زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سوالات لو رفتهههه به منم گفتن 12 ساعت قبل از آزمون میدن ححححح

باران طلایی....

خخخخخخ :w15::w15::w15: عزیزم مگه قرار نشد به کسی نگی من که نمیتونم واسه خودم رقیب بسازم :w15::w15::w15: من سوالها رو فقط چند تاش رو میتونم بهتون بگم

mon-@-rchitect

عضو جدید
بچه ها جون من دیگه باید جمع کنم برم حوزه ای اکه باید امتحان بدم ...ایشالا که همتون موفق بشین و بهترین نتیجه رو بگیرین ... ایشالا هممون تهران قبول شیم همکلاسی شیم:D از صمیم قلبم واسه همتون دعا میکنم شما هم منو تو دعاهاتون فراموش نکید ... دوستون دارم :gol::gol::gol::gol::gol:

ندا جون خدا به همرات و موفق باشی گلم

mon-@-rchitect

عضو جدید
خخخخخخ :w15::w15::w15: عزیزم مگه قرار نشد به کسی نگی من که نمیتونم واسه خودم رقیب بسازم :w15::w15::w15: من سوالها رو فقط چند تاش رو میتونم بهتون بگم

باران جون سوالارو به من نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟
من ه نونمیخرم برات بذارم برم................

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

mrabie

عضو جدید
بچه ها میشه کسی جوابای ازمون دکترا رو فقط با گزینه اینجا بذارید اخه کیفیت عکسایی ک ابرام گذاشته منم با گوشیم نمیتونم نگا کنم میشه امکانش هست ؟؟؟؟؟؟؟یا زیپ کنن یا پی دی اف ؟؟و یا عمونن فقط بگید گزینه درست کدومه بخدا،ثواب داره ممنون دوستان
نداجان برو ب خدا میسپارمت

3-1
1-2
4-3
2-4
1-5
2-6
3-7
2-8
1-9
2-10
4-11
1-12
4-13
4-14
3-15
2-16
4-17
4-18
4-19
2-20
4-21
3-22
2-23
1-24
4-25
4-26
4-27
2-28
3-29
2-30
4-31
4-32
1-33
2-34
3-35
1-36
1-37
3-38
2-39
4-40
2-41
1-42
1-43
4-44
2-45
2-46
1-47
4-48
1-49
2-50
1-51
4-52
3-53
4-54
1-55
1-56
4-57
4-58
3-59
1-60
1-61
2-62
2-63
1-64
3-65
من که بقیشو پیدا نمی کنم. اینام همش واضح نبود. شاید اشتباه باشه :confused:

mon-@-rchitect

عضو جدید
در بهسازی یک خیابان لزوم تعریض پیاده راه و عقب بردن مغازه ها به ترتیب ضرورت عملکردی و یک کانسپت برنامه دهی

این درسته یا برعکسش میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف یادته تو اویل 17ساعت میخوندی میگفتی ماها میگفتیم امکان داره کل کل میکردیم دوسه روز نیامدی نمیدونم بگم یادش بخیر یا نه!!اما روزای خوبی بود و سخت ت...
یادتونه بابام مریض شده بود شماها دلداریم دادید ....
یادتونه عارفه برنامه هرروزشو مینوشت
یادتونه پویا ن ن ن تحویل داشت ی مدت نمیامد فک میکردیم داره ب شدت درس میهونه
ای خداااا قوربونت برم قسم میدم ب روزایی ک ما درس خوندیم زحمت کشیدیم امسال قبول بشیم هر جایی،ک دلمون میخاد ..الهی امین

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف یادته تو اویل 17ساعت میخوندی میگفتی ماها میگفتیم امکان داره کل کل میکردیم دوسه روز نیامدی نمیدونم بگم یادش بخیر یا نه!!اما روزای خوبی بود و سخت ت...یادتونه بابام مریض شده بود شماها دلداریم دادید ....یادتونه عارفه برنامه هرروزشو مینوشت یادتونه پویا ن ن ن تحویل داشت ی مدت نمیامد فک میکردیم داره ب شدت درس میهونه ای خداااا قوربونت برم قسم میدم ب روزایی ک ما درس خوندیم زحمت کشیدیم امسال قبول بشیم هر جایی،ک دلمون میخاد ..الهی امین
اینم اضافه کن یادتونه نفیسه از اول تا آخر با زبان مشکل داشت :w00:

memare iran

عضو جدید
مشاهده پیوست 194811

بعله!!!!!!! تو حل همین تو قوانین شهرداری تهران گفته 60 درصد طول مثر +2 می شه طول مجاز که در بر ضرب کنبم می شه زیر بنا مجاز رو.
تو تبریز اینطور نیست ولی تو کنکور قوانین شهرداری تهران و نقشه تفصیلی تهران مهمه.
---------------------
از atrali هم تشکر ویژه ای دارم ، این شکلو می کفتم که خیلی مهمه و احتمال داره بیاد.
این هم توضیحی از معمار باشی عزیز
سمت راستی ها :

اولی:بارگزاری نیروهای جانبی (باد و زلزله)
دومی: نمودار برشی (باد و زلزله)
سومی: نمودار خمشی (باد و زلزله)

سمت چپی ها:
اولی:بارگزاری نیروهای ثقلی
دومی: نمودار برشی (ثقلی)
سومی: نمودار خمشی (ثقلی)

عارف..ایشالا که خوابت تعبیر بشه ورتبه ت تک رقمی بشه
ممنون که جواب سوال دادی اما من اون سوال های مربوط به ممان که گفتی میگن براساس نیروی x کدوم بهترعمل میکنه مشکل دارم
اونو یه توضیح کوچیک بده
اگه دیوار برشی وسط باشه واگه دیوار ها موازی با هم وعمود بر نیرو باشن بهتره؟؟؟؟؟؟؟
شیراز داره برف میاد دعا کنید قطع بشه

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیوار برشی ها نباید متقارب باشن!اگه موازی بودن مشکلی نداره.
کلا اون سیستم سوال فک کنم سال 91 اومده بود.محور x داد و گفت کدوم مقاومه ، باید دو تا دیوار برشی موازی اون محور رو با بیشترین فاصله پیدا کنی ، چون بازوی لنگر زیاد و پیچش رو عالی تحمل می کنه.تو y گفت هم ،موازی محور y رو با بیشترین فاصله بیاب.
در بهسازی یک خیابان لزوم تعریض پیاده راه و عقب بردن مغازه ها به ترتیب ضرورت عملکردی و یک کانسپت برنامه دهی

این درسته یا برعکسش میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فک کنم تو تاپیک نکات مهم من ، نوشته بود ضرورت عملکرد.آره همینطوره.
========================================================
خب تو منظر این احتمالاته منه!
1.باغ ملی یا منظقه حفاظت شده یکی از سوالاست.
2.یک یا دو سوال سال قبل و قبلش حتما تکرار می شن و جاشون عوض می شه ، یعنی یه بار گفته بود تاج کدوم درخت کوچیک تره که جوابش کهور بود ، این بار می گه تاج های کدام گزینه بزرگ هستند که می شه نخل و نارون و نخل.
3.استاندارد بده یا از اون صفحه نویفرت که گذاشتم میاد و یا از استاندارد های معلولین و راهرو ها و ایستگاه اتوبوس.
4.عکس باغ اردشیر دوم یا مدینه الزهرا و یا یکی از باغ های شیراز رو احتمال می دم بیاد.
4.دو سه تا سوال خیلی آسون می دن و تو بار اول که می خونی ، هیچی نمی فهمی ، ولی سوال خیلی آسونی هستند که پیچونده شدند،با حذف گزینه کار کنین و با منطق جلو برین که حتما جواب می گیرین.هر سال این طور سوال میدن.
5.درآخر قرن ها و عصر ها رو بدونین.یعنی قرن روشنگری 18 و منظر تو هلند وقرن 15 نقاشی و .....

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیوار برشی ها نباید متقارب باشن!اگه موازی بودن مشکلی نداره.
کلا اون سیستم سوال فک کنم سال 91 اومده بود.محور x داد و گفت کدوم مقاومه ، باید دو تا دیوار برشی موازی اون محور رو با بیشترین فاصله پیدا کنی ، چون بازوی لنگر زیاد و پیچش رو عالی تحمل می کنه.تو y گفت هم ،موازی محور y رو با بیشترین فاصله بیاب.

فک کنم تو تاپیک نکات مهم من ، نوشته بود ضرورت عملکرد.آره همینطوره.
========================================================
خب تو منظر این احتمالاته منه!
1.باغ ملی یا منظقه حفاظت شده یکی از سوالاست.
2.یک یا دو سوال سال قبل و قبلش حتما تکرار می شن و جاشون عوض می شه ، یعنی یه بار گفته بود تاج کدوم درخت کوچیک تره که جوابش کهور بود ، این بار می گه تاج های کدام گزینه بزرگ هستند که می شه نخل و نارون و نخل.
3.استاندارد بده یا از اون صفحه نویفرت که گذاشتم میاد و یا از استاندارد های معلولین و راهرو ها و ایستگاه اتوبوس.
4.عکس باغ اردشیر دوم یا مدینه الزهرا و یا یکی از باغ های شیراز رو احتمال می دم بیاد.
4.دو سه تا سوال خیلی آسون می دن و تو بار اول که می خونی ، هیچی نمی فهمی ، ولی سوال خیلی آسونی هستند که پیچونده شدند،با حذف گزینه کار کنین و با منطق جلو برین که حتما جواب می گیرین.هر سال این طور سوال میدن.
5.درآخر قرن ها و عصر ها رو بدونین.یعنی قرن روشنگری 18 و منظر تو هلند وقرن 15 نقاشی و .....

خب بیا بقیه اش هم بگو دیگه :cry:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
انشالله دل همگی آروم باشه..

انشالله دل همگی آروم باشه..

آرامش برای من...
گذشتن باد است از درخت پاییز زده خالی از برگ
در ظهر جمعه ای...
وقتی که کوچه بوی نان تازه و چای و هل می دهد!
آرامش برای من...
گاهی صدای شکستن یک شیشه ست
با توپ شیطنت کودکی!
آرامش برای من...
صدای هلهله عروسی در چند خانه آنطرف تر است!
و عصر شش سالگی
وقتی سر روی پای مادر میگذاری
و از ذوق خوابت نمی برد!!
. . . . .
شهری بی خاطره می خواهم!!!
1512712_645567872167045_906938298_n.jpg

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که خیلی خسته شدم هرچی به روز امتحان نزدیکتر میشیم حالم بد میشه
:cry: دوست دارم بخوابم بعد یهو بلند بشم تا شده صبح جمعه :w15::w15:
باران انقد غر نزززززززززززززززززن...خوبه که راحت میشیییییییییییییییییم....یه چی بگم:اینجوری گفتی از خودت اینطوری تجسمت می کنم که نشستی کنار دیوار و زانوهاتو بغل کردی و داری گریه می کنی:biggrin:
574927_348824585223780_1280650231_n.jpg

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
باران انقد غر نزززززززززززززززززن...خوبه که راحت میشیییییییییییییییییم....یه چی بگم:اینجوری گفتی از خودت اینطوری تجسمت می کنم که نشستی کنار دیوار و زانوهاتو بغل کردی و داری گریه می کنی:biggrin:
مشاهده پیوست 194897

دقیقا همینطورم ولی سردمه پتو دورم کردم :biggrin: چند روز موهام شونه نکردم :w15::w15: فکر نکنم دیگه شونه بشه مجبورم برم کوتاه کنم خخخخخخ ( یادی ازالهام بکنیم اون که امروز کلا غیبت داشت) :w15::w15::w15::w15:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میشه یکی این بخار بند و هوا بند و اینارو توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟//ممنوووووووووووووووووووووووون:cry:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها میشه یکی این بخار بند و هوا بند و اینارو توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟//ممنوووووووووووووووووووووووون:cry:
hاین سوال کنکوره قابل توجه نفیسه که تک خوری میکنه
بخار بند رو به سمت گرم هوابند رو به سمت سرد
عایق حرارتی در اقلیم سرد در طرف داخل و عایق در گرم وخشک به سمت بیرون ....معتدل مرطوب فرقی نمیکنه

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نحوه ای که روزتان را آغاز می کنید می تواند روی کل آن روز تـــــــــاثیـــــــر بگـــــــــــــــــــذارد...

هر روز را با یک لبخند، آرامش خیال، خونسردی و قلبی سرشار از قدردانی از خدا آغاز کنید....

زندگی یعنی اعتماد کردن به احساسات، استفاده از فرصت ها، درس گرفتن از گذشته و درک اینکه همه چیز تغییر خواهد کرد. بیاموزید به همگان احترام بگذارید چون هر کسی درحال مبارزه با کارزار زندگیش است....

همه ما مشکلات، گرفتاریها و دغدغه های خود را داریم. اما در ورای آن کشمکشها، ناگفته های بسیاری پنهان است،

هم برای من، هم برای شما، هم دیگران.....

چیزهایی که دست کم میگیرید،کسی دیگر برای بدست آوردنشان راز ونیاز می کند

به عقب بنگرید و خدا را شکر کنید.به جلو بنگرید و به خدا اعتماد کنید.او درهایی را می بندد که هیچکس قادر به گشودنش نیست و درهایی را می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست

روزی متوجه خواهی شد آرزوهای مادی مفهومی ندارند آنچه که اهمیت داردسلامتی کسانی است که در زندگیتان هستند

وقتی احساس می کنید دیگر نمی توانید جلوتر بروید، بدانید قدرتی که شما را تا به اینجا رسانده،تا انتهای راه نیز خواهد برد

روزتان را با تکه شکسته های دیروز آغاز نکنید هر روزی که بیدار می شویم اولین روز از باقی عمرمان است

همیشه روز را با اندیشه ای مثبت به پایان رسانید.مهم نیست که چقدر سخت گذشته است،فردا فرصتی تازه است برای بهتر کردن آن

گاهی اتفاقات بدی که در زندگی مان می افتد ما را مستقیما در مسیری قرار می دهد که منتهی به بهترین چیزهایی می شود که می توانست برایمان پیش بیاید

یک انسان خوب همیشه انسانی خوب خواهد بودارزوی میکنم همیشه انسانی خوب باقی بمانی

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
hاین سوال کنکوره قابل توجه نفیسه که تک خوری میکنه
بخار بند رو به سمت گرم هوابند رو به سمت سرد
عایق حرارتی در اقلیم سرد در طرف داخل و عایق در گرم وخشک به سمت بیرون ....معتدل مرطوب فرقی نمیکنه
ممنون...بعد این هوابند تو همه ی اقلیما استفاده میشه؟

بچه ها زبان رو کجای دلم بزارم؟!!؟؟؟؟؟؟؟:w01:این همه لغت خوندم ولی باز لغتایی که مال کنکوره یه چیز دیگس:w05:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان بازم عذر خواهی میکنم بابت جواب ازمونهای دکترا نتونستم براتون زیپ کنم سیستمم مشکل داشت !

راستش خیلی ناراحتم متاسفانه امروز نتونستم ارامش خودمو حفظ کنم با چندتا کار بی مورد! تا الان که دارم تایپ کنم تو یه رودربایستی با یه دوست قدیمی گیر افتادم و تا الان در بنگاه معاملاتی ماشین دنبال ماشین میگشتیمو من حرص میخوردم که این روز اخری چرا ذهنم باید منحرف کار بیخود بشه

راستیاتش امروز استرس داشتم چون برنامه ام بهم خورد اخه چرا روز اخری باید اینجوری بشه !

خوب مثه اینکه هول شدمو چندتا از صفحه های جوابارو نذاشتم برید دانلود کنید#166

در آخر هم امید دارم تمامی دوستان به اهدافشون برسن و از خداوندگار بی نیاز خواستارم همه ما رو در سایه لطف حق خویش الخصوص در کنکور جمعه مستدام بدارد:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خیلی سخت است بدرود آخر ولی زندگی می گذرد..

خیلی سخت است بدرود آخر ولی زندگی می گذرد..

[FONT=&quot]چند روز دارم فک میکنم واسه روز آخرتون چی بنویسم که استرس ها کم بشه که اروم بشه دلاتون ..[/FONT]
[FONT=&quot]خیلی فک کردم این شعر بهترین حالت واسه بیان حرفم بود..[/FONT]
[FONT=&quot]این شعـر توسـط یک نوجوان متبلا به سـرطان نوشته شده است. او مایل است بداند چند نفرشعر او را می خوانند. این شعر را این دختربسیار جوان در حالی که آخرین روزهای زندگی اش را سپری می کند در بیمارستان نیویورک نگاشته است و آنرا یکی از پزشکان بیمارستان فرستاده است. [/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]این کل شعر اوست. لطفا آنرا برای دیگران هم ارسال کنید.[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]رقص آرام[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]آیا تا به حال به کودکان نگریسته اید[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]در حالیکه به بازی "چرخ چرخ" مشغولند؟[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]و یا به صدای باران گوش فرا داده اید،[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]آن زمان که قطراتش به زمین برخورد می کند؟[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]تا بحال بدنبال پروانه ای دویده اید، آن زمان که نامنظم و بی هدف به چپ و راست پرواز می کند؟[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]یا به خورشید رنگ پریده خیره گشته اید، آن زمان که در مغرب فرو می رود؟[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]کمی آرام تر حرکت کنید[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]اینقدر تند و سریع به رقص درنیایید[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]زمان کوتاه است[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]موسیقی بزودی پایان خواهد یافت[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]آیا روزها را شتابان پشت سر می گذارید؟[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]آنگاه که از کسی می پرسید حالت چطور است،[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]آیا پاسخ سوال خود را می شنوید؟[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]هنگامی که روز به پایان می رسد[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]آیا در رختخواب خود دراز می کشید[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]و اجازه می دهید که صدها کار ناتمام بیهوده و روزمره[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]در کله شما رژه روند؟[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]سرعت خود را کم کنید. کم تر شتاب کنید.[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]اینقدر تند و سریع به رقص در نیایید.[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]زمان کوتاه است.[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]موسیقی دیری نخواهد پائید[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]آیا تا بحال به کودک خود گفته اید،[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]"فردا این کار را خواهیم کرد"[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]و آنچنان شتابان بوده اید[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]که نتوانید غم او را در چشمانش ببینید؟[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]تا بحال آیا بدون تاثری[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]اجازه داده اید دوستی ای به پایان رسد،[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]فقط بدان سبب که هرگز وقت کافی ندارید؟[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]آیا هرگز به کسی تلفن زده اید فقط به این خاطر که به او بگویید: دوست من، سلام؟[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]حال کمی سرعت خود را کم کنید. کمتر شتاب کنید.[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]اینقدر تند وسریع به رقص درنیایید.[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]زمان کوتاه است.[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]موسیقی دیری نخواهد پایید.[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]آن زمان که برای رسیدن به مکانی چنان شتابان می دوید،[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]نیمی از لذت راه را بر خود حرام می کنید.[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]آنگاه که روز خود را با نگرانی و عجله بسر می رسانید،[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]گویی هدیه ای را ناگشوده به کناری می نهید..[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]زندگی که یک مسابقه دو نیست![/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]کمی آرام گیرید[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]به موسیقی گوش بسپارید،[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]پیش از آنکه آوای آن به پایان رسد..[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]دوستان عزیز:[/FONT] [FONT=&quot] این تقاضای دختری است که به خاطر سرطان بزودی جهان را بدرود خواهد گفت.[/FONT] [FONT=&quot] تنها 6 ماه دیگر از زندگی این دختر باقی مانده است و آخرین آرزوی او این است که میخواهد به همه بگوید زندگی را تمام و کمال زندگی کنند، کاری که او نمی تواند بکند. او هرگز نخواهد توانست در میهمانی پایان دبیرستان با دیگر دوستانش به رقص و پایکوبی بپردازد و یا ازدواج کند و خانواده ای تشکیل دهد.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]کنکور یکی از سدهای خیلی کوچیک زندگیتون میتون باشه..مهم تلاش شما تو زندگی هست مهم هدف و امید هست معنی زندگی همین میتون باشه ..هدف تعیین میکنیم و سعی میکنیم بهش برسیم تو راهش سختی میکشیم تا لذت خوشبختی درک کنیم اگر نرسیدیم هم طعم شکست و دوباره تلاش کردن و امید میچشیم هرچیزی تو زندگی واسه خودش یه معنایی داره که اگه بهش فکر کنید خوشبختی تو اتفاقات خیلی کوچیک هم میتونید پیدا کنید ..[/FONT]
[FONT=&quot]منظورم؟ وقتی تلاش کردید بقیش بسپرید به خدا با دل اروم برید سر کاری که براش تلاش کردید موفق شدید خداشکر کنید موفق نشدید بازم خداشکر کنید برای داشته ها و نداشته هاتون چون بعدا دلیل موفق نشدنتون متوجه میشید گاهی باید صبر کنید تا روزهای خوب بیان..[/FONT]
[FONT=&quot]من 6 ماه خوب کنار شما بچه های عزیزم بودم و خدا خیلی شکر میکنم که شادیم با شما قسمت کردم ...کارخاصی براتون نمیتونم انجام بدم جز دعا [/FONT]
[FONT=&quot]اسماتون تک به تک نمیبرم برای همه بچه های تاپیک کنکور 92[/FONT]
[FONT=&quot]موفق باشید و دلاتون اروم در هرمرحله ای از زندگی که هستید [/FONT]
[FONT=&quot]خاله یاسمن- 23 بهمن 92 [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا