خووووو یکیم جواب منو بده منم به دلو امیدی اومدم اینجا

اصلا تقصیر این نانیه چه کاریه این حرفا چیه این بچه بازیا چیه پاشو پاشو بشین سر درست اینا همش وسوسست فقط میخواد تو رو چند روز از درس باز کنه بعد دوباره حالت خوب میشه و شرو میکنی به حسرت خوردن استرستم هی میره بالا پاشو بخون نبینم دیگه از این حرفا داشته باشیما اینجا هممون قرارمون بر موفقیته و غیر از اینم نیست انشالله
حالا جواب منو بدددین تو رو خداااا
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله
shima jo0on http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png
سلاااااام دوستای گلم چند تا سوال:
1. از کتاب درک عمومی عسکری الویت با کدوم قسمتهاست؟
2.بعد از درک رفتار و سازه در معماری و مبانی سازه (همین جزوه باشگاهو خوندم )و جزوه سروش نیا پیشنهادتون چه کتاباییه؟؟؟(تصمیم خودم اینه که نانو رو ازجزوه باشگاه بخونم فقط فصل 17 ساختمانها چگونه عمل میکنندو بخونم و فناوری های نوینو کامل و جزیات ارتقا دهنده و طراحی لرزه ای هم عکساشو ببینم فقطو بتن رو هم جاهایی که سالهای قبل ازش سوال اومده رو بخونم)
3.ازبین 4 تا فیزیک قیابکلو 2 (تنظیم شرایط )از کتاب خوندم 1(اگوستیک)و 3 (نور)ذو از جزوه باشگاه خوندم و 4 رو هم تصمیم دارم نخونم...نظرتون چیه؟
4. یه سوال خیلی مهم :اسون ترین راه برای خوندن و یادگیری معماری جهان چیه ؟چی بخونم؟یه جورایی مشکلم شده!!!
من الان سوالت دیدم میگم یعنی اینها را خوندی یا می خوای الان بخونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال اولت درباره درک معماری عسگری را نمی دونم چون کتابش ندارم من فقط سوالات را خوندم از پی دی اف اون هم تاسوال 1060 که جواب داشت
2.من یکبار یک ایمیل برا سروش نیا فرستادم درباره فن و ساختمان سوال پرسیدم این هم جوابش :
خواندن سه کتابی که نام بردید که اکیدا توصیه می کنم ولی اصل کتاب نه هیچ خلاصه ای چون مفاهیم پایه خلاصه بردار نیست
این سه یعنی درک رفتار سازه ها، سازه در معماری و مبانی سازه برای معماران باید در اولویت باشند
پس از اینها فصل هفدهم ساختمان ها چگونه عمل می کنند، طراحی لرزه ای و دو کتاب بتن و فولاد آقای دکتر گلابچی (بخش های مفهومی ابتدای فصل ها و نه محاسبات و همچنین شکل های حاوی جزییات ساختمانی) . پس از اینها کتاب فناوری های نوین ، نانو و پوسته ها و ورق تاشده که هریک به طور متوسط یک سوال دارند.
اگر این بخش ها را به پایان رساندید مطالعات موردی انتهای فصل های کتاب های فولاد، بتن، استاتیک و مقاومت
سایر کتاب ها ارزش کمتری در امتحان دارند و اگر میل دارید ریسک خود را به صفر برسانید می توانید به خلاصه های معتبری که از آن ها تهیه شده مراجعه بفرمایید
در رابطه با سوالات محاسباتی نیز باید به تسلط کافی برسید حال از هر منبعی: استاتیک کاربردی دکتر گلابچی، کتاب های مشهوری چون بی یر جانسون، پوپوف، مریام یا کتاب هایی از این دست
این جواب سروش نیا برا من بود ،ولی به نظر من اگه واقعا تا الان همه اینها را نخوندی این موقع بخوای بخونی کی مرور میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3.به نظر خوب خوندی تنظیم شرایط ارزش خوندن داره چون علاوه بر سوالات فن با توجه به اطلاعات اون می تونی توی درک معماری هم بهت کمک کنه
4.من معماری جهان را از کتاب زارعی خوندم خیلی هم باهاش راحت بودم تازه کلی از پلان ها را هم بلدم ، من کتاب را با جزوه قابوسی هم زمان می خونم ، یعنی اول یک مطلب را از کتاب می خوندم و چیزهایی که مثلا توضیح می داد درباره معماری یونان و سیکش توی کتاب پلان و بررسی می کردم ببینم میخونه بعدش همون قسمت را از روی جزو می خونم خب خودش مرور و تثبت میشه درسته یکم بیشتر طول میکشه ولی خب توی ذهن بهتر می مونه من کلا مرور کم کردم ولی با همون یک دور رو خونی به این سبک خیلی از چیزا هنوز یادمه
اینها نظر من بود حالا نظر بقیه دوستان هم بپرس ولی یک چیز که من به خودم همیشه میگم و بالای برگه هام مینویسم اینه که همه جزوه ها و کتابها برا خوندن نیستن گاهی اوقات بعضی ها را باید حذف کرد من خودم تا میتونم از منابع ام کم میکنم چون میخوام اگه دوتا کتاب خوندم لالقل از اون دوتا مطمین باشم برسونم مرور کنم شاید برا اخر کار من فقط 10تا کتاب و جزوه را بخونم که به نظر خودم همون 10 هر چی ازش اومد جواب بدم زیاد بر سازمان هم هست ،پ الکی بهخودت این موقع استرس زیاد کردن کتاب و نده به فکر مرور ش هم باش حالا نظر بقیه هم مهمه ،موفق باشید