زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

15434

عضو جدید
تو سايت سنجش گفته بود محل آزمون ها نسبت به كارت اول تغيير ميكنه،براي دوستم تغيير كرده اما براي من تغيير نكرده،براي شما هم تغيير نكرده؟:cry:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیروز 1 دونه درک زدم اونی که ابرام گذاشته بود سوم بود فک کنم و یه دونه هم آزمون اول جامع زبان فن و درک زدم
منم اولی رو زدم این شد درصدام( میشه درصدای فن و درکتو بگی؟
زبان 35
فن 60
تاریخ 32
درک 60
منظر 33

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها این فن آوریهای نوین علامت اختصاریاشونو میدونین سریع بزارین.مثلا icf....lsf , .......

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کنکور آسونتر از این آزموناست باز ایوان خانه بهتر از مرکزه
اره بابا.............باور کنین استرس نداشته باشه ادم همه رو بالای 50 میزنه.خب ما بریم تا فردا ببینیم چی میکنیم.همتون موفق باشین

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با دلی آرام و قلبی مطمئن و روحی شاد و ضمیری امیدوار به فضل خدا از خدمت خواهران و برادران مرخص، و به سوی رختخواب سفر می‌كنم. و به دعای خیر شما احتیاج مبرم دارم. و از خدای رحمان و رحیم می‌خواهم كه عذرم را در كوتاهی خدمت و قصور و تقصیر بپذیرد.:D اینم اخرین پستم قبل از آزمون...هنرهای ساخت فردا میام میگم چه دسته گلی به اب دادم..شب همتون سازه ای

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
آفرین آفرین آفرین :w17: ما هم از دیدنت خوشحالیم دو روز بعد آزاد میشیم خوشالم

جاتون خالیییی من الان از عروسی برگشتم :w14::w14: رفتیم اونجاا 30-40 تست تاریخ خوندم :w15: هرچی هم گشتم نتونستم مادر شوهر آینده ام رو پیدا کنم آخه گم شده:w15::w15::w15:

ولی یه خبر عالییییییییییییی قراره برم سر یه کار جدید :w16: دعا کنید واسم که جور بشه :w11:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه سکوتی :cry: کی خواب کی بیدار

یه سوال : کدوم کلیسا که معمارش برامانته اس واسه سبک رنسانس و پلانش مربع شکله ؟؟؟؟؟http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/cry.gif

آخرین ویرایش:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سرما خوردم حالم خیلی بده
:cry: آخر چشممم کردید نخواستم رتبه 1 کنکور رو نههههههههههههه

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه هاسلام سلام سلام....
من به یاد همتون هستم ایشالله همتون از این پل صراط با نمره خوب رد بشید:razz::D
اول به نیکی جووون تسلیت میگم ...ایشالله غم آخرت باشه...و ایشالله با یه رتبه خوب ک لایقش هستی...از این غمی ک برات به وجود اومد کاسته بشه...
دوم از همه معمار باشی عزیز...دوستت دارم و به فکرت هستم....و هیچ وقتم روز آزمون اسکیس رو یادم نمیره مطمئن باش....
سوم نانی جون امیدوارم این چند یکم از استرست کم شده باشه...(هر چند من خودم دلم مثل آب پلو قل قل میکنه....:cry:)
4 از عارف بابت کمکهاش ممنونم (هر چند اینقدر میپیچوند من هیچ وقت در نهایت بازم نمیفهمیدم:biggrin:)
از باران عزیز بابت نکات مهمی ک توو تاپیک گذاشت واقعا سپاسگذارم....درسته من اطلاعات نزاپتم...اما فرصتم نشد از نکات خوبت استفاده کنم....من خیلی زیاد وقت کم اوردم:()
از سمانه جان و سجاد جان هم ممنون بابت روجیه هایی ک دادند...ولی نتونستیم بیشتر ازشون کمک بگیریم
از ترنج ک همیشه به فکرم بودم خیلی ممنونم...ایشالله امسال میترکونی برات بهترین ها رو آرز میکنم...
از الهام که دیگه هر چی بگم کم گفتم...خخخخخخخخخخخخخ
از نفیسه جان....خوب من الان جمله کم اوردم برا تو عزیزم چی بگم آخه.....:(
از همراهی عزیز نسترن جون بابت حرصی ک دادیم با اسپم ها شرمنده...ولی این داستان همچنان ادامه داره...با مدیران صحبت کن ک قبول کنند ما بمونیم اینجا....آخه اینجا واقعا خونه من شده من نمیتونم دل بکنم....:cry:

پویان ایشالله تو هم با زحمتی ک کشیدی به نتیجه برسی....
ابرام جان امسال بتروکونی میخوام خبر خوب بشنوم...هر چند خودم نمیتونم خبر خوبی بدم...خیلی دارم کار میکنم رو خودم ک مسلط شم به این اعصاب کوفتی...
ماشالله تعداد بچه ها بالا حافظه من پایین....ولی بقیه دوستان رو کلی میگم...
از خیلی از بچه های دیگه هم ممنونم ک این مدت شدن سنگ صبور و یار و یاورمون تووو این آزمون سخت الهی....
بچه ها لجظه لحظه ...ثانیه ثانیه دسته دسته بهترین آرزوها رو برات آرزو میکنم...
ایشالله همتون شنبه شاد شاد شاد شاد باشید و با خبر خیلی خیلی خیلی دوباره اینجا بیاید...دلم برا همتون تنگ خواهد شد...هر چند ک خودم پایه ثابت این باپگاهم...اما میدونم خیلی هاتون رفیق نیمه راه میشید و میرید از اینجا....ولی هر از گاهی بیاید به یاد همین روزها و مارو خوشحال کنید...
ساعت 5:51 صبح پنجشنبه و تنها 2 ساعت و 9 دقیق به آزمون هنر و ساخت مونده...برای علی جان خودم عارف سجاد عزیز و دوستانی ک آزمون دارند آرزوی موفقیت میکنم...
نقطه سر خط.....

معمارباشی

عضو جدید
صبحتون بخیر ... باران تا الان بیدار بودی؟... عزیزم امشب دیگه بیدار نمونیا زود بخواب که زود بیدار بشی ... منم الان بیدار شدم ... بچه هایی که امروز امتحان دارید ... ان شاء الله با دلی ارام و مطمئن سر جلسه حاضر بشید و بهترین نتیجه رو از تلاشتون بگیرید
من هنوز دو دلم امتحان امروز رو شرکت کنم یا نه!

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
روزهای قبل به زور بعد 8 ساعت بیدار میشدم اما حالا ...
10 خوابیدم ...
2بیدارشدم ...
دارم از استرس میمیرم !!! .:cry:

معمارباشی

عضو جدید
اروم باش فرح نوش
یک سافت دیگه سر جلسه باید باشیم ...
فقط یه چیزی یادت باشه ... تو تلاشت رو تا این لحظه انجام کردی ... یعنی 80 درصد راه رو رفتی ... نزار بخاطر استرس و ... اون هشتاد درصد حروم بشه ... تو این یه ساکت سعی کن به خودت مسلط بشی ... نفس عمیق بکش و به نتیجه فکر نکن .... فعلا فقط تلاش کن که سر جلسه با بهترین روحیه شرکت کنی ... همین

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا