مهديه مقدم
عضو جدید
بچه های ارشد سراسری یه جوابی هم به من بدین ثواب داره به خدا!!
من برا ارشد آزاد چی بخونم؟؟؟؟خواهشا جواب بدین بعد نظام همش دنبال منابع هستم تاپیک های قبلی ام خوندم باز به جایی نرسیدم کمک plz

عزيزم خب شايد كسى اطلاعى نداره. ولى قاعدتن نبايد فرق چندانى داشته باشه خب!بچه های ارشد سراسری یه جوابی هم به من بدین ثواب داره به خدا!!من برا ارشد آزاد چی بخونم؟؟؟؟خواهشا جواب بدین بعد نظام همش دنبال منابع هستم تاپیک های قبلی ام خوندم باز به جایی نرسیدم کمک plz
![]()
تا جایی که من میدونم آزاد با سزاسزی خیلی فرق داره . طراح سوالاتش فرق میکنن .بچه های ارشد سراسری یه جوابی هم به من بدین ثواب داره به خدا!!من برا ارشد آزاد چی بخونم؟؟؟؟خواهشا جواب بدین بعد نظام همش دنبال منابع هستم تاپیک های قبلی ام خوندم باز به جایی نرسیدم کمک plz
![]()
تا جایی که من میدونم آزاد با سزاسزی خیلی فرق داره . طراح سوالاتش فرق میکنن .
به این لینک یه سر یزن توضیح داده
منابع کارشناسی ارشد آزاد
خووووو یکیم جواب منو بده منم به دلو امیدی اومدم اینجاسلاااااام دوستای گلم چند تا سوال:
1. از کتاب درک عمومی عسکری الویت با کدوم قسمتهاست؟
2.بعد از درک رفتار و سازه در معماری و مبانی سازه (همین جزوه باشگاهو خوندم )و جزوه سروش نیا پیشنهادتون چه کتاباییه؟؟؟(تصمیم خودم اینه که نانو رو ازجزوه باشگاه بخونم فقط فصل 17 ساختمانها چگونه عمل میکنندو بخونم و فناوری های نوینو کامل و جزیات ارتقا دهنده و طراحی لرزه ای هم عکساشو ببینم فقطو بتن رو هم جاهایی که سالهای قبل ازش سوال اومده رو بخونم)
3.ازبین 4 تا فیزیک قیابکلو 2 (تنظیم شرایط )از کتاب خوندم 1(اگوستیک)و 3 (نور)ذو از جزوه باشگاه خوندم و 4 رو هم تصمیم دارم نخونم...نظرتون چیه؟
4. یه سوال خیلی مهم :اسون ترین راه برای خوندن و یادگیری معماری جهان چیه ؟چی بخونم؟یه جورایی مشکلم شده!!!![]()
سلاااااام دوستای گلم چند تا سوال:
1. از کتاب درک عمومی عسکری الویت با کدوم قسمتهاست؟
2.بعد از درک رفتار و سازه در معماری و مبانی سازه (همین جزوه باشگاهو خوندم )و جزوه سروش نیا پیشنهادتون چه کتاباییه؟؟؟(تصمیم خودم اینه که نانو رو ازجزوه باشگاه بخونم فقط فصل 17 ساختمانها چگونه عمل میکنندو بخونم و فناوری های نوینو کامل و جزیات ارتقا دهنده و طراحی لرزه ای هم عکساشو ببینم فقطو بتن رو هم جاهایی که سالهای قبل ازش سوال اومده رو بخونم)
3.ازبین 4 تا فیزیک قیابکلو 2 (تنظیم شرایط )از کتاب خوندم 1(اگوستیک)و 3 (نور)ذو از جزوه باشگاه خوندم و 4 رو هم تصمیم دارم نخونم...نظرتون چیه؟
4. یه سوال خیلی مهم :اسون ترین راه برای خوندن و یادگیری معماری جهان چیه ؟چی بخونم؟یه جورایی مشکلم شده!!!![]()
خووووو یکیم جواب منو بده منم به دلو امیدی اومدم اینجااصلا تقصیر این نانیه چه کاریه این حرفا چیه این بچه بازیا چیه پاشو پاشو بشین سر درست اینا همش وسوسست فقط میخواد تو رو چند روز از درس باز کنه بعد دوباره حالت خوب میشه و شرو میکنی به حسرت خوردن استرستم هی میره بالا پاشو بخون نبینم دیگه از این حرفا داشته باشیما اینجا هممون قرارمون بر موفقیته و غیر از اینم نیست انشالله
حالا جواب منو بدددین تو رو خداااا![]()
بچه های ارشد سراسری یه جوابی هم به من بدین ثواب داره به خدا!!من برا ارشد آزاد چی بخونم؟؟؟؟خواهشا جواب بدین بعد نظام همش دنبال منابع هستم تاپیک های قبلی ام خوندم باز به جایی نرسیدم کمک plz
![]()
نانی عزیز انقدر سخت نگیر ما همه یه شرایط رو داریم ..ببین عزیزم اگه بعضی وقتا خسته میشی حتی یک روز در هفته اصلا درس نخوون..قرار نیست تمام زندگیت بشه کنکور عزیزم.همیشه گفتند اهسته و پیوسته..دوستای خوبم باور کنید طوری ک شما حرفیدید وپست گذاشتید دلم گرفت زدم زیر گریه شما از دوستای دنیای واقعی ام ب من نزدیکتر بودید من با همه وجودم حس کردم hanimemarعزیزم ,mehrnaz عزیزم ،sam sad فداکارم،atrali عزیز kimia جان .باران همیشه طلایی ترنج عزیزم وپویاجان از تک تک شما ک ب من اینقدر لطف دارید بهم روحیه دادید نهایت تشکر میکنم بخاطر شماهم ک شده نباید ناامیدتون کنم صب داغون بودم دیروزم نتونسته بودم بخونم واقعا میخاستم قیدشو بزنم ....اما شما مثل فرشته اید بخدا..پویان جان آنقد وجودم پر شده از یادگرفتن ک شاید خنده تون بیاد وقتی داشتم پستشو میخوندم گفتم یادم باشه ک حسین امانت معمار برج آزادی نمیدونستم ناخودآگاه بود این حرکتم ...
تا آخرش میرم راست میگید نباید یادم بره چطور تا حالا خوندم نباید آخرش اینجور کنم ..
دوستای گلم ممنونتونم ..
از امروز بازم میخونم منی ک متنفربودم از سازه ،با راهنمایی های شما سازه در معماری درک رفتار وقتی خوندم ب قول پویان وقتی فهمیده بودم از ذوق اومدم گفتم ...قوربون همه تون برم شما دوستای واقعی من بودید انشالاه خدا ب همه تون همه کمک کنه ..
بچه ها خخخخخخخخ
توپیاری روم خخخخخخخ
دیگه کسی یادش نمیره اینو
![]()
اینم باغهای فرانسه ک پارترهاش گلکاری هم داشتن توشون :دی
![]()
اینم اول صبحای منه
![]()
انوقت پسرا چی کار بکنن .....دستاشونو حنا بزارن
بهش فكر كردم اتفاقن، نمى دونم والا! ديگه اين پيشنهادى بود كه از من ساخته بود!انوقت پسرا چی کار بکنن .....دستاشونو حنا بزارن
خخخخخخفک کن خخخخخخخ![]()
![]()
فک کن خخخخخخخ![]()
![]()
من دیگه حرفی ندارم این هانی معمار امروز غیب شده
نانی برو یه نمازی بخون یه شکری بکن که سالمی و نفس میکشی انقد گله نکن که نمیتونم درس بخونم خدا خواست یه گوش مالیی بده بهت ..............واای بچه ها اا بعدظهر خاستم درس بخونم بعداینکه پست گذاشتم اینجا،،بعد ی سردردی حالت تهوعی گرفتم ک نگو بابام مثل من،اما چون بابام قلبشم درد داشت بیشتر حواسم ب بابام شد تا خودم خلاصه نگو بابام پارکینگ ماشین روشن کرده درو باز نکرده هرچی دود اومده بالا ما داشتیم میمیردیم الانم ک با سردرد شدید اومدم اینجا ببینم چقد درس خوندید ..خداامروز مارو از مرگ نجات داد
من دیگه حرفی ندارم این هانی معمار امروز غیب شده
نانی برو یه نمازی بخون یه شکری بکن که سالمی و نفس میکشی انقد گله نکن که نمیتونم درس بخونم خدا خواست یه گوش مالیی بده بهت ..............
خوش به حاله رفیقت!!!من که از این شانسا ندارم یا شایدم استعداد ندارم اسکیس ام در حدوالا ما یک رفیق سرخوش دارم که الان داره ازاد میخونه ،بابا اصلا روز ازمون نمی دونست که ساعت چند امتحان داره بچه ها بهش گفته بودن امتحان داری اگه میخوای ازاد بری نگران نباش دانشگاه ازاد دست رد به سینه کسی نمیزنه ،ولی ناگفته نماند همین رفیق سر خوشم برا دولتی فقط 20 روز خوند و رتبه اش از همه توی کلاس ما بهتر شد با وجودی که طراحی شهری هم امتحان داده برا سراسری همین یک ماه را بخون خدا را چه دیدی شاید قبول شدی البته اون روزی 9ساعت می خوند توی اون یک ماه و رتبه اش هم شد 707یا 704
خوش به حاله رفیقت!!!من که از این شانسا ندارم یا شایدم استعداد ندارم اسکیس ام در حد!!!2 سالی هست از نزدیکی کتابای دانشگاهی حتی رد نشدم،مرسی از روحیه دهی اما من تنها انتخابم تهران آزاده،واقعا هم هیچ چی یادم نیست
![]()
ببین من یکی همچین کاری کنم خاله هام از شهر بیرونم می کنن تازه ،بابام هم خوشش نمیاد ،از همه بدتر همه فک می کنن چیزی خورده به سرم یا اینکه اثرات درس خوندنه دیگه نمیزارن یک کلمه بخونم
نه همون دست نويسه كه قبلن گذاشته بودن. مال سال ٨٨ ئه.سمانه جون کذوم جزوه؟
دستنویسه یا اونی جدیدا گذاشتن و تایپیه؟؟؟؟