زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان بازم عذر خواهی میکنم بابت جواب ازمونهای دکترا نتونستم براتون زیپ کنم سیستمم مشکل داشت !
...................................................
ممنون از لطفتون...خیلی زحمت کشیدین.انشاا.. واسه شما هم انچه به صلاحتون واستون رقم بخوره.

aytakin69

عضو جدید
hاین سوال کنکوره قابل توجه نفیسه که تک خوری میکنه بخار بند رو به سمت گرم هوابند رو به سمت سرد عایق حرارتی در اقلیم سرد در طرف داخل و عایق در گرم وخشک به سمت بیرون ....معتدل مرطوب فرقی نمیکنه
اشتباه گفتیا.....عایق حرارتی هم تو گرم و خشک و هم سرد بیرون .....تو گرم و مرطوب داخل بخاربندم که باید سمت گرم باشه یا بیرون یا داخل.....تو آزمو آکادمیم اینجوری توضیح داده جزوه بهزادیم اینجوری گفته...

ترنج

عضو جدید
نیکی جان عزیزم تسلیت میگم انشالاه غم آخرت باشه و انشالاه ک امتحانتو عالی بدی منو شریک غمت بدون

علی جان ن برات آرزوی بهترین هارو دارم انشالاه ک فردا روز خوبی برات اینقد ک تو ب بجه ها کمک کردی خدا کمکت میکنه

عارف پویان داداش، الهام جان ،باران عزیزم ،نفیسه جان ندای عزیز،عارفه گلم
ترنج عزیزم ،mon@نازم با اون آواتار خوشگلت برای تک ب تک تون ارزوی موفقیت میکنم

سمانه جان و سجاد عزیز ک چند وقته نیستید براشماهام بهترین هارو میخام ،معمارباشی عزیزم موفق باشی و امسالم برامون تخمین رتبه بزنی

مطمنم شک ندارم وباور قلبیم اینه امسال ماهمه مون ی جوری جواب زحنتمونو میگیریم و قبول میشیم

بچه ها امروز هرکدومتون ی جور اشکمونو درآوردیناااا:(
مرسی نانی جونم ایشالا خودتم همون دانشگاهی که دوس داری قبول میشی شک نکن;)
نیکی جون تسلیت می گم ایشال با رتبه خوبت خوشحالشون می کنی:gol:
خاله یاسمن جونم واقعا مررررسی واسه جمله های قشنگت تو این مدت.خیلی روزا بود که بی انرژیو ناامید بودم ولی با خوندن جمله هات جون دوباره گرفتم.ممنونم.ایشالا تو تموم مراحل زندگیت موفق باشی:gol:البته من تو تاپیک ارشد 94ام بات هستمو جمله هاتو میخونم:biggrin:
پویان خان به خاطر متن زیبات تو تاپیک یادگاری تشکرررر:gol:
ندا جون توام برو خدا به همرات ایشالا که شاد شاد برمی گردی از سر جلسه:heart:
داش ابرام دست درد نکنه به خاطر جوابای دکترا و آزمونایی که گذاشتی.ایشالا که کنکورو میترکونی:D
عارف عزیز و بارون مهربون ی تشکررر ویژه به خاطر تموم زحمتایی که این مدت کشیدید.ایشالا سال بعد بهترین دانشگاها:gol:
بچه ها مطمئنم همتون میترکونینو بهترین رتبه هارو میارین.اگه بخوام اسم ببرم می ترسم اسم کسیو ار قلم بندازم.واسه همتون آرزوی موفقیت می کنم:gol:
بچه ها تو دعاتون منم یادتون نره.اون موقع که کنکور ی هفته عقب افتاد فک می کردم خدا دعاهامو شنیده ولی این ی هفته کلا حالم خوب نبود فهمیدم خدا به دعای هر کی گوش داده اون ی نفر من نبودم:(پس حالا شما لطفا حتما دعام کنین.البته من خیلی کم خوندم ولی اگه کنکورمو خراب کنم خیلی ناراحت میشم.ببخشید تا امروز نمی خواستم هیچ وقت انرژی منفی بدم ولی امروز خیلی دلم گرفته بود.ببخشید اگه ناراحتتون کردم

تو فیسبوک نوشته :cry:

قضیه چیه؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اشتباه گفتیا.....عایق حرارتی هم تو گرم و خشک و هم سرد بیرون .....تو گرم و مرطوب داخل بخاربندم که باید سمت گرم باشه یا بیرون یا داخل.....تو آزمو آکادمیم اینجوری توضیح داده جزوه بهزادیم اینجوری گفته...
بگیدددددددددددددددد عارف بیاااااااااااااادددددددددددددددد
من از رو ساختمان هاچگونه عمل میکنند گفتم و از جزوه قیابک
اون دومیه که گفتم عایق تو معتدل و مرطوب اونو اشتباه کردم بخار بند تو معتدل و مرطوب مهم نیست کدوم سمت باشه و هموراه در طرف گرم ساختمونه

mitra2470

عضو جدید
میگما ی سوال.مگه قیابکلو نگفته شب دره گرمتره هوای سرد از بالا میاد به پایین!!!
پس چرا من ی جا دیدم نوشته بود شب دره سردتره؟؟؟

aytakin69

عضو جدید
درس می گه دیگه!
بخاربند رو به جدار گرم و هوابند رو به جدار سرد.
یعنی اگه تو یزد بودیم ، بخاربند باید بیرون خونه زده شه و اگه تو تبریز بودیم باید هوابند رو بیرون بزنیم.

اهان من فک کردم عایقو میگه که تو سرد هم سمت داخل......اوکی حله...:D

15434

عضو جدید
آزمون جامع آكادمي تخصصي سال 93، سوال 60 فن ساختمان،گفته در اقليم سرد عايق در خارج قرار ميگيره!

simin_sm

کاربر فعال
بچه ها برنامه صعود شبکه آموزش رو دیدم توصیه هاشون:
تست شک دار 50-50 نزنین
اگه سوالات خیلی سخت بود نترسین امروز برای چند تا رشته پیش اومد...شرایط برای همه یکسانه...البته دلیل نمیشه برای ما هم سخت باشه
دقیقه 90 درس نخونین استرس زاس
با بقیه راجع به سوالات و ازمون خیلی صحبت نکنین قبل ازمون
هر جوری که قبلا تست میزدین و راحت بودین جواب بدین اگه طبقه ترتیب دفترچه بود همون طور اگه یه درس رو اول میزدین همون روال
همه درسا مهمن درسی رو دست کم نگیرین به خاطر ضریبش
دست بغل دستی رو نگاه نکنین استرس زاس
صبحونه شیر نخورین
اون دقیقه های اخر نگیرین شانسی جواب بدین معمولا غلط در میاد
تاثیر معدل در کنکور به اندازه 5 درصده یه درس ضریبه 2...پس نگران نباشین

برای همه آرزوی موفقیت دارم....ایشالله در پناه خدا نتیجه زحماتمونو ببینیم.
یا حق

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها برنامه صعود شبکه آموزش رو دیدم توصیه هاشون:
تست شک دار 50-50 نزنین
اگه سوالات خیلی سخت بود نترسین امروز برای چند تا رشته پیش اومد...شرایط برای همه یکسانه...البته دلیل نمیشه برای ما هم سخت باشه
دقیقه 90 درس نخونین استرس زاس
با بقیه راجع به سوالات و ازمون خیلی صحبت نکنین قبل ازمون
هر جوری که قبلا تست میزدین و راحت بودین جواب بدین اگه طبقه ترتیب دفترچه بود همون طور اگه یه درس رو اول میزدین همون روال
همه درسا مهمن درسی رو دست کم نگیرین به خاطر ضریبش
دست بغل دستی رو نگاه نکنین استرس زاس
صبحونه شیر نخورین
اون دقیقه های اخر نگیرین شانسی جواب بدین معمولا غلط در میاد
این نکته رو دقیقا توضیح ندادن؟!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف فردا امتحانته!!!حالت چطوره در چ وضعی؟؟؟
سیستم ساختمانی کنکاش رو خوندم و فناوری نوین و خلاصه هامو.الانم میرم تا عناصر سینا شریفی رو ببینم و تست های 3 سال اخیر رو بزنم.ساعت 12 می خوابم تا با فکری آسوده به امتحان برم.
فردا سوال ها رو که زدم میام و واستون اونایی که تازه بود و رو مطالب خاص زوم کرده بود رو می گم.2 ساعت وقته امتحانه!بیکار بمونم ، مدیریت رو هم میزنم!

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بین دو گزینه شک داشته باشی اصلا هم مطمئن نباشی کدومشه
مرسی، منظورم دلیلش بود، آخه قدیما این مهندسین معکوس! می گفتن اگه تعداد زیادی سوال شک دار -بین دو گزینه- داشتین همه رو بزنین نصفش درست درمیاد نصفش غلط ، یعنی طراحی جدید سوالا طوریه که احتمال داره همه ش غلط باشه؟! البته من کلا به مهندسی معکوس اعتقاد ندارم ولی برام سوال شد... بازم ممنون، نکته های مفیدی بودن من این برنامه رو ندیده بودم اصلا :w27:

سیستم ساختمانی کنکاش رو خوندم و فناوری نوین و خلاصه هامو.الانم میرم تا عناصر سینا شریفی رو ببینم و تست های 3 سال اخیر رو بزنم.ساعت 12 می خوابم تا با فکری آسوده به امتحان برم.
فردا سوال ها رو که زدم میام و واستون اونایی که تازه بود و رو مطالب خاص زوم کرده بود رو می گم.2 ساعت وقته امتحانه!بیکار بمونم ، مدیریت رو هم میزنم!

عاقا اومدم به نانی بگم می خوایی چه حالی داشته باشه، داره لحظه شماری می کنه فردا بره با سوالا تفریح کنه که دیدم خودت جواب دادی!!! :w22: اون وقت من عین دانشجوی نمونه از 3 روز پیشم تعطیل کردم، مثلا حجم عظیمی از مطالبو خوندم می ترسم قاطی کنم الان :w25: :w25: :w25:

آخرین ویرایش:

mrabie

عضو جدید
آزمون جامع آكادمي تخصصي سال 93، سوال 60 فن ساختمان،گفته در اقليم سرد عايق در خارج قرار ميگيره!

کسمایی هم گفته : در مناطق بسیار سرد استفاده از دیوار های بسیار سنگین برای برقراری تعادل حرارتی هوای داخلی ضروری است، استفاده از عایق حرارتی در سطوح خارجی دیوارهای جانبی نیز، برای جلوگیری از انتقال حرارت از داخل ساختمان به خارج آن لازم است

simin_sm

کاربر فعال
مرسی، منظورم دلیلش بود، آخه قدیما این مهندسین معکوس! می گفتم اگه تعداد زیادی سوال شک دار -بین دو گزینه- داشتین همه رو بزنین نصفش درست درمیاد نصفش غلط ، یعنی طراحی جدید سوالا طوریه که احتمال داره همه ش غلط باشه؟! البته من کلا به مهندسی معکوس اعتقاد ندارم ولی برام سوال شد... بازم ممنون، نکته های مفیدی بودن من این برنامه رو ندیده بودم اصلا :w27:

من که خودم امتحان کردم معمولا غلط از آب در میومد....کلا توصیه شون این بود شک دار نزنین...خواهش میشه عزیزم

3ehn4z!

عضو جدید
بچه ها این که میگم میشه ببینین درسته یا نه؟در مورد این شکلا که میدن بعد میگه خمش یا برش کودوم کم یا زیاده
اگه ممان اینرسی زیاد باشه یعنی مصالح دورتر باشه ؛ خمش زیاده برش کمه....پس یعنی ممان اینرسی با خمش رابطش مستقیمه با برش عکس
درسته این جمله؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم فردا آزمون دارم به نظرتون تکنو بزنم یا انرژی...........اصلا برای تکنو باید چیارو بزنیم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو یکی از اونایی که شک ندارم 2رقمی میاری.ان شالله امتحان فرداتم خوب بدی.پس فردایی رو ولی بهتر تر :)
.مرسی بهناز جان تا امروز صبح خوب بودم یه مشکلی پیش اومد ریختم بهم....امیدوارم بتونم تمرکز کنم

من خودم طراحی شهری ام ولی این تجربه ی بچه های سال قبلم در نظر داشته باش #6
اگه چن تا پست بالاترم نگاه کنی می بینی تیماج همه رو زده ... به نظرم برا خودت اولویت تعیین کن ولی اگه وقت داشتی همه رو بزن
تیماج دوست خوبمه اتفاقا دیشب باهش تلفنی صحبت کردم.............البته اون حسابش جداس......الان برای انرژی چیارو باید بزنیم؟

اینا همه تلقینه داداش ...شما درصدات خوبه نگران نباش
فدای تو آبجی گلم......کسی آزمون جامع اول ایوانو زده؟؟؟

معمارباشی

عضو جدید
طبق جزوه مهندس کزازی :
محل بخاربند به اقلیم ربط داره و سمت گرم قرار می گیره
محل عایق حرارتی به عملکرد بستگی داره
اگه عملکرد دایمی باشه مثل خونه عایق سمت خارجی ساختمان قرار میگیره و اگه عملکردش موقتی باشه مثل اداره در جداره داخلی ساختمان قرار می گیرد

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا