باباى من كلى ذوق كرد كه چه بهت اومده!يه همچين پدر خجسته اى دارم من!
![]()
خب عزیزم این بیچاره ام چون می دونه اگه من این ریختی ببینه چی پشت سرم میگه ، خوشش نمیاد ،چون ادم از نزدیک و اشناها خودش بیشتر ضربه می بینه بدی شهر کوچیک واسه اینها هم هستت دیگه
باباى من كلى ذوق كرد كه چه بهت اومده!يه همچين پدر خجسته اى دارم من!
![]()
خب عزیزم این بیچاره ام چون می دونه اگه من این ریختی ببینه چی پشت سرم میگه ، خوشش نمیاد ،چون ادم از نزدیک و اشناها خودش بیشتر ضربه می بینه بدی شهر کوچیک واسه اینها هم هستت دیگه
مگه اهل کجایی؟باباى من كلى ذوق كرد كه چه بهت اومده!يه همچين پدر خجسته اى دارم من!
![]()
من هستم که....
7 ساعت....
خسته نباشییییید....![]()
مگه اهل کجایی؟
یکی از شهرهای خوزستان
مگه چه شهرى هستى؟باباى من كلى ذوق كرد كه چه بهت اومده!يه همچين پدر خجسته اى دارم من!
![]()
يادمون كه هس! يه هفته اى مى شه كه نيس فك كنم! داره مى تركونه فك كنم، وقتى پيداش بايد دسته جمعى از خجالتش در بيايم!منم تا الان 7 ساعت!!
بچه ها امروز نانی اومد درددل کرد همه اکتیو شدینا!!چن ساعت نیومدم کلی صفحه اضافه شده!!!
ولی همه مشغولین هیشکی یادش نی سجاد چن روزه نیست!!!آخه چرااااا؟؟؟آیااااا![]()
انشالا كه مشكلى نداره و داره درس مى خونه!
![]()
راستى من تشكرام تموم شده، بچه ها مچكرم كلن!![]()
يادمون كه هس! يه هفته اى مى شه كه نيس فك كنم! داره مى تركونه فك كنم، وقتى پيداش بايد دسته جمعى از خجالتش در بيايم!انشالا كه مشكلى نداره و داره درس مى خونه!
![]()
راستى من تشكرام تموم شده، بچه ها مچكرم كلن!![]()
من از استاد عمران پرسیدم گفت اصلا نمیشه اینو دقیق تشخیص داد...بسته به مقدار بارهایی ک به خرپا وارد میشه و همینطور به اینگه به کدوم عضو وارد بشه داره....بچه ها من دنبال یک چیزی میگردم که خرپا را گفته باشه خوب کسی چیزی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوام بتونم یک چیزی بیاشه که بتونم با خوندنش سوالات خرپا را جواب بدم و تشخیص بدم که کدوم عضو کششی و کدوم فشاریه
ممنون میشم کمک کنید
صبح همه شیک و تر و تمیز....
ما اومدیم ساعت 6:40 دقیقه و تا به این ساعت 3:10 مین....گفتم صبح بخونم ک قرار برم گردش دچار عذاب وجدان نشم...
همونطور ک به خودم قول داده بودم 42 درس 504 امروز تموم شد...
تافل فکر میکردم درس 26 رو خوندم ک نخونده بودم و قرار بود 27 و 28 رو بخونم...در نتیجه شد دروس 26-27-28...البته فقط خوندم هنوز با ممرایز مرور نکردم ک احتمالا آخر شب میوفته برا مرور..همینطور 1100 هم ایشالله فردا هفته 5 رو میخونم...(هر چند لغاتشو یه نیم نیگاه کردم اما کافی نی)
برنامه امروزم تا قبل از گردش و تفریح اینه ک درک رفتار رو امروز مرورشو تموم کنم...و سعی کنم سازه در معماری رو شروع کنم...
دوستان همه موفق باشید...روز پرانرژی هم داشته باشید...
2 ساعت....
کجایید پس؟![]()
2 ساعت....
کجایید پس؟![]()
امروز رو با 9 ساعت تموم کردم....این مرور و زبان چقدر وقت میگیره......من از صبح 156 ص درک رفتار رو مرور کردم +فقط زبان....هییییییییییییی...اینجوری پیش بریم مرورها تموم نمیشه ک برم سروقت اون نخونده های دیگه ام...دوستان بیان بگن چی خوندن و چی رو تموم کردند؟؟چی رو چند دور مرور کردند؟؟آیا چیز جدیدی هم میخوان بخونند؟؟
من خودم مبانی سازه و فناوری نوین و نور و فیزیک 4 و جزئیات ارتقا دهنده و ساختمانهای بلند و معاصر و منظر و درک رو نخوندم اصلا...(جزئیات خوندم ولی 2 ماه گذشته ازش و باید دوباره خوند)
واااااااااااای ک چ زیادن...تازه کلیشو حذف کردم مثلا....
چقدر برای تست وقت داشته باشیم خوبه؟؟؟؟کتابهای تست من 10 سال کنکور کنکاش معماری + هنر ساخت + راهیان و همراه همه این آزمونهایی ک دوستان گذاشتنه...فکر کنم 15-20 روز نهایت وقت کافیه برای تست...به مرور و خوندن بیشتر برسم...هااان؟؟
فردا هم ک هیچی میرم تفریح و کارهای عقب افتاده رو انجام میدم ....جمعه ام ک خونه داری...میوفته تا شنبه....
پویان خان روش نمیشه بیاد تایپک.....3ساعت و نیم...
پویان خان کجاییید؟![]()
من از استاد عمران پرسیدم گفت اصلا نمیشه اینو دقیق تشخیص داد...بسته به مقدار بارهایی ک به خرپا وارد میشه و همینطور به اینگه به کدوم عضو وارد بشه داره....![]()
2تا فرموله دیگه ......معین و ناپایدار2m-j<3دمت گرم مرسی
بچه ها کسی یک چیز بدرد بخور نداره بشه ازش معینی و نا معینی را تشخیص داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اینجا چرا انقد مشکوک خلوته؟
همه دارن میترکونن؟؟؟؟؟
رتبه تک رقمی ی ی ی ی اااااااا!!!!!!!!!!!!![]()
دو سه روز جدى بشين سرش تمومش كن بره بابا! سخت نگيرين اين طرح نهايياتونو! بعدشم بذار اينجا ما هم ببينيم.پویان خان روش نمیشه بیاد تایپک.....
بنا به تهدیدات استاد گرامی و دوستان و آشنایان پویان در حال کار بر روی پایان نامه میباشد خیالتان راحت من امروز فقط1 ساعت صبح زبان خوندم
خسته نباشییییید....پویان خان روش نمیشه بیاد تایپک.....
بنا به تهدیدات استاد گرامی و دوستان و آشنایان پویان در حال کار بر روی پایان نامه میباشد خیالتان راحت من امروز فقط1 ساعت صبح زبان خوندم