زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

مهديه مقدم

عضو جدید
بچه های ارشد سراسری یه جوابی هم به من بدین ثواب داره به خدا!!:wallbash::wallbash: من برا ارشد آزاد چی بخونم؟؟؟؟خواهشا جواب بدین بعد نظام همش دنبال منابع هستم تاپیک های قبلی ام خوندم باز به جایی نرسیدم کمک plz:w19:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه های ارشد سراسری یه جوابی هم به من بدین ثواب داره به خدا!!:wallbash::wallbash: من برا ارشد آزاد چی بخونم؟؟؟؟خواهشا جواب بدین بعد نظام همش دنبال منابع هستم تاپیک های قبلی ام خوندم باز به جایی نرسیدم کمک plz:w19:
عزيزم خب شايد كسى اطلاعى نداره. ولى قاعدتن نبايد فرق چندانى داشته باشه خب!

mehrajavan

عضو جدید
تا جایی که من میدونم آزاد با سزاسزی خیلی فرق داره . طراح سوالاتش فرق میکنن .
به این لینک یه سر یزن توضیح داده

منابع کارشناسی ارشد آزاد

mehrajavan

عضو جدید
ماموریت ما در زندگی بدون مشکل زیستن نیست،
با انگیزه زیستن است.

Our mission in life is not to live a problem-free life,
It is to live a purposeful one.00001--version01.jpg

جایی در پشت ذهنت به خاطر بسپار،

که اثر انگشت خداوند بر همه چیز هست...

Somewhere at the back of your mind, keep remembering, There is God's fingerprint everywhere...

مهديه مقدم

عضو جدید
تا جایی که من میدونم آزاد با سزاسزی خیلی فرق داره . طراح سوالاتش فرق میکنن .
به این لینک یه سر یزن توضیح داده

منابع کارشناسی ارشد آزاد

ممنون از راهنماییتون منم به خاطر همین فرقش گیج شدم،چون اصلا نمی رسم سراسری رو بخونم گفتم حداقل آزاد رو از دست ندم:cry:

shima jo0on

عضو جدید
سلاااااام دوستای گلم چند تا سوال:
1. از کتاب درک عمومی عسکری الویت با کدوم قسمتهاست؟
2.بعد از درک رفتار و سازه در معماری و مبانی سازه (همین جزوه باشگاهو خوندم )و جزوه سروش نیا پیشنهادتون چه کتاباییه؟؟؟(تصمیم خودم اینه که نانو رو ازجزوه باشگاه بخونم فقط فصل 17 ساختمانها چگونه عمل میکنندو بخونم و فناوری های نوینو کامل و جزیات ارتقا دهنده و طراحی لرزه ای هم عکساشو ببینم فقطو بتن رو هم جاهایی که سالهای قبل ازش سوال اومده رو بخونم)
3.ازبین 4 تا فیزیک قیابکلو 2 (تنظیم شرایط )از کتاب خوندم 1(اگوستیک)و 3 (نور)ذو از جزوه باشگاه خوندم و 4 رو هم تصمیم دارم نخونم...نظرتون چیه؟
4. یه سوال خیلی مهم :اسون ترین راه برای خوندن و یادگیری معماری جهان چیه ؟چی بخونم؟یه جورایی مشکلم شده!!!:(
خووووو یکیم جواب منو بده منم به دلو امیدی اومدم اینجا :crying2:اصلا تقصیر این نانیه چه کاریه این حرفا چیه این بچه بازیا چیه پاشو پاشو بشین سر درست اینا همش وسوسست فقط میخواد تو رو چند روز از درس باز کنه بعد دوباره حالت خوب میشه و شرو میکنی به حسرت خوردن استرستم هی میره بالا پاشو بخون نبینم دیگه از این حرفا داشته باشیما اینجا هممون قرارمون بر موفقیته و غیر از اینم نیست انشالله
حالا جواب منو بدددین تو رو خداااا:cry:

shokoo.m

کاربر بیش فعال
بچه 2 هفتس دارن این خونه کناری ما رو خراب میکنن تمومم نمیشه :w00: خونه ما میشه پلاک جنوبی، اون خونه هه میشه پلاک شمالی :D هی مصالحشون میریزه توی حیاط اپارتمان ما
هی همسایمون میگه اینور نریزید! همین که میگه یکیشون هست محکم تر میکوبه ها
هر ضربه ای ک میزنن ک خراب کنن انگار دارن رو مخ من میزنن
من ازمونو قبول نشم تقصیر ایناس:D

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
2.بعد از درک رفتار و سازه در معماری و مبانی سازه (همین جزوه باشگاهو خوندم )و جزوه سروش نیا پیشنهادتون چه کتاباییه؟؟؟(تصمیم خودم اینه که نانو رو ازجزوه باشگاه بخونم فقط فصل 17 ساختمانها چگونه عمل میکنندو بخونم و فناوری های نوینو کامل و جزیات ارتقا دهنده و طراحی لرزه ای هم عکساشو ببینم فقطو بتن رو هم جاهایی که سالهای قبل ازش سوال اومده رو بخونم)
3.ازبین 4 تا فیزیک قیابکلو 2 (تنظیم شرایط )از کتاب خوندم 1(اگوستیک)و 3 (نور)ذو از جزوه باشگاه خوندم و 4 رو هم تصمیم دارم نخونم...نظرتون چیه؟
4. یه سوال خیلی مهم :اسون ترین راه برای خوندن و یادگیری معماری جهان چیه ؟چی بخونم؟یه جورایی مشکلم شده!!!:(

عزیز م من ب نوبه خودم تشکر میکنم و خودم تا جایی ک میتونم اطلاعات دارم جواب میدم تا بچه ها بهتر راهنمایی کنن من استارشو میزنم:1)فصل طراحی
چون من این سوال پرسیده بودم گفتن باتوجه ب جدولی ک تو صفحات اول هستش ودرصد سوالارو نوشته نگا کنی فصل طراحی زیادتره منم خودم خوندم
2)بنا ب توصیه هایی ک ب من دوستای عزیزم کردن این سه تا اصلی و انتخابات صحیح جزوه نانو رو بخون وفصل 17،خوندم ک میگم ،بعدشم جزوه طراحی لرزه ای ارتقادهنده ،عناصر شریفی .فناوری نوینم ب عکساش نگا کن درباره بتن اطلاعات ندارم
3)نمیخاددیگه بخونی اون دوتارو مرور کن
4)معماری جهان کتاب زارعی اگه حوصله ات نمیکشه وقتی ب ححمش نگا میکنی جزوه قابوسی بخون .اول جزوه رو بخون چون واقعا کوتاه مختصر .آسون ترین روش نمیدونم.اما باراول سخته بار دوم مرور میسه،آرومترین وآسونترین روش

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خووووو یکیم جواب منو بده منم به دلو امیدی اومدم اینجا :crying2:اصلا تقصیر این نانیه چه کاریه این حرفا چیه این بچه بازیا چیه پاشو پاشو بشین سر درست اینا همش وسوسست فقط میخواد تو رو چند روز از درس باز کنه بعد دوباره حالت خوب میشه و شرو میکنی به حسرت خوردن استرستم هی میره بالا پاشو بخون نبینم دیگه از این حرفا داشته باشیما اینجا هممون قرارمون بر موفقیته و غیر از اینم نیست انشالله
حالا جواب منو بدددین تو رو خداااا:cry:

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله shima jo0on http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png

من الان سوالت دیدم میگم یعنی اینها را خوندی یا می خوای الان بخونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سوال اولت درباره درک معماری عسگری را نمی دونم چون کتابش ندارم من فقط سوالات را خوندم از پی دی اف اون هم تاسوال 1060 که جواب داشت
2.من یکبار یک ایمیل برا سروش نیا فرستادم درباره فن و ساختمان سوال پرسیدم این هم جوابش :

خواندن سه کتابی که نام بردید که اکیدا توصیه می کنم ولی اصل کتاب نه هیچ خلاصه ای چون مفاهیم پایه خلاصه بردار نیست
این سه یعنی درک رفتار سازه ها، سازه در معماری و مبانی سازه برای معماران باید در اولویت باشند
پس از اینها فصل هفدهم ساختمان ها چگونه عمل می کنند، طراحی لرزه ای و دو کتاب بتن و فولاد آقای دکتر گلابچی (بخش های مفهومی ابتدای فصل ها و نه محاسبات و همچنین شکل های حاوی جزییات ساختمانی) . پس از اینها کتاب فناوری های نوین ، نانو و پوسته ها و ورق تاشده که هریک به طور متوسط یک سوال دارند.
اگر این بخش ها را به پایان رساندید مطالعات موردی انتهای فصل های کتاب های فولاد، بتن، استاتیک و مقاومت
سایر کتاب ها ارزش کمتری در امتحان دارند و اگر میل دارید ریسک خود را به صفر برسانید می توانید به خلاصه های معتبری که از آن ها تهیه شده مراجعه بفرمایید
در رابطه با سوالات محاسباتی نیز باید به تسلط کافی برسید حال از هر منبعی: استاتیک کاربردی دکتر گلابچی، کتاب های مشهوری چون بی یر جانسون، پوپوف، مریام یا کتاب هایی از این دست
این جواب سروش نیا برا من بود ،ولی به نظر من اگه واقعا تا الان همه اینها را نخوندی این موقع بخوای بخونی کی مرور میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3.به نظر خوب خوندی تنظیم شرایط ارزش خوندن داره چون علاوه بر سوالات فن با توجه به اطلاعات اون می تونی توی درک معماری هم بهت کمک کنه
4.من معماری جهان را از کتاب زارعی خوندم خیلی هم باهاش راحت بودم تازه کلی از پلان ها را هم بلدم ، من کتاب را با جزوه قابوسی هم زمان می خونم ، یعنی اول یک مطلب را از کتاب می خوندم و چیزهایی که مثلا توضیح می داد درباره معماری یونان و سیکش توی کتاب پلان و بررسی می کردم ببینم میخونه بعدش همون قسمت را از روی جزو می خونم خب خودش مرور و تثبت میشه درسته یکم بیشتر طول میکشه ولی خب توی ذهن بهتر می مونه من کلا مرور کم کردم ولی با همون یک دور رو خونی به این سبک خیلی از چیزا هنوز یادمه

اینها نظر من بود حالا نظر بقیه دوستان هم بپرس ولی یک چیز که من به خودم همیشه میگم و بالای برگه هام مینویسم اینه که همه جزوه ها و کتابها برا خوندن نیستن گاهی اوقات بعضی ها را باید حذف کرد من خودم تا میتونم از منابع ام کم میکنم چون میخوام اگه دوتا کتاب خوندم لالقل از اون دوتا مطمین باشم برسونم مرور کنم شاید برا اخر کار من فقط 10تا کتاب و جزوه را بخونم که به نظر خودم همون 10 هر چی ازش اومد جواب بدم زیاد بر سازمان هم هست ،پ الکی بهخودت این موقع استرس زیاد کردن کتاب و نده به فکر مرور ش هم باش حالا نظر بقیه هم مهمه ،موفق باشید

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

والا ما یک رفیق سرخوش دارم که الان داره ازاد میخونه ،بابا اصلا روز ازمون نمی دونست که ساعت چند امتحان داره بچه ها بهش گفته بودن امتحان داری اگه میخوای ازاد بری نگران نباش دانشگاه ازاد دست رد به سینه کسی نمیزنه ،ولی ناگفته نماند همین رفیق سر خوشم برا دولتی فقط 20 روز خوند و رتبه اش از همه توی کلاس ما بهتر شد با وجودی که طراحی شهری هم امتحان داده برا سراسری همین یک ماه را بخون خدا را چه دیدی شاید قبول شدی البته اون روزی 9ساعت می خوند توی اون یک ماه و رتبه اش هم شد 707یا 704

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستای خوبم باور کنید طوری ک شما حرفیدید وپست گذاشتید دلم گرفت زدم زیر گریه شما از دوستای دنیای واقعی ام ب من نزدیکتر بودید من با همه وجودم حس کردم hanimemarعزیزم ,mehrnaz عزیزم ،sam sad فداکارم،atrali عزیز kimia جان .باران همیشه طلایی ترنج عزیزم وپویاجان از تک تک شما ک ب من اینقدر لطف دارید بهم روحیه دادید نهایت تشکر میکنم بخاطر شماهم ک شده نباید ناامیدتون کنم صب داغون بودم دیروزم نتونسته بودم بخونم واقعا میخاستم قیدشو بزنم ....اما شما مثل فرشته اید بخدا..پویان جان آنقد وجودم پر شده از یادگرفتن ک شاید خنده تون بیاد وقتی داشتم پستشو میخوندم گفتم یادم باشه ک حسین امانت معمار برج آزادی نمیدونستم ناخودآگاه بود این حرکتم ...
تا آخرش میرم راست میگید نباید یادم بره چطور تا حالا خوندم نباید آخرش اینجور کنم ..
دوستای گلم ممنونتونم ..
از امروز بازم میخونم منی ک متنفربودم از سازه ،با راهنمایی های شما سازه در معماری درک رفتار وقتی خوندم ب قول پویان وقتی فهمیده بودم از ذوق اومدم گفتم ...قوربون همه تون برم شما دوستای واقعی من بودید انشالاه خدا ب همه تون همه کمک کنه ..
نانی عزیز انقدر سخت نگیر ما همه یه شرایط رو داریم ..ببین عزیزم اگه بعضی وقتا خسته میشی حتی یک روز در هفته اصلا درس نخوون..قرار نیست تمام زندگیت بشه کنکور عزیزم.همیشه گفتند اهسته و پیوسته..
الان اگه مطالبی مونده مطالب مهم رو بزار جز برنامت-زبان و سوالات درک رو هر شب کار کن-سعی کن تا اخر دی ما تاریخ رو هر چند می تونی مرور کنی..با ارانش پیش برو عزیزم و توکلت به خدا باشه..مطمئن باش موفق میشی..

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اين يارو كه جزوه متدين 2رو نوشته بنده خدا واقعن از نظر شنوايى مشكل داشته! زبانم كه هيچى بلد نبوده، خيلى پايه خنده س بعضى چيزا كه نوشته! :w15:

راستى امروز در يك حركت انقلابى موهامو قرمز كردم انقد انرژى گرفتم! از اين كارا هم بكنين كلى حالتون مياد سر جاش! :D

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها خخخخخخخخ
توپیاری روم خخخخخخخ
دیگه کسی یادش نمیره اینو

اینم باغهای فرانسه ک پارترهاش گلکاری هم داشتن توشون :دی

اینم اول صبحای منه

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها خخخخخخخخ
توپیاری روم خخخخخخخ
دیگه کسی یادش نمیره اینو

اینم باغهای فرانسه ک پارترهاش گلکاری هم داشتن توشون :دی

اینم اول صبحای منه

خيلي خوب بود اينا! كاش باغ فرانسويه هندسى هم بود! :D

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها اين يارو كه جزوه متدين 2رو نوشته بنده خدا واقعن از نظر شنوايى مشكل داشته! زبانم كه هيچى بلد نبوده، خيلى پايه خنده س بعضى چيزا كه نوشته! :w15:

راستى امروز در يك حركت انقلابى موهامو قرمز كردم انقد انرژى گرفتم! از اين كارا هم بكنين كلى حالتون مياد سر جاش! :D
انوقت پسرا چی کار بکنن .....دستاشونو حنا بزارن

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w15:من دیگه حرفی ندارم این هانی معمار امروز غیب شده

واای بچه ها اا بعدظهر خاستم درس بخونم بعداینکه پست گذاشتم اینجا،،بعد ی سردردی حالت تهوعی گرفتم ک نگو بابام مثل من،اما چون بابام قلبشم درد داشت بیشتر حواسم ب بابام شد تا خودم خلاصه نگو بابام پارکینگ ماشین روشن کرده درو باز نکرده هرچی دود اومده بالا ما داشتیم میمیردیم الانم ک با سردرد شدید اومدم اینجا ببینم چقد درس خوندید ..خداامروز مارو از مرگ نجات داد

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واای بچه ها اا بعدظهر خاستم درس بخونم بعداینکه پست گذاشتم اینجا،،بعد ی سردردی حالت تهوعی گرفتم ک نگو بابام مثل من،اما چون بابام قلبشم درد داشت بیشتر حواسم ب بابام شد تا خودم خلاصه نگو بابام پارکینگ ماشین روشن کرده درو باز نکرده هرچی دود اومده بالا ما داشتیم میمیردیم الانم ک با سردرد شدید اومدم اینجا ببینم چقد درس خوندید ..خداامروز مارو از مرگ نجات داد
نانی برو یه نمازی بخون یه شکری بکن که سالمی و نفس میکشی انقد گله نکن که نمیتونم درس بخونم خدا خواست یه گوش مالیی بده بهت ..............

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
نانی برو یه نمازی بخون یه شکری بکن که سالمی و نفس میکشی انقد گله نکن که نمیتونم درس بخونم خدا خواست یه گوش مالیی بده بهت ..............

اره بخدا اا.کلن امروز خبرساز بودم از سردرد شدید الانم ب زور تونستم نماز واجبمو بخونم

مهديه مقدم

عضو جدید
والا ما یک رفیق سرخوش دارم که الان داره ازاد میخونه ،بابا اصلا روز ازمون نمی دونست که ساعت چند امتحان داره بچه ها بهش گفته بودن امتحان داری اگه میخوای ازاد بری نگران نباش دانشگاه ازاد دست رد به سینه کسی نمیزنه ،ولی ناگفته نماند همین رفیق سر خوشم برا دولتی فقط 20 روز خوند و رتبه اش از همه توی کلاس ما بهتر شد با وجودی که طراحی شهری هم امتحان داده برا سراسری همین یک ماه را بخون خدا را چه دیدی شاید قبول شدی البته اون روزی 9ساعت می خوند توی اون یک ماه و رتبه اش هم شد 707یا 704
خوش به حاله رفیقت!!!من که از این شانسا ندارم یا شایدم استعداد ندارم اسکیس ام در حد:w45:!!!2 سالی هست از نزدیکی کتابای دانشگاهی حتی رد نشدم،مرسی از روحیه دهی اما من تنها انتخابم تهران آزاده،واقعا هم هیچ چی یادم نیست:(

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-خوشبختی یعنی خداوندآنقدرعزیزت کندکه وجودت آرام بخش دیگران باشد.
پس خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است.
از زندگی لذت ببرید حتی اگر چیز با ارزشی را از دست داده اید...

-مشكلات زندگي چون حيوان درنده است،اگر فرار كني ميدانند كه ترسيدي ودنبالت ميكنند،
واگر جلوش بايستي ومبارزه كني از تو دست بر مي دارند وميروند،
اين جمله را هميشه به ياد داشته باش:
مشكلات زندگي مبارزه ما را مي طلبد نه خشم ما وفرار ما را

-يادمان باشد كه:
برخی آدمــــها به یک دلیل از مسیر زندگی ما مـیگذرند و میروند
تـا به مـا درسهایی بیاموزند
که اگـــــر می ماندند
هرگز یـــــاد نمی گرفتیــــم !!
زنده یاد خسرو شکیبایی

این گلهای خوشبو تقدیم به شما :

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببین من یکی همچین کاری کنم خاله هام از شهر بیرونم می کنن تازه ،بابام هم خوشش نمیاد ،از همه بدتر همه فک می کنن چیزی خورده به سرم یا اینکه اثرات درس خوندنه دیگه نمیزارن یک کلمه بخونم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش به حاله رفیقت!!!من که از این شانسا ندارم یا شایدم استعداد ندارم اسکیس ام در حد:w45:!!!2 سالی هست از نزدیکی کتابای دانشگاهی حتی رد نشدم،مرسی از روحیه دهی اما من تنها انتخابم تهران آزاده،واقعا هم هیچ چی یادم نیست:(

عزیزم به نظر من چیزی به اسم شانس وجود نداره ،همه چیز دست خود ادمه که باید تلاش کنه و توکل و از طرف و بقیه اش بسپاره به بالایی،و درباره استعداد هم 1درصد استعداد بقیه اون 99درصد دست خودته و تلاشت و این نکته را هم بدون که اسکیس براش5ماه وقت هست پ الکی نگران اون نباش ،من هم خط صاف کشیدن یادم رفته و درضمن دست ازاد هم داغون به نظر من حتی اگه از الان هم شروع کنی دیر نیست

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ما ک 8 ساعت خوندیم یه خواب 3 ساعته هم کردیم....اوووووووووووووف عجب خوابی بود...چسبیداااااا.....

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین من یکی همچین کاری کنم خاله هام از شهر بیرونم می کنن تازه ،بابام هم خوشش نمیاد ،از همه بدتر همه فک می کنن چیزی خورده به سرم یا اینکه اثرات درس خوندنه دیگه نمیزارن یک کلمه بخونم

باباى من كلى ذوق كرد كه چه بهت اومده! :D يه همچين پدر خجسته اى دارم من! :w15:

سمانه جون کذوم جزوه؟
دستنویسه یا اونی جدیدا گذاشتن و تایپیه؟؟؟؟
نه همون دست نويسه كه قبلن گذاشته بودن. مال سال ٨٨ ئه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا