کجاش تکراریه....کو تاپیکش؟تکراری بود
با این کمبود وزن قدتون بلندتر بشه که دیگه کم از دکل تلفن نخواهی داشت:دیمن 15 كيلو كمبود وزن دارم
دوست دارم قدم بلند بشه اما نميشه ولي اي كاش بشه شماها ترفند ندارين؟
من رفتم دیدمسلام
من 202 قدمه به این سایت دسترسی ندارم
میشه لطفا وزن نرمال منو بدست بیارید؟؟؟؟
خدا بیامرزتت اجی...اجی خوبی برام بودیواقعا میگما اجی ونوس من لاغز به نظر نمیام . حاضرم نیستم وزنم بیاد بالا. دوست دارم همینقدری بمونه . کاملا زنده ام.![]()
دالییییییییخدا بیامرزتت اجی...اجی خوبی برام بودی![]()
پس من که.........خدا منو بیامرزه من رو به موتم
از وزن ایده آلم 6 کیلو کمترم
این که بادی مث ایندکس هستش!با وارد شدن به این سایت قد و وزن خود را چک کنید ...
قرار گرفتن عقربه در منطقه سبز نشاندهندۀ تعادل در قد و وزن افراد است ، هر چه عقربه به سمت قرمز نزديك شود خطرناكتر است
http://shahrivari.persiangig.com/flash/ ... sIndex.swf
شکستن استخوان؟!!!با این کمبود وزن قدتون بلندتر بشه که دیگه کم از دکل تلفن نخواهی داشت:دی
برای بلند شدم قد فعلا از روش شکستن استخوان استفاده میشه
[
خوبه ولی همینجوری پیش بری دیگه زنده نبیدیدالییییییییمن زنده بیدم گریه نکن اجیییییییییییییییی
زور بازومم نیگااااا چقدر قوی ام
نگا کن بازوهام چقدر قوی یه
![]()
خدا رحمتتون کنهپس من که.........
17 کیلو کمبود وزن دارم
فکر میکنم همون توده بدنی باشه که از تقسيم وزن آن فرد ،بر حسب کيلوگرم بر مجذور قد او بر حسب متر بدست میاد و اين کسر اگر:مرسی جالب بود
من نرمالم
شاخص جرمی بدن22 یعنی چی؟
بله در این روش استخوان ساق پای بیمار شکسته میشه و و دوقسمت شکسته با میله از هم دور نگه داشته میشه در واقع همان پلاتین گذاشتن و و بعد به مرور بدن بین دو قسمت شکسته استخوان سازی میکنه و قد شخص بلند تر خواهد شد ولی هیچ ادم عاقلی مگر اینکه یک پاش کوتاهتر از پای دیگرش باشه نیاید از این روش استفاده کنه که امواتش جلوی چشمش میادشکستن استخوان؟!!!![]()
مطمئن باش 30 سانت از الانم کوتاهتر بودمم چنین کاری نمی کردم!بله در این روش استخوان ساق پای بیمار شکسته میشه و و دوقسمت شکسته با میله از هم دور نگه داشته میشه در واقع همان پلاتین گذاشتن و و بعد به مرور بدن بین دو قسمت شکسته استخوان سازی میکنه و قد شخص بلند تر خواهد شد ولی هیچ ادم عاقلی مگر اینکه یک پاش کوتاهتر از پای دیگرش باشه نیاید از این روش استفاده کنه که امواتش جلوی چشمش میادپس بهتره باهمون قد کوتاهت بسازی دخملم
![]()
دیوار حاشا بلنده یگه..نه؟مطمئن باش 30 سانت از الانم کوتاهتر بودمم چنین کاری نمی کردم!
.
بعدشم... قامت کوتاه کجا بود... چرا حرف تو دهن آدم می ذاری؟
.
![]()
آره خیلیدیوار حاشا بلنده یگه..نه؟
اگ نیم نتر کوتاه تر بود چی
مگه قدت چندسانته؟