بچه ها سوالات لو رفتهههه به منم گفتن 12 ساعت قبل از آزمون میدن ححححح
باران طلایی....
خخخخخخ

بچه ها سوالات لو رفتهههه به منم گفتن 12 ساعت قبل از آزمون میدن ححححح
باران طلایی....
بچه ها جون من دیگه باید جمع کنم برم حوزه ای اکه باید امتحان بدم ...ایشالا که همتون موفق بشین و بهترین نتیجه رو بگیرین ... ایشالا هممون تهران قبول شیم همکلاسی شیماز صمیم قلبم واسه همتون دعا میکنم شما هم منو تو دعاهاتون فراموش نکید ... دوستون دارم
![]()
خخخخخخعزیزم مگه قرار نشد به کسی نگی من که نمیتونم واسه خودم رقیب بسازم
من سوالها رو فقط چند تاش رو میتونم بهتون بگم
بچه ها میشه کسی جوابای ازمون دکترا رو فقط با گزینه اینجا بذارید اخه کیفیت عکسایی ک ابرام گذاشته منم با گوشیم نمیتونم نگا کنم میشه امکانش هست ؟؟؟؟؟؟؟یا زیپ کنن یا پی دی اف ؟؟و یا عمونن فقط بگید گزینه درست کدومه بخدا،ثواب داره ممنون دوستان
نداجان برو ب خدا میسپارمت
عارف یادته تو اویل 17ساعت میخوندی میگفتی ماها میگفتیم امکان داره کل کل میکردیم دوسه روز نیامدی نمیدونم بگم یادش بخیر یا نه!!اما روزای خوبی بود و سخت ت...
اینم اضافه کن یادتونه نفیسه از اول تا آخر با زبان مشکل داشتعارف یادته تو اویل 17ساعت میخوندی میگفتی ماها میگفتیم امکان داره کل کل میکردیم دوسه روز نیامدی نمیدونم بگم یادش بخیر یا نه!!اما روزای خوبی بود و سخت ت...یادتونه بابام مریض شده بود شماها دلداریم دادید ....یادتونه عارفه برنامه هرروزشو مینوشت یادتونه پویا ن ن ن تحویل داشت ی مدت نمیامد فک میکردیم داره ب شدت درس میهونه ای خداااا قوربونت برم قسم میدم ب روزایی ک ما درس خوندیم زحمت کشیدیم امسال قبول بشیم هر جایی،ک دلمون میخاد ..الهی امین
اینم اضافه کن یادتونه نفیسه از اول تا آخر با زبان مشکل داشت![]()
مشاهده پیوست 194811
بعله!!!!!!! تو حل همین تو قوانین شهرداری تهران گفته 60 درصد طول مثر +2 می شه طول مجاز که در بر ضرب کنبم می شه زیر بنا مجاز رو.
تو تبریز اینطور نیست ولی تو کنکور قوانین شهرداری تهران و نقشه تفصیلی تهران مهمه.
---------------------
از atrali هم تشکر ویژه ای دارم ، این شکلو می کفتم که خیلی مهمه و احتمال داره بیاد.
این هم توضیحی از معمار باشی عزیز
سمت راستی ها :
اولی:بارگزاری نیروهای جانبی (باد و زلزله)
دومی: نمودار برشی (باد و زلزله)
سومی: نمودار خمشی (باد و زلزله)
سمت چپی ها:
اولی:بارگزاری نیروهای ثقلی
دومی: نمودار برشی (ثقلی)
سومی: نمودار خمشی (ثقلی)![]()
فک کنم تو تاپیک نکات مهم من ، نوشته بود ضرورت عملکرد.آره همینطوره.در بهسازی یک خیابان لزوم تعریض پیاده راه و عقب بردن مغازه ها به ترتیب ضرورت عملکردی و یک کانسپت برنامه دهی
این درسته یا برعکسش میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیوار برشی ها نباید متقارب باشن!اگه موازی بودن مشکلی نداره.
کلا اون سیستم سوال فک کنم سال 91 اومده بود.محور x داد و گفت کدوم مقاومه ، باید دو تا دیوار برشی موازی اون محور رو با بیشترین فاصله پیدا کنی ، چون بازوی لنگر زیاد و پیچش رو عالی تحمل می کنه.تو y گفت هم ،موازی محور y رو با بیشترین فاصله بیاب.
فک کنم تو تاپیک نکات مهم من ، نوشته بود ضرورت عملکرد.آره همینطوره.
========================================================
خب تو منظر این احتمالاته منه!
1.باغ ملی یا منظقه حفاظت شده یکی از سوالاست.
2.یک یا دو سوال سال قبل و قبلش حتما تکرار می شن و جاشون عوض می شه ، یعنی یه بار گفته بود تاج کدوم درخت کوچیک تره که جوابش کهور بود ، این بار می گه تاج های کدام گزینه بزرگ هستند که می شه نخل و نارون و نخل.
3.استاندارد بده یا از اون صفحه نویفرت که گذاشتم میاد و یا از استاندارد های معلولین و راهرو ها و ایستگاه اتوبوس.
4.عکس باغ اردشیر دوم یا مدینه الزهرا و یا یکی از باغ های شیراز رو احتمال می دم بیاد.
4.دو سه تا سوال خیلی آسون می دن و تو بار اول که می خونی ، هیچی نمی فهمی ، ولی سوال خیلی آسونی هستند که پیچونده شدند،با حذف گزینه کار کنین و با منطق جلو برین که حتما جواب می گیرین.هر سال این طور سوال میدن.
5.درآخر قرن ها و عصر ها رو بدونین.یعنی قرن روشنگری 18 و منظر تو هلند وقرن 15 نقاشی و .....
خدایا سوالا لو بره یه هفته دیگه درس بخونیمممممم
باران انقد غر نزززززززززززززززززن...خوبه که راحت میشیییییییییییییییییم....یه چی بگم:اینجوری گفتی از خودت اینطوری تجسمت می کنم که نشستی کنار دیوار و زانوهاتو بغل کردی و داری گریه می کنیمن که خیلی خسته شدم هرچی به روز امتحان نزدیکتر میشیم حالم بد میشه
دوست دارم بخوابم بعد یهو بلند بشم تا شده صبح جمعه
![]()
باران انقد غر نزززززززززززززززززن...خوبه که راحت میشیییییییییییییییییم....یه چی بگم:اینجوری گفتی از خودت اینطوری تجسمت می کنم که نشستی کنار دیوار و زانوهاتو بغل کردی و داری گریه می کنی![]()
مشاهده پیوست 194897
hاین سوال کنکوره قابل توجه نفیسه که تک خوری میکنهبچه ها میشه یکی این بخار بند و هوا بند و اینارو توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟//ممنوووووووووووووووووووووووون![]()
ممنون...بعد این هوابند تو همه ی اقلیما استفاده میشه؟hاین سوال کنکوره قابل توجه نفیسه که تک خوری میکنه
بخار بند رو به سمت گرم هوابند رو به سمت سرد
عایق حرارتی در اقلیم سرد در طرف داخل و عایق در گرم وخشک به سمت بیرون ....معتدل مرطوب فرقی نمیکنه