زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
باباى من كلى ذوق كرد كه چه بهت اومده! :D يه همچين پدر خجسته اى دارم من! :w15:

خب عزیزم این بیچاره ام چون می دونه اگه من این ریختی ببینه چی پشت سرم میگه ، خوشش نمیاد ،چون ادم از نزدیک و اشناها خودش بیشتر ضربه می بینه بدی شهر کوچیک واسه اینها هم هستت دیگه

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب عزیزم این بیچاره ام چون می دونه اگه من این ریختی ببینه چی پشت سرم میگه ، خوشش نمیاد ،چون ادم از نزدیک و اشناها خودش بیشتر ضربه می بینه بدی شهر کوچیک واسه اینها هم هستت دیگه
مگه اهل کجایی؟

ترنج

عضو جدید
من هستم که....;)
7 ساعت....
خسته نباشییییید....:gol:

منم تا الان 7 ساعت!!:D
بچه ها امروز نانی اومد درددل کرد همه اکتیو شدینا!!چن ساعت نیومدم کلی صفحه اضافه شده!!!:biggrin:
ولی همه مشغولین هیشکی یادش نی سجاد چن روزه نیست!!!آخه چرااااا؟؟؟آیااااا:cool:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

مگه چه شهرى هستى؟

منم تا الان 7 ساعت!!:D
بچه ها امروز نانی اومد درددل کرد همه اکتیو شدینا!!چن ساعت نیومدم کلی صفحه اضافه شده!!!:biggrin:
ولی همه مشغولین هیشکی یادش نی سجاد چن روزه نیست!!!آخه چرااااا؟؟؟آیااااا:cool:
يادمون كه هس! يه هفته اى مى شه كه نيس فك كنم! داره مى تركونه فك كنم، وقتى پيداش بايد دسته جمعى از خجالتش در بيايم! :D انشالا كه مشكلى نداره و داره درس مى خونه! :D

راستى من تشكرام تموم شده، بچه ها مچكرم كلن! :D

ترنج

عضو جدید
يادمون كه هس! يه هفته اى مى شه كه نيس فك كنم! داره مى تركونه فك كنم، وقتى پيداش بايد دسته جمعى از خجالتش در بيايم! :D انشالا كه مشكلى نداره و داره درس مى خونه! :D

راستى من تشكرام تموم شده، بچه ها مچكرم كلن! :D[/QUOTE]

آره موافقم!
منم تشکر ندارم!آقا ینی دیگه دیگه تشکرم باید هدفمندسازی شه تو این مملکت؟
خب مسئولین رسیدگی کنن!:eek:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

راستى من تشكرام تموم شده، بچه ها مچكرم كلن! :D

آره موافقم!
منم تشکر ندارم!آقا ینی دیگه دیگه تشکرم باید هدفمندسازی شه تو این مملکت؟
خب مسئولین رسیدگی کنن!:eek:[/QUOTE]
به جاش من تشکر دارم...
فقط خدا کنه دوباره زلزله نیومده باشه سمت سجادی...وگرنه این دفعه اگه بیاد من قول میدم ک سجاد کل شئوالات مربوط به این مبحث رو تو کنکور درست بزنه و دردش بره بالا...

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان در مورد جزوه روش طراحی دکتر عینی فر یکی از دوستان به من فایل داده بود متاسفانه پاک شد بی زحمت دوستمون که نمیدونم کی بود هم برام بفرسته بازممنونم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من دنبال یک چیزی میگردم که خرپا را گفته باشه خوب کسی چیزی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوام بتونم یک چیزی بیاشه که بتونم با خوندنش سوالات خرپا را جواب بدم و تشخیص بدم که کدوم عضو کششی و کدوم فشاریه
ممنون میشم کمک کنید

arefeh

کاربر ممتاز
امروز رو با 9 ساعت تموم کردم....این مرور و زبان چقدر وقت میگیره......من از صبح 156 ص درک رفتار رو مرور کردم +فقط زبان....هییییییییییییی...اینجوری پیش بریم مرورها تموم نمیشه ک برم سروقت اون نخونده های دیگه ام...دوستان بیان بگن چی خوندن و چی رو تموم کردند؟؟چی رو چند دور مرور کردند؟؟آیا چیز جدیدی هم میخوان بخونند؟؟
من خودم مبانی سازه و فناوری نوین و نور و فیزیک 4 و جزئیات ارتقا دهنده و ساختمانهای بلند و معاصر و منظر و درک رو نخوندم اصلا...(جزئیات خوندم ولی 2 ماه گذشته ازش و باید دوباره خوند)
واااااااااااای ک چ زیادن...تازه کلیشو حذف کردم مثلا....:razz:
چقدر برای تست وقت داشته باشیم خوبه؟؟؟؟کتابهای تست من 10 سال کنکور کنکاش معماری + هنر ساخت + راهیان و همراه همه این آزمونهایی ک دوستان گذاشتنه...فکر کنم 15-20 روز نهایت وقت کافیه برای تست...به مرور و خوندن بیشتر برسم...هااان؟؟
فردا هم ک هیچی میرم تفریح و کارهای عقب افتاده رو انجام میدم ....جمعه ام ک خونه داری...میوفته تا شنبه....

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها من دنبال یک چیزی میگردم که خرپا را گفته باشه خوب کسی چیزی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوام بتونم یک چیزی بیاشه که بتونم با خوندنش سوالات خرپا را جواب بدم و تشخیص بدم که کدوم عضو کششی و کدوم فشاریه
ممنون میشم کمک کنید
من از استاد عمران پرسیدم گفت اصلا نمیشه اینو دقیق تشخیص داد...بسته به مقدار بارهایی ک به خرپا وارد میشه و همینطور به اینگه به کدوم عضو وارد بشه داره....:razz:

arefeh

کاربر ممتاز
کلا من همش اینجوریم:razz:....................:biggrin:
24 ساعت من از 0:00 بامداد شروع میشه و تا الان 40 مین خوندم;)فکر کنم باید زبان رو بزارم کنار....خیلی وقت منو میبره...روزی 3-4 ساعت خیلیه فکر میکنم...آخه ماشالله خیلی لغته...
تا فردا 42 درس 504 تمومه...
تافل هم درس 26 رو تموم کردنم ک بتونم 27-28 رو با هم میخونم ک زودتر تافل و 504 تموم بشه فقط بمونه 1100...لغات کنکور گذشته هم تو 1100 هم خیلی هست اونو بخونم انگار اون لغات رو هم خوندم....
1100 هم هفته 4 رو امروز خوندم بتونم هم هفته 5 رو شروع میکنم فردا...از هفته دیگه گرامر رو هم شروع میکنم همراه درک مطلب(زبان رو هر روز درسته 2-3 ساعت از وقتمو گرفت ولی تنها درسی بود ک خیلی منظم پیش رفت)

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام همگی خسته نباشین هم قطاریا

arefeh

کاربر ممتاز
صبح همه شیک و تر و تمیز....:smile:
ما اومدیم ساعت 6:40 دقیقه و تا به این ساعت 3:10 مین....گفتم صبح بخونم ک قرار برم گردش دچار عذاب وجدان نشم...
همونطور ک به خودم قول داده بودم 42 درس 504 امروز تموم شد...
تافل فکر میکردم درس 26 رو خوندم ک نخونده بودم و قرار بود 27 و 28 رو بخونم...در نتیجه شد دروس 26-27-28...البته فقط خوندم هنوز با ممرایز مرور نکردم ک احتمالا آخر شب میوفته برا مرور..همینطور 1100 هم ایشالله فردا هفته 5 رو میخونم...(هر چند لغاتشو یه نیم نیگاه کردم اما کافی نی)
برنامه امروزم تا قبل از گردش و تفریح اینه ک درک رفتار رو امروز مرورشو تموم کنم...و سعی کنم سازه در معماری رو شروع کنم...
دوستان همه موفق باشید...روز پرانرژی هم داشته باشید...

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
صبح همه شیک و تر و تمیز....:smile:
ما اومدیم ساعت 6:40 دقیقه و تا به این ساعت 3:10 مین....گفتم صبح بخونم ک قرار برم گردش دچار عذاب وجدان نشم...
همونطور ک به خودم قول داده بودم 42 درس 504 امروز تموم شد...
تافل فکر میکردم درس 26 رو خوندم ک نخونده بودم و قرار بود 27 و 28 رو بخونم...در نتیجه شد دروس 26-27-28...البته فقط خوندم هنوز با ممرایز مرور نکردم ک احتمالا آخر شب میوفته برا مرور..همینطور 1100 هم ایشالله فردا هفته 5 رو میخونم...(هر چند لغاتشو یه نیم نیگاه کردم اما کافی نی)
برنامه امروزم تا قبل از گردش و تفریح اینه ک درک رفتار رو امروز مرورشو تموم کنم...و سعی کنم سازه در معماری رو شروع کنم...
دوستان همه موفق باشید...روز پرانرژی هم داشته باشید...

سلااااااام صبح همگی بخیر...:gol:
خسته نباشی عارفه جان،من تازه میخوام شروع کنم...
روز خوب و پرانرژی داشته باشید دوستان...;)

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاممم همه خسته نباشييد. من همه ي حرفارو مي خونم و كلي روحيه مي ديييين مرسيييي. :) مي خواستم بدونم اين جا كسي هست جزوه منظر شاهجراغي رو داشته باشه؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز رو با 9 ساعت تموم کردم....این مرور و زبان چقدر وقت میگیره......من از صبح 156 ص درک رفتار رو مرور کردم +فقط زبان....هییییییییییییی...اینجوری پیش بریم مرورها تموم نمیشه ک برم سروقت اون نخونده های دیگه ام...دوستان بیان بگن چی خوندن و چی رو تموم کردند؟؟چی رو چند دور مرور کردند؟؟آیا چیز جدیدی هم میخوان بخونند؟؟
من خودم مبانی سازه و فناوری نوین و نور و فیزیک 4 و جزئیات ارتقا دهنده و ساختمانهای بلند و معاصر و منظر و درک رو نخوندم اصلا...(جزئیات خوندم ولی 2 ماه گذشته ازش و باید دوباره خوند)
واااااااااااای ک چ زیادن...تازه کلیشو حذف کردم مثلا....:razz:
چقدر برای تست وقت داشته باشیم خوبه؟؟؟؟کتابهای تست من 10 سال کنکور کنکاش معماری + هنر ساخت + راهیان و همراه همه این آزمونهایی ک دوستان گذاشتنه...فکر کنم 15-20 روز نهایت وقت کافیه برای تست...به مرور و خوندن بیشتر برسم...هااان؟؟
فردا هم ک هیچی میرم تفریح و کارهای عقب افتاده رو انجام میدم ....جمعه ام ک خونه داری...میوفته تا شنبه....

بابا عارفه خسته نباشی دمت گرم والا عارفه من که جز وضع خرابها هستم ولی من کلی حذف کردم و هر چی میخونم یک دور روخوانی کردم و مرور هم تقریبا میشه بگی نکردم درست و حسابی تنها چیزی را که مرور میکنم لغات زبان بوده که فراموشم نشه ،این هم که میگم روخوانی چون من اگه چیزی را حفظ کنم 1ساعت بعدش یادم میره باید یادش بگیرم حتی تاریخ پس همه خونده هام احتیاج به مرور داره
از خونده هام نیت دارم انشاله تا هفته اینده سعی کنم تاریخ هام تموم کنم ،واسه درک 1060تا از سوالهای عسگری را زدم و مشق معماری خوندم و یک 150صفحه زیبایی شناسی و چند فصل از راهیان ارشد ،البته یک هفته است درک نخوندم که از هفته اینده دوباره باید اگه خدا بخواد بیارمش جز برنامه ام
واسه فن هم میخوام درک رفتار سازه ها و سازه در معماری و البته خلاصه مبانی سازه برا معماران ،با جزوه استاتیک سروش نیا را بخونم اگه برسونم که بعید می دونم خناصر و جزییات هم بخونم
اما نخونده های واجب الامر هم تنظیم شرایط (فیزیک2)+جزوه نور
و اما خوانده ها:تاسیسات مکانیکی ،اکوستیک
منظر هم دو تا جزوه خوندم یک دونه دیگه هم هست که باید بخونم

من برنامه ام میخوام طوری بزارم که بیشتر برا مرور باشه تا کتاب جدید خوندن ارزش نداره خوندن بدون مرور
من بعد خوندن درک رفتار و سازه در معماری ،فقط احتمال زیاد فیزیک 2تنظیم شرایط و جزوه نور را می خونم ،بقیه اش باید وقت بزاریم برا مرورشون

سوالات کنکور خوبه به نظرم بزنی و تالیفی نه ،تست زدنت هم توی کل ماه پخش کن نزار فقط برا روی اخر چون استرس میگیری

اخرش هم انشاله قبول شی:gol:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
3ساعت و نیم...:redface:
پویان خان کجاییید؟:w05:
پویان خان روش نمیشه بیاد تایپک.....:w45:
بنا به تهدیدات استاد گرامی و دوستان و آشنایان پویان در حال کار بر روی پایان نامه میباشد خیالتان راحت من امروز فقط1 ساعت صبح زبان خوندم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از استاد عمران پرسیدم گفت اصلا نمیشه اینو دقیق تشخیص داد...بسته به مقدار بارهایی ک به خرپا وارد میشه و همینطور به اینگه به کدوم عضو وارد بشه داره....:razz:

دمت گرم مرسی

بچه ها کسی یک چیز بدرد بخور نداره بشه ازش معینی و نا معینی را تشخیص داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دمت گرم مرسی

بچه ها کسی یک چیز بدرد بخور نداره بشه ازش معینی و نا معینی را تشخیص داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
2تا فرموله دیگه ......معین و ناپایدار2m-j<3
ناپایدار نامعین2m-j>3 جواب هر چی بود درجه نامعینی همونه
پایدار معین2m-j=3
joint =jمفصل
m اعضا

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
سلام بچه ها ...من فردا صبح ساعت 8:30 کنکور ارشد پیام نور دارم.دلم میخواد تهران قبول شم.خیلی زحمت کشیدم.
ازتون میخوام واسه داداشتون دعا کنین موفق باشه سرجلسه.محتاجم به دعا.ممنونم از همتون

ایت الکرسی

﴿ بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴾ اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ يَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ ﴿255﴾ لاَ إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿256﴾ اللّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُواْ يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّوُرِ وَالَّذِينَ كَفَرُواْ أَوْلِيَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنا به تهدیدات استاد گرامی و دوستان و آشنایان پویان در حال کار بر روی پایان نامه میباشد خیالتان راحت من امروز فقط1 ساعت صبح زبان خوندم
دو سه روز جدى بشين سرش تمومش كن بره بابا! سخت نگيرين اين طرح نهايياتونو! بعدشم بذار اينجا ما هم ببينيم. :D

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خسته نباشییییید....:gol:
ایشالا بعد از پایان نامه جبران میکنید.;)
منم تا الان خواب بودم. 5 ساعت:redface:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا