دوست خوب با یه اسم ک کامل نوشته نشده ..مثلا محمد ..سم..چطوری میخوان پیگیری کنن اخه ..اصلا کامل هم باشه .!!!
اگه بخوان سایت های دیگه هم بسیار هست ..
برای اونا کاری نداره پیدا کردن ..فقط فیس بوک ک نیس که ..
اهو محمد کیه؟؟؟

دوست خوب با یه اسم ک کامل نوشته نشده ..مثلا محمد ..سم..چطوری میخوان پیگیری کنن اخه ..اصلا کامل هم باشه .!!!
اگه بخوان سایت های دیگه هم بسیار هست ..
برای اونا کاری نداره پیدا کردن ..فقط فیس بوک ک نیس که ..
من نظرم عوض نمیشه...تو یه فرصت مناسب حتما میشینم درباره ی این فیسبوک مطالب جالبی براتون مینویسم
چیزی که اگه بشنوین حتما نظرتون عوض میشه
الام من نمیتونم حالیتون کنم![]()
دوست خوبم الهام جان ..اینا همش برا اینه ک قضیه سیاسیه ...آقای ظریف هم عضوه تازه ..اینجا زیاد جای مناسبی برای این بحثا نیس ..به سرعت اخراج میشویم ..تو یه فرصت مناسب حتما میشینم درباره ی این فیسبوک مطالب جالبی براتون مینویسم
چرا از چشات معلومه..![]()
توهم توطئه.والا بلا فیسبوک بده بده بدددددددددددددددددددددد
به خدا بده
آخه خبر ندارین که اون تو چه خبره
اینا همشون کارشون جاسوسیه
دوست خوبم الهام جان ..اینا همش برا اینه ک قضیه سیاسیه ...آقای ظریف هم عضوه تازه ..اینجا زیاد جای مناسبی برای این بحثا نیس ..به سرعت اخراج میشویم ..
همین جا وهر جایی عضو باشیم از روی آی پی ک وارد سایت میشیم مکان وهمه چیتو در میارن عزیزم ...کار سختی نیس .
خوشم میاد این کاره ای فاتی جونم .![]()
شروع کن.تو یه فرصت مناسب حتما میشینم درباره ی این فیسبوک مطالب جالبی براتون مینویسم
عریزم من المان هستم نه الهامدوست خوبم الهام جان ..اینا همش برا اینه ک قضیه سیاسیه ...آقای ظریف هم عضوه تازه ..اینجا زیاد جای مناسبی برای این بحثا نیس ..به سرعت اخراج میشویم ..
همین جا وهر جایی عضو باشیم از روی آی پی ک وارد سایت میشیم مکان وهمه چیتو در میارن عزیزم ...کار سختی نیس .
خوشم میاد این کاره ای فاتی جونم .![]()
الان حوصله تایپ ندارم باشه دو سه روز بعدشروع کن.
کاش توهم بودتوهم توطئه.
جالب شد...لطفا بفرماییدتو یه فرصت مناسب حتما میشینم درباره ی این فیسبوک مطالب جالبی براتون مینویسم
مسائل رو قاطی نکنیم هر کشوری داری سیستم امنیتی مثل شنود مکالمات ... می باشد قضیه اسنودن مربوط مسائل دیگه هستش .این که فیسبوک و شبکه های اجتماعی دیگه از اطلاعات کاربرانشون استفاده میکنن که کاملا مشخصه و شاهد زنده هم ادوارد اسنودن
شاید بعضی از دوستان اینجا بگن خب اطلاعات من به چه درد اونا میخوره؟
ممکنه اطلاعات شما به تنهایی کاربردی نداشته باشه ولی وقتی اطلاعات چندین هزار کاربر تو یه کشور جمع میشه اونوقت همین اطلاعات منشا خیلی از تصمیم گیری ها درباره اون کشور میشه.
این از افراد عادی و حالا جاسوسی از نخبگان،دانشمنداون و... هم که بماند.
موفق باشیمن حقیقت رو میگم حالا چه اخراج بشم چه نشم
من همین چند ماه قبل یه دوره ی آموزشی توی دانشگاهمون رفتم
در مورد فیسبوک:
فیسبوک اولین بار توسط یه دانشجوی دانشگاه هاروارد تاسیس شد برای ارتباط بیشتر دانشجویان اون دانشگاه
وقتی با استقبال رو به رو شد مورد توجه مقامات آمریکایی ام قرار گرفت
اگه بتونم عکساشو تهیه کنم حتما میذارم تو باشگاه
همین دانشجو که مدیر عامل فیسبوک باشه با تمامی مقامات کشور ها از جمله صدر اعظم آلمان رئیس جمهور وقت آمریکا(جورج بوش و اوباما)و نخست وزیر اسرائیل دیدار های متعددی داشته
توجه کردین؟نتانیاهو باهاش دیدار داشته و ازش حمایت کرده
در حال حاضی فیسبوک 400 میلیون عضو داره و بعد از چین و هند سومین مکان پرجمعیت دنیا حساب میشه
همین سایت سازمان سنجش خودمون 1000 نفر همزمان برن توش کلا هنگ میکنه
حالا ببین چه هزینه ای صرف این شده ک 400 میلیون نفر میرن توش و سرعت بالایی ام داره
تازه امکان آپلود عکس و فیلم و آهنگ تا چند گیگا بایت برای هر نفر رو داره
فیسبوک کلا یه بودجه ی جداگانه ای داره
هزاران کارشناس و روان شناس توش فعالیت میکنن
ادامه دارد...
مگه اسنودن فقط مسائل مربوط به شنود مکالمات کشور خودش رو فاش کرده؟مسائل رو قاطی نکنیم هر کشوری داری سیستم امنیتی مثل شنود مکالمات ... می باشد قضیه اسنودن مربوط مسائل دیگه هستش .
معلومه پدر شما 2 -3 قدم از بچه اش جلوتره!!! حداقل از پدرتون یاد بگیرید!!!
دوست عزیز زود قضاوت نکنید.11 میلیون از کاربرهایی مثل شما رو از دست داده!!!
شما کلا نباید از اینترنت استفاده کنید!!! میتونید نامه کد شده بدید!!! یا حتی با دود پیام رسانی کتید!!! چون حتا سرخپوست های باقیمانده هم نمیتونن معنیش رو بفهمن!!!
منم در جوابشون گفتم که این آقا گفته از اطلاعات کاربرا تو شبکه های اجتماعی و... هم استفاده میشه.مسائل رو قاطی نکنیم هر کشوری داری سیستم امنیتی مثل شنود مکالمات ... می باشد قضیه اسنودن مربوط مسائل دیگه هستش .
کاملا باهات موافقمکاملن مخالفم هرچیزی خوب و بد داره بستگی ب نحوه ی استفاده ش داره!
دختر خوب نفی نکردم چرا دوستان با دقت تکس رو نمی خونن؟کاملا مخالفم با نظر استارتر گرامی
طرز استفاده درست از هرچیزو باید دونست بستگی به خود شخص داره که رفتارش تو فیس چه جوری باشه...
من خودم عضو فیس بوکم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چگونه فیس بک حیا را از دختران ایرانی میگیرد.... | رفتارها و منش های اجتماعی | 0 | |
![]() |
وقتی یکی را دوست دارید ... | رفتارها و منش های اجتماعی | 0 | |
![]() |
وقتی یکی را دوست دارید ... | رفتارها و منش های اجتماعی | 7 |