سلامسلام
من دیشب نتونستم نود ببینم.حالا چی گفتند در مورد بازی تراکتور و نفت؟ دلیل قطع موبایل ها چی بودند؟
گفتم اسپم نکنید الان خودم هم دارم اسپم میکنم![]()
این متن و عکس بالای 150000 تا در فیسبوک یکی از صفحات هواداران تراکتور لایک خورده...
بحث لایک و اینا نیست....
بحث اینکه :
سیاست ما دیانت ماست
ورزش ما سیاست ماست
![]()
چرا فکر میکنی ما نژادپرستیم . . . چرا نمیگی خودتون نزاد پرستین . . . چرا نمیگین شاید راس بگیم . . . یکم فکر کن . . . چقد ظلم . . .من واقعن شرمنده شدم وقتی این مطلبو خوندم...
فوتبال فقط فوتباله.....تفریح و سرگرمی و ورزش...
چرا مثله اسپانیاییها سیاسیش میکنید؟شروعی میشه بر پرچم درست کردن و کاتالون بازی و ....
نکنید این کارو...اینا همه بازی تفرقه و نژادی و مذهبیه....بازی نخورید ....
اشتباهه داور و اشتباهه پسر سرمربی و گوینده ورزشگاه و .... چرا سخت میگیرید؟
درست کادر فنی هم اشتباه داشت ولی ن زیاد چون بازیکن خوب نداشتیم . . . چیکار کنه وقتی لک دروازه بان هست . . . اما وقتی 3-1 بود ی دونه پنالتی نگرفتن بعد ی اخراج الکی داد . تیموریان کلا تیم بود یعنی وسط بدون اون شده بود بزرگ راه . . .من نمیدونم سیاسی بوده یا نه ولی اینو بگم که مقصر درسته داور بود فغانی یه آدم پر مدعاس و نمیدونم دستی بوده یا نه
ولی تقصیر گردنه کادر فنی تراکتوره چرا 3 -1 برده رو مساوی میکنن بخدا مقصر خودشونن چرا 3-3 شد چطور ممکنه بابا 10 نفره شدن چرا عقب کشیدن
وقتی 3-3 شد چرا وقت تلف کردن اصن من یه سوال دارم چرا تلاش نکردن واسه بردن چرا 3 -1 میشه میکشین عقب
حالا بریم تو قسمت سیاسی
بماند که پرچم اذربایجان رو میبرین استادیوم
بماند که تو استادیوم ازادی تبریزیا میگفتن خلیج عربی
از این بابت متاسفم
اینم بگم اصلا دوس نداشتم سپاهان قهرمان شه چون امسال حق تراکتور و بخصوص نفت بود
چرا فکر میکنی ما نژادپرستیم . . . چرا نمیگی خودتون نزاد پرستین . . . چرا نمیگین شاید راس بگیم . . . یکم فکر کن . . . چقد ظلم . . .
فوتبالو سیاسی کردین . . . چقد آبی و قرمز مساوی میکردن تا مردمو کنترل کنند(مثال زدم از خودتون تانگی سیاسی نیست ) . . .
میفهمی خرد شدن یعنی چی ؟؟؟؟؟ میفهمی بری ی روز بشینی واسه تشویق و خوشحالی بعد اشتباه عمدی بهترین داور آسیا رو ببینی و چیزی نگی ؟؟؟ میفهمی دوروغ بگن بهت چی میشه ؟؟؟؟ یادت باشه ما گوسفند نیستیم بعععععععععع کنیم مثل بقیه . . . چوب تو سوراخ مار کنی نیش میزنه . . .
درست کادر فنی هم اشتباه داشت ولی ن زیاد چون بازیکن خوب نداشتیم . . . چیکار کنه وقتی لک دروازه بان هست . . . اما وقتی 3-1 بود ی دونه پنالتی نگرفتن بعد ی اخراج الکی داد . تیموریان کلا تیم بود یعنی وسط بدون اون شده بود بزرگ راه . . .
ی نوع اعتراض هست اینا فقط . . . چرا تو رشت پرچم به اون بزرگی رو بردن چیزی نمیگین (پرچم روسیه ) . . . یا آبادان فقط برزیل رو میبرن . . .
مگه ما ایرانی نیستیم چرا میگین خلیج فارس بگین خلیج ایرانی . . . ما خلیج عرب میگیم منظورمون عرب ایرانه که واسه اوناست . . .
شما برین با افغانی ها باشین تو ورزشگاه 80 هزار نفر میان و فحش میدن بهتون . . . فاجعه هست . . .
ما باخت ناراحت نیستیم از سیاست کثیف ناراحتیم . . . یادمه 2 سال پیش بازی سپاهان و تراکنور تقریبا پر بود ورزشگاه . . . اون بازی 3-0 باختیم ولی کسی چیزی نگفت چون به بد بازی کردن خودمون باختیم نه به سیاست . . .
با این که استقلالی هستم ولی به عنوان یه تاجی متعصب از صمیم قلب دوست دارم
جناب آقای حاج حسین هدایتی پرسپولیس رو بخره
و این باشگاه رو طی یک برنامه ریزی یکساله و حرفه ای
مثل استیل آذین( تیم سابقش) منحل کنه![]()
![]()
عجب حوصلهای دارید شما. سه سال هست اینجا کلکل میکنید و آخرش یکیتون ششم میشه یکی هم ده یازده![]()