فیس بوک یکی از عرصه‌های «خودنمایی» است.

برشت

عضو جدید
فیس بوک یکی از عرصه‌های «خودنمایی» است. هر کس درباره‌ی خودش می‌نویسد، زندگی‌اش، حال و روزش، نظرش درباره‌ی مسائل خُرد یا مهم.
برخی این را نشانه‌ی انحطاط فرهنگ می‌دانند؛ وضعیتی که همه به نوعی دچار خودشیفتگی و خود-کانون-پنداری‌اند. عکس‌های خود را در معرض دید آشنا و بیگانه قرار می‌دهند، از شادی و افسردگی خود به دیگران می‌گویند، از صفحه‌ی «من»، یادداشت «من»، دیروز و امروز «من». ناقدان می‌گویند تمدن کنونی تباهی را به اوج رسانده، با مبالغه در فردگرایی و گشودن امکانات بی‌سابقه برای مشغول بودن آدم به خودش.
شکل دیگری هم می‌شود به این «خودنمایی»ها نگاه کرد. هیچ گاه در تاریخ، انسان‌ها این‌اندازه به روی هم گشوده نبوده‌اند، این‌قدر از یک دیگر نمی‌دانسته‌اند، امکان راه بردن به درون ذهن و روان یک‌دیگر را نداشته‌اند. پیش از این ما از «انسان» کلی و «نوع بشر» در کتاب‌ها می‌خواندیم، ولی آگاهی ما از انسان‌های واقعی و مشخص به کسانی محدود می‌شد که دوستی و رابطه‌ای خاص میان‌مان بود. اکنون «آدم‌»های مشخصی که از کاروبارشان می‌دانیم بسی بسیارند، بسیارتر از شمار کسانی که رابطه‌ای خاص با آن‌ها داریم.
رسانه‌های اجتماعی و به طور کلی ابزارهای ارتباطی مانند تلفن و اینترنت آدم‌ها را به شکلی یک‌سره تازه به هم پیوند داده‌اند. از خود گفتن که روزگاری حرمت و کراهت اخلاقی داشت، نوعی سخاوت نیز هست؛ دست و دل‌بازی در گشودگی به روی آدم‌های دیده و نادیده. دعوتی است به ارتباط. «خود» آدم دیگر گنجی نیست که کسی برای خودش نگه دارد و فقط به عزیزترین و نزدیک‌ترین و محرم‌ترین آدم‌هایش نشان بدهد با با آن‌ها تقسیم کند. با گفتن و برملاکردن خود در ملأعامی مانند فیس بوک، سخاوت‌مندانه «خود» خود را با دیگران تقسیم می‌کنیم.
از این رو، شاید نسل بعد هم از «دیگران» بیش‌تر از ما بداند هم شاید با برداشتن حصارها از گرد «خود»، از خودپرستی و خوداستثناپنداری دورتر باشد. فیس بوک، از این رو، شاید بتواند آدم‌ها را به هم نزدیک‌تر و در فهم همدلانه‌ی یکدیگر به آن‌ها یاری کند.

*rahil*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سپاس از استارتر عزیز...کاملا موافقم;)
من تا چند روز پیش که عضو شدم نمیدونستم فیس بوک چه جور جایه..توی صفحه نوشته شده بود یاداشت های من عکس ها ویه سری چیزای دیگه...یعنی من باید این هارو پر کنم ؟؟؟ولی اصلا خوشم نمیاد کسی از منه واقعیم بدونه .
پس دیدم فیس بوکی که اکثر انچان دهن پر کنن ازش اسم میبرن جای نیست جز برای فاش کردن خود شخص...

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی

من تاحالا علاقه ای نداشتم واسه عضو شدن تو فیسبوک
ولی خیلی چیزا میدونم دربارش

اینکه بستگی به فرهنگ ادما داره که چطور دوست دارن از یه چیزی استفاده کنن
برای یک نفر می تونه خیلی خیلی خیلی مفید باشه.. و برای یک هم ممکنه خوب نباشه و درست استفاده نکنه

یک بازیگر.. ورزشکار چه ایرانی و خارجی میتونه عضوش باشن و اینطوری بیشتر با مردم در ارتباط باشن
می تونین کلی از دوستای گذشته و دوران تحصیل رو پیدا کنین و بیشتر با هم در ارتباط باشین
و یا می تونین ارتباط رو بیشتر کنید و پیجتون رو به روی همه باز کنید
و یا میتونین پیجتون رو فقط واسه ی دوستانتون باز کنید و بقیه عکس و یا مطلبتون رو نمیتونن بخونن
تقریبا مثل همین سایت مهندسان ایران میتونه باشه
هر کی واسه خودش پروفایل داره و در داخل پروفایل خودش عکس.. مطلب.. نوشت هی زیبا. .شعر.. حکایت یا غیره میذاره و دوستاش میان و نظر میدن.. و خیلی از مطالب همین سایت هم از مطالب فیسبوک و یا سایت های دیگه گرفته میشه

این پروفایل و مطالب و عکس ها رو میتونین به دوستای نزدیک یا فامیل نشون بدین.. یا می تونین به همه نشون بدید

ولی به نظرم خیلی خوبه اگه همه ی افراد فامیل و اشناها زو اد فرند کنی و بعد هر چند روز از این طریق با هم بیشتر در ارتباط باشین
مثلا برید گردش یا مسافرت یا تولد بگیری عکسارو بذری توی پیجت تا پسر عموت یا خالت یا داییت هم ببینن و اینطوری از راه دور بیشتر به هم نزدیک تر میشید
این رابطه میتونه فرا تر بره ودوستان رو هم بهش اضافه کنید... ویا فراتر بره و کل ادمای جهان رو اضافه کنید و پروفایلتون رو به همه نشون بدید.. بستگی به فرهنگ و سلیقه و اون مطلبی که قصد دارید توی پیجتون بذارید داره

در ضمن کلی سایت های ایرانی شبیه فیسبوک هست که دقیقا میشه گفت مثل فیسبوک هستند و حتی اسم هاشونم مثل فیس بوک هست. مثل فیس نما.. فیسبوک ایران....فیسبوک فارسی.... فیس بکس.....تک فیس .. .فیس فید....فیس وروجک و کلی اسم دیگه
که هیچ کدوم فیلتر نیستن و فقط فیسبوک فیلتره:دی.. دلیلشم سیاسیه و ایتکه نمیشه مثل همین باشگاه مهندسان نظارتی روی فیسبوک انجام داد و هر کس ممکنه هر مطلب( سیاسی ) بذاره . چند نفر هم بخونن:دی

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سپاس از استارتر عزیز...کاملا موافقم;)
من تا چند روز پیش که عضو شدم نمیدونستم فیس بوک چه جور جایه..توی صفحه نوشته شده بود یاداشت های من عکس ها ویه سری چیزای دیگه...یعنی من باید این هارو پر کنم ؟؟؟ولی اصلا خوشم نمیاد کسی از منه واقعیم بدونه .
پس دیدم فیس بوکی که اکثر انچان دهن پر کنن ازش اسم میبرن جای نیست جز برای فاش کردن خود شخص...
سلام دوست عزیز
اجباری نیست حتما" پر کنی و میتونی اطلاعاتت رو نگهداری کنی و از بازگو کردنشون تو فیس بوک جلوگیری کنی
یه مسئله ی دیگه اینکه چرا ما از اینکه خودمون باشیم میترسیم؟

*rahil*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
اجباری نیست حتما" پر کنی و میتونی اطلاعاتت رو نگهداری کنی و از بازگو کردنشون تو فیس بوک جلوگیری کنی
درود بر شما دوست عزیز..سلام
من بشخصه از اینکه خودم باشم هراسی ندارم و همیشه خودم بودمو هستم.ولی خب دوس ندارم جز خودم و عزیزانم از من واقعیم طرز فکر و خیلی چیزای دیگرم باخبر باشن من بشخصه اینطورم...

-anjel-

عضو جدید
اول سپاس ازینکه همیشه مطالبی که شما میذارین عمیق و جالب هستند. بعدم اینکه این نوشته اولش تا اواسط، به نظر میرسه که نگرش منفی به فیسبوک داره، اما آخرش با نگرش مثبت تموم میشه... جان مطلب گنگه، یعنی خواستین هم ایراد و هم محاسن رو گفته باشین؟

Dr.Elman

عضو جدید
مرسی

من تاحالا علاقه ای نداشتم واسه عضو شدن تو فیسبوک
ولی خیلی چیزا میدونم دربارش

اینکه بستگی به فرهنگ ادما داره که چطور دوست دارن از یه چیزی استفاده کنن
برای یک نفر می تونه خیلی خیلی خیلی مفید باشه.. و برای یک هم ممکنه خوب نباشه و درست استفاده نکنه

یک بازیگر.. ورزشکار چه ایرانی و خارجی میتونه عضوش باشن و اینطوری بیشتر با مردم در ارتباط باشن
می تونین کلی از دوستای گذشته و دوران تحصیل رو پیدا کنین و بیشتر با هم در ارتباط باشین
و یا می تونین ارتباط رو بیشتر کنید و پیجتون رو به روی همه باز کنید
و یا میتونین پیجتون رو فقط واسه ی دوستانتون باز کنید و بقیه عکس و یا مطلبتون رو نمیتونن بخونن
تقریبا مثل همین سایت مهندسان ایران میتونه باشه
هر کی واسه خودش پروفایل داره و در داخل پروفایل خودش عکس.. مطلب.. نوشت هی زیبا. .شعر.. حکایت یا غیره میذاره و دوستاش میان و نظر میدن.. و خیلی از مطالب همین سایت هم از مطالب فیسبوک و یا سایت های دیگه گرفته میشه

این پروفایل و مطالب و عکس ها رو میتونین به دوستای نزدیک یا فامیل نشون بدین.. یا می تونین به همه نشون بدید

ولی به نظرم خیلی خوبه اگه همه ی افراد فامیل و اشناها زو اد فرند کنی و بعد هر چند روز از این طریق با هم بیشتر در ارتباط باشین
مثلا برید گردش یا مسافرت یا تولد بگیری عکسارو بذری توی پیجت تا پسر عموت یا خالت یا داییت هم ببینن و اینطوری از راه دور بیشتر به هم نزدیک تر میشید
این رابطه میتونه فرا تر بره ودوستان رو هم بهش اضافه کنید... ویا فراتر بره و کل ادمای جهان رو اضافه کنید و پروفایلتون رو به همه نشون بدید.. بستگی به فرهنگ و سلیقه و اون مطلبی که قصد دارید توی پیجتون بذارید داره

در ضمن کلی سایت های ایرانی شبیه فیسبوک هست که دقیقا میشه گفت مثل فیسبوک هستند و حتی اسم هاشونم مثل فیس بوک هست. مثل فیس نما.. فیسبوک ایران....فیسبوک فارسی.... فیس بکس.....تک فیس .. .فیس فید....فیس وروجک و کلی اسم دیگه
که هیچ کدوم فیلتر نیستن و فقط فیسبوک فیلتره:دی.. دلیلشم سیاسیه و ایتکه نمیشه مثل همین باشگاه مهندسان نظارتی روی فیسبوک انجام داد و هر کس ممکنه هر مطلب( سیاسی ) بذاره . چند نفر هم بخونن:دی
آره همه اینایی که تو میگی درسته
ولی یه فرق کوچولو داره
فیسبوک یه سایت کاملا سیاسی با اهداف جاسوسیه
کاملا اثبات شدس

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
فیس بوک خوبه چرا باید بد باشه؟؟....
همه چیز بستگی به نحوه استفاده ادما داره...هم میتونن ازش استفاده مفید کنن و هم استفاده غیر مفید...
الان خود اینترنت خیلی خوبه اما میتونه بدم باشه...
پس همه چیز بستگی به نحوه استفاده درست ما داره که متاسفانه خیلیا ازش خوب استفاده نمیکنن..

Dr.Elman

عضو جدید
سلام دوست عزیز

ما یه دوره ای رفتیم در باره همین فیسبوک
اونا خیلی زرنگتر از این حرفان
چه بخوای چه نخوای اطلاعاتتو در میارن

Dr.Elman

عضو جدید
فیس بوک خوبه چرا باید بد باشه....
همه چیز بستگی به نحوه استفاده ادما داره...هم میتونن ازش استفاده مفید کنن و هم استفاده غیر مفید...
الان خود اینترنت خیلی خوبه اما میتونه بدم باشه...
پس همه چیز بستگی به محوه استفاده درست ما داره که متاسفانه خیلیا ازش خوب استفاده نمیکنن..
والا بلا فیسبوک بده بده بدددددددددددددددددددددد
به خدا بده
آخه خبر ندارین که اون تو چه خبره
اینا همشون کارشون جاسوسیه

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
والا بلا فیسبوک بده بده بدددددددددددددددددددددد
به خدا بده
آخه خبر ندارین که اون تو چه خبره
اینا همشون کارشون جاسوسیه
میخوان چیو جاسوسی کنن اخه؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم مث بقیه مث یاهو...چه فرقی میکنه...
اطلاعات ما چه به دردشون میخوره دوست من...

Dr.Elman

عضو جدید
میخوان چیو جاسوسی کنن اخه؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم مث بقیه مث یاهو...چه فرقی میکنه...
اطلاعات ما چه به دردشون میخوره دوست من...
سادگی شما ام به همینه دییگه دوست من
یکی از استادای من که از پزشکای خیلی خوب ایرانم هستن رفته بودن اونجا عضو شده بودن
به اسم یه دانشجوی رشته ی مهندسی کامپیوتر 21 ساله
استادم 48 سالس
بعد یه مدت خیلی خیلی کوتاه براشون ایمیل اومده بود و تو کشور آمریکا دعوت به همکاری شده بودن به عنوان یه پزشک
میفهمین ینی چی؟
خوب اونا از کجا فهمیده بودن که ایشون پزشکه؟
تمام اطلاعاتی که در موردشون لازم بودو میدونستن؟
از کجا؟
از راه همون جاسوسی
اینم بگم که هر کی تو فیسبوک عضو نگران اطلاعات سیستمش باشه
خیلی خیلی راحت در اختیار اونا قرار میگیره
آدمای به درد بخورو شناسایی میکنن
بازم بگم؟

Dr.Elman

عضو جدید
فیس بوک تحت کنترل سازمان‌های اسرائیلی است
قم - خبرگزاری مهر: عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه تاسیس یک شبکه اجتماعی توسط مراکزی همچون دفتر تبلیغات اسلامی یک ضرورت است، افزود: شبکه اجتماعی فیس بوک تحت کنترل سیا و سازمان های اسراییلی است.
به گزارش خبرگزاری مهر، سعید پارسا در نشست تخصصی تبلیغ که با محوریت "شبکه های اجتماعی و تأثیر گذاری آن در تبلیغ" در سالن اجتماعات علوم و فرهنگ اسلامی قم برگزار شد با بیان اینکه تبیان به عنوان یکی از شبکه های اجتماعی موجود در کشور تا کنون توانسته است150 هزار کاربر را به عضویت خود در بیاورد تصریح کرد: محیط "تبیان" به عنوان یک شبکه اجتماعی کاملا دینی و مذهبی با حفظ اطلاعات شخصی افراد توانسته است جایگاه خوبی را در بین مردم و جوانان باز کند.

وی افزود: شبکه هایی که در داخل به صورت فعال در فضای وب وجود دارد، نیاز شدیدی به فعالیت روحانیون و مبلغان دینی دارد و مراکزی همچون دفتر تبلیغات اسلامی باید با ایجاد گروه های مذهبی و کاملا دینی در شبکه های اجتماعی به سوالات، شبهات و نیازهای مردم و جوانان پاسخ دهند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ادامه داد: شبکه هایی که در داخل ایجاد و راه اندازی می شوند باید حریم خصوصی افراد را حفظ کرده و با سوء استفاده های احتمالی به صورت جدی برخورد کنند.

وی با بیان اینکه شبکه های اجتماعی ساختاری است که در آن رفتار و اعمال افراد با رویکرد قرار گرفتن در پایگاه مجازی و شناساندن هویت اشخاص مورد استفاده قرار می گیرد، اظهار داشت: هویت افراد از طریق شبکه های اجتماعی شناخته می‌شود.

پارسا با معرفی شبکه‌های اجتماعی موجود در فضای مجازی گفت: شبکه‌های اجتماعی به عنوان یکی از ابزار های مهم و تأثیرگذار در افکار و اندیشه و تعیین خط فکری برای مخاطبان در سراسر جهان به شمار می آیند که در این میان به طور خاص می‌توان به فیس بوک اشاره داشت که بیش از 700 میلیون عضو را به خود اختصاص داده است و با فضایی کاملا رایگان که در اختیار مخاطبان خود قرار می‌دهد توانسته است بسیاری از سیاستمداران غربی و عرب منطقه از جمله حاکم دوبی را به سوی خود جذب کند.

وی با اشاره به فعالیت 250 شبکه اجتماعی در فضای مجازی تصریح کرد: از این تعداد بیش از 30 شبکه به صورت فعال با میانگین اعضای 10 تا 700 میلیون عضو را به خود اختصاص داده‌اند.

این پژوهشگر با بیان این که فیس بوک با جذب ماهانه یک میلیون عضو اطلاعات اعضای خود را در منتشر کرده و در اختیار موتورهای جستجوگر قرار می‌دهد، گفت: از اینگونه شبکه های اجتماعی توسط غرب استفاده می‌شود تا ما اطلاعات خودمان را به صورت رایگان در اختیار آن‌ها قرار دهیم و از این طریق آن ها به راحتی هویت ما را شناسایی و بررسی و تحلیل کنند.

وی با بیان اینکه فیس بوک یک شبکه اجتماعی تحت کنترل سیا و سازمان‌های اسرائیلی است، اظهار داشت: کمک فیس بوک به انقلاب‌های منطقه را هم نمی‌توان کتمان کرد و باید اذعان داشت که جوانان انقلابی مصر و تونس در سرنگونی دیکتاتورهای وابسته به غرب از امکانات فیس بوک در راستای آگاهی بخشی به دیگر جوانان و انقلابیون، نهایت استفاده را برده‌اند.

پارسا در پایان با تأکید مجدد بر ضرورت راه اندازی شبکه‌های اجتماعی توسط مراکزی همچون دفتر تبلیغات اسلامی، افزود: با این اقدام نیازی به حضور مبلغ در نقاط مختلف کشور وجود ندارد و از این طریق می‌توان به تبلیغ دین اقدام کرد همانطور که کاتولیک‌ها با استفاده از شبکه‌های مجازی توانسته است رشد چهار درصدی را نسبت به گرایش به این مذهب تجربه کنند.

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
یکی از استادای من که از پزشکای خیلی خوب ایرانم هستن رفته بودن اونجا عضو شده بودن
استادم 48 سالس
بعد یه مدت خیلی خیلی کوتاه براشون ایمیل اومده بود و تو کشور آمریکا دعوت به همکاری شده بودن به عنوان یه پزشک
میفهمین ینی چی؟
از کجا؟
از راه همون جاسوسی
بازم بگم؟

خب این دلیل نمیشه واسه منم یه ایمیل اومده بود که اصلا ربطی به من نداشت...
از این ایمیلا زیاد میاد دوست من...

Dr.Elman

عضو جدید

خب این دلیل نمیشه واسه منم یه ایمیل اومده بود که اصلا ربطی به من نداشت...
از این ایمیلا زیاد میاد دوست من...
حالا من هی هر چی بگم تو بگو
نه
میگم ایمیل زدن جناب آقای دکتر فلانی فوق تخصص فلان از شما تو آمریکا دعوت به همکاری میشه با تمام امکانات و حقوق عالی با خونواده
اشتباه شده؟
نکنه تو ام شخصیت مهمی هستی؟ها؟

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
حالا من هی هر چی بگم تو بگو
نه
میگم ایمیل زدن جناب آقای دکتر فلانی فوق تخصص فلان از شما تو آمریکا دعوت به همکاری میشه با تمام امکانات و حقوق عالی با خونواده
اشتباه شده؟
نکنه تو ام شخصیت مهمی هستی؟ها؟
من که کلا خوشم نمیاد از فیس بوک ولی اینم شبیه سایتای دیگست...
مگه بده دعوت به همکاری شده ازشون؟؟؟
:d
اسامی دکترا رو دارن از این طریق پیداشون کردن بهشون پیشنهاد دادن...این که چیز پیچیده ای نیست..

Dr.Elman

عضو جدید
من که کلا خوشم نمیاد از فیس بوک ولی اینم شبیه سایتای دیگست...
مگه بده دعوت به همکاری شده ازشون؟؟؟
:d
اسامی دکترا رو دارن از این طریق پیداشون کردن بهشون پیشنهاد دادن...این که چیز پیچیده ای نیست..
میگم با اسم یه مهندس کامپیوتر عضو شده اونجا از کجا فهمیدن دکتره؟حدس زدن؟:eek:

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی استارتر .
دوستمون کاربر هویج کل مطلب رو گفتن ..
عضو بودن توی فیس بوک و یا هر جای دیگه ای بستگی به خود فرد داره ک بخواد اطلاعات شخصی شو در اختیار دیگران بگذاره یا نه ..حتی همین جا هم همین طوره گاها بچه ها دوس دارن عکسشون تو پروفشون باشه ..و یا برعکس بعضیها اصلا دوس ندارن حتی اسم واقعی شون رو به کسی بگن ..فیس بوک هم خصوصی سازی مشخصات داره ...
فیس بوک هم عین سایت های دیگه اس تنها حسنی ک داره
اینه ک جهانی هست و همه دوستا وآشناها اونو میشناسن ..
خود من کسایی رو ک دوره کودکیم باهاشون دوس بودم و تو واقیعت اصلا محال بود ببینمشون با یه اسم پیدا کردم ..
در کل کسی ک بخوا اطلاعاتش رو عمومی کنه براش فرقی نداره کجا باشه ..

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
استادم 48 سالس
میفهمین ینی چی؟
از کجا؟
از راه همون جاسوسی
بازم بگم؟

دوست خوب با یه اسم ک کامل نوشته نشده ..مثلا محمد ..سم..چطوری میخوان پیگیری کنن اخه ..اصلا کامل هم باشه .!!!
اگه بخوان سایت های دیگه هم بسیار هست ..
برای اونا کاری نداره پیدا کردن ..فقط فیس بوک ک نیس که ..

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
میگم با اسم یه مهندس کامپیوتر عضو شده اونجا از کجا فهمیدن دکتره؟حدس زدن؟:eek:

شغلشو مهندسی کامپیوتر زده اسمش که نبوده...:smile:
همین الان تو همین سایت هم میشه اطلاعات کاربرارو در اورد این دلیل نمیشه ...کسایی که کارشون اینه