اونجا كجاس كه برف مياد؟ اينجا كه فقط سرماهاش مياد! امروز كلن دو لايه لباس پوشيده بودم بازم سرد بود!!! خوش به حالتون!
این روزهای سخت تموم میشه
روزهای بهتری خواهند آمد
جاتون خالی بچه ها اینجا داره برف میاد....................روحم تازه شد خدایی........خدایا شکرت
من حسابی روحیه گرفتم برف رو دیدم
این روزهای سخت تموم میشه
روزهای بهتری خواهند آمد
جاتون خالی بچه ها اینجا داره برف میاد....................روحم تازه شد خدایی........خدایا شکرت
اونجا كجاس كه برف مياد؟ اينجا كه فقط سرماهاش مياد! امروز كلن دو لايه لباس پوشيده بودم بازم سرد بود!!! خوش به حالتون!
این روزهای سخت تموم میشه
روزهای بهتری خواهند آمد
دقیقا.شیرازم فقط سرماهاش میاد....اینجا چندین ساله برف نیومده....
این روزهای سخت تموم میشه
روزهای بهتری خواهند آمد
بچه ها من ی چیز مهم متوجه شدم
چاپ اول کتاب تنظیم دکتر قیابکلو سال 90 هست،اونوقت ما بحث میکردیم که چرا کنکور 80 درباره جهت گیری معابر ی چیزی گفته 81 ی چیز دیگه و نمیدونستیم کتاب قیابکلو رو ملاک قرار داده یا نه!!!!!!!!!!!
الان من تستای فصل روستای درک عسکری رو زدم و متوجه شدم چقدر هم جهت گیری معابر برای طراحان عزیز مهمه اتفاقا!!!!!!!و نگرانی همانا ما را فراگرفت...
حالا آیــــــــــــــــــــــــــــــا میشه با استدلال استقرایی به این نتیجه رسید قبلا کتاب قیابکلو نبوده حالا که هست باید به همون استناد کنیم؟!!!!![]()
میگم تست های کتاب عسگری با تست های اون پی دی اف مال عسگری مگه متفاوته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم والله من اون پی دی افه رو ندیدم.....
فقط یه نکته کوچیک بگم که برای سازه ی ناپایدار یا (مکانیزم) اصلاً معینی یا نامعینی تعریف نمی شه، فقط میگیم ناپایدار. بعد توی این فرمول جای m ,jرو اشتباه نوشتی انگار،یا گیج شدین یا اشکال تایپیه...m+r2j پایدار و نامعینو البته پایداری از نظر هندسی هم باید جداگانه بررسی بشه.j گره هست و برای هر گره دو معادله ی تعادل میشه نوشت. m تعداد نیرو های اعضا (با مقدار نیروی مجهول) یا همون تعداد اعضاست. r تعداد واکنش های تکیه گاهی که اکثراً 3 میشه. و مقدار نیرو هم مجهول. اگر تعداد مجهولات کمتر از معادلات تعادل باشه، خرپا ناپایداره دیگه، به عبارت دیگه وقتی گره زیاد داشته باشیم....در حالت برعکسشم چون نمی شه با نوشتن معادلات تعادل، مجهولا رو به دست آورد میگیم نامعینه...2تا فرموله دیگه ......معین و ناپایدار2m-j3 جواب هر چی بود درجه نامعینی همونهپایدار معین2m-j=3joint =jمفصلm اعضا
بابا این کنکورو اینهمه سانتیمانتالش نکنین................من صبح ها 8 بیدار میشم یکی دوبار خواستم ادای بچه ها رو در بیارم دیدم تا ظهر همش چرت میزنم دیدم دارم خودمو گول میزنم با ساعتهای زیاد خوندن .................من به همه کارام میرسم شبی دو تا فیلم میبینم جنگجویان کوهستان و کوزی گونی..................شبم یه گشتیس مسزنم.خودتونو نبرید بابا............زبان از صفر رسیدم به 30 -40 کلی خوشحالم.......برو بچز درک مطلب خیلی مهم تر نسبت به لغت فراموشش نکنین.........سه تا کتاب اصلی با دو سه تا دیگه یعنی فن بین 50-60 .منظرم که کلا یه دونس.درک معماری هم من یه دور عسگری رو تا یه جاهاییشو خوندم ولی شروع کردم به تست زدن که نتیجه داده و متوسط درکم بین 50 -60 هستش..................سخت نگیرین.............زندگی زیباست...................بخندین به روی کتابا..........من تقریبا به غیر از یه دونه کتاب هیچی تموم نکردم یعنی چند فصلشون موند ولی از چند روز دیگه مرور بعلاوه نخونده ها این وسط خیلیهام حذف شدن...................
یه چیزی یادتون باشه قرار نیشت صد بزنین.خوبه معمار باشی یه جدول درست کرده هر چند یه وقت یه سری بهش بزنین.....ابرام با زبان 17 و مابقی 50 ( منظر هم 8 درصد ) رتبش 117 شد یعنی اگه اسکیسشو خوب میزد تهران قبول میشد............پس فکر کنین و احساسی عمل نکنین................اگه نیستم جاتون که خالی نباشه چون یخ کردم از سرما اومدیم با بچه ها تو یه باغی داریم درس میخونیم که به هیچی دسترسی نداریم.......هفنه ای یه بار میام شهر برای آذوقه..ببخشید اگه ج پیام بعضی از دوستانو دیر دادم..................سمانه میگم تهران آلودس هواش نمیشه تو اولویتت نباشه همون اصفهان خودتون بمون دیگه.عارفه تو هم جهازتو جمع و جور کن دارم میام دارم میام به شهرتون
نانی کلا تو پیامات ماهم بوق دیگه........... پویان داداش کی بشه یه دونه kent مهمون کنمبقیه رو اسم ببرم میشم مث یارو که میره استادیوم با همه دست میده.............آهان اون الهامی هم یادمون نره که کچلمون کنه
بابا این کنکورو اینهمه سانتیمانتالش نکنین................من صبح ها 8 بیدار میشم یکی دوبار خواستم ادای بچه ها رو در بیارم دیدم تا ظهر همش چرت میزنم دیدم دارم خودمو گول میزنم با ساعتهای زیاد خوندن .................من به همه کارام میرسم شبی دو تا فیلم میبینم جنگجویان کوهستان و کوزی گونی..................شبم یه گشتیس مسزنم.خودتونو نبرید بابا............زبان از صفر رسیدم به 30 -40 کلی خوشحالم.......برو بچز درک مطلب خیلی مهم تر نسبت به لغت فراموشش نکنین.........سه تا کتاب اصلی با دو سه تا دیگه یعنی فن بین 50-60 .منظرم که کلا یه دونس.درک معماری هم من یه دور عسگری رو تا یه جاهاییشو خوندم ولی شروع کردم به تست زدن که نتیجه داده و متوسط درکم بین 50 -60 هستش..................سخت نگیرین.............زندگی زیباست...................بخندین به روی کتابا..........من تقریبا به غیر از یه دونه کتاب هیچی تموم نکردم یعنی چند فصلشون موند ولی از چند روز دیگه مرور بعلاوه نخونده ها این وسط خیلیهام حذف شدن...................
یه چیزی یادتون باشه قرار نیشت صد بزنین.خوبه معمار باشی یه جدول درست کرده هر چند یه وقت یه سری بهش بزنین.....ابرام با زبان 17 و مابقی 50 ( منظر هم 8 درصد ) رتبش 117 شد یعنی اگه اسکیسشو خوب میزد تهران قبول میشد............پس فکر کنین و احساسی عمل نکنین................اگه نیستم جاتون که خالی نباشه چون یخ کردم از سرما اومدیم با بچه ها تو یه باغی داریم درس میخونیم که به هیچی دسترسی نداریم.......هفنه ای یه بار میام شهر برای آذوقه..ببخشید اگه ج پیام بعضی از دوستانو دیر دادم..................سمانه میگم تهران آلودس هواش نمیشه تو اولویتت نباشه همون اصفهان خودتون بمون دیگه.عارفه تو هم جهازتو جمع و جور کن دارم میام دارم میام به شهرتون
نانی کلا تو پیامات ماهم بوق دیگه........... پویان داداش کی بشه یه دونه kent مهمون کنمبقیه رو اسم ببرم میشم مث یارو که میره استادیوم با همه دست میده.............آهان اون الهامی هم یادمون نره که کچلمون کنه
برا درس خوندن پاشدی رفتی خارج شهر که بتونی با تمرکز و بیشتر درس بخونی
اونوقت به ما میگی سخت نگیرین قرار نیس 100 بزنین؟
داری رقیباتو گول میزنی که رتبه تک رقمی بیاری؟؟؟؟![]()
من چون فردا نیستم امروز یلدا تبریک میگم انشالله زمستون خیلی خوبی کنار خانواده هاتون باشه و تو این روزای سرد کنکور دلاتون گرم باشه ..
امیدوارم اون یک دقیقه فرداشب هیچکس تنها نباش غمگین نباش همه اروم و خوشحال باشن
آخر ِ پاییز شد..
همه دم می زنند از شمردن جوجه ها!
بشمار...
تعداد ِ دل هایی را که به دست آوردی
بشمار!...
تعداد ِ لبخندهایی که بر لب ِ دوستانت نشاندی
بشمار!
تعداد ِ اشک هایی که از سر ِ شوق و غم ریختی...
فصل زردی بود، تو چقدر سبز بودی؟
جوجه ها را بعدا با هم می شماریم
سجی خوند خوند آخرش سر به بیابون گذاشتبابا این کنکورو اینهمه سانتیمانتالش نکنین................من صبح ها 8 بیدار میشم یکی دوبار خواستم ادای بچه ها رو در بیارم دیدم تا ظهر همش چرت میزنم دیدم دارم خودمو گول میزنم با ساعتهای زیاد خوندن .................من به همه کارام میرسم شبی دو تا فیلم میبینم جنگجویان کوهستان و کوزی گونی..................شبم یه گشتیس مسزنم.خودتونو نبرید بابا............زبان از صفر رسیدم به 30 -40 کلی خوشحالم.......برو بچز درک مطلب خیلی مهم تر نسبت به لغت فراموشش نکنین.........سه تا کتاب اصلی با دو سه تا دیگه یعنی فن بین 50-60 .منظرم که کلا یه دونس.درک معماری هم من یه دور عسگری رو تا یه جاهاییشو خوندم ولی شروع کردم به تست زدن که نتیجه داده و متوسط درکم بین 50 -60 هستش..................سخت نگیرین.............زندگی زیباست...................بخندین به روی کتابا..........من تقریبا به غیر از یه دونه کتاب هیچی تموم نکردم یعنی چند فصلشون موند ولی از چند روز دیگه مرور بعلاوه نخونده ها این وسط خیلیهام حذف شدن...................