كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من دیشب نتونستم نود ببینم.حالا چی گفتند در مورد بازی تراکتور و نفت؟ دلیل قطع موبایل ها چی بودند؟

گفتم اسپم نکنید الان خودم هم دارم اسپم میکنم :D

EECi

مدیر بازنشسته
سلام
من دیشب نتونستم نود ببینم.حالا چی گفتند در مورد بازی تراکتور و نفت؟ دلیل قطع موبایل ها چی بودند؟

گفتم اسپم نکنید الان خودم هم دارم اسپم میکنم :D
سلام
مگه اصلا اتفاقی افتاده بود ؟ تراختوری ها واسه نائب قهرمانی شادی کردند مثل همه دنیا !

تراختور واسه ما قهرمانه :heart:

polymer77

عضو جدید
اصفهان سابقه روشنی ندارد پس نمیشه گفت دستی ندارد. . . گتی پسند و تبانی در فوتسال . . . آب معدنی های مسموم و . . .

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
این متن و عکس بالای 150000 تا در فیسبوک یکی از صفحات هواداران تراکتور لایک خورده...
بحث لایک و اینا نیست....

بحث اینکه :
سیاست ما دیانت ماست
ورزش ما سیاست ماست

من واقعن شرمنده شدم وقتی این مطلبو خوندم...

فوتبال فقط فوتباله.....تفریح و سرگرمی و ورزش...

چرا مثله اسپانیاییها سیاسیش میکنید؟شروعی میشه بر پرچم درست کردن و کاتالون بازی و ....

نکنید این کارو...اینا همه بازی تفرقه و نژادی و مذهبیه....بازی نخورید ....

اشتباهه داور و اشتباهه پسر سرمربی و گوینده ورزشگاه و .... چرا سخت میگیرید؟

polymer77

عضو جدید
,,,

,,,

من واقعن شرمنده شدم وقتی این مطلبو خوندم...

فوتبال فقط فوتباله.....تفریح و سرگرمی و ورزش...

چرا مثله اسپانیاییها سیاسیش میکنید؟شروعی میشه بر پرچم درست کردن و کاتالون بازی و ....

نکنید این کارو...اینا همه بازی تفرقه و نژادی و مذهبیه....بازی نخورید ....

اشتباهه داور و اشتباهه پسر سرمربی و گوینده ورزشگاه و .... چرا سخت میگیرید؟
چرا فکر میکنی ما نژادپرستیم . . . چرا نمیگی خودتون نزاد پرستین . . . چرا نمیگین شاید راس بگیم . . . یکم فکر کن . . . چقد ظلم . . .
فوتبالو سیاسی کردین . . . چقد آبی و قرمز مساوی میکردن تا مردمو کنترل کنند(مثال زدم از خودتون تانگی سیاسی نیست ) . . .

میفهمی خرد شدن یعنی چی ؟؟؟؟؟ میفهمی بری ی روز بشینی واسه تشویق و خوشحالی بعد اشتباه عمدی بهترین داور آسیا رو ببینی و چیزی نگی ؟؟؟ میفهمی دوروغ بگن بهت چی میشه ؟؟؟؟ یادت باشه ما گوسفند نیستیم بعععععععععع کنیم مثل بقیه . . . چوب تو سوراخ مار کنی نیش میزنه . . .

polymer77

عضو جدید
چرا با وجود بيش از ۱۴ دوربين و دهها عکاس, تصويري از کارت زرد اول آندو وجود ندارد؟ وقت اضافه نيمه اول يک دقيقه بود گل دوم تراکتور توسط آندو ثانيه ۴۰بازي زده شده و زماني براي وقت تلف کردن نبود يعني آیا در يک اقدام شگفت انگيز بازيکن با يک کارت زرد اخراج شده است؟ سایت معتبر ورزش ۳ نيز زمان هر دو کارت زرد آندو را دقیقه ۶۳ نوشته است, در حاليکه اين حالت نيز قابل قبول نيست زيرا چنانچه در تصاوير ديده مي شود داور يک کارت زرد داده و يک قرمز يعني قبلا بايد يک کارت زرد مي گرفته است؟ به گفته حاضران در استادیوم کارت زرد اول بعد از شادی گل اول داده شده است پس باید تصویر آن در آرشیوها موجود باشد و در انصورت نیز سوال اینست چرا این صحنه مخفی سازی می شود؟ چرا سایت ورزش ۳ زمان هر دو کارت زرد و کارت قرمز آندو را دقیقه ۶۳ زده است؟ چرا برنامه نود کارت زرد اول را بررسی نکرد و گفت تصویر نداریم (تناقض ۹۰ با ورزش ۳). زیرا در آن صحنه همانطور که گفتم چون ۲۰ ثانیه از بازی مانده بود و وقتی نمی توانست تلف شود فغانی با سراسیمگی و از شدت ناراحتی و عصبانیت از گل آندو به او کارت زرد می دهد و دقیقا بعد از گل سوم نیز کارت زرد دومرا؟ و این یعنی اشتباه عمدی و نه سهوی و این کلید و راز تمام اتفاقات ورزشگاه است و خیرخواهان این مرز و بوم درست در نقطه مقابل فاسدان فوتبال که جریان، زمان و چگونگی کارت زرد اول را مخفی می کنند باید به آن تاکید کنند تا عمدی بودن اخراج آندو و نگرفتن پنالتی در دقایق آخر برای همه روشن شود. و آن وقت سوال اساسی این خواهد بود: چرا تراکتور نباید قهرمان شود؟ آیا دلیل آن در سالهای آتی نیز پابرجا خواهد بود؟ در آنصورت چرا تراکتور باید در لیگ شرکت کند؟ آیا دلیل قهرمان نشدن والیبال ارومیه نیز همان دلیل قهرمان نشدن تراکتور است؟ ایا این دلیل در دیگر عرصه های صنعتی، علمی، اجتماعی و غیره نیز وجود دارد؟ آیا عدم انجام اقدامات برای نجات دریاچه ارومیه نیز همان دلیل است؟ و آخرین سوال: آیا دلیل فوق با آموزه های انسانی، اسلامی و ملی ایرانیان سازگار است و منافع ملی کشور را در بلند مدت تامین می کند؟

polymer77

عضو جدید
. ..

. ..

آب ها از آسیاب افتاد/کفاشیان اصل ماجرا را گفت
آنگونه که قبلاً نیز در مطلبی عنوان گردیده بود، احتمالاً جای متهم و شاکی عوض خواهد شد و حتی خط خبری رسانه های حامی دولت نیز از قهرمان سازی فغانی حکایت دارد.
به گزارش زیتون؛ علی کفاشیان امروز در مصاحبه با یکی از خبرگزاری های کشوری، درباره بازی تراکتور و نفت موضعی کاملاً متضاد با مواضع قبلی خود گرفت. او در اظهارنظری تعجب برانگیز گفت: بعد از این بازی، قضاوت ها را بررسی و ارزیابی می کنیم. اگر عملکرد فعانی درست بود مشکلی نیست و قرار نیست با وی برخورد کنیم.

او به همین اندازه کفایت نکرد و توپ را به زمین باشگاه تراکتور انداخت. رئیس فدراسیون در این باره گفت: کادرفنی و مدیریتی باشگاه تراکتورسازی هم در بوجود آوردن اتفاقات تبریز کم نقش نداشته است و به آنها هم تذکر دادیم.

او بدون اشاره به نقش فدراسیون در این ماجرا و اصرار مجموعه فدراسیون برای قضاوت این دیدار توسط فغانی، می گوید: بازی نفت و تراکتور به هیچ وجه تکرار نخواهد شد.

به نظر می رسد بعد از اظهار نظر کفاشیان، وزیر ورزش هم بعد از اتمام سفر دولت به تبریز مواضعی برخلاف مواضع چند روز اخیر خود بگیرند.

آنگونه که قبلاً نیز در مطلبی عنوان گردیده بود، احتمالاً جای متهم و شاکی عوض خواهد شد و حتی خط خبری رسانه های حامی دولت نیز از قهرمان سازی فغانی حکایت دارد.

روزهای آتی موضوع شکل تازه ای بخود خواهد گرفت. بعد از مقصر دانستن باشگاه توسط کفاشیان باید منتظر موضع گیری مدیران باشگاه تراکتور بر علیه کفاشیان و فدراسیون نشینان باشیم. چه اینکه عباسی مدیر عامل باشگاه چند روز قبل گفته بود: من اطلاعات زیاد و خوبی در این مورد دارم ولی به دلیل مسائل امنیتی و سفری که رئیس‌جمهور به تبریز دارند فعلا سکوت کردم ولی به زودی موضوع شکل تازه‌ای به خود می‌گیرد.

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونم سیاسی بوده یا نه ولی اینو بگم که مقصر درسته داور بود فغانی یه آدم پر مدعاس و نمیدونم دستی بوده یا نه

ولی تقصیر گردنه کادر فنی تراکتوره چرا 3 -1 برده رو مساوی میکنن بخدا مقصر خودشونن چرا 3-3 شد چطور ممکنه بابا 10 نفره شدن چرا عقب کشیدن

وقتی 3-3 شد چرا وقت تلف کردن اصن من یه سوال دارم چرا تلاش نکردن واسه بردن چرا 3 -1 میشه میکشین عقب

حالا بریم تو قسمت سیاسی

بماند که پرچم اذربایجان رو میبرین استادیوم
بماند که تو استادیوم ازادی تبریزیا میگفتن خلیج عربی

از این بابت متاسفم

اینم بگم اصلا دوس نداشتم سپاهان قهرمان شه چون امسال حق تراکتور و بخصوص نفت بود

polymer77

عضو جدید
من نمیدونم سیاسی بوده یا نه ولی اینو بگم که مقصر درسته داور بود فغانی یه آدم پر مدعاس و نمیدونم دستی بوده یا نه

ولی تقصیر گردنه کادر فنی تراکتوره چرا 3 -1 برده رو مساوی میکنن بخدا مقصر خودشونن چرا 3-3 شد چطور ممکنه بابا 10 نفره شدن چرا عقب کشیدن

وقتی 3-3 شد چرا وقت تلف کردن اصن من یه سوال دارم چرا تلاش نکردن واسه بردن چرا 3 -1 میشه میکشین عقب

حالا بریم تو قسمت سیاسی

بماند که پرچم اذربایجان رو میبرین استادیوم
بماند که تو استادیوم ازادی تبریزیا میگفتن خلیج عربی

از این بابت متاسفم

اینم بگم اصلا دوس نداشتم سپاهان قهرمان شه چون امسال حق تراکتور و بخصوص نفت بود
درست کادر فنی هم اشتباه داشت ولی ن زیاد چون بازیکن خوب نداشتیم . . . چیکار کنه وقتی لک دروازه بان هست . . . اما وقتی 3-1 بود ی دونه پنالتی نگرفتن بعد ی اخراج الکی داد . تیموریان کلا تیم بود یعنی وسط بدون اون شده بود بزرگ راه . . .
ی نوع اعتراض هست اینا فقط . . . چرا تو رشت پرچم به اون بزرگی رو بردن چیزی نمیگین (پرچم روسیه ) . . . یا آبادان فقط برزیل رو میبرن . . .
مگه ما ایرانی نیستیم چرا میگین خلیج فارس بگین خلیج ایرانی . . . ما خلیج عرب میگیم منظورمون عرب ایرانه که واسه اوناست . . .
شما برین با افغانی ها باشین تو ورزشگاه 80 هزار نفر میان و فحش میدن بهتون . . . فاجعه هست . . .
ما باخت ناراحت نیستیم از سیاست کثیف ناراحتیم . . . یادمه 2 سال پیش بازی سپاهان و تراکنور تقریبا پر بود ورزشگاه . . . اون بازی 3-0 باختیم ولی کسی چیزی نگفت چون به بد بازی کردن خودمون باختیم نه به سیاست . . .

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
چرا فکر میکنی ما نژادپرستیم . . . چرا نمیگی خودتون نزاد پرستین . . . چرا نمیگین شاید راس بگیم . . . یکم فکر کن . . . چقد ظلم . . .
فوتبالو سیاسی کردین . . . چقد آبی و قرمز مساوی میکردن تا مردمو کنترل کنند(مثال زدم از خودتون تانگی سیاسی نیست ) . . .

میفهمی خرد شدن یعنی چی ؟؟؟؟؟ میفهمی بری ی روز بشینی واسه تشویق و خوشحالی بعد اشتباه عمدی بهترین داور آسیا رو ببینی و چیزی نگی ؟؟؟ میفهمی دوروغ بگن بهت چی میشه ؟؟؟؟ یادت باشه ما گوسفند نیستیم بعععععععععع کنیم مثل بقیه . . . چوب تو سوراخ مار کنی نیش میزنه . . .

آقای پلیمر داغی؟
من به شما گفتم نژاد پرست؟:surprised:
چرا کاری میکنید که تاپیکو قفل کنن؟مثلن میخواید بگید غیرتی هستین رو تراکتور؟:surprised:
اینا غیرتی بازیه؟
جرم اتون اینه که ترک هستین؟
آقای محترم،بیش از یک سومه تهران هم ترک هستند....شما مخاطب اتون کیه؟
منم ترک ام...خیلی های دیگه اینجا هستن که ترک ان،داغ بازی نمیکنن...

ظلم شده،قبول،مثله بقیه فوتبالا،به استقلال ظلم نشد؟توی همین برنامه نود چقدر ناداوری فوتبال دیدیم؟

قرار نیست به خاطره یه ناداوری این حرکاتو کنیم،یعنی چی شکستنه صندلی ها،یعنی چی مطلوم نمایی سیاسی؟

عمدی؟این توهینه آشکاره به فوتبال...آقای فغالی بهترین داوره ایران هستند،نه آسیا...
ایشون هم مثله سایرین میتونن اشتباه کنن...چرا میگین عمدی؟مثلن تراکتور مظلومه؟حقش همیشه خورده شده؟

کی گفت شما گوسفند هستید؟چرا اینطوری حرف میزنید؟

متأسفانه تاپیک قفل میشه...شما هم بشینید به تماشا...

بازی تکرار نخواهد شد،بازی بازیه و تموم شده رفته....
قرار نیست به خاطره دوروغه پسره سرمربی این کارارو کنید

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
درست کادر فنی هم اشتباه داشت ولی ن زیاد چون بازیکن خوب نداشتیم . . . چیکار کنه وقتی لک دروازه بان هست . . . اما وقتی 3-1 بود ی دونه پنالتی نگرفتن بعد ی اخراج الکی داد . تیموریان کلا تیم بود یعنی وسط بدون اون شده بود بزرگ راه . . .
ی نوع اعتراض هست اینا فقط . . . چرا تو رشت پرچم به اون بزرگی رو بردن چیزی نمیگین (پرچم روسیه ) . . . یا آبادان فقط برزیل رو میبرن . . .
مگه ما ایرانی نیستیم چرا میگین خلیج فارس بگین خلیج ایرانی . . . ما خلیج عرب میگیم منظورمون عرب ایرانه که واسه اوناست . . .
شما برین با افغانی ها باشین تو ورزشگاه 80 هزار نفر میان و فحش میدن بهتون . . . فاجعه هست . . .
ما باخت ناراحت نیستیم از سیاست کثیف ناراحتیم . . . یادمه 2 سال پیش بازی سپاهان و تراکنور تقریبا پر بود ورزشگاه . . . اون بازی 3-0 باختیم ولی کسی چیزی نگفت چون به بد بازی کردن خودمون باختیم نه به سیاست . . .

شما برید این مطالبو تو جمع های خوداتون مطرح کنید،اینا جاشون اینجا نیست آقای محترم...
شما هم به خوداتون دارین توهین میکنید و هم به ما.....

شما یه تریبون پیدا کردین برای خالی کرده خوداتون....
اینجا جش نیست...

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اصن نمیخاستم سیاسیش کنم

تو جهان فارس بگی ینی ایران غیر این نیست خلیج همیشه فارس هم هم واسه عربای ایرانه هم کرد هم ترک مخصوص کسی نیست

خلیج عرب نام لیگ جعلیه اماراته و اسم خلیج دروغین و جعلیه عربای امارات فطر و ....

آبادانم بخاطر اینکه تیم ملی برزیل رو دوس دارن و لباسشون شبیه تیم ملی برزیله پرچم برزیلو میبرن

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم چند تا سوال داشتم از دوستان تراکتوری ...
1 - نظرتون در مورد گلی که ادینهو به نفت تهران زد چیه؟؟ قبلش آندو رو بازیکن نفت خطا نکرد و بلافاصله پاس گل داد؟؟ که هیچکی تو تبریز در مورد این صحنه نمیگه و همه فقط در مورد اشتباهات فغانی به ضرر تراکتور میگن
2 - هفته قبلش که استقلال رو تو تهران 4-1 بردید ... غیر اینه که دقیقه حدود 20 مدافعتون بخاطر خطای شدید رو محسن کریمی باید اخراج میشد و نشد؟؟
3 - بازی با سایپا که با گل دقیق 93-94 برنده شدید ، غیر این بود که پرتاب اوت منجر به گل آندو خطا بود؟؟
4 - اونهایی میگن تمام ارتباطات حتی تلویزیونی قطع شده ... مگه غیر از اینه که گزارشگر تلویزیون تبریز از داخل استادیوم بازی رو گزارش میکرد و تا آخر هم میدونست سپاهان بازی رو برده؟؟ پس قطعا سرپرست تراکتور و نفرات کنار این تیم میتونستن نتیجه درست رو پیگیری کنن و دل به حاشیه ها ندن
اگه اما بخاطر حفظ امنیت فغانی شایعه 2-2 پراکنده میشه ... قطعا پشتش یه همشهریه خودتون نقش داشته ... وگرنه خیلی راحت میشد از بلندگوی ورزشگاه اعلام بشه نتیجه بازی همزمان 2-0 ... من خودم چند باری پیش اومده هفته های پایانی لیگ استادیوم باشم ... و گوینده ورزشگاه نتایج همزمان رو اعلام میکرد
یه نکته هم بگم اینکه خلیج فارس .... با اون فارس که شما تو ذهنتونه فرق داره .... این خلیج فارس ... من که مثلا فارس هستم رو در برمیگیره تا شما که ترک هستی تا بقیه اقوام .... فارس رو خلیج فارس منظورش به ایران هست با تمام اقوامش که یه اسم تاریخیه اما الان بر اساس گویشها کمی از اون منظور دور شده...از طرفی بردن پرچم برزیل به ورزشگاه تو آبادان اصلا حکایتش فرق داره .... هر چند بردن پرچم روسیه تو شمال هم اشتباهه
ه

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
4 سال موندن تو حسرت برد پرسپولیس و دبل شدن تو دربی بعضیا رو مجبور کرده برن طرفدار تیمای سعودی بشن :biggrin:

آخرین ویرایش:

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما پرسپولیسی نیستیم که تیممان از محدان بنگلادش ببازد.
ما پرسپولیسی نیستیم که تنها افتخارمان زدن ۶ گل به سرور و سالار آسیا استقلال باشد.
ما پرسپولیسی نیستیم که هرسال رنکینگ جهانی مان حدود 100رتبه پایین تر از استقلال باشد.
ما پرسپولیسی نیستیم که بازیکنانمان جلوی دوربین همدیگر را انگشت کنند.
ما پرسپولیسی نیستیم که سوبله چوبله به استقلال ببازیم.
ما پرسپولیسی نیستیم که ندونیم اسم تیممون چیه(پرسپولیس یا پیروزی)
ما پرسپولیسی نیستیم که از تیم هایی مانند صبا،شاهین،نفت آبادان،سپاهان و استقلال اهواز و تراکتور و راه آهن و ابومسلم و پیکان و...... ۴ گل بخوریم.
ما پرسپولیسی نیستیم که تجربه حتی یک بار حضور در فینال آسیا را نداشته باشیم.
ما پرسپولیسی نیستیم که اسطوره مون یک لات اراذل و اوباش باشه(علی دمبه)
ما پرسپولیسی نیستیم که از دقیقه 60 مربی تیم های دیگه رو صدا کنیم...
ما پرسپولیسی نیستیم که 20 دقیقه مونده به پایان بازی ورزشگاه رو تخلیه کنیم.
ما پرسپولیسی نیستیم که سه ساله در پایان فصل از استقلال در جدول پایین تره!
ما پرسپولیسی نیستیم که تو دربی از محمود فکری از40 متری گل بخوریم..آره من آبیم تاجیم

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
هفته اول: پرسپولیس قهرمانه
هفته دوم: ما اومدیم برا قهرمانی
هفته سوم: تیم هنوز جا نیفتاده ولی قهرمانیم
هفته چهارم: دربی مال ماست
هفته پنجم: پرسپولیس برای دربی برنامه داره
هفته ششم: دربیو میبریم دربیو میبریم
هفته هفتم: میخاییم جهنم درست کنیم
هفته هشتم: داور استقلالیه ولی ما دربیو میبریم
هفته نهم: —–—–—––
هفته دهم: —–—–—––
هفته یازدهم: بازی برگشت جبران میکنیم
هفته دوازدهم: ما سهمیه آسیا رو میگیریم
هفته سیزدهم: ما جزو نیم تای بالای جدولیم
هفته چهاردم: حمید استیلی برگرد به تیمت ، علی دایی ….. به تیمت
هفته پانزدهم: ما تو لیگ برتر میمونیم
هفته شانزدهم: اصن ما شش تا زدیم!!!
و این داستان ادامه دارد…

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
با این که استقلالی هستم ولی به عنوان یه تاجی متعصب از صمیم قلب دوست دارم
جناب آقای حاج حسین هدایتی پرسپولیس رو بخره
و این باشگاه رو طی یک برنامه ریزی یکساله و حرفه ای
مثل استیل آذین( تیم سابقش) منحل کنه

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
با این که استقلالی هستم ولی به عنوان یه تاجی متعصب از صمیم قلب دوست دارم
جناب آقای حاج حسین هدایتی پرسپولیس رو بخره
و این باشگاه رو طی یک برنامه ریزی یکساله و حرفه ای
مثل استیل آذین( تیم سابقش) منحل کنه

اشتباه شما همینه پرسپولیس رو با استیل اذین یکی میکنید
امسال اگه پرسپولیس رو به هدایتی میدادن هیچ مشکلی نداشتیم . کسی که بدون حساب کتاب حاضره 336 میلیارد بابت خرید پرسپولیس بده مغز خر نخورده که اونو منحل کنه ;)
راستی استقلال رو چند نفر میخواستن بخرن؟؟ :)))))))
بهرحال چیزی که از الان معلومه وزارت ورزش نمیزاره یه فصل آب خوش از گلوی هوادار پرسپولیس پایین بره . نژادفلاح هم از خودشون بود ولی تا حس کردن میخواد چارتا بازیکن بگیره زود برکنارش کردن که پرسپولیس از میردورقی ها و تادئو ها خالی نشه یه وقت خدایی نکرده

زهـــرا

عضو جدید
حالا هر کاری هم واسه زمین زدن پرسپولیس کنن با همین تادئو و میردورقی و خالقی فر استقلال رو رفت و برگشت مدیون خودمون میکنیم :biggrin: آقا ما خواستار موندن ژنرال در آبی پایتخت هستیم پیگیری کنید لطفا :d

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب حوصله‌ای دارید شما. سه سال هست اینجا کل‌کل می‌کنید و آخرش یکیتون ششم میشه یکی هم ده یازده :biggrin:

بالا