sungift143
عضو جدید
بچه ها پیدا کردم تاپیک رو....
فقط بهم بگید معنی فارسیشون چی میشه
سلام
بچه ها میشه ادرس اون تاپیکی که قواعدو توضیح داده بهم بگید ....
حواهش میکنم فوریه...
passive,reported speech,plurals ,conditionals
اینا رو میخوام....
بچه ها پیدا کردم تاپیک رو....
سلام دوستان
معنی لغت surfactant چی میشه؟؟؟؟کلی تو دیکشنری گشتم نبود...
جمله ی کاملش اینه:Influence of surfactant on friction pressure drop
in a manifold microchannel
Language Essaysدرخواست داشتم ببخشید میتونین مقاله انگلیسی در مورد لیسینینگ Listened
برام پیدا کنین .
برای پایان نامه ارشد میخوام. مرسی
ترجمه اتاق پرو چی می شه؟ منظورم همون جاییه که لباس تعویض می کنن!
ترجمه اتاق پرو چی می شه؟ منظورم همون جاییه که لباس تعویض می کنن!
Cloakroom
سلام خدمت دوستان
آموزش زبان انگلیسی با متد نصرت تاثیر گذار است؟
کتاب یا هر منبع دیگه ای میتونید معرفی کنید تا در وقت های بیکاری از آنها استفاده کنم؟.![]()
بله تاثیر خیلی زیادی داره. مخصوصاً روی مکالمات روزانه. من که قبلاً گوشش دادم و واقعاً ازش راضی بودم.سلام خدمت دوستان
آموزش زبان انگلیسی با متد نصرت تاثیر گذار است؟
کتاب یا هر منبع دیگه ای میتونید معرفی کنید تا در وقت های بیکاری از آنها استفاده کنم؟.![]()
خوبان و عزیزان کسی از شما ها امتحان تافل آی بی تی داده؟ که بتونم ازشون کمک بگیرم؟ یا اصلن اطلاعاتی دارید راجع بهش؟
من خودم ایلتس امتحان دادم
سلام. برای یادگیری زبان ایتالیایی و آلمانی online چه سایتهای خوبی رو پیشنهاد میکنید؟
سلام من توی یه سایت خارجی باید یه چیزیو تخصصی بپرسم می تونید کارمو راه بندازید و متن زیر را ترجمه کنید:
من می خواهم شغلی را انتخاب کنم که بر اساس استعداد خاص خودم باشد. در ان کار بتوانم نمونه باشم و لذت ببرم . ایا ازمون استعداد یابی شما می تواند به طور دقیق شغلی که دران استعداد ویژه دارم را معرفی کند ؟ ایا می تواند بگوید چه رشته تحصیلی را باید بخوانم ؟ یا اینکه ازمون شما یکسری اطلاعات کلی در مورد خودم به من می دهد و نمی تواندبه این دوسوال پاسخ دهد
به نظرم این متن بد نیست ... باز دوستان میتونند نظر بدند و تصحیح کنندایا ترجمه دفیقش این می شود :
I'd like to choose a job for which I have a special talent; a job in which I can be excellent and enjoy doing it. Can your aptitude test specifically determine the job for which I have a special talent? Can it exactly specify which major I should choose for education? Or does it just give some general information about me and is not able to answer these two questions?i
روی واژه thermodynamical شک دارم، میتونید از thermodynamic هم استفاده کنید:باعرض سلام و وقت بخیر
می شود در ترجمه این جمله به من کمک نمایید :
درادامه بحث ، روش های قبلی پیشنهاد شده را به تفکیک نوع سیکل های فرآیندی دسته بندی نموده و خصوصیات و معایب بارز هرکدام از آنها را به صورت اجمالی از دیدگاه ترمودینامیکی و اقتصادی مورد بحث و بررسی قرار می دهیم .
معنی لغات تخصصی را هم برای شما می گذارم تا کمتر تو زحمت بی افتید :
سیکل =cycle
فرآیند = process
ترمودینامیک= thermodynamic
اقتصادی= economical
راستش نمی توانم به صورت دقیق این جمله را کلمه به کلمه ترجمه نمایم ! و به تخصص شما در این زمینه نیازمندم.
ببخشید که برای شما زحمت ایجاد کردم.
از لطف شما سپاسگذارم.![]()
روی واژه thermodynamical شک دارم، میتونید از thermodynamic هم استفاده کنید:
At the following discussion, the previous proposed methods will be categorized by the sort of process cycles and each of their characteristics and drawbacks will be reviewed briefly from a thermodynamical and economical point of view.
دوستان برای تقویت زبان انگلیسی از سطح اینترچنج چه کتابی رو پیشنهاد میکنید ؟(اینترچنج مربوط به 5 6 سال پیش میشه )
ممنون
ترم چند میشه؟؟؟؟
9 میشه فک کنم
Congested Area یعنی منطقه پرازدحام. توی تابلوهای آهسته برانید استفاده میشه.سلام.روی دو تا تابلو این موارد نوشته شده بود ..ممنون می شم معنیش رو برام بذارید
CONGESTED AREA
Use low, gear now
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوالات رایج مجموعه آموزش زبان انگلیسی | زبان انگلیسی | 6 |