چه عجب یکی حقیقتو گفت ......... خوبه استاتر هم خانومه.....
اصلا جالب نبود!!!
جدی هم نگیریم حقیقت ...........حقیقتم تلخه......واس خنده بود ...جدی نگیرش!
دقییقا !نه تنها خنده دار نبود
که لوس و بی مزه هم بود...
عالیه که موضوع بحث و فرصت اظهار فضل میدین دست آدمای بیکاری که جز قضاوت های نادرست نسبت به جنس مخالف کار دیگه ای ندارن....
بیکار خودتی...نه تنها خنده دار نبود
عالیه که موضوع بحث و فرصت اظهار فضل میدین دست آدمای بیکاری که جز قضاوت های نادرست نسبت به جنس مخالف کار دیگه ای ندارن....
حقیقت شوخی نیست ........حالا بچه ها ی شوخی کردن مسعود جان تو چرا جدی میگیری؟؟؟؟؟؟
نه تنها خنده دار نبود
آره بهم امید بدید اینجوری بهترهخوبه ما اينارو داريم تو مغذمون...تو كله ي آقايون كه گچه...اينام ندارن بيچاره ها......خيليم بيخود و بيمزه بود
اميد نيست حقيقته.حقيقتم تلخهآره بهم امید بدید اینجوری بهتره![]()
خوبه ما اينارو داريم تو مغذمون...تو كله ي آقايون كه گچه...اينام ندارن بيچاره ها......خيليم بيخود و بيمزه بود
بگو بقرآن باورم شهدخترانو پسران هدف دوستمون چیزی نبود فقط خواست شوخی کنه...
همه ی ما میدونیم حقیقت نداره پس پسرا خواهشا سو استفاده نکنند و دخترا ناراحت نشن!!
ما دانشجوییم درست نیست سر چنین چیزی دعوا کنیم...
نبایست چنین چیزی میزاشت ولی حالا دیگه بیخیال.....
بگو بقرآن باورم شه![]()
همون شما خدای مزه ای بسه....از پستام خوشت نمیاد میتونی بهشون ج ندی کسی مجبورت نکرده اما من به هر پستی که دلم بخواد ج میدم....بی مزه...
همون شما خدای مزه ای بسه....از پستام خوشت نمیاد میتونی بهشون ج ندی کسی مجبورت نکرده اما من به هر پستی که دلم بخواد ج میدم....
پس اینقد به من گیر نده![]()
همون شما خدای مزه ای بسه....از پستام خوشت نمیاد میتونی بهشون ج ندی کسی مجبورت نکرده اما من به هر پستی که دلم بخواد ج میدم....
پس اینقد به من گیر نده![]()
فک نمیکنم توضیح اضافه بخوادفعلا که شما به پستای من ج میدید !!!!
........
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
محتویات این عکس با آقایون باشگاه یه کار تموم نشده داره.................. | تالار عکس | 17 | |
C | محتویات کیف دختر خانم ها | تالار عکس | 40 | |
![]() |
تصاویری که مغز را به چالش میکشند! | تالار عکس | 0 | |
R | تصاویری که مغز را به چالش دعوت میکند! | تالار عکس | 1 | |
M | رازهای حل نشده دهگانه از مغز انسان | تالار عکس | 0 |