زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز

این روزهای سخت تموم میشه
روزهای بهتری خواهند آمد;):)

جاتون خالی بچه ها اینجا داره برف میاد....................روحم تازه شد خدایی:D........خدایا شکرت
من حسابی روحیه گرفتم برف رو دیدم

آخرین ویرایش:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

این روزهای سخت تموم میشه

جاتون خالی بچه ها اینجا داره برف میاد....................روحم تازه شد خدایی:D........خدایا شکرت

اونجا كجاس كه برف مياد؟ اينجا كه فقط سرماهاش مياد! امروز كلن دو لايه لباس پوشيده بودم بازم سرد بود!!! خوش به حالتون!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

این روزهای سخت تموم میشه

منم جاتون خالی رفتم امروز یه جنگل پاییزی رو دیدم...وااااااااااای ک چقدر هواش سوووووووووووز داشت...
دیگ دیگ دیگ میلرزیدی...ولی لذت بخش بود....
چ خوب بود کنکور نبود و ما هم توووو این زیبایی ها غرق میبودیم....

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
اونجا كجاس كه برف مياد؟ اينجا كه فقط سرماهاش مياد! امروز كلن دو لايه لباس پوشيده بودم بازم سرد بود!!! خوش به حالتون!

اینجا پایتخت تاریخ و تمدن ایران سمانه خانم

آخرین ویرایش:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بندهای زیر جملات مثبتی هستند که اگر روزانه تکرار شود و یا بر روی صفحه ای نوشته شده و ان نوشته در معرض دید قرار گیرد و شما هر روز این تابلو ی زیبا را مشاهده کنید
به خود ببالید و بگوئید که:

1- در وجود من عظمت و بزرگی نهفته است
2-من یک نابغه هستم و از نبوغ خود استفاده میکنم
3-من ایده های بزرگی در سر دارم و انها را به واقعیت تبدیل میکنم

4- من هر روز سلامت تر و تندرست تر هستم
5- من یک پرنده ی بزرگ هستم
6-من واقعا انسانی بزرگ هستم
7- چقدر دنیای من قشنگ و زیبا شده است

8- چقدر من هر روز خوشبخت تر و سعادتمند تر میشوم
9-من همواره در هر کاری موفق و پیروز میشوم
10- خدای رحمان مرا بسیار دوست دارد و در همه ی امور زندگیم مرا
کمک میکند

11-ثروت و معنویت بسوی من همواره است و من هر چه بخواهم برای
خودم خلق میکنم
12-سراسر وجودم غرق در انرژی و شادی ست
13-من همواره منتظر اتفاقات خوب در زندگیم هستم
14- من به خود افتخار میکنم

15-همواره از وجود و چهره ی من شادی , انرژی و عشق ساطع میشود
16-هرچه بیشتر می بخشم بیشتر می ستانم و احساس شادمانی میکنم
17-من با اقتدار زندگیم را آن گونه که می خواهم طراحی میکنم

18- من انسان مقتدر , خلاق و دوست داشتنی هستم
19-من سزاوار بهترین ها هستم
20-در هر لحظه به خاطر همه ی نعمت ها و موهبت هایی که خداوندبه من داده او را شکر میگویم

21من در کمال ارامش بسر میبرم و همواره رو حیه ای شاد و چهره ای خندان دارم
22 - من با اقتداری خداگونه بر روحیه و عواطف و احساسات خود کنترل دارم و انها را مدیریت میکنم
22-خداوند مرا ازاد افریده و من محکوم به هیچ سرنوشتی از پیش تعیین شده نیستم

تمام این عبارات تاثیر خاص و مثبتی بر روی ضمیر نا خود اگاه دارد و میتواند عین واقعیت را در زندگی انسان پدید اورد
منبع ::کتاب تکنولوژی فکر (اثر دکتر ازمندیان)

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-تنها راه کشف ممکن ها ، رفتن به ورای غیر ممکن ها است . . .
(آرتور کلارک)

-
زندگی قانون باور ها و لیاقتهاست ، همیشه باور داشته باش
لایق بهترین هایی . . .

-
پیروزی یعنی :
توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر
بدون از دست دادن اشتیاق . . .

آخرین ویرایش:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
برف نو! برف نو! سلام، سلام
بنشین، خوش نشسته‌ای بر بام
پاكی آوردی ای امید سپید
همه آلودگی‌ست این ایام
راه شومی‌ست می‌زند مطرب
تلخواری‌است می‌چكد در جام
اشكواری‌ست می‌كشد لبخند
ننگواری‌ست می‌تراشد نام
شنبه چون جمعه، پار چون پیرار
نقش هم رنگ می‌زند رسام
مرغ شادی به دامگاه آمد
به زمانی كه برگسیخته دام
ره به هموار جای دشت افتاد
ای دریغا كه برنیاید گام
تشنه آن جا به خاک مرگ نشست
کاتش از آب می‌کند پیغام
کام ما حاصل آن زمان آمد
که طمع برگرفته‌ایم از کام
خامسوزیم الغرض بدرود
تو فرود آی برف تازه سلام!
شاملو

لینک صدای خود شاملو : https://sites.google.com/site/downl...fe-Now-Barfe-Now-Salaam-Sa.mp3?attredirects=0

این روزهای سخت تموم میشه

آخرین ویرایش:

ترنج

عضو جدید
بچه ها از ته دل می خوام که همتون پر انرژژژژیو بدون خستگی یه تنه تا ته راهو برینو به موفقیت برسین:smile:

می دونم خسته نیستین پس فقط می گم خدا قوت!!!;)

بخونین که همتون لایق بهترینایین
:)

منم تا الان 7 ساعت.امیدوارم امشب به 10 برسونمش;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من تا الان فک کنم 4ساعتی خوندم ،اخه امروز رفتم اول مراسم خونه پدر بزرگم که دعا بود بعدش هم مسجد یک سر هم زدم پیش عموم که فردا قراره بره اهواز و احتمالا شنبه جراحی مغز داره ،خلاصه زیاد نخوندم ولی بازم شکر الان باوجودی که خسته ام ولی میخوام بشینم یک فصل تاریخ بخونم

mitra2470

عضو جدید
بچه ها من ی چیز مهم متوجه شدم :D
چاپ اول کتاب تنظیم دکتر قیابکلو سال 90 هست،اونوقت ما بحث میکردیم که چرا کنکور 80 درباره جهت گیری معابر ی چیزی گفته 81 ی چیز دیگه و نمیدونستیم کتاب قیابکلو رو ملاک قرار داده یا نه!!!!!!!!!!!:razz:
الان من تستای فصل روستای درک عسکری رو زدم و متوجه شدم چقدر هم جهت گیری معابر برای طراحان عزیز مهمه اتفاقا!!!!!!!و نگرانی همانا ما را فراگرفت...
حالا آیــــــــــــــــــــــــــــــا میشه با استدلال استقرایی به این نتیجه رسید قبلا کتاب قیابکلو نبوده حالا که هست باید به همون استناد کنیم؟!!!!:w05:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

این روزهای سخت تموم میشه

ای خوش به حالت ما که اینجا برف نداریم یادش بخیر اون دانشگاه هرچیش بد بود برفش خیلی باحال بود اولین باری که برف دیدیم نصف شب بود از پا پروژه بلند شدیم رفتیم سرپرست از خواب بیدار کردیم که پاشو در ساختمون باز کنیم بریم توی حیاط برف بازی بیچاره مونده بود چی بگه یک مشت ادم برف ندیده ساعت 2شب بیدارش کردن از خواب که برن برف ببینن

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من ی چیز مهم متوجه شدم :D
چاپ اول کتاب تنظیم دکتر قیابکلو سال 90 هست،اونوقت ما بحث میکردیم که چرا کنکور 80 درباره جهت گیری معابر ی چیزی گفته 81 ی چیز دیگه و نمیدونستیم کتاب قیابکلو رو ملاک قرار داده یا نه!!!!!!!!!!!:razz:
الان من تستای فصل روستای درک عسکری رو زدم و متوجه شدم چقدر هم جهت گیری معابر برای طراحان عزیز مهمه اتفاقا!!!!!!!و نگرانی همانا ما را فراگرفت...
حالا آیــــــــــــــــــــــــــــــا میشه با استدلال استقرایی به این نتیجه رسید قبلا کتاب قیابکلو نبوده حالا که هست باید به همون استناد کنیم؟!!!!:w05:

میگم تست های کتاب عسگری با تست های اون پی دی اف مال عسگری مگه متفاوته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی از کتاب 10 سال کنکور مدیریت پروژه را داره از پاسخ نامه اش عکس بگیره بزاره والا مال چند سال اخر اش بزارید هم خیلی معرکه است در حد کنکور انرژِی یعنی زبان و فن ساختمان با تنظیم شرایط اش والا مال سه سال اخر هم باشه باز هم خوبه و دمتون گرم ،خواهشا هر کی داره یک لطف کنه از پاسخ نامه اش عکس بگیره سوالاتش هست توی نت ولی پاسخ نامه اش نیست

shiva2009

کاربر بیش فعال
2تا فرموله دیگه ......معین و ناپایدار2m-j3 جواب هر چی بود درجه نامعینی همونهپایدار معین2m-j=3joint =jمفصلm اعضا
فقط یه نکته کوچیک بگم که برای سازه ی ناپایدار یا (مکانیزم) اصلاً معینی یا نامعینی تعریف نمی شه، فقط میگیم ناپایدار. بعد توی این فرمول جای m ,jرو اشتباه نوشتی انگار،یا گیج شدین یا اشکال تایپیه...m+r2j پایدار و نامعینو البته پایداری از نظر هندسی هم باید جداگانه بررسی بشه.j گره هست و برای هر گره دو معادله ی تعادل میشه نوشت. m تعداد نیرو های اعضا (با مقدار نیروی مجهول) یا همون تعداد اعضاست. r تعداد واکنش های تکیه گاهی که اکثراً 3 میشه. و مقدار نیرو هم مجهول. اگر تعداد مجهولات کمتر از معادلات تعادل باشه، خرپا ناپایداره دیگه، به عبارت دیگه وقتی گره زیاد داشته باشیم....در حالت برعکسشم چون نمی شه با نوشتن معادلات تعادل، مجهولا رو به دست آورد میگیم نامعینه...

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا این کنکورو اینهمه سانتیمانتالش نکنین................من صبح ها 8 بیدار میشم یکی دوبار خواستم ادای بچه ها رو در بیارم دیدم تا ظهر همش چرت میزنم دیدم دارم خودمو گول میزنم با ساعتهای زیاد خوندن .................من به همه کارام میرسم شبی دو تا فیلم میبینم جنگجویان کوهستان و کوزی گونی..................شبم یه گشتیس مسزنم.خودتونو نبرید بابا............زبان از صفر رسیدم به 30 -40 کلی خوشحالم.......برو بچز درک مطلب خیلی مهم تر نسبت به لغت فراموشش نکنین.........سه تا کتاب اصلی با دو سه تا دیگه یعنی فن بین 50-60 .منظرم که کلا یه دونس.درک معماری هم من یه دور عسگری رو تا یه جاهاییشو خوندم ولی شروع کردم به تست زدن که نتیجه داده و متوسط درکم بین 50 -60 هستش..................سخت نگیرین.............زندگی زیباست...................بخندین به روی کتابا..........من تقریبا به غیر از یه دونه کتاب هیچی تموم نکردم یعنی چند فصلشون موند ولی از چند روز دیگه مرور بعلاوه نخونده ها این وسط خیلیهام حذف شدن...................
یه چیزی یادتون باشه قرار نیشت صد بزنین.خوبه معمار باشی یه جدول درست کرده هر چند یه وقت یه سری بهش بزنین.....ابرام با زبان 17 و مابقی 50 ( منظر هم 8 درصد ) رتبش 117 شد یعنی اگه اسکیسشو خوب میزد تهران قبول میشد............پس فکر کنین و احساسی عمل نکنین................اگه نیستم جاتون که خالی نباشه چون یخ کردم از سرما اومدیم با بچه ها تو یه باغی داریم درس میخونیم که به هیچی دسترسی نداریم.......هفنه ای یه بار میام شهر برای آذوقه..ببخشید اگه ج پیام بعضی از دوستانو دیر دادم..................سمانه میگم تهران آلودس هواش نمیشه تو اولویتت نباشه همون اصفهان خودتون بمون دیگه;).عارفه تو هم جهازتو جمع و جور کن دارم میام دارم میام به شهرتون:redface:
نانی کلا تو پیامات ماهم بوق دیگه........... پویان داداش کی بشه یه دونه kent مهمون کنم http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/wink.gifبقیه رو اسم ببرم میشم مث یارو که میره استادیوم با همه دست میده.............آهان اون الهامی هم یادمون نره که کچلمون کنه

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
بابا این کنکورو اینهمه سانتیمانتالش نکنین................من صبح ها 8 بیدار میشم یکی دوبار خواستم ادای بچه ها رو در بیارم دیدم تا ظهر همش چرت میزنم دیدم دارم خودمو گول میزنم با ساعتهای زیاد خوندن .................من به همه کارام میرسم شبی دو تا فیلم میبینم جنگجویان کوهستان و کوزی گونی..................شبم یه گشتیس مسزنم.خودتونو نبرید بابا............زبان از صفر رسیدم به 30 -40 کلی خوشحالم.......برو بچز درک مطلب خیلی مهم تر نسبت به لغت فراموشش نکنین.........سه تا کتاب اصلی با دو سه تا دیگه یعنی فن بین 50-60 .منظرم که کلا یه دونس.درک معماری هم من یه دور عسگری رو تا یه جاهاییشو خوندم ولی شروع کردم به تست زدن که نتیجه داده و متوسط درکم بین 50 -60 هستش..................سخت نگیرین.............زندگی زیباست...................بخندین به روی کتابا..........من تقریبا به غیر از یه دونه کتاب هیچی تموم نکردم یعنی چند فصلشون موند ولی از چند روز دیگه مرور بعلاوه نخونده ها این وسط خیلیهام حذف شدن...................
یه چیزی یادتون باشه قرار نیشت صد بزنین.خوبه معمار باشی یه جدول درست کرده هر چند یه وقت یه سری بهش بزنین.....ابرام با زبان 17 و مابقی 50 ( منظر هم 8 درصد ) رتبش 117 شد یعنی اگه اسکیسشو خوب میزد تهران قبول میشد............پس فکر کنین و احساسی عمل نکنین................اگه نیستم جاتون که خالی نباشه چون یخ کردم از سرما اومدیم با بچه ها تو یه باغی داریم درس میخونیم که به هیچی دسترسی نداریم.......هفنه ای یه بار میام شهر برای آذوقه..ببخشید اگه ج پیام بعضی از دوستانو دیر دادم..................سمانه میگم تهران آلودس هواش نمیشه تو اولویتت نباشه همون اصفهان خودتون بمون دیگه;).عارفه تو هم جهازتو جمع و جور کن دارم میام دارم میام به شهرتون:redface:
نانی کلا تو پیامات ماهم بوق دیگه........... پویان داداش کی بشه یه دونه kent مهمون کنم ;)بقیه رو اسم ببرم میشم مث یارو که میره استادیوم با همه دست میده.............آهان اون الهامی هم یادمون نره که کچلمون کنه

اینمجوری بخونی باید قید من یکی رو بزنی...ک از دستت کلی عصبانیم....جوابمم از الان رده....:razz:بچه پرروووو تو بری تهران قبول شی من آزااااد...نمیخوام:(

ترنج

عضو جدید
نانی کلا تو پیامات ماهم بوق دیگه........... پویان داداش کی بشه یه دونه kent مهمون کنم ;)بقیه رو اسم ببرم میشم مث یارو که میره استادیوم با همه دست میده.............آهان اون الهامی هم یادمون نره که کچلمون کنه

به قول خودت منم بوووووق دیگه:razz:
حیف من که همش این چن وقت یادت کردم:mad:
چه عجب داش سجی....وقتی نمیای ی خبری بده خوووو!نگرانت شدیم!گفتیم از مرز خارج شدیا!!!!!:D
آفرین...بخون!!!بخون!!!که با این خوندنت دانشگا تهران رو شاخشه!!!;)

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز

برا درس خوندن پاشدی رفتی خارج شهر که بتونی با تمرکز و بیشتر درس بخونی
اونوقت به ما میگی سخت نگیرین قرار نیس 100 بزنین؟:surprised:
داری رقیباتو گول میزنی که رتبه تک رقمی بیاری؟؟؟؟:D

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا درس خوندن پاشدی رفتی خارج شهر که بتونی با تمرکز و بیشتر درس بخونی
اونوقت به ما میگی سخت نگیرین قرار نیس 100 بزنین؟:surprised:
داری رقیباتو گول میزنی که رتبه تک رقمی بیاری؟؟؟؟:D

مهندس خارج شهر رفتن اقا سجاد به خاطر خوندن محض نیست فک می کنم ،چون اونجا زلزله اومده این اواخر برا خاطر اون فک میکنم رفتن خارج شهر توی باغ ،قبلا وقتی شهر ما هم زمین لرزه بود مردم میرفتن بیرون شهر معمولا توی باغ ها:D
حالا شما هم بخون انشااله شما هم تهران قبول میشید :D

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله

جملات انرژی بخش خاله

- مثبت و صبور باشید و بروی خواسته تان پافشاری کنید

- نگذار زخمهایت تو را به کسی که نیستی تبدیل کند..پائلو کوییلو

- هروز صبح به خود بگویید:من قدرت بیکرانی دارم و هرکاری را اراده کنم انجام میدهم

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تقدیم به همتون

تقدیم به همتون

من چون فردا نیستم امروز یلدا تبریک میگم انشالله زمستون خیلی خوبی کنار خانواده هاتون باشه و تو این روزای سرد کنکور دلاتون گرم باشه ..
امیدوارم اون یک دقیقه فرداشب هیچکس تنها نباش غمگین نباش همه اروم و خوشحال باشن

آخر ِ پاییز شد..

همه دم می زنند از شمردن جوجه ها!

بشمار...

تعداد ِ دل هایی را که به دست آوردی

بشمار!...

تعداد ِ لبخندهایی که بر لب ِ دوستانت نشاندی

بشمار!

تعداد ِ اشک هایی که از سر ِ شوق و غم ریختی...

فصل زردی بود، تو چقدر سبز بودی؟

جوجه ها را بعدا با هم می شماریم

mehrajavan

عضو جدید
من چون فردا نیستم امروز یلدا تبریک میگم انشالله زمستون خیلی خوبی کنار خانواده هاتون باشه و تو این روزای سرد کنکور دلاتون گرم باشه ..
امیدوارم اون یک دقیقه فرداشب هیچکس تنها نباش غمگین نباش همه اروم و خوشحال باشن

آخر ِ پاییز شد..

همه دم می زنند از شمردن جوجه ها!

بشمار...

تعداد ِ دل هایی را که به دست آوردی

بشمار!...

تعداد ِ لبخندهایی که بر لب ِ دوستانت نشاندی

بشمار!

تعداد ِ اشک هایی که از سر ِ شوق و غم ریختی...

فصل زردی بود، تو چقدر سبز بودی؟

جوجه ها را بعدا با هم می شماریم

یلدا شما هم مبارک

میوه-شب-یلدا.jpg

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سجی خوند خوند آخرش سر به بیابون گذاشت

arefeh

کاربر ممتاز
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=e2cdfac91a236e83b11dda0fefddc03c
اینم قولی ک به دوستان داده بودم ک قرار بود براشون تستهای مدیریت ساخت کتاب عصر کنکاش رو بزارم...سال 1390 رو با پاسخنامه تشریحیش گذاشتم اما خیلی زیاد شد...80 ص بود...اونهای دیگه رو هم اگه بتونم یعنی این وقت ما اجازه بده حتما میزارم...بابت کیفیت هم امیدوارم خوانا باشه...قطر کتاب زیاد بود و نمیتونستم اسکن کنم...:smile:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا