زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه حوصله ندارم درس بخونم خسته شدم از وقتی ک یادمه کنکور درس بوده خسته شدم من دیگه نمیام همه تون موفق باشید براتون آرزو موفقیت میکنم
چرا آخه؟:(الان که دیگه چیزی نمونده...نباید نا امید شد

mehrnaz.architec

عضو جدید
دیگه حوصله ندارم درس بخونم خسته شدم از وقتی ک یادمه کنکور درس بوده خسته شدم من دیگه نمیام همه تون موفق باشید براتون آرزو موفقیت میکنم

اورایاد....
سلام ، این چه کاریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این کارو نکن فک کن سوالهای کنکور امسالو ببینی و بعد همه برات آشنا باشن و بین دوتا گزینه شک داشته باشی و این فقط برای اینه که تو این روزهای آخر کم آوردی و مرور نکردی،اصل تا اینجا بودن بیشترش رفته و کمترش مونده ،اینکارو نکن چشماتو ببند و به روزهای خوب فکر به روزی که خبر قبولیتو به همه میدی و خانواده ت خوشحال میشن،بخوون معمار که کم نمیاره....:w24:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
اينهمه تا الان زحمت كشيدى يهو الان؟!؟! نكن اينكارو دختر جون... چند روز استراحت كن بدون عذاب وجدان، دوباره ادامه بده. هى هم حرص نخور. انگار كه اهميتى نداره بخون.

mehrnaz.architec

عضو جدید
بیشتر انسانها، زمانی نا امید میشوند که چیزی به موفقیت آنها باقی نمانده

nani عزیز این پست ایماه جون دقیقا گویای تصمیمی که تو الان گرفتی،الان که موقع کم آوردن نیست

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه عزیزم این حرف رو نزن همه ما اینجوری هستیم یه چند روز استراحت کن بعد دوباره ادامه بده چند وقت دیگه بیشتر نمونده تا چشم بزاری روز کنکور هم میرسه اگه نخونی ممکنه بعدش عذاب وجدان بگیری منم هی هر روز میگم دیگه نمیخونم میخاد چی بشه اینقد خودم عذاب بدم ولی بازم ته دلم راضی نمیشه ولش کنم . تو هم عزیزم سعی کن ادامه بدی نزار بعدا بخوای حسرت این روزا رو بخوری :cry:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
وسط مرور درساتون اینم بخونین خوبه واستون:)

وسط مرور درساتون اینم بخونین خوبه واستون:)

با این کارها هیچ وقت در زندگی ناامید نشوید

زندگی همیشه بالا و پایین دارد. وقتی یک نفر با قلب شکسته به رختخواب می رود فرد دیگری تازه عشق واقعی خود را یافته است. هیچ گاه این چرخه امید و ناامیدی پایان نمی پذیرد. گاهی بودن در شرایطی که هیچ کنترلی روی آن ندارید و باید تصمیمی ناعادلانه اتخاذ کنید، واقعا دشوار است. صرف نظر از مشکلاتی که با آنها روبه رو هستید، این حرکت به جلو و تحمل است که هنگام مقابله با سختی ها بسیار اهمیت پیدا می کند.
در این مطلب 5 موردی را یادآوری کرده ایم که به شما کمک می کند تا در سخت ترین شرایط زندگی نیز امید داشته باشید و بتوانید آن را پشت سر بگذارید.

5 راه برای مقابله با درد و ناراحتی در زندگی

1. فکر کردن به زمان های بد زندگی خود

شاید به هیچ عنوان ایده خوبی به نظر نرسد اما این کار هدفی در خود دارد: شاید با فکر کردن به گذشته های ناراحت کننده غمگین شوید اما منظور از فکر کردن به آنها، ناراحتی و افسردگی شما نیست. به این منظور است که به شما یادآوری کند شما آنها را با موفقیت پشت سر گذاشته اید. گاهی در هراس این هستیم که شاید مشکلات زندگی ما را از پای در آورد اما با فکر کردن به سختی هایی که در گذشته پشت سر گذاشته ایم، متوجه می شویم بسیار قوی تر از این حرف ها هستیم و با انرژی بیشتری به مقابله با آن سختی ها خواهیم رفت. اجازه دهید موفقیت های گذشته مجالی باشند برای موقعیت های آینده خود را ببینید.

2.
در مورد احساسات خود حرف بزنید یا آنها را یادداشت کنید

نگهداشتن احساسات خود در دل باعث می شود تا از دیگران فاصله بگیریم. بهتر است فرد مورد اعتماد و دلسوزی را پیدا و در مورد احساسات و افکار خود با او صحبت کنیم. این کار کمک می کند تا با فکر بازتر با مشکلات روبه رو شویم. نه تنها صحبت کردن با فرد مطمئن بلکه نوشتن احساسات نیز می تواند کمک کننده باشد. شاید به نظرتان دیوانگی باشد که آدم مشکلات خود را در وبلاگ شخصی بنویسد و غریبه ها آن را بخوانند، اما این کار بسیار هم مفید است.

در واقع، این روشی است که مشاوره ها نیز آن را توصیه می کنند. بی طرف بودن و نداشتن ارتباط نزدیک با کسی کمک می کند تا آنها راحت تر به شما کمک کنند. مهم نیست به چه روشی می خواهید دردها و مشکلات خود را بیان کنید، فقط آنها در سینه خود نگه ندارید و بار این مسایل را از دوش خود سبک کنید.

3. دور شدن از شرایط دشوار

وقتی در میان یک بحث نفرت انگیز یا سیاست های غلط اداری قرار دارید، نمی توانید به آسانی تصمیمات درست و منطقی اتخاذ کنید. همیشه گفته شده است فرار کردن از مشکلات به حل آنها کمک نمی کند و این تا حدی درست است، اما به این معنی هم نیست که به قدری در این شرایط و مشکلات غرق شوید که هیچ هوایی برای تنفس نداشته باشید و نتوانید مزایا و معایب تصمیمات خود را بسنجید.

این اتفاق شاید به وفور در زندگی رخ دهد، به همین دلیل بهتر است تا حد امکان خود را از شرایط سخت دور نگه دارید تا بتوانید به درستی فکر و تصمیم گیری کنید. این مساله کمک می کند تا فاصله ای برای بهتر فکر کردن پیدا کنید.

4.
به خود یادآوری کنید که تنها نیستید

غرق شدن در مشکلات و تصور اینکه در دنیا یکه و تنها هستید بسیار ساده و در این شرایط به یاد آوردن اینکه کسی هست که ما را دوست دارد و نگران ماست، بسیار دشوار است. یکی از بهترین راه های مقابله با سختی ها در زندگی این است که همیشه به یاد داشته باشید در زندگی تنها نیستید.

شما افرادی در زندگی خود دارید که همیشه نگران شما هستند و ناراحتی های شما برایشان مهم است. حتی اگر فقط یک نفر را در زندگی دارید باز هم کافیست تا یادآوری کند که تنها نیستید. حتی در دنیای مجازی هم می توان دوستان غریبه ای داشت که احساسات مشابه شما دارند و می توانند به شما کمک کنند. به این ترتیب، به یاد داشته باشید تقریبا هیچ کس در زندگی تنها نیست.

5.
نتیجه را قبول و با قوای بیشتر آن را حمایت کنید

در آخر، زمان آن رسیده تا با مشکلات رو در رو شوید. صرف نظر از اینکه مشکل شما چیست و آیا انتخاب شما سازنده هست یا خیر، زمان آن است که آنها را قبول و از آنها حمایت کنید. وقتی یکبار با مشکلی روبه رو می شوید در واقع آن را تجربه می کنید و همین تجربه به شما کمک می کند تا دفعه بعد که دوباره در شرایط مشابه قرار گرفتید، به آسانی زیر بار مشکلات کمر خم نکنید.
زندگی همیشه جریان دارد و زمان از حرکت نمی ایستد و این شما هستید که باید تصمیمات درست اتخاذ و همیشه رو به جلو حرکت کنید. هرگز در زندگی روی «چه می شد اگر» یا «ایکاش» دوئل نکنید. این مشکلات شاید زخمی روی دل شما بگذارند اما می توانید به واسطه آن تجربه و شخصیتی جدید کسب کنید.
منبع:برترین ها

آخرین ویرایش:

ترنج

عضو جدید

عزیز من کاری رو نکن که من پارسال کردم و الان پشیمونم!!!
پارسال منم به خاطر پایان نامه قید کنکورو زدم و گفتم ملت این همه دارن میخونن من که قبول نمیشم!!!
ولی تهش چی شد 1 سال خودمو زدم به بی خیالی امسالم خیلی دیر شرو کردم.
ولی واقعا تا روز آزمون هیچی معلوم نیس.فقط خدا میدونه چی قراره بشه.
با این حرفا فقط این روزای طلایی رو از دس می دی.این چن وقتو بشین خوب بخون و تموم تلاشتو بکن که بعد کنکور هر اتفاقی که افتاد عذاب وجدان نداشته باشی که چرا نهایت تلاشمو نکردم!
به خدا خواستن توانستنه!:smile:
حالام به قول سمانه جون چن روزی به خودت استراحت بده و دوباره پرانرزی شرو کن;)
هیچ وقت تو زندگی کم نیار!با هم شرو کردیم تا آخرشم باهمیم!رفیق نیمه راهم ندااااااریم!!!!آره آبجی!!!

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز

nani_67 عزیز منم 10-15 روز پیش حال و روز تو رو داشتم و با این که 6 ماه بود میخوندم وقتی تست زدم دیدم کلا دارم اشتباه میزنم و زبانم که اصلا تعطیل بودم ولی تصمیم گرفتم این 50 روزم ادامه بدم و راهمو برم و تست بیشتر بزنم و کمتر بخونم تست مهمتره.......دیگه ما تلاشمون رو میکنم اون بالایی تصمیم میگیره کی لایقتره و باید قبول شه و تقدیر هیچکی مشخص نیست..........

و در آخر میگم تلاشتو بکن و بقیش دیگه اینه که تا یار که را خواهد و میلش به که باشد
مطمئن باش خدا کسی رو که با این همه مشکلات تلاش میکنه نا امید نمیکنه........

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز

عزیزم این قدر نگران نباش
بچه های اینجا خیلی می خونند تمام بچه ها اینجا رتبه های زیر 200 خواهند بود
تو هم اصلا عقب نیستی تا آخر اون هفته بخون بعدش برو سراغ مرور اصلا نگران نباش
مطمئن باش رتبه خوبی میشی

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نانی به نظر من کنکور یه بهانه است ساخته شدن آدمای بزرگ ساده نیست هر چقدر تلاش کنی خدا هم همونقدر بزرگت میکنه.....من به خاطر کنکور نمیخونم خدا هم شاهده هر وقت یه چیز جدید یاد میگیرم که در آینده میتونه کمکم کنه خوشحال میشم ....برا کنکور نخون برا عشق خودمون معماری بخون ...وقتی خانه ابشار رایت رو میبینی که انقدر خوبه دیگه کسی نمیخاد بهت بگه چیش درسته چی غلط میفهمی که واقعا رایت یه چی حالیش بوده معماریو فهمیده بوده اونوقته که میتونه یه همچین یادگاری هایی بزاره یا مثلا کار حسین امانت تو برج آزادی ....برج آزادی با ایده حسین امانت میتونه نماد ایران بشه ....و کلی مثال دیگه .....من قبلا که مجبور نبدم سراغ بعضی چیزا نمیرفتم ولی الان متوجه شدم که چقدر به خاطر تنبلی خودم عقبم ............نمیدونم تونستم مطلب رو برسونم همه این روزا که مشغول خوندن و اذیت به خودم بودم به این امید بود که بتونم معمار خوبی بشم وگرنه من هم اگه میخواستم از 2 سال پیش کار داشتم میرفتم تفریحمو میکردم .............پس اولویت با معماری خوبه ....حالا شاید کنکور اصلا قبول نشدم خوب من به خیلی چیزا رسیدم نانی اینا رو فقط به تو نمیگم به خودمم میگم استادم میگه ما ساختمان که میسازیم ر چقدر هم که بد باشه میاد رو زمین ولی دکترا که یکی رو میکشن میره توی زمین این ساختمان ما نباید بد باشه چون روی زمینه

به امید روزای خوب واسه معماری کشورم
تلاشتو چند برابر کن تا درهای رحمت خدا باز بشه واست تا بتونی به چیزای جدیدو ببینی......اون روز که اومدی گفتی من الان که از سازه سر در اوردم یه حس دیگه ای تو خونه دارم من هم زمانی که فهمیدم اینارو این حسو داشتم میدونی چرا چون یه چیزی به صورت ناخود آگاه بعد این هی بهم هشدار میده فلان چیز اشتباه و.....چون واقعا یه چیزی رو خوب درک کردم ........در آخر سعی کن به داشته هات ببالی و واسه نداشته هات تلاش کنی

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب جواب بدین بچه ها:cry:
مگه واسه درصد تست میزنی خواهر من اگه کنکورو میگی من درصدای سالای پیشمو بگم ....اگه نه منظورت از درصد گرفتن اون چیزی که یادگرفتیه خوب نیاز به مرور داره ....ولی تستو میزنی که به اشتباهت پی ببری الان مهم اونه

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه واسه درصد تست میزنی خواهر من اگه کنکورو میگی من درصدای سالای پیشمو بگم ....اگه نه منظورت از درصد گرفتن اون چیزی که یادگرفتیه خوب نیاز به مرور داره ....ولی تستو میزنی که به اشتباهت پی ببری الان مهم اونه

میخوام ببینم بازده ام تا الان نسبت به بقیه کمه یا در حد اوناست

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میخوام ببینم بازده ام تا الان نسبت به بقیه کمه یا در حد اوناست
میگم مهم درصد نیست ولی خوب بستگی داره دیگه یکی زبانش خوبه یکی فنش من میانگین همه رو حولو حوشه 50 میزنم به جز منظر که هنوز نخوندمش

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله sara_slash1 http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png
بچه ها شما که تست های سالای قبل رو میزنین
هر درس رو تو بهترین حالت چند درصد میزنین؟
لطفا جواب بدین
خوب جواب بدین بچه ها:cry:

ببین عزیزم کنکورهای قبل را درستهکه ما داریم الان میزنیم ولی به این هم فک کن که اگه اسونترینش سر جلسه بهمون بدن باز اونجا یک چیز دیگه است زدنش ، اونجا همچین بدن ادم میلرزه و به شک میفته ولی من به جز زبان با وجودی که خیلی کم خوندم و خیلی کم دیگه هم خواهم خوند به جز زبانش حداقل در صدام میتونم روی 30نگه دارم و تلاشم هم روی اینه که سعی کنم همه را تا یک حدی بالا ببرم که تعادل داشته باشه حالا وقتی به تعادل برسم سعی میکنم یک یا دو درسم بالاتر ببرم حالا میخواد منظر و تاریخ باشه یا منظر و درک خلاصه هدف من اینه ،بعدش هم برا درصد نخون درسته داریم خیلی فشرده می خونیم ولی خدایش خیلی چیزها هست که توی اینها قشنگن و واقعا ارزش خوندن دارن من یکی با هدف درصد و انها نمی خونم برا این میخونم که بدونم این چیزهایی که خوندم چقدر یادمه و توی ذهنم ثبت شده که بعدا توی کار بتونم روشون حساب کنم و گرنه همه این کنکور و درصدا فقط یک بهانه برا یادگیری ، تو هم به خودت استرس درصدا را نده

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
نانی به نظر من کنکور یه بهانه است ساخته شدن آدمای بزرگ ساده نیست هر چقدر تلاش کنی خدا هم همونقدر بزرگت میکنه.....من به خاطر کنکور نمیخونم خدا هم شاهده هر وقت یه چیز جدید یاد میگیرم که در آینده میتونه کمکم کنه خوشحال میشم ....برا کنکور نخون برا عشق خودمون معماری بخون ...وقتی خانه ابشار رایت رو میبینی که انقدر خوبه دیگه کسی نمیخاد بهت بگه چیش درسته چی غلط میفهمی که واقعا رایت یه چی حالیش بوده معماریو فهمیده بوده اونوقته که میتونه یه همچین یادگاری هایی بزاره یا مثلا کار حسین امانت تو برج آزادی ....برج آزادی با ایده حسین امانت میتونه نماد ایران بشه ....و کلی مثال دیگه .....من قبلا که مجبور نبدم سراغ بعضی چیزا نمیرفتم ولی الان متوجه شدم که چقدر به خاطر تنبلی خودم عقبم ............نمیدونم تونستم مطلب رو برسونم همه این روزا که مشغول خوندن و اذیت به خودم بودم به این امید بود که بتونم معمار خوبی بشم وگرنه من هم اگه میخواستم از 2 سال پیش کار داشتم میرفتم تفریحمو میکردم .............پس اولویت با معماری خوبه ....حالا شاید کنکور اصلا قبول نشدم خوب من به خیلی چیزا رسیدم نانی اینا رو فقط به تو نمیگم به خودمم میگم استادم میگه ما ساختمان که میسازیم ر چقدر هم که بد باشه میاد رو زمین ولی دکترا که یکی رو میکشن میره توی زمین این ساختمان ما نباید بد باشه چون روی زمینه

به امید روزای خوب واسه معماری کشورم
تلاشتو چند برابر کن تا درهای رحمت خدا باز بشه واست تا بتونی به چیزای جدیدو ببینی......اون روز که اومدی گفتی من الان که از سازه سر در اوردم یه حس دیگه ای تو خونه دارم من هم زمانی که فهمیدم اینارو این حسو داشتم میدونی چرا چون یه چیزی به صورت ناخود آگاه بعد این هی بهم هشدار میده فلان چیز اشتباه و.....چون واقعا یه چیزی رو خوب درک کردم ........در آخر سعی کن به داشته هات ببالی و واسه نداشته هات تلاش کنی

حرفات خیلی خیلی عاااالییییییییییی بود....منم مثل شما فکر میکنم.حتی اگه به چیزی که میخوام نرسم یا اصلا قبول نشم اما چیزایی که یاد گرفتم ارزش وقتی رو که واسش گذاشتمو داره....;)

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای گلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم.....امیدوارم همه گی حالتون خوب باشه و با انرژی هرچه بیشتر واراده ی قوی تر از قبلپیش برین.من متاسفانه خیلی کم می تونم بیام نت ولی واقعا به یاد تک تک بچه ها هستم و واسه همه گی ارزوی موفقیت می کنم..بچه ها نکنه خسته شده باشیناااااااااااااااا...الان موقع برداشت کردن فقط یکم باید بیشتر تلاش کنیم تا برسیم بالای سر بالایی و بعدش دیگه سرازیری و کلیی راحتیییییییییییییییییییییی....همه گی موفق باشیییییییییییییین;);)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستای خوبم باور کنید طوری ک شما حرفیدید وپست گذاشتید دلم گرفت زدم زیر گریه شما از دوستای دنیای واقعی ام ب من نزدیکتر بودید من با همه وجودم حس کردم hanimemarعزیزم ,mehrnaz عزیزم ،sam sad فداکارم،atrali عزیز kimia جان .باران همیشه طلایی ترنج عزیزم وپویاجان از تک تک شما ک ب من اینقدر لطف دارید بهم روحیه دادید نهایت تشکر میکنم بخاطر شماهم ک شده نباید ناامیدتون کنم صب داغون بودم دیروزم نتونسته بودم بخونم واقعا میخاستم قیدشو بزنم ....اما شما مثل فرشته اید بخدا..پویان جان آنقد وجودم پر شده از یادگرفتن ک شاید خنده تون بیاد وقتی داشتم پستشو میخوندم گفتم یادم باشه ک حسین امانت معمار برج آزادی نمیدونستم ناخودآگاه بود این حرکتم ...
تا آخرش میرم راست میگید نباید یادم بره چطور تا حالا خوندم نباید آخرش اینجور کنم ..
دوستای گلم ممنونتونم ..
از امروز بازم میخونم منی ک متنفربودم از سازه ،با راهنمایی های شما سازه در معماری درک رفتار وقتی خوندم ب قول پویان وقتی فهمیده بودم از ذوق اومدم گفتم ...قوربون همه تون برم شما دوستای واقعی من بودید انشالاه خدا ب همه تون همه کمک کنه ..

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میگن ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است .
بهترین روش مطالعه
آیا تا‌كنون به این موضوع فكر كرده‌اید كه هنگام مطالعه از چه روشی استفاده می‌كنید؟ یك روش مطالعه صحیح و اصولی می‌تواند بسیاری از مشكلات تحصیلی را از بین ببرد. بررسی‌های به عمل آمده گویای آن است افرادی كه در زمینه تحصیل موفق بوده‌اند، روش صحیحی برای مطالعه داشتند. یادگیری (learning) مساله‌ای است كه در سراسر طول زندگی انسان به‌ویژه در دوران دانش‌آموزی و دانشجویی اهمیت زیادی دارد. چرا كه دانش‌آموان و دانشجویان همیشه در معرض امتحان و آزمون قرار دارند و موفقیت در آن آرزوی بزرگشان است.

شاید به افرادی برخورده باشید كه می‌گویند: همه كتاب‌ها و جزوه‌ها را می‌خوانم، اما موقع امتحان آنها را فراموش می‌كنم، یا من استعداد درس خواندن را ندارم، چون با اینكه همه مطالب را می‌خوانم اما همیشه نمراتم پایین است و یا... بسیاری از اینگونه مشكلات به نداشتن یك روش صحیح برای مطالعه بازمی‌گردد. عده‌ای فقط به حفظ كردن مطالب اكتفا می‌كنند، به‌طوری كه یادگیری معنا و مفاهیم را از نظر دور می‌دارند. این امر موجب فراموش شدن مطالب بعد از مدتی می‌شود، در واقع آنچه اهمیت دارد یادگیری معنا و مفهوم است، چیزی كه نمی‌توانیم و نباید از آن دور باشیم. برای آنكه مطلبی كاملا آموخته شده و با اندوخته‌های پیشین پیوند یابد، باید حتما معنا داشته باشد، در این صورت احتمال یادگیری بیشتر و احتمال فراموشی كمتر خواهد شد. بنابراین قبل از اینكه خود را محكوم كنیم به نداشتن استعداد درس خواندن، كمبود هوش، كمبود علاقه، عدم توانایی و سایر موارد، بهتر است نواقص خود را در مطالعه كردن بیابیم و به اصلاح آنها بپردازیم. در این صورت به لذت درس خواندن پی خواهیم برد. اولین قدم در این راستا آن است با اندكی تفكر عادت‌های نامطلوب خود را در مطالعه یافته و سپس عادت‌های مطلوب را جایگزین آن كنیم.

شیوه صحیح مطالعه، چهار مزیت عمده زیر را به دنبال دارد:

1 - زمان مطالعه را كاهش می‌دهد.
2 - میزان یادگیری را افزایش می‌دهد.
3 - مدت نگهداری مطالب در حافظه را طولانی‌تر می‌كند.
4 - به‌خاطر‌سپاری اطلاعات را آسان‌تر می‌سازد.
برای داشتن مطالعه‌ای فعال و پویا نوشتن نكات مهم در حین خواندن ضروری است تا برای مرور مطالب، دوباره كتاب را نخوانده و در زمانی كوتاه از روی یادداشت‌های خود مطالب را مرور كرد. یادداشت‌برداری، بخشی مهم و حساس از مطالعه است كه باید به آن توجهی خاص داشت. چون موفقیت شما را تا حدودی زیاد تضمین خواهد كرد و مدت زمان لازم برای یادگیری را كاهش خواهد داد. خواندن بدون یادداشت‌برداری یك علت مهم فراموشی است.

6 روش مطالعه

1 - خواندن بدون نوشتن:
روش نادرست مطالعه است. مطالعه فرآیندی فعال و پویا است و برای نیل به این هدف باید از تمام حواس خود برای درك صحیح مطالب استفاده كرد. باید با چشمان خود مطالب را خواند، باید در زمان مورد نیاز مطالب را بلند بلند ادا كرد و نكات مهم را یادداشت كرد تا هم با مطالب مورد مطالعه درگیر شده و حضوری فعال و همه‌جانبه در یادگیری داشت و هم در مواقع مورد نیاز، خصوصا «قبل از امتحان، بتوان از روی نوشته‌ها مرور كرد و خیلی سریع مطالب مهم را مجددا» به‌خاطر سپرد.

2 -
خط كشیدن زیر نكات مهم:
این روش شاید نسبت به روش قبلی بهتر است ولی روش كاملی برای مطالعه نیست چرا كه در این روش بعضی از افراد به‌جای آنكه تمركز و توجه روی یادگیری و درك مطالب داشته باشند ذهنشان معطوف به خط كشیدن زیر نكات مهم می‌گردد. حداقل روش صحیح خط كشیدن زیر نكات مهم به این صورت است كه ابتدا مطالب را بخوانند و مفهوم را كاملا درك كنند و سپس زیر نكات مهم خط بكشند نه آنكه در كتاب به‌دنبال نكات مهم بگردند تا زیر آن را خط بكشند.

3 -
حاشیه‌نویسی:
این روش نسبت به دو روش قبلی بهتر است ولی باز هم روشی كامل برای درك عمیق مطالب و خواندن كتب درسی نیست ولی می‌تواند برای یادگیری مطالبی كه از اهمیتی چندان برخوردار نیستند مورد استفاده قرار گیرد.

4 -
خلاصه‌نویسی:
در این روش شما مطالب را می‌خوانید و آنچه را كه درك كرده‌اید به‌صورت خلاصه به روی دفتری یادداشت می‌كنید كه این روش برای مطالعه مناسب است و از روش‌های قبلی بهتر می‌باشد چرا كه در این روش ابتدا مطالب را درك كرده سپس آنها را یادداشت می‌كنید اما باز هم بهترین روش برای خواندن نیست.

5 -
كلید‌برداری:
كلید‌برداری روشی بسیار مناسب برای خواندن و نوشتن نكات مهم است. در این روش شما بعد از درك مطالب، به صورت كلیدی نكات مهم را یادداشت می‌كنید و در واقع كلمه كلیدی كوتاه‌ترین، راحت‌ترین، بهترین و پر‌معنی‌ترین كلمه‌ای است كه با دیدن آن، مفهوم جمله تداعی شده و به‌خاطر آورده می‌شود.

6 -
خلاقیت و طرح شبكه‌ای مغز: این روش بهترین شیوه برای یادگیری خصوصا فراگیری مطالب درسی است. در این روش شما مطالب را می‌خوانید بعد از درك حقیقی آنها نكات مهم را به زبان خودتان و به صورت كلیدی یادداشت می‌كنید و سپس كلمات كلیدی را به روی طرح شبكه‌ای مغز می‌نویسد (در واقع نوشته‌های خود را به بهترین شكل ممكن سازماندهی می‌كنید و نكات اصلی و فرعی را مشخص می‌كنید) تا در دفعات بعد به جای دوباره‌خوانی كتاب، فقط به طرح شبكه‌ای مراجعه كرده و با دیدن كلمات كلیدی نوشته شده به روی طرح شبكه‌ای مغز، آنها را خیلی سریع مرور كنید. این روش درصد موفقیت تحصیلی شما را تا حدود بسیار زیادی افزایش می‌دهد و درس خواندن را بسیار آسان می‌كند و بازده مطالعه را افزایش می‌دهد

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
همگی خسته نباشید دوست جوونها...ماشالله در امیدو دادن همه فعالند و تاپیک رو شلوغ میکنند...اما در درس خوندن خلوت...خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
نانی جون خوشحالم ک امید بچه ها رو اثر مثبت داشت...عزیزم ادامه بده...اگه خدایی نکرده نشد هم خدا بزرگه ...از آزمایش پل صراط ک بدتر نی عزیزم....

من تا الان 7:15 مین...و از صبح فقط زبان خوندم و مروز رفتار سازه تا ص 120....خیلی کند بودم؟؟؟البته 3 ساعتش زبان و لغاتش بود...درک رفتارم بعد قرنها یهو پریدم به مرور کردن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا