زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

عارفه جان ممنونم منم از ته دل برات دعا میکنم انشالله یه جا خوب قبول شی هر چند حرف مارو گوش ندادی تست زیاد کار نکردی ولی مطمئنم نتیجه میگیری!

دوستان دارم میرم..........اوووی کجا...............نمیدونم سر جلسه کنکور هنرهای ساخت:cry:

اومدم حلالیت بطلم انگار میخام برم جبهه!:w47:

خداحححححححححححافظ:w45:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
وسط اين همه خبر بد و حال بدو وسط اين كه مادر بزركم....
يه خبر خيلي خوبي شنيدم كه اين قدر خشحالم كرد كه همه رو فراموش كردم. الان برادرم زنك زد كه خبد بده M.I.T قبول شده. بهترين دانشكاه مهندسي امريكا. اين قدر خشحال شدم كه اماده ي اماده ي كنكورم.
مرسي از همه دوستاي خوبم كه تسليت كفتن. مرسي :)

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه خبر خيلي خوبي شنيدم كه اين قدر خشحالم كرد كه همه رو فراموش كردم. الان برادرم زنك زد كه خبد بده M.I.T قبول شده. بهترين دانشكاه مهندسي امريكا. اين قدر خشحال شدم كه اماده ي اماده ي كنكورم.

تبریک میگم نیکی جان.ایشالا که به زودی توام خبر قبولیت رو به برادرت میدی...;)

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه های هنر ساختی با توکل به خدا برین سر جلسه انشالله همتون عالی میدین...:gol:

بچه هایی که الان سر جلسه هستید...الان تک تکتون تو ذهنم هستید و واستون دعا میکنم...ندا،،پویان،سجاد،عارف،عارفه،ابرام،فرهاد،الهام،مینو و .....:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
فداي دل مهربونت نفيسه جونم چقدر تو مهربوني عزيزم منم واستون دعا كردم همش به ساعت نگاه ميكنم كي برميگرديد الان ديگه بهشون ميگن برگه ها بالا 😃😃😃

aytakin69

عضو جدید

تبریک میگم...:) ایشالا قبولی خودت هر جا که میخوای......:)

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااام مرسی هانی جونم ... مرسی نفیسه خانم گل ... قربون همتون برم ...
الان از سر جلسه برگشتم ...
سوالا بی نهایت خوب بود ... یعنی دقیقا تو مایه های سوالای استایی پارسال ... خوراک عارف بود ! فکر کنم یک بشه !!! حیف که من زیاد نخونده بودم ... ولی کلا بد ندادم ... از خودم راضی ام ... البته این به معنی امید به قبولی نیست .. فقط این که کلی انگیزه گرفتم برای امتحان فردا !
بچه ها مطمئنم همه فردا می ترکونید ... چون واقعا براش تلاش کردید و نتیجه این همه تلاش رو می بینید !

خدارو شکر مینو جان...خیلیییییییی واست خوشحالم:gol:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااام مرسی هانی جونم ... مرسی نفیسه خانم گل ... قربون همتون برم ...
الان از سر جلسه برگشتم ...
سوالا بی نهایت خوب بود ... یعنی دقیقا تو مایه های سوالای استایی پارسال ... خوراک عارف بود ! فکر کنم یک بشه !!! حیف که من زیاد نخونده بودم ... ولی کلا بد ندادم ... از خودم راضی ام ... البته این به معنی امید به قبولی نیست .. فقط این که کلی انگیزه گرفتم برای امتحان فردا !
بچه ها مطمئنم همه فردا می ترکونید ... چون واقعا براش تلاش کردید و نتیجه این همه تلاش رو می بینید !

سلام مینو جون خسته نباشی :w36:

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.................امیدوارم فردا برید بترکونید
ما که کنکورو دادیم تموم شد...........................دعا کنید که نتیجه زحماتم رو بگیرم:)

به سلامتی .... ایشالا که حتما نتیجه تلاشتو میگیری ... واسه مام دعا کنیییییییید:gol:;)

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
استرس افتاده به جونم نمیتونم کنترلش کنم 2 شبه نمیتونم خوب بخوابم.....:(((((((

سعی کن آروم باشی عزیزم...همه استرس دارن اما کسایی موفق میشن که بتونن کنترلش کنن و آروم باشن.به این فکر کن که تو از خیلیا بیشتر تلاش کردی و هیچ تلاشی بی نتیجه نیست...;)

3ehn4z!

عضو جدید
بچه ها این که میگم میشه ببینین درسته یا نه؟در مورد این شکلا که میدن بعد میگه خمش یا برش کودوم کم یا زیاده
اگه ممان اینرسی زیاد باشه یعنی مصالح دورتر باشه ؛ خمش زیاده برش کمه....پس یعنی ممان اینرسی با خمش رابطش مستقیمه با برش عکس
درسته این جمله؟

اصلا نگران نباشید......من همیشه دعاتون کردم و میکنم و همتون مطمئن باشید اگه در این حد باشه سوالات فردا نتایج خیلی خوبی میگیرید

من اول استرس گرفتم داشتم گند میزدم بعد به خودم مسلط شدم و دیدم سوالا نرماله و خوبه
تحلیل من:
ایستایی...............قسمت مفاهیم..........ساده
ساختمانهای بلند فکر کنم 3 تا سوال داشت
سیستمش یه نمه سخت بود....سیستم ایستایی رو میگم نه مال تکنو...
طراحی لرز های 3-4 تا سوال داشت......قسمت پیچش که چه وقت متقارن و نامتقارن بودن در ساختمانها 2 تا سوال داشت
مدیریت و مصالح هم که هیچی(مدیریت یه نمه سخت بود)

میشه لطفا اینم جواب بدی ؟؟؟؟

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
استرس افتاده به جونم نمیتونم کنترلش کنم 2 شبه نمیتونم خوب بخوابم.....:(((((((

استرس نداشته باش عزیزم سعی کن آروم باشی من که واسه خودم آهنگ گذاشتم و نکات رو یه نگاه میندازم سخت نگیر به خودت همه تلاشت رو کردی فردا قراره نتیجه این همه زحمتت رو ببینی پس با یه استرس زحمات خودت رو هدر نده آرامشت رو حفظ کن IMG_1392.jpg

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان سلام و نه خسته
ما هم تکنو دادیم ولی .....
زبان سخت
ایستایی سوالای مفهومی زیاد داشت
از فناوری نوین سوالای با جزئیات زیاد داده بود
نانو نداشت
سازه به مثابه نداشت
درک رفتار خیلی کم سوال اومده بود
از ساختمونای بلند سوال زیاد بود با طراحی لرزه ای

خسته نباشییییییییی;)

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید اگه مصالح دورتر از تار خنثی باشه مصالح داری تغییر شکل کمتر و مقاومت خمشی بیشتره یعنی خمش کمتره
ممان اینرسی با خمش رابطش معکوسه

برش هم که به دلدار بودن مقطع بستگی داره (به قوا استاد عزیز سروش نیا).....

بچه ها یکی لینک این پاسخ دکترا که ابرام گذاشته رو میده .......جستم نیافتم:(

#153 اینم واسه داداش علی گل;)

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید اگه مصالح دورتر از تار خنثی باشه مصالح داری تغییر شکل کمتر و مقاومت خمشی بیشتره یعنی خمش کمتره
ممان اینرسی با خمش رابطش معکوسه

برش هم که به دلدار بودن مقطع بستگی داره (به قوا استاد عزیز سروش نیا).....

بچه ها یکی لینک این پاسخ دکترا که ابرام گذاشته رو میده .......جستم نیافتم:(

داش علی برو قسمت ازمونهای ازمایشی اونجا گذاشتم

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد زبان دوستان پرسیدند گفتم منم تجربما بگم
من همیشه زبان را به این صورت جواب میدم
اول جلسه 15 تا سوال اول کار را میزنم
بعد مبرم سراغ درس دوم
بعد ریدیدنگ اول زبان
بعد درس سوم
بعد ریدینگ دوم زبان
بعد درس چهارم
بعد ریدینگ سوم
و بعدش بقیه درسها
خیلی خوبه

چه خوووب...ممنون از راهنماییت:gol:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من زبانو آخر زدم با کلی وقت اضافه حدود 1.5 ساعت ولی چون زبانم افتضاحه فقط وقت تلف کردم کاش درسهای تکنو رو میزدم به جاش .......لغاتش واقعا سخت بود.....گرامر خوب بود کسی خونده بود راحت 5 تاشم میزد....حیف کاش گرامر خوب میخوندم فقط 1 مبحث خونده بودم
متن ها هم 2 تاش بد نبود ولی 1 سخت بود
در کل اگه اشتب میگم بچه ها تصحیح کنن چون من گفتم زیاد زبانم تعریفی نداره و تحلیل هام هم شاید اشتباه:redface:
داش علیرضا واقعا امیدوارم موفق باشی................:)

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا به نظر منم زبان رو نباید تو یه مرحله زد..............من لغتها و گرامر و یه متن اول رو میزنم بعد میرم سراغ بقیه........مابقیشم آخر سر میزنم.از لحاظ روانی هم فوق العادس...........چون زبان وقت گیره اگه طول بکشه یه اثر منفی رو بقیه میزاره

داش سجی فکر کنم این مدت که نبودی داشتی ریاضت میکشیدی؟؟؟؟

کار خودشو کرده!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا