دارم فردا !! آخرین روز ارسال مقالم هست وقت نمیکردم !! بماند که بلد نبودم)
آقا این سوال چی میگه جوابش چی میشه ....
What is the general human consequence of scorpions?
میگه در اثر نیش عقرب آخر و عاقب آدمیزاد چی مبشه؟!لا اقل من اینو ازش برداشت کردم... جوایشم خیلی چیزا میتونه باشه
میگه در اثر نیش عقرب آخر و عاقب آدمیزاد چی مبشه؟!لا اقل من اینو ازش برداشت کردم... جوایشم خیلی چیزا میتونه باشه
فاتحمه صلوات
دقیقا برداشت منم پس از این جمله همین بود.
اینجا هم جوابی براش نداشتن
http://quizlet.com/22389973/entom-final-study-guide-flash-cards/[/hhh
اااا همه سوال های اپن بوک استاد محترم تو لینک است !!! ایول مر300000000000000
فاتحمه صلوات
دقیقا برداشت منم پس از این جمله همین بود.
اینجا هم جوابی براش نداشتن
http://quizlet.com/22389973/entom-final-study-guide-flash-cards/[/hhh
اااا همه سوال های اپن بوک استاد محترم تو لینک است !!! ایول مر300000000000000
متاسفانه بعضی از مثلا اساتید ما اونقد خلاقن که نمیتونن4تا سوال براساس سواد خودشون طرح کنن!!!
نیش عقرب لزوما آدمو اون دنیا نمیفرسته.گاهی ممکنه سیستم عصبی رو تاآخر عمر فلج کنه.یه بچه کوچولو رو سراغ دارم که عقرب گونه صورتشو نیش زد...الان خیلی وقته مث قطع نخاعی ها افتاده یه گوشه.فقط پلک میزنه
اییش !!! دوباره شما اساتید منو زیر سوال بردید !متاسفانه بعضی از مثلا اساتید ما اونقد خلاقن که نمیتونن4تا سوال براساس سواد خودشون طرح کنن!!!
نیش عقرب لزوما آدمو اون دنیا نمیفرسته.گاهی ممکنه سیستم عصبی رو تاآخر عمر فلج کنه.یه بچه کوچولو رو سراغ دارم که عقرب گونه صورتشو نیش زد...الان خیلی وقته مث قطع نخاعی ها افتاده یه گوشه.فقط پلک میزنه!!
آخر جوواب اینو چی بنویسم ؟! علمی مستند بگید !!
اییش !!! دوباره شما اساتید منو زیر سوال بردید !!!
آخر جوواب اینو چی بنویسم ؟! علمی مستند بگید !!
اساتید شما؟!
اینم جواب سوالت
Scorpion can disrupt the nervous system, and sometimes death
یه سوال ...
در مورد مشخص کردن سمت و مرتبه علمی نویسندگان مقاله !! باید هر تعداد نوسنده داره مشخص کنیم ؟؟! یا فقط اولی و دومی کافیه؟
ممنونیه جواب!
اسم همه رو باید بنویسید.. اول همه باید نویسنده اصلی که بجز نوشتن نقش مدیریت اثر رو هم داشته اول بنویسید.البته گاهی بر اساس حروف الفبا یا میزان نقش نویسنده ها هم دسته یندی میکنن.اما ترتیب ثابتی نداره
اگه مقاله خودتونه باید اول اسم خودتونو بنویسین بعد اساتید.قاعده کلیش اینه
ممنون
یه اشتباه ...
موقع ثبت نام میخواستم بزنم دانشجو غیر عضو نیدونم چی شده خورده دانشجو عضو انجمن !! ثبت هم شده !! ویرایش نداره !! حالا چیکار کنم ؟!؟ یعنی چی میشه ؟!
در سایت کنگره انگل شناسی !کجا ثبت کردی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارزش علمی مطالب ارسالی | مهندسی کشاورزی | 1 | |
![]() |
بحث های علمی و تجربی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 34 | |
![]() |
معرفی گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی و مهندسی منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی | 16 | |
![]() |
نحوه تاسیس شرکت خدمات فنی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 36 | |
![]() |
مهندسی ژنتيک پنبه | مهندسی کشاورزی | 8 |