Coronaa
کاربر فعال
PT , INR , Patelet count , ALT , AST , Direct bil , Glubolin , برای بیماریان سیروزی معمولاً توی چه رنجی قرار داره و بیماران غیر سیروزی ولی هپاتیتی توی چه رنجی قرار داره؟چه سوالی راجع ازمایش داری ؟
ازمایش چی هست؟
PT , INR , Patelet count , ALT , AST , Direct bil , Glubolin , برای بیماریان سیروزی معمولاً توی چه رنجی قرار داره و بیماران غیر سیروزی ولی هپاتیتی توی چه رنجی قرار داره؟چه سوالی راجع ازمایش داری ؟
ازمایش چی هست؟
سعی میکنم از استادم بپرسم و جواب گو باشمPT , INR , Patelet count , ALT , AST , Direct bil , Glubolin , برای بیماریان سیروزی معمولاً توی چه رنجی قرار داره و بیماران غیر سیروزی ولی هپاتیتی توی چه رنجی قرار داره؟
|
میشه نام دارو رو به لاتین بنویسین؟سلام بدوستان عزیز. قرص گاتا پنتین که برای درمان کمردرد برای بیماری تجویز میشه و بیمار باخوردنش دردش کمتر میشه اما باعث پف و ورم چشمهاش میشه خطر محسوب میشه؟ درضمن مصرف کننده این قرص حدود 50 سالشه. و بخاطر درد کمر که بتشخیض بعضی پزشکان ناشی از دردهای عصبی بوده تجویز شده و البته برخی هم عمل و جراحی رو تشخیص دادن. فقط خواستم بدونم این پف کردنه صورت و چشما خطر داره یا طبیعی؟ درضمن 4 روزه که خوردن دارو شروع شده. ممنون میشم راهنمای کنین.
میشه نام دارو رو به لاتین بنویسین؟
برین این سایت نام دقیق این دارو رو رو وارد کنید تا عوارضش رو به شما بگهبله حتما
Gabapentin 300
نیازی به دارو و چیز خاصی نداری دمنوش های گیاهی مثل گل گاو زبان بخور یکم فعالیت هوازیتو بیشتر کن روز ها ورزش های هوازی انجام بده و به دور از تشنج سعی کن باش تا بهتر شیسلام پزشکان محترم کسی میتونه من را راهنمایی کنه؟
من مدتیه به خاطر ناراحتی و استرسهایی که داشتم جدیدا تا ناراحت میشم و از اون قضایا استرس میگیرم قلبم به شدت میزنه میسوزه و درد میگیره یعنی یه جورایی تپش قلب میگیرم و نفسم درست بالا نمیاد.
چکار کنم؟
برین این سایت نام دقیق این دارو رو رو وارد کنید تا عوارضش رو به شما بگه
ضمنن بهتراست با پزشک معالجش صحبت کنید
http://www.darooyab.ir/Default.aspx
باعث پوکی استخوان و شکستگی و ترک برداشتن استخوان هایتان میشود اضافه کردن نمک سر سفره یکی از مهلک ترین اشتباهات ما ایرانی هاستسلام
در مورد نیاز بدن به ید قصد دارم سوال بپرسم ممنون میشم به سوالم پاسخ بگید ...
حقیقت اینکه از دید اطرافیان مصرف نمک من در غذا بیش از مقدار مجازه!
اما قبل از اون باید بگم من قبل از تست شروع به اضافه کردن نمک نمیکنم اما بعد از تست ازونجایی که مزه دلخواهمو ندارهنمکو اضافه میکنم
و احساس میکنم اگر تقاضای جسمم نبود انجام نمیدادم وهمینطوره/ گاهی کاملا بی میل به اضافه کردن نمکم و گاهی نه بنظرمخوش نمک
نیست.....
نظرتون چیه؟
لینک های در باره این بیماری به پیج تون میفرسمسلام به دوستان عزیز من دچار بیماری اسپندیلیت آنکیلوزان هستم لطفا" اگر اطلاعاتی در مورد این بیماری دارید به خصوص ارتباط این بیماری و مصرف داروهای آن با بارداری را ذکر کنید . باتشکر از راهنماییتان.
باعث پوکی استخوان و شکستگی و ترک برداشتن استخوان هایتان میشود اضافه کردن نمک سر سفره یکی از مهلک ترین اشتباهات ما ایرانی هاست
نمک باید در حین پختن غذا در غذا ریخته شود و با دمای بالا و اب و حرارت و غیره حل گردد تا ویتامینش به بدن برسه نه ضرر هاش
بابت خارش پوست انواع اقسام میتواند دلیل باشد اما تیروئید یه مطلب میذارم که علایم پوستی ان میباشددرود
ممنون عزیزم
خیلی شرمندم دیر اومدم و نتونستم تشکر کنم فقط تونستم امتیاز اضافه کنم
دو سوال هم دارم:
1- مادرم اواسط تابستون خونه تکونی کرده بعد از اون هر روز فقط صبح که به دست و پاشون آب بخوره میخاره /قبلا خارش داشتن رفتن آزمایش دادن و گفتن تیروئیده که اول کم کار بود بعد دو تا سه تا گره دیدن و کامل برداشتن و لووکسین تجویز کردن/ بنظرتون بازم مربوط به تیروئیدشونه؟
2- اینکه میگن بوسیدن چشم باعث کاهش سطح بینایی میشه درسته؟
(آخه ما توخونمون محبتمون قلنبه میشه سریع میپریم چشم مامانو بابامونو میبوسیم
بابام یادمون داده)
ختلال در عملکرد تیروئید باعث ایجاد علایمی در پوست، مخاط، مو و ناخن های بیمار می شود که این تظاهرات در پرکاری و کم کاری تیروئید متفاوت است.پرکاری تیروئید:
دراثر افزایش فعالیت اعصاب سمپاتیک، گرمی پوست ، گرگرفتگی، قرمزی کف دست و افزایش تعریق به خصوص در کف دست و پا دیده می شود پوست نرم و مخملی می شود خارش هم ازعلائم پرکاری تیروئید می باشد.موها نازک هستند و در یک سوم افراد ریزش منتشر دیده می شود.ناخنها شکننده و نازک هستند و گاهی به صورت قاشقی یا انیکولیزیس (خالی شدن زیر ناخن ) در می آیند رشد ناخنها بیشترشده است گاهی تیره شدن پوست به صورت منتشریا موضعی دیده می شود . تیره شدن پوست پلکها هم شایع است .از علائم دیگر پوستی که در همراهی با اختلالات تیروئید دیده می شود می توان به کهیر و لک وپیس (ویتیلیگو) و ریزش سکه ای اشاره کرد.ضخیم شدن پوست در ناحیه جلوی ساق که به نام میگزادم پرتیبیال خوانده می شود در افراد مبتلا به پرکاری تیروئید دیده می شود.کم کاری تیروئید:
پوست در افراد مبتلا به کم کاری تیروئید سرد، رنگ پریده و متمایل به زرد می باشد. خشکی و خارش پوست نیز در این افراد شایع است. کاهش تعریق پوستی و کبودی و خون مردگی پوست هم از علایم دیگر کم کاری تیروئید می باشد.افزایش ضخامت پوست در کف دست و پا و هم چنین خشکی شدید پوست بدن در بیماران کم کاری تیروئید ممکن است دیده شود، ورم کردن صورت و دستها و پاها و هم چنین کند بودن ترمیم زخمها دراین افراد از علایم دیگرکم کاری تیروئید است.ناخنها شکننده هستند و رشد آنها کاهش یافته است، موها شکننده، خشن و همراه با ریزش منتشر می باشند، ریزش قسمت خارجی ابروها از علایم کم کاری تیروئید است.بزرگ شدن زبان وعفونت قارچی دهان در افراد مبتلا به کم کاری تیروئید دیده می شود.
با سلام و خسته نباشد 28 ساله و متاهل شغلم مرتبط با کامپیوتر میباشم من تقریباً 6 ماهه که برای خواب بهترم خودسرانه قرص آلپرازولام مصرف کرده ام و الان وقتی آلپرازولام مصرف نکنم شبها نمیتوانم بخوابم و وقتی به رختخواب میرم میبینم که چهار ساعت است که چشام رو بسته ام ولی بیدارم مجبور میشم آلپرازولام مصرف کنم بخوابم درضمن موقع خواب هزار جور فکر خیال بیمورد در ذهنم ردوبدل میشه که برام خسته کننده است ازتون خواهشمندم دارویی معرفی کنید که مشکل من روحل کند و مرا از آلپرازولام رهایی دهددر ضمن من درشهرستان زندگی میکنم و دکتر متخصص نداریم وزنم 78قدم173 است. خیلی ممنون
سلام من اين دو يا سه هقته هست یکدفعه صورتم داغ میشه
عرق میکنم و چشامب طور کاملا ناخواسته بسته میشه و پاهام سست میشه و میفتم ی حالت نیمه بیهوشی من چرا اينطوري ميشم يا نکنه تشنج باشه![]()
سلام دوستان اين روزا بعد از خواب صبح که بیدار میشم گوش سمت راستم گرفتس .ولی انگشتم ر که داخلش حرکت میدم خوب میشه .میخواستم ببینم مشکل چیه.ايا زخمي شده؟
سلام لیزر ار اف فرکشنال چقدر برای سفت شدن پوست موثر هست ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
جایزه نوبل فیزیولوژی و پزشکی The Nobel Prize in Physiology or Medicine | پزشکی | 2 | |
![]() |
پوستر و عکس آموزشی پزشکی | پزشکی | 3 | |
![]() |
دانلود برنامه های پزشکی برای اندروید | پزشکی | 0 | |
![]() |
◥فهرست دانشگاههای علوم پزشکی در ایران◤ | پزشکی | 34 | |
![]() |
معرفی سایت های پزشکی | پزشکی | 113 |