آیت الهی ؟؟؟سایت گل- هادی آیت اللهی رئیس هیئت رسیدگی به تخلفات فوتبال ایران در جدیدترین اظهار نظر درباره ی پرونده ی محسن قهرمانی گفته است که هیچ اتهامی درباره ی این داور اثبات نشده و او می تواند حتی علیه اتهام هایی که به وی نسبت داده شده است شکایت کند.
وی در این باره گفت: من به عنوان رئیس هیئت رسیدگی به تخلفات فوتبال ایران در مورد این پرونده میدانم این است که تمامی مسائل مطرح شده در مورد پرونده محسن قهرمانی اتهامزنی است و هنوز هیچ چیز ثابت نشده و هیچ مدرک محکمه پسندی هم به نظر من در این پرونده دیده نشده است مگر آنکه در آینده مدارک دیگری ارائه شود.
اکنون تحقیقات اولیه انجام شده و ما در حال جمعبندی این پرونده هستیم. تصور میکنم اواخر آبان ماه یعنی بعد از عاشورای حسینی این پرونده جمعبندی شود و در صورتی که نیاز باشد این پرونده را به کمیته انضباطی ارجاع خواهیم داد که البته شاید پرونده حتی به کمیته انضباطی هم ارجاع داده نشود. در پرونده محسن قهرمانی در ارتباط با افراد دیگری مسئله قابل پیگیری وجود دارد اما در مورد محسن قهرمانی فقط اتهامهایی مطرح شده که اثبات نشده است.
آیتاللهی در مورد اینکه در صورتی که اتهامها واهی باشد با اتهام زنندگان چه برخوردی خواهد شد گفت: این مسئله دیگر بحث حقوقی فردی افراد است و خود افراد میتوانند این مسئله را پیگیری کنند که آن دیگر در چارچوب فوتبال نیست.
اگه تو این چند سال تو کورس قهرمانی نبودید عجیب بود.شما یه 5 سالی هست که مشکلی بابت خرید بازیکن نداشتید ولی آیا برای ما اینطور بوده؟!! پس بازم میگن هر که بامش بیش برفش بیشتر
من با بقیه کاری ندارم ولی اینکه من بحث دهه 70 رو وسط میکشم به چند دلیل هست.چون حرفای نامربوط از سوی استقلالیا تو این چند ماه زیاد زده شد.من جمله بگید تیم ملی استقلال نه تیم ملی ایران!!!یا اینکه بازیکنای ما نبودند تیم ملی نمیرفت جام جهانی و کلی مطلب تو همین ردیف مسائل!!! که از دید من اینها بغضی بود که چند سال بود در دل بعضیا گیر افتاده بود و الان آزاد شده و اونم به طور کاملا جوگیرانه ای آزاد شده!!
مقایسه دهه 70 پرسپولیس با وضعیت اخیر استقلال کاری بس اشتباه هستش.اونموقع پرسپولیس واقعا به تیم ملی واقعا کمک میکرد. امثال مهدوی کیا -باقری- محمد خانی-سعداوی- شاهرودی -میناوند-پیروانی.گلمحمدی و... (حتی دایی رو هم میشه گفت) از پرسپولیس چهره شدند و رفتند تیم ملی.ولی آیا بازیکنای ملی پوش شما اینطوری بودند؟؟!! رحمتی که از سپاهان رفت تیم ملی و از تیم ملی رفت استقلال.بیک زاده هم همینطور.البته بازم خود استقلالیا هم باورشون نمیشه فیکس تیم ملی هستش.نکونام که چیزی نگم بهتره ویا همین تیموریان هم مشابه نکونام و.. از تیم شما فقط منتظری-حیدری-صادقی(که بازیکن متوسطی هستش) تو این مقایسه میبینید که دهه 70 با این تیم شما که ادعا میکنند تیم رو برد جام جهانی اصلا قابل قیاس نیست.حالا جالبتر از این اینکه جوری میگن تیم ملی استقلال که انگار بقیه بازیکنای غیر استقلالی تیم ملی هیچ کاره بودند.مثل رحمان اخمدی-جلال حسینی- دژاگه و قوچان نژاد که اگه این آخری که نمیبود ما شاید به عنوان تیم سوم هم نمیرفتیم برای پلی آف!!!
در ضمن بحث موفقیت پرسپولیس تو آسیا قضیه اش خیلی مفصل تر هستش و بحثش اینجا درست نیست چون موضوع اصلی فراموش میشه
در مورد بهانه هایی که از قول شما پرسپولیسیا میارند باید بگم که حرف بی ربطم نمیزنند.ما از سال 86 به بعد(تا 91) نتونستیم تیم خوبی ببندیم.بالعکس استقلال که خصوصا زمان مظلومی و قلعه نوعی که واقعا خوب خرج کرده بودند.و خود این عجیبه که بودجه پرسپولیس و استقلال متفاوت از هم باشه !! ما معمولا عادت کردیم که وقتی تیم مورد علاقمون قهرمان میشه(چه استقلال و چه پرسپولیس) سال بعدش مربی و مدیرعاملمون و... عوض بشه!!ولی سال قبل که استقلال اول شد فتح الله زاده یک استفای نمایشی داد ولی خیلی زود باهاش مخالفت شد ولی پرسپولیس موقع فصل نقل و انتقالات که شد بحث تعویض رویانیان مطرخ شد که باعث شد تو اون دوران حساس ما زمان رو از دست بدیم.البته این شیطنت ها از سوی اطرافیان دولت قبلی بود که همچین علاقه ای به پرسپولیس نداشتند!!! و ....!! این تازه یکیش بود .پس پرسپولیسیا همچین بیراه هم نمیگن و همیشه این عوامل وجود داشته.که بنظرم با آوردن ساکت مدیر عامل سابق سپاهان اینبار میخوان هوای سپاهان رو داشته باشند!!!
تو دهه 70 مگه شما بد یارگیری میکردید؟؟!!! اتفاقا شما هم بازیکنای خوبی جذب میکردید ولی بحث سر بازیکن سازی هم بود.آیا امثال مهدوی کیا- میناوند -شاهرودی-سعداوی -گلمحمدی و پیروانی و.. اونموقع بازیکنای مطرح و شناخته شده ای بودند؟!! این بر هیچ کس پوشیده نیست که یکی از دلایلی که تیم ایران تو سالهای 96-98 افتخار آفرینی کرد همین پرسپولیس بود که اونموقع استانکو اونارو چهره کرد وگرنه اونموقع استقلال هم بازیکنای طراز اولی داشت .شما فقط کافی یک مروری به اون سالا بکنی
منظورم از امدادهای غیبی متوجه قلعه نوعی میشه.کلا قلعه نوعی تو این حرکتها تبحر ویژه ای داره چه تو سپاهان بود و چه استقلال!!و این برکسی پوشیده نیست
بنده در مورد پریرا منظورم این چیزی که شما میگید نبود اتفاقا.من انتقاد اصلیم از مدیر عامل تراکتور بود که با این انتقادای خنده دارش بیشتر خود سوزی کرد و فرصت رو داد به استقلال وگرنه همه میدونیم محرومیت پریرا واقعا خنده دار بود
بودن یا نبودن سرمربی الوند همدان فرقی تو نتیجه این بازی نمیکرد و اون طور که شما میگی و کسی ندونه فکر میکنند اگه سرمربی الوند بود پرسپولیس حذف میشد!!! ودر کل بگم این حرکتا چه در مورد استقلال باشه و چه پرسپولیس و چه بقیه تیما ، من خودم اینو درست نمیدونم که حکمی 1 روزه داده بشه.چه قلعه نوعی باشه چه دایی.این موضوع رو بنده کاری ندارم باهاش و بهتره به کسایی که عنوان میکنه بگید.چون خودم این جور حکمهارو قبول ندارم
صادقی کلا بازیکن متوسطی هستش.البته کلا متاسفانه ما تو این سالها دفاع های خوبی نداشتیم.ولی خوب یکی دوسال هست که حسینی و منتظری عملکردشون خوب بوده.بنظر من دلیل اصلی که کروش از بیگ زاده و صادقی استفاده کرد به خاطر هماهنگ بودنشون با نفرات دفاعیمون مثل منتظری-تیموریان-نکونام بود.چون ما فرصت کمی برای هماهنگ کردن تیم داشتیم.
در مورد کمک کردنش به تیم ملی بگم به جز بازی با لبنان و قطر که بازیهای نسبتا ساده ای برای ما بودند ، تنها بازیمون که سخت بود با کره بود که ترکیب تیممون کلا دفاعی بود و چند لایه و تنها عنصر هجومیمون قوچان نژاد بود و ما واقعا 10 نفره دفاع کردیم حتی با این وجود کمی هم شانس اوردیم .البته نمیگم صادقی هم کمک کرد ولی در کل نمیتونیم به عنوان بازیکن واقعا تاثیر گذار ازش یاد کنیم
من بند به بند صحبت هاتون رو خوندم ، اما حالا جوابهای من ، اول اینکه گاهی من تو بحث با شما مثلا میگم پرسپولیسیا اینجوری گفتن ، شما میگی من که نگفتم و به من میگید به حرف من جواب بده ،در حالی که این مورد منم جایی نگفتم تیم ملی استقلال پس منم باید از شما بخوام که حرفهایی که من زدم رو جواب بدید ؟؟ اتفاقا خیلی موارد زیادی بوده که دوستان شما اومدن اینجا که چون صرفا فقط همین تیم ملی 98 به بعد یادشون یا در موردش شنیدن فکر میکنن در طول تاریخ تیم ملی کلا پرسپولیسی بوده و همیشه این موضوع رو عنوان میکردن که البته سخت در اشتباهن
شما از نادر محمدخانی میگید دیگه ؟؟ اون بنده خدا تو مقدماتی جام جهانی 98 اصلا جز تیم ملی نبود و اما تو جام جهانی برامون بازی کرد که اون فصل و فکر کنم 2-3 سال قبلشم بازیکن پلی اکریل اصفهان بود و بعد از جام جهانی و اتمام لیگ اون سال دوباره اومد پرسپولیس و قبلش فراموش شده بود ( البته تو جوانی ساخته پرسپولیس بوده )
بله پرسپولیس پیروانی ، میناوند و شاهرودی رو ساخت اما با توجه به اون جملاتی که از شما خوندم که جباری ، حیدری و تیموریان رو ساخته استقلال نمیدونستید باید منم بگم مهدوی کیا تو بانک ملی پرورش پیدا کرد ، علی دایی تو بانک تجارت ، کریم باقری هم تو تراکتور سازی ، سعداوی هم تو فولاد ، در واقع شما یارگیری خوبی داشتید
شما پرسپولیسیا هم طوری از اون سالها میگید انگار که خداد عزیزی ، علیرضا منصوریان ، مهدی پاشازاده ، اصغر مدیرروستا و خاکپور و حتی استاد اسدی... هیچ نقشی نداشتن
یا مثلا دوستان شما احتمالا فقط دو جام جهانی اخیر رو یادشونه که ایران توش بوده بارها اومدن و گفتن همه گلهای ایران تو جام جهانی رو پرسپولیسیا زدن ، در حالی که سال 1978 هر دو گل ایران رو استقلالیا زدن ، تو جام جهانی 98 هم که یادتون میاد حمید استیلی اصلا جز پرسپولیس نبود و اگه اشتباه نکنم لیگ سنگاپور بازی میکرد و قبلشم بازیکن بهمن بود و فکر کنم چند سال قبل از اون فقط یه سال بازیکن پرسپولیس بوده
یا گل محمدی تو جام جهانی 2006 بازیکن صبا بود با پیشینه پرسپولیسی در حالی که سهراب بختیاری زاده هم بازیکن صبا بود با پیشینه استقلالی که یه گلم اون زد ، سالها این حرفها رو زدید ، اما حالا که استقلالیا بگن تعداد بازیکنان ما بیشتر بوده تو تیم ملی و کمک کرده به صعود تیم ملی خیلی براتون سنگین تموم میشه ، اینها در واقعا جواب سالها بی جنبه بازی بعضی از پرسپولیسیا بوده نه عقده ای بودن استقلالیا
در مورد امداد غیبی و این مواردم اصل موضوع مهمه ، من با همون نظر شما گفتم امداد غیبی شده بهتون و مربی الوند محروم شده ، به هر حال یه اتفاق مشابه افتاده دیگه و موارد دیگه رو هم مطرح کردم، این حرفها فقط به درد کل کل میخوره ، کما اینکه بعد از داربی امسال اومدن و گفتن 4 بازیکن استقلال باید اخراج میشدن و مافیا استقلال مانع شده ، واقعا این حرف اصلا جای جواب دادن داره ؟؟
منم مثل شما مخالف این نوع محرومیت ناگهانی هستم حتی مخالف تبغیض ، اما شما فقط مواردی رو میبینید که به نفع استقلال بوده ، همین پارسال آرش برهانی به دلیل اون حرکتش تو بازی با تراکتور تو تهران 3 جلسه محروم شد در حالی که بارها و بارها صحنه هایی ناجور تر بوده اما کمیته انضباطی نظری نداده نمونش اون ضربه صادقیان که با دستش و کاملا غیر ورزشی کوبید تو گردن بازیکن پدیده شیراز همین 3هفته پیش
اما در مورد بازیکن و یارگیری و اینها ، شما پس حتی عقیده ندارید خیلی از سالهای دهه 70 ( و نه همشون ) پرسپولیس یارگیری بهتری از استقلال کرد و حتی به لحاظ مالی در وضعیت بهتری از استقلال بود ؟؟ استقلال تو سالهای 72 تا 75 تو بدترین وضعیت ممکن بود به لحاظ مالی در حالی که پرسپولیس هیچ مشکلی نداشت ، خیلی عجیبه خیلی راحت میگید استقلال دهه 70 بازیکنان طراز اول داشت و پرسپولیس دهه 80 نداشته
شما هم همین سالهای اخیر کم بازیکن نگرفتید و کم بازیکن نداشتید ، همین پارسال نمونش ، یا سالی که قطبی وسط فصل رفت هم تیمتون کم مهره نبود ، شاید یه دوره استیلی بود که اوضاع خوب نبود
بالاخره من الان نمیدونم بیگ زاده ، صادقی ، نکونام و تیموریان خوب هستن یا نه ؟؟ اگه خوب نیستن که تیم ما دیگه نمیشه پر مهره ، اگه خوبن که چرا میگید با امثال بیگ زاده و صادقی و ...
صادقی رو به نظر منم در مورد سالهای قبلیش در حد تیم ملی نبود اما بازم میگم پارسال بهترین سالش بود و حقش بود تو تیم ملی باشه
شما طوری گفتید که این چند سال صدرنشینی برامون عادی و لوس شده که انگار شما 30-40 ساله پی در پی دارید قهرمان میشید و جملتون تقریبا با غرور همراه بود!!
در مورد بحث ساخت و پرورش بازیکن بگم که ما نباید تیمامون رو با تیمای مثل بارسلون و مدرسه فوتبال لاماسیا مقایسه بکنیم.تازه این جور تیما هم تو اروپا کم پیدا میشند بیشتر موفقیت تیمها رو این استوار هست که بازیگنای آینده دار رو شناسایی کنند.به طور مثال کاری که آرسنال انجام میده.بازیکنایی که فکر میکنه آیندشون روشن هست رو جذب میکنه و بازیکن پس از چند سال تازه شناخته میشه .بازم میگم تو خود اروپا هم کم پیش میاد بازیکن از تیمای پایه بیاد تو تیم.حالا چه برسه به استقلال و پرسپولیس!!!در کل تیمکای پایه ما چیزی به بازیکنا یاد نمیدن که بخوایم بگیم این بازیکنا ساخته باشگاه هستند.تیمای ایرانی بیشتر مصرف کننده هستند تا سازنده.بیشتر ملاکشون یافتن بازیکن آینده دار هستش که البته اینم دیگه واقعا کم شده!!
پس اوطور که شما میگید اینکه مهدوی کیا ، مهدوی کیا شد رو باید کار بانک ملی بدونیم و پرسپولیس تو این زمینه هیچ کاری نکرده.یا کریم باقری و یا نعیم سعداوی هم همینطور
جالب اینه که شما اصل مطلب رو ول کردید و رفتید به حاشیه.من میگم که این بازیکنای ملی پوش استقلال اکثرشون از تیم ملی رسیدن به استقلال !!ولی آیا امثال مهدوی کیا - سعداوی-پیروانی-میناوند -شاهرودی-گلمحمدی-محمدخانی و... از تیم ملی رسیدن پرسپولیس؟!!! اینها تو پرسپولیس چهره شدند نه تو بانک ملی -فولاد-پلی اکریل!!!
حالا آیا تو رفتن امثال تیموریان به تیم ملی استقلال نقشی داشته اصلا؟؟
من تو صحبتام یادم نمیاد گفته باشم تیم ملی دهه 70 پرسپولیس باشه.ولی اینو میگم تاثیری که پرسپولیس دهه 70 تو تیم ملی اون زمان داشت 10 برابر پر رنگ تر از تاثیر استقلال برای تیم ملی بوده.چون امثال باقری-پیروانی-سعداوی -مهدوی کیا-میناوند -شاهرودی و... از پرسپولیس رفتند تیم ملی و بازیکنای شما به جز معدودی از اونا اکثرشون از تیم ملی اومدند استقلال.حرف من اینه
بازم میگم من کاری ندارم که کی چی گفته و تو جام جهانی کی گل زده.فقط اینو میدونم که بعد راهیابی تیم ملی به جام جهانی استقلالیا اعتقاد داشتند که استقلال تیم ملی رو برد جام جهانی و حتی بعضیاشون پرچم ایران که توش رنگ قرمز داشت رو به رنگ آبی تغییر دادند و واقعا جو عجیبی راه انداختند که اصلا سابقه نداشته.تازه اونم با بازیکنایی که از تیم ملی رفتن استقلال!!!
این جوی که استقلالیا این اواخر درست کردند قابل مقایسه با هیچ دورانی نیست.اینو حودتونم میدونید
در مورد امداد غیبی بازم میگم که منظورم قلعه نوعی بود و اینکه مثلا 2 سالی که سپاهان بود بیشترین اشتباهات داوری به نفعش بود.در کل اشتباهات تو محروم کردن برای همه تیما وجود داشته و داره.ولی در مورد قلعه نوعی کلا کمی وضعیت فرق میکنه.این قضیه کلا به بحث اصلی ربطی نداره و نمیخوام وارد این بحث بشم.فقط کلی گفتم
سال 70-74 هم وضعیت پ=رسپولیس همچین خوب نبود.چه بسا اگه خوب بود که لا اقل یه قهرمانی بدست میوورد به قول شما.بنظرم استقلال تئ دهه 70 بازیکنای خوبی داشت.حالا اینکه شما موافق نیستید رو نمیدونم!!!
بنده گفتم که ما از سال 86-91 خوب بازیکن نگرفتیم.سال 76 که همون سالی بود که قطبی رفت و سال 91 هم که فصل قبل بود .خوب این 4-5 سال بین این تاریخ ما بازیکن درست و حسابی واقعا نتونستیم بگیریم.و تازه سال 91 بازیکن خوب گرفتیم که داد همه در اومد!! وکسی به استقلال و سپاهان اینهمه گیر نداد که چطوری تو این سالها بازیکن خوب گرفتند
بنده نگفتم که نکونام - تیموریان خوب هستند یا نه.فقط گفتم از تیم ملی رسیدن به استقلال.همین.و اینکه بیگ زاده و صادقی در حد تیم ملی نبودند.این نظر من بوده.در ضمن تیم شما که امسال خوب خرید کردش و قلعه نوعی دنبال بازیکنای با تجربه بود که به هدفشم رسید
اول بگم که منظور من از عدم صدرنشینی پرسپولیس همین 5 سال اخیر بوده و من تو اون بحث تماشاگرا داشتم میگفتم به خاطر 5 سال عدم قهرمانی پرسپولیس تماشاگرای شما واقعا تشنه قهرمانی هستن و برای صدرنشینی فقط از استقلال نگفتم از سپاهانم گفتم ، با غرور صحبت نکردم این برداشت شخصی شما بوده
در مورد مهدوی کیا و سعداوی .. اینا هم گفتم که با توجه به مطلبی که خوندم که جایی گفته بودید نه جباری ، نه تیموریان و نه حیدری ساخته استقلال نبودن اون حرف رو زدم در حالی که حداقل فوتبال جباری و حیدری تو استقلال بود که تکمیل شده و به چشم اومد و هر سه نفر تو تیم امید استقلال رشد کرده بودن پس طبیعتا استقلال تو رفتن تیموریان به تیم ملی نقش داشته
یعنی شما میخواید بگید هیچ کدوم از پرسپولیسیا یه جورایی پُز تیم سال 98 رو نمیدادن ؟؟؟ الان 15 سال دارن از اون تیم میگن بعد که الان استقلالیا این حرف رو میزنن شما میگید عقده ای بازیه؟؟
همینطور که خود شما نگفتی تیم ملی پرسپولیس منم جایی نگفتم تیم ملی استقلال ، اما بازم میگم شما جایی که به نفعتون نیست میگی من کاری به حرفهای بقیه پرسپولیسیا ندارم ، اما جایی که به نفعتونه از حرفهای بقیه استقلالیا استفاده میکنید
در مورد قلعه نویی تو تراکتور و سپاهان و جاهای دیگه نظری ندارم من وکیل مدافعش نیستم ، اما میگم تمام اتفاقات و تمام موارد رو ببینید نه صرفا اونی که به نفع استقلال شده
مثلا همین امسال گویا قبل از بازی داماش مهاجم این تیم میره تمرین پرسپولیس سراغ علی دایی(خبرگزاری فارس) ، اگه همین اتفاق برای استقلال و قلعه نویی میافتاد دوستاتون هیچی نمیگفتن ؟؟؟
در مورد یارگیری و دهه 70 و 80 هم دیگه نظری ندارم
در مورد بحث اول که من به نظر شما احترام میزارم ولی نظر من چیز دیگه ای هست
در مورد حیدری و جباری قبول دارم و البته اضافه کنم حیدری بهترین بازیکن پاس همدان بود و اومدنش به استقلال باعث شد بازیکن بهتری بشه.همینطور جباری تو ابومسلم.ولی خوب اینکه بودنشون تو استقلال هم باعث پیشرفتشون شد.ویا حتی خود منتظری تو فولاد.خود من تو اون مقاطع خیلی دوست داشتم پرسپولیس خیدری و منتظری رو جذب کنه چون مشخص بود که بازیکنای خوبی بودند.
بحث تیمهای پایه از دید من متاسفانه تو چند سال اخیر خیلی برای بازیکنا تاثیر گذار نبوده.خود تیموریان قبل از اینکه به اوجش برسه تو یه پست دیگه بازی میکرده ولی خوب بعدها تو تیمای دیگه مشخص شد که ایشون گزینه خوبی هست تو بخش هافبک دفاعی. در کل تیمای پاییه ای استقلال و پرسپولیس از دید من تو این سالهای اخیر خوب کار نکردند و بازدهیشون واقعا کم بوده
من بازم میگم وقتی تیم ملی رفت تیم جام جهانی استقلالیا این موفقیت رو به نام خودشون مصادره کردند و حتی خود قلعه نوعی هم این نظر رو داشت!! من سالهای 96 و 98 هم بخوبی یادم میاد.این مصادره موفقیت تیم ملی از سوی استقلالیا قابل مقایسه با سالهای 96-98 نیست.
در آخرم بگم بنده هیچ موقع نگفتم امثال رویانیان و دایی کاملا پاک و منزه هستند و هیچ حرکت اشتباهی رو مرتکب نشدند.من اتفاقا بابت این قضیه کلی بحث با دوستای پرسپولیسیم داشتم و حتی این حرفام به مزاق خیلیاشون خوش نیومده بود ولی خوب همیشه اعتقاد دارم که باید واقعیت گفته بشه.ولی نکته ای که وجود داره این هست که کارهایی که قلعه نوعی انجام داده قابل قیاس با کارای امثال دایی نیست.من همینطور که عکسم رو میبینید عکس مرحوم حجازی هستش در حالی که پرسپولیسیم ولی اعتقاد دارم هیچ فردی به اندازه حجازی تو فوتبال ایران سالم و پاک نبوده و این کلی برام ارزش داره
دربی آینده تهران:
پرسپولیس - لیست مازاد پرسپولیس
![]()
الان از لیست مازاد سالهای قبلی استقلال هم سید صالحی تو پرسپولیسه هم میثم حسینی
از قبل هم بودن امثال علی اکبریان و مهدی صالح پور که از استقلال دیپورت شدن و بعدها سر از پرسپولیس دراوردن
نمونه های دیگه هم هست ...
نمونه عینی از قیاس مع الفارق!!
سید صالحی فصل گذشته یکی از کلیدی ترین مهره های تراکتور (یعنی تیم دوم جدول) بوده و از 55 گل زده این تیم، 16 تاش مال سید صالحی بوده (یعنی نزدیک به 30% از کل گلها)
میثم حسینی هم یکی از کلیدی ترین بازیکنان تیم نفت در فصل گذشته بوده.
بین بازیکنی که قهر میکنه از استقلال، با بازیکنی که میره تو لیست مازاد پرسپولیس، خیلی فرق هست!
پیشنهاد میکنم دقایق (و نه بازی های کامل) بازی مهرداد اولادی در نیم فصل اول لیگ سیزدم رو حساب کنید تا ببینید لیست مازاد دقیقاً به چی میگن!![]()
قیاس مع الفارق یعنی چی؟؟
شما میگی مازاد ، نه؟؟ من اصلا نگفتم میثم حسینی یا سید صالحی بد یا خوب ، گفتم ؟؟ به هر حال یه زمانی همین میثم حسینی که اتفاقا بازیکن نسبتا خوبی هم هست تو لیست مازاد استقلال قرار گرفت و دادنش به نفت و اینکه واقعا بازیکن کلیدی نفت بوده رو همینجوری داری میگی که کل کل کنی یا چی؟؟ چند تا از بازیاش تو نفت رو دیدی که اینجوری قضاوت میکنی؟؟
یا یه زمانی هم مظلومی اومد و سید صالحی رو نخواست ، یعنی برای اون استقلال سید صالحی( خوب یا بد ) مازاد بود دیگه
مهرداد اولادی هم یه زمانی بازیکن ثابت تیمتون بود به استقلال هم گل زد با گل اون دربی رو بردید(هر چند یه عنوان یه طرفدار موافق خریدش نبودم) ، پژمان نوری هم سالها تو خط هافبک تیمتون بازیکن ثابت بود ، اما یه زمانی هم شد که پرسپولیس اونها رو نخواست، همین پارسال هم همین نوری تقریبا یه تنه خط هافبک ملوان رو میچرخوند
الان یه نگاهی به تراکتور بندازی میبینی که انصاری فر که پارسال تو پرسپولیس بدجوری افت کرد داره دوباره به روزهای اوجش برمیگرده ...
از کی تا حالا آقای گل فصل قبل میشه مازاد ؟الان از لیست مازاد سالهای قبلی استقلال هم سید صالحی تو پرسپولیسه هم میثم حسینی
از قبل هم بودن امثال علی اکبریان و مهدی صالح پور که از استقلال دیپورت شدن و بعدها سر از پرسپولیس دراوردن
نمونه های دیگه هم هست ...
از کی تا حالا آقای گل فصل قبل میشه مازاد ؟
مازاد بازیکنای از رده خارج مثل پژمان نوری و نیکبخت هستن که تو سن 50 سالگی میخوان از استقلال برسن به تیم ملی .. البته بی احترامی نباشه چون معلومه شما خیلی دوسشون دارید و ازشون طرفداری می کنید
شیث رو هم که دارید باهاش مذاکره می کنید :دی
پیشنهاد من اینه که جای اینکه آکادمی بزنید که تو خوابگاهش موش باشه (90 دیشب) تبدیلش کنید به خانه سالمندان بازیکناتون برن اونجا یه ثوابی هم کرده باشید![]()
قیاس مع الفارق یعنی دقیقاً کاری که شما میکنی عزیزم! در مورد اینکه من همینجوری یه چیزی میگم که کل کل کنم یا یه چیزی، فکر میکنم این قضیه در مورد شما صدق میکنه. چون گویا من تاریخچه بازیکنان استقلال رو بهتر از یکی از طرفدارانش میدونم!
الان هم عصر آمار و اطلاعات هست. دو تا سایت رو توی گوگل بری بگردی و پیدا کنی متوجه میشی که تیمی که پارسال در حال گرفتن سهمیه بوده و میثم حسینی بیشتر از 90% بازیهای فصل رو بازی کرده توش، یعنی نیروی کارآمدی براش بوده. لازم نیست حتماً بری همه بازی ها رو تماشا کنی. پس بهتره قبل از اینکه اطلاعات کسی رو زیر سوال ببری حداقل در مورد حرفی که میزنه تحقیق کنی!
در مورد سید صالحی هم بد نیست که تاریخچه بازیکنان تیم محبوبت رو مرور مجدد بکنی. سید صالحی به درخواست خودش از استقلال جدا شد چون ترافیک خط حمله استقلال بالا رفته بود و سید صالحی هم احتمالاً دوست داشت فیکس بازی کنه. هیچ وقت هم تو لیست مازاد نبوده.
در مورد مهرداد اولادی هم، بله! یه زمانی هم عابدزاده عقاب آسیا بوده، علی پروین هم سلطان و و و... ولی الان هم همونطوری هستن؟ مهرداد اولادی به دلیل مصدومیت شدیدی که داشت از لیست پرسپولیس کنار گذاشته شد. بعد هم رفت ملوان و امسال هم نفت (باز هم از طریق اینترنت میتونید قبل از اینکه صحت اطلاعات رو زیر سوال ببرید، این موارد رو جستجو کنید! خیلی سخت نیست!!)
در مورد پژمان نوری هم اول اینکه ایشون سالها در بک چپ پرسپولیس بازی میکردن نه خط هافبک و فقط مواقعی که هافبکهای دفاعی مصدوم یا محروم بودن به اون خط منتقل میشدن، ضمن اینکه یک تنه خط هافبک ملوان رو میچرخوند رو کاملاً قبول دارم. ایشون توی یک تیم بی ستاره، ستاره بود! این خیلی چیز عجیبی نیست! اما امسال عملکردش توی استقلال واقعاً ضعیف بوده. مخصوصاً تو بازی با فولاد اهواز که شریفات جناح چپ استقلال رو اتوبان چهار بانده کرده بود و هر کاری خواست با نوری کرد!
بچه ها فکر می کنید کدوم تیم بود که رفت لیگ جهانی ؟؟؟؟ پر افتخارترین تیم لیگ برتر از زمان حرفه ای شدنه ؟؟؟؟
یاد آوری می کنم .....
اولش سپاهانههههههههههههههههههههههههههههههههههه
تا جاییکه من یادمه سید صالحی رو مظلومی(سال دومش تو استقلال) نخواست و نظری رووش نداشت و اونم رفت سپاهان(کاری ندارم درست یا غلط ) اتفاقا یادمه استقلال هیچ تلاشی رو برای نگه داشتنش انجام نداد
میثم حسینی رو هم شما گفتی از کلیدی ترین بازیکنان نفت بوده ، بازیکن کلیدی با اینکه بگیم بازیکنی بوده که 90 درصد بازیهای تیمش بازی کرده فرق داره ، بازیکن کلیدی ( مثلا برای استقلال ) یکی بود مثل جباری که نبودش با توجه به یه سری مسائل دیگه تو استقلال تاثیر گذار شد ، مثلا همین الان به شما بگن قراره 5 هفته از بین میثم حسینی و پیام صادقیان یکیشون نباشه کدوم رو میگی؟؟ بازیکن کلیدی یه تیم با بازیکن ثابت همون تیم فرق داره
با اون جمله ای که درباره پژمان نوری گفتی منم باید بگم پس تو تیم کم ستاره نفت چیز عجیبی نبوده میثم حسینی ثابت بازی کنه ، تو استقلال پارسال که نیم فصل اول کم بازی کرد و آخرش گفتن مازاد
خط هافبک یه تیم هم فقط هافبک وسط یا هافبک دفاعیش نیست
قاضی هم یه جورایی تو تیم شما مازاد بود اما امثال با وجود چند مقطع مصدومیت که براش بوجود اومد بوضوح بهتر از پارسالش تو پرسپولیس بود
بازم میگم شما نوشتی لیست مازاد ، منم گفتم شما هم بازیکنایی رو جذب کردید که یه زمانی به هر دلیلی استقلال نخواستشون ، 2 نفر دیگه رو اسم بردم جز اونا
در مورد سید صالحی من هنوز فکر میکنم شما اشتباه میکنی با این حال شاید هم اشتباه از من باشه... خیلی مهم نیست! چون دقیقاً مثال پیکه مدافع بارسا هست که منچستر گذاشتش تو لیست مازاد و الان یکی از ارکان بارسا هست! پرویز سوتی، از این سوتی ها زیاد داده! lol
وقتی تیمی جزو تیمهای صدر جدول هست و برای صدرنشینی میجنگه، قطعاً برای هر پست حداقل دو بازیکن داره! غیر از اینه؟ و وقتی یکی از این دو بازیکن، بیشتر بازیها رو بازی میکنه، پس حتماً بازیکن کلیدی هست.
در مورد جمله ای هم که در مورد پژمان گفتم، شما باز قیاس مع الفارق کردی! نفت رو با ملوان فصل پیش مقایسه میکنی؟ ملوان تیمی بود که داشت ته جدول دست و پا میزد، مخصوصاً بعد از شکست بدی که تو جام حذفی از پرسپولیس خوردن و کاملاً روندشون نزولی شد ولی نفت آخر فصل برای سهمیه میجنگید. پس نفت تیم کوچیکی نبوده که اگر بازیکنی توش درخشید بگیم در یه تیم بدون ستاره درخشیده.
در مورد قاضی هم بله، حق با شماست! توی پرسپولیس خیلی بد بود و الان فقط بده!! و حتماً اینقدر بد (یا بهتره بگیم نامناسب) بوده که قصد فروشش رو داشتید. الان هم اگر بهتر از زمان پرسپولیسش هست فقط به این دلیل هست که بیشتر داره بازی میکنه نسبت به پرسپولیس.
شما گفتی تیم بی ستاره ملوان ، منم گفتم تیم کم ستاره نفت نگفتم بی ستاره، بازم میگم بازیکن ثابت الزاما بازیکن کلیدی نیست ، قبول کن ، و اینکه یه بازیکن تو یه تیم ضعیف هم میتونه خوب باشه
در مورد پاراگراف آخر هم که اگه به نظرتون قاضی الان بده و بخاطر بازی کردنشه نظری نمیدم اما حداقل اینکه قاضی رو استقلال نمیخواد بفروشه ، چکش پاس نشده ، احتمالا به این زودیا هم پاس نشه، اونم با ذوب آهن مذاکره کرده
کی گفته استقلال قراره قاضی رو بفروشه؟
خودشم ک گفته خبری نیست؟؟