كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

آبی صدر جدولو عشق است
درود بر آبی دلان

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوام کلمه لنگی رو براتون معنی کنم:

ل:له شدن توهر بازی

ن:ندیدن هرگونه موقیت

گ:گریه های بعد از بازی

ی:یه افتخار تو اسیا حسرت پرسپولیسی ها!!!!

یه ذره از اعتماد بنفس اینا رو سوسک داشت سلطان جنگل بود

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
آخرین باری که دربی رو بردید شماها به دنیا اومده بودین ؟؟؟؟ :))))))

خب منم اگه زمان بچگیم آخرین برد تیمم بوده باشه مجبور میشم از برد تیمای دیگه مایه بزارم . اونم تیمایی که هر سال خودشون ازش میبازن خخخ

چه ذوق زده هم هستن از جدول 3 هفته ای . بریم به سازمان لیگ بگیم جام قهرمانی دو هفته اول لیگ رو بدن اینا عقده ای نشن . اغا تیمتون خیلی خوبه قهرمان دو هفته اول لیگ شدین :))))))))))

زهـــرا

عضو جدید
اولا که هنو اوله فصله و خیلی مونده تا شما بیاید از رتبه بگید یهو اومدیم باز بین 4 تا مدعی پنجم شدین پس همون سایلنت باشید بسی بهتره برا شوما کیسه کشای عزیز :biggrin::d
بعدم یکی میاد از 4 مایه میزاره که خودش n بار 4 تایی نشده باشه 4 از ملوان 4 از تراختور 4 از ذوب آهن 4 از پرسپولیس سرورتون و الی ماشاله :biggrin:
شما رو هم دیدیم چطو مثه شیر جلو ذوب آهن جنگیدید :d واقعا خسته نباشید پهلوانان :d شانس آوردین بازی با ملوان امیر خان براتون درآورد نتیجه رو هر چند همونم یه نیمه تمام به توپ بسته شدین :biggrin::d:)

آخرین ویرایش:

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به عزیزان لنگی روشون شد تشریف آوردن !!!
پرسپولیس قعرمان
تو لیگ برتر بمان...
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
باریکللا حماسه آفریدید قهرمانان
بعد از سالها بلاخره موفق شدین

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=249968&d=1439572120

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا که هنو اوله فصله و خیلی مونده تا شما بیاید از رتبه بگید یهو اومدیم باز بین 4 تا مدعی پنجم شدین پس همون سایلنت باشید بسی بهتره برا شوما کیسه کشای عزیز :biggrin::d
بعدم
یکی میاد از 4 مایه میزاره که خودش n بار 4 تایی نشده باشه 4 از ملوان 4 از تراختور 4 از ذوب آهن 4 از پرسپولیس سرورتون و الی ماشاله :biggrin:
شما رو هم دیدیم چطو مثه شیر جلو ذوب آهن جنگیدید :d واقعا خسته نباشید پهلوانان :d شانس آوردین بازی با ملوان امیر خان براتون درآورد نتیجه رو هر چند همونم یه نیمه تمام به توپ بسته شدین :biggrin::d:)

n بار 4 تایی شدن مختص شماست عزیزدل .یه سر به ادوار لیگ بزن ببین آمار 4تایی شدن کی از دست در رفته !
ضمنا 4 نماد 4تادربی هم هس .
بازی با ملوان رو امیرخان درآورد ؟!!! اینحرفو میذاریم رو حساب لنگی بودنتون

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب منم اگه زمان بچگیم آخرین برد تیمم بوده باشه مجبور میشم از برد تیمای دیگه مایه بزارم . اونم تیمایی که هر سال خودشون ازش میبازن خخخ

چه ذوق زده هم هستن از جدول 3 هفته ای . بریم به سازمان لیگ بگیم جام قهرمانی دو هفته اول لیگ رو بدن اینا عقده ای نشن . اغا تیمتون خیلی خوبه قهرمان دو هفته اول لیگ شدین :))))))))))

شهرآورد سرخابی

سرخابی‌های پایتخت
شهر یا منطقهتهران (ایران)
تاریخ اولین بازی۱۶ فروردین ۱۳۴۷
تیم با بیشترین برداستقلال (۲۴ مرتبه)*

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز

رتبتون تو لیگ خیلی بهتون چسبیده داری آمار دربی رو میکشی وسط؟:biggrin:چه ربطی داره دخیخا؟برد تو دربی با برد مقابل تیمای دیگه:surprised:

فعلا که باید کف گیر بیاریم شما رو از ته جدول جمعتون کنیم بدش جام قهرمانی هم میگیریم.قهرمانی لیگ برتر.شمام خیلی شاهکار کنین خودتونو بگشین بالا وگرنه با وضع تاسف باری میرین لیگ دسته یک

داداش گلم آقا ابولفضل قربون دستت یبار دیگه اون جدول بذار ببینن.صرفا جهت اطلاع.زیادی دارن کری میخونن فک کنم یادشون رفته کجان:D

آخرین ویرایش:

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعدم یکی میاد از 4 مایه میزاره که خودش n بار 4 تایی نشده باشه 4 از ملوان 4 از تراختور 4 از ذوب آهن 4 از پرسپولیس سرورتون و الی ماشاله :biggrin:
بابا روتو برم.سنگ پای قزوینه ماشالا.با این وضعتون تو لیگ روتون میشه بیاین اینجا کل کل کنین؟
اینو داشته باش:

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=249968&d=1439572120

اول یه سوزن ب خودت بزن بد ی جوالدوز ب ما.به این جدوله یه نیگا بنداز بد بیا اینجا واسه ما لالایی بخون

من اگه اعتماد به نفس شما رو داشتم با چنگال به داعش حمله میگردم

آخرین ویرایش:

GAME_OVER

کاربر ممتاز
رتبتون تو لیگ خیلی بهتون چسبیده داری آمار دربی رو میکشی وسط؟:biggrin:چه ربطی داره دخیخا؟برد تو دربی با برد مقابل تیمای دیگه:surprised:

فعلا که باید کف گیر بیاریم شما رو از ته جدول جمعتون کنیم بدش جام قهرمانی هم میگیریم.قهرمانی لیگ برتر.شمام خیلی شاهکار کنین خودتونو بگشین بالا وگرنه با وضع تاسف باری میرین لیگ دسته یک

داداش گلم آقا ابولفضل قربون دستت یبار دیگه اون جدول بذار ببینن.صرفا جهت اطلاع.زیادی دارن کری میخونن فک کنم یادشون رفته کجان:D

خب وقتی خودتون نمیتونین پرسپولیس رو ببرین بایدم از تیمای دیگه مایه بزارین

ما 16 جدول ، هنوز مونده رکورد 17 جدول و دسته 3 شما رو بشکنیم . خیالت راحت رکورد هنوز دست خودتونه ;)

خب منم که گفتم باید جام قهرمانی 2 هفته اول لیگ رو بهتون بدن :biggrin:

پارسالم اولای فصل همینا رو میگفتید آخراش تو افق محو شدید و پیداتون نبود . ببینم امسال تا هفته چندم هستید

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب وقتی خودتون نمیتونین پرسپولیس رو ببرین بایدم از تیمای دیگه مایه بزارین

ما 16 جدول ، هنوز مونده رکورد 17 جدول و دسته 3 شما رو بشکنیم . خیالت راحت رکورد هنوز دست خودتونه ;)

خب منم که گفتم باید جام قهرمانی 2 هفته اول لیگ رو بهتون بدن :biggrin:

پارسالم اولای فصل همینا رو میگفتید آخراش تو افق محو شدید و پیداتون نبود . ببینم امسال تا هفته چندم هستید

صرفا جهت اطلاع شما یه جدول گذاشتم.فعلا که 4تا بردمون تو دربی از شما بیشتره 4تایی ها.

17جدول؟؟؟مگه داریم مگه میشه؟؟؟یادمه یبارم داداش ابولفضل قضیه اون دسته سه رو گذاشته بود تو این تاپیک.باز دوباره خواهشمندم اگه امکانش هست بذاره

معلومه که رکورد دست خودمونه.2 تا ستاره به اون گندگی رو پیرنامون نمیبینی؟؟؟؟از همون ستاره ها که رسیدن به نیمه نهاییش آرزوی شماست:biggrin:

باز خوبه ما میتونیم ادعا کنیم شما از وضع خودتون خبر دارین همون ادعا کردنم از اول فصل جرئت نمیکنین;)

GAME_OVER

کاربر ممتاز
صرفا جهت اطلاع شما یه جدول گذاشتم.فعلا که 4تا بردمون تو دربی از شما بیشتره 4تایی ها.

17جدول؟؟؟مگه داریم مگه میشه؟؟؟یادمه یبارم داداش ابولفضل قضیه اون دسته سه رو گذاشته بود تو این تاپیک.باز دوباره خواهشمندم اگه امکانش هست بذاره

معلومه که رکورد دست خودمونه.2 تا ستاره به اون گندگی رو پیرنامون نمیبینی؟؟؟؟از همون ستاره ها که رسیدن به نیمه نهاییش آرزوی شماست:biggrin:

باز خوبه ما میتونیم ادعا کنیم شما از وضع خودتون خبر دارین همون ادعا کردنم از اول فصل جرئت نمیکنین;)

هنوز 17 جدول شدنتون رو نمیدونی هههه
هروقت کم میارین بحث دو تا ستاره آبکی رو وسط میکشین .
خب چرا از خودت چیزی نداری بگی همش پای دیگران رو وسط میکشی؟ ;)
ادعا کردن و قایم شدن که جرات نمیخواد . ادعا میکنین اخرش قایم میشین خخخ اول فصل با توپ پر میاین آخر فصل معلوم نیست کدوم سوراخ قایم میشین .
البته حقم دارید هر سال گرون ترین تیم رو میبندین و کلی بازیکن میلیاردی میخرین کلی امیدوار میشین آخرش بین 4 تا تیم مدعی 5م و 6م میشین خخ

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز

بیا عزیز بخاطر گل روی تو گذاشتم وگرنه حرف تو کله این لنگیا نمیره که نمیره:smile:

4پولیس ها اینقد دسته سه دسته سه میکنین اینو بخونین.

استقلال چطور به دسته سوم سقوط کرد؟

استقلال اوایل دهه 70 با مشکلات مالی زیادی دست و پنجه نرم می کرد.
پایگاه خبری پیک خبر: نود، این تیم پس از قهرمانی آسیا در سال 70 روند رو به سقوط را آغاز کرد و با قانون عجیب و غریب فدراسیون فوتبال دوران ناصر نوآموز، به دسته سوم سقوط کرد.
اما چرا استقلال به دسته سوم سقوط کرد؟ آن هم از دسته اول و البته دوباره از دسته سوم به دسته اول آمد؟
استقلال هم شاید یکی از استثناهای تیم های باشگاهی جهان باشد که با قوانین عجیب لیگ ایران در آن زمان مستقیما از دسته اول به لیگ دسته سه و از دسته سوم به لیگ آزادگان صعود کرده است! تبصره ای که حدود 28 سال قبل از استقلال ، پرسپولیس را به دسته اول فوتبال ایران رسانده بود!

داستان از چه قرار است؟
استقلال در مسابقات قهرمانی کشور که در دو گروه برگزار می شد در گروه خودش سوم شد و به نیمه نهایی نرسید و دربدترین حالت زمان خودش قرار داشت و تیم ششم کشور بود.
ولی به بهانه کم کردن تیمهای تهرانی ، سه تیم پاس (قهرمان لیگ ) و پرسپولیس و سایپا را به عنوان تیم های دیگر تهران به لیگ دسته اول معرفی کردند.و استقلال را با یک قانون من درآوردی به لیگ دسته سوم فرستادند که با قهرمانی در مسابقات به لیگ یک برگشت.
آن روزها استقلال در لیگ دسته سوم همه تیم ها را با اختلاف چند گل می برد و در فاصله چندین هفته تا پایان لیگ دسته سه، قهرمانی اش قطعی شده بود.
جالب است بدانید که اگر سال بعد هم این قانون عمل می شد آن وقت پرسپولیس سر از دسته سوم در می آورد
چون استقلال در مسابقات انتخابی تهران اول شد و پاس و سایپا در رده های بعدی قرار گرفته بودند ولی دیگر آن قانون عجیب برداشته شد!

نکته جالبی در آن وجود داشت که تیم باشگاهی گرمیو از برزیل برای دو دیدار به تهران امد و با پرسپولیس و استقلال بازی کرد که به گفته مربیان گرمیو استقلال که در دسته سوم بازی می کرد بسیار بهتر از تیم دسته یکی پرسپولیس بازی کرد و این موضوع کلی باعث خنده و شوخی مردم بود که تیم دسته سومی استقلال با قهرمان امریکای جنوبی بازی کرده و تعداد تماشاگرانش هم بیشتر از تیم دسته یکی بوده و تازه بهتر هم بازی کرده است
روایت کیهان ورزشی از دسته سه رفتن استقلال
اما بهتر است روایت یکی از دو هفته نامه ورزشی تاثیرگذار آن زمان را بخوانید. هفته نامه کیهان ورزشی سالها بعد در مطلبی نوشت:« استقلال که قدیمی ترین باشگاه لیگ برتری محسوب می شود در بهمن ماه ۱۳۷۱ به لطف یکسری از آدمهای کارنابلد در مجموعه فدراسیون فوتبال از دسته اول ایران یکدفعه به دسته سوم سقوط کرد ، سقوط استقلال معمای پیچیده ای بود . مسئله ای که در هیچ کجای دنیا چه در این طرف خط استوا و چه در طرف دیگر آن هرگز مشاهده نشد و نخواهد شد .
در آن سال استقلال در لیگ ایران پنجم شد اما به یکباره فدراسیون وقت فوتبال به مدیریت ناصر نوآموز و داریوش مصطفوی و علی پروین سرمربی وقت تیم ملی که آن موقع در مسائل کلان فوتبال هم حق رای داشت و دخالت می کرد تصمیم به برگزاری یک دوره مسابقه ۸ جانبه میان باشگاههای برتر تهرانی را گرفت تا ۴ تیم اول آن را به دسته اول و ۴ تیم بعدی را به دسته دوم بفرستد . بازیها شروع شد اما در اواسط آن فدراسیون حرکت غلط خود را غلط تر ادامه داد و دو باشگاه پاس و پرسپولیس را از پیش صعود کرده اعلام کرد به طوری که نتایج آنها در جدول محاسبه نمی شد . با کم شدن سهمیه از ۴ به ۲ تیم کار تیم استقلال سخت شد و این تیم توانست در جمع بالایی ها قرار بگیرد و قرار شد به دسته دوم برود اما این اتفاق هم نیفتاد و آبی ها را روانه دسته سوم کردند !تا قهرمان سال ۱۳۷۰ آسیا در سال ۷۱ راهی لیگ دسته سوم ایران شود و یک اتفاق مضحک و غیرورزشی دیگر در تاریخ فوتبال ایران رقم بخورد . آنهایی که یادآوری آن دوران برایشان به صرفه نیست و یا جوانان کم سن و سالی که بهمن ۱۳۷۱ را به یاد ندارند به اشتباه فکر میکنند تیم فوتبال استقلال از دسته اول لیگ سراسری به دسته دوم و بعد به دسته سوم سقوط کرده که به استقلال لقب دسته سه ای ها را می دهند و ... جالب اما اینکه استقلال دسته سومی یک سال بعد از سقوط از دسته سوم به دسته اول برگشت.»
لُنگن دیگه جدی نگیرین...;)

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
هنوز 17 جدول شدنتون رو نمیدونی هههه
هروقت کم میارین بحث دو تا ستاره آبکی رو وسط میکشین .
خب چرا از خودت چیزی نداری بگی همش پای دیگران رو وسط میکشی؟ ;)
ادعا کردن و قایم شدن که جرات نمیخواد . ادعا میکنین اخرش قایم میشین خخخ اول فصل با توپ پر میاین آخر فصل معلوم نیست کدوم سوراخ قایم میشین .
البته حقم دارید هر سال گرون ترین تیم رو میبندین و کلی بازیکن میلیاردی میخرین کلی امیدوار میشین آخرش بین 4 تا تیم مدعی 5م و 6م میشین خخ

تو چی؟تو هیچ خبر داری الان کجایی؟؟؟
خوشبختانه شماها تا حالا هر ادعایی کردین هیچ مدرکی واسه اثباتش نبوده.ولی خداروشکر به طور زنده و مستقیم دارین جایگاهتونو میبینین تو لیگ
من پرسپولیس 16ام شدم:w25:
من و تو نداریم.ما هممون آبی دلیم.ما یه تیمیم.

چرا اتفاقا ادعا کردن جرئت میخواد.مثلا الان پرسپولیس بیاد بگه ما امسال قهرمان لیگ میشیم!!خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
کسی جرئت نداره این حرفو بزنه
ولی ما جرئتشو داریم.;)
کی؟؟؟ما؟؟؟یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به ما.
نه ک بازیکنای بیچاره ی پرس پول لیس زیر 100 میلیون پول میگیرن هر سالم جزو سه تیم بالای جدولن.ما باید ببینیم چرا میلیاردی پول میدیم ولی تهش نتیجه نمیگیریم؟؟
و اما در مورد دو ستاره ی آبکی
لنگی عزیز این حرفا دیه قدیمی شده که بخوایین ارزش دو تا ستاره ی مارو با حرفای چرت بیارین پایین.باشه اصن قبول ستاره های ما آبکی.شما یه رعد و برقم تو آسیا ندارین که بخوایین بهش افتخار کنین.تاحالا به فینال رسیدین؟
خیلی باحاله که ما افتخار میکنیم دوتا ستاره داریم رو پیرنامون لنگیا افتخار میکنن که توپ آسیارو دیدن.البته دیدیم پارسال چه گلی کاشتن هههههههههههههه
شما یه دونه ابر رو پیرنت بکش من این دوتا ستاره رو پاک میکنم

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیا عزیز بخاطر گل روی تو گذاشتم وگرنه حرف تو کله این لنگیا نمیره که نمیره:smile:

لُنگن دیگه جدی نگیرین...;)
آره والا معلومه که حرف تو کلشون نمیره.من هنوزم تعجب میکنم واقعا با چه رویی میان اینجا کل کل میکنن؟
مرسی آبی دل عزیز;)

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوال :
شباهت پرسپولیس با ته دیگ را توضیح دهید!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جواب :

جفتشون چسبیدن به ته
یکی به ته دیگ ، یکی به ته لیگ :|

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
واللا الان اگه لیگ 20 تاییم بود لُنگ الان بیستم بود
همیشه چیزای خوب برای اینا بوده بداش ماس ماس .
استقلالو با اون قانون من درآوردی فرستادن دسته سه ، اگه سال بدش همون قانونو اجرا میکردن لُنگ هم باید میرفت دسته سه ولی نکردن ... !
حالا که لیگ 16 تیمی شده و با این دسته گلاشون از 16 پایین تر نرفتن کلی ذوق زدهَن که تیم ماقبلا 17 شده ... !واللا الان اگه لیگ 20 تیمی بود لُنگ الان بیستم بود...
لُنگین دیگه ... جدی نگیرین;)

GAME_OVER

کاربر ممتاز
تو چی؟تو هیچ خبر داری الان کجایی؟؟؟
خوشبختانه شماها تا حالا هر ادعایی کردین هیچ مدرکی واسه اثباتش نبوده.ولی خداروشکر به طور زنده و مستقیم دارین جایگاهتونو میبینین تو لیگ
من پرسپولیس 16ام شدم:w25:
من و تو نداریم.ما هممون آبی دلیم.ما یه تیمیم.

چرا اتفاقا ادعا کردن جرئت میخواد.مثلا الان پرسپولیس بیاد بگه ما امسال قهرمان لیگ میشیم!!خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
کسی جرئت نداره این حرفو بزنه
ولی ما جرئتشو داریم.;)
کی؟؟؟ما؟؟؟یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به ما.
نه ک بازیکنای بیچاره ی پرس پول لیس زیر 100 میلیون پول میگیرن هر سالم جزو سه تیم بالای جدولن.ما باید ببینیم چرا میلیاردی پول میدیم ولی تهش نتیجه نمیگیریم؟؟
و اما در مورد دو ستاره ی آبکی
لنگی عزیز این حرفا دیه قدیمی شده که بخوایین ارزش دو تا ستاره ی مارو با حرفای چرت بیارین پایین.باشه اصن قبول ستاره های ما آبکی.شما یه رعد و برقم تو آسیا ندارین که بخوایین بهش افتخار کنین.تاحالا به فینال رسیدین؟
خیلی باحاله که ما افتخار میکنیم دوتا ستاره داریم رو پیرنامون لنگیا افتخار میکنن که توپ آسیارو دیدن.البته دیدیم پارسال چه گلی کاشتن هههههههههههههه
شما یه دونه ابر رو پیرنت بکش من این دوتا ستاره رو پاک میکنم

خوشم میاد هروقت کم میارین از رو حرص و عصبانیت شخصیتتونم نشون میدین با گفتن کلماتی مثل لنگ و حرف چرت و پرت و ...
معلومه آتیشی بوده حرفام
ما واسه چی مدرک نداریم؟ :biggrin:
یعنی الان باید برم جدول چند سال پیش که 17م بودید رو بیارم؟؟؟ میتونی خودت بری سرچ کنی این مشکل من نیست که حتی بازیای خودتونم دنبال نکردی و نمیکنی و چیزی دربارش نمیدونی
واسه دسته 3 هم نت پر مدرکه میتونی بری بازیاتون با تولی پرس و نفتون رو دانلود کنی ببینی اصلا :D
عزیزم تا میتونی افتخار کن به جامی که سال 48 بهتون دادن و فقط استقلال و دو تا تیم اسراییلی تو اون تورنومنت 4 جانبه قهرمان شدن. بیشتر ازش حرف بزن
ادعا نمیکنیم که بعدا بریم خودمونو قایم کنیم از ترس . از اول حرف نزنیم سنگین تریم . نمیخوایم مثل قلعه نوعی بشیم که تا وسط فصل بعد هر باخت تو کنفرانس خبری میگفت به خدا 4 هفته مونده به لیگ قهرمانیم . ولی آخرش دبل شد و 6م
توم تا میتونی ادعا کن و آخرش برو قابم شو کاریه که همتون بلدید ;)
منتظر دیدن بقیه شخصیتتون هستم :thumbsup2::w15:

آخرین ویرایش:

GAME_OVER

کاربر ممتاز
طفلیا چه هماهنگ و متحد شدن و به هم نون قرض میدن که بتونن با هم یه جوابی پیدا کنن :biggrin:
اصن اشک تو چشام جم شد

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
آغا تو فرهنگستان لغت فارسی
متن عبارت معروف "سنگ پا قزوینو" تغییر دادن !

دیگه شده "سنگ پا لُنگستان"
این استعداد عجیب در لنگیای عزیز، مسئولین، فرهیختگان و دست اندرکاران رو مُجاب کرد تا این تغییر رو انجام بدن.
...
لُنگین دیگه ... جدی نگیرین ;)

reza_19933

عضو جدید
خودم پرسپولیسیم..ولی متاسفم واسه لیگ ایران..یه مشت دزد و مفت خور میان اول فصل قهرمان رو مشخص میکنن. اینم صحبتای دیشب کفاشیان و دادکان

معلومه اینجوری تیمای کثیف و مافیایی مثل استقلال راحت با خرید داور و بازیکن قهرمان میشن و تیمایی مثل پرسپولیس و تراکتور و ذوب آهن وقتی قراره قهرمان نشن،نمیشن نمیزارن آقا

اینم لینکش

http://video.varzesh3.com/iran/premier-league/افشاگری-دادکان-درباره-تبانی-فدراسیون/

بالا