بچه هاسلام سلام سلام....
من به یاد همتون هستم ایشالله همتون از این پل صراط با نمره خوب رد بشید

اول به
نیکی جووون تسلیت میگم ...ایشالله غم آخرت باشه...و ایشالله با یه رتبه خوب ک لایقش هستی...از این غمی ک برات به وجود اومد کاسته بشه...
دوم از همه
معمار باشی عزیز...دوستت دارم و به فکرت هستم....و هیچ وقتم روز آزمون اسکیس رو یادم نمیره مطمئن باش....
سوم
نانی جون امیدوارم این چند یکم از استرست کم شده باشه...(هر چند من خودم دلم مثل آب پلو قل قل میکنه....

)
4
از عارف بابت کمکهاش ممنونم (هر چند اینقدر میپیچوند من هیچ وقت در نهایت بازم نمیفهمیدم

)
از
باران عزیز بابت نکات مهمی ک توو تاپیک گذاشت واقعا سپاسگذارم....درسته من اطلاعات نزاپتم...اما فرصتم نشد از نکات خوبت استفاده کنم....من خیلی زیاد وقت کم اوردم

)
از
سمانه جان و سجاد جان هم ممنون بابت روجیه هایی ک دادند...ولی نتونستیم بیشتر ازشون کمک بگیریم
از ترنج ک همیشه به فکرم بودم خیلی ممنونم...ایشالله امسال میترکونی برات بهترین ها رو آرز میکنم...
از
الهام که دیگه هر چی بگم کم گفتم...خخخخخخخخخخخخخ
از
نفیسه جان....خوب من الان جمله کم اوردم برا تو عزیزم چی بگم آخه.....

از
همراهی عزیز نسترن جون بابت حرصی ک دادیم با اسپم ها شرمنده...ولی این داستان همچنان ادامه داره...با مدیران صحبت کن ک قبول کنند ما بمونیم اینجا....آخه اینجا واقعا خونه من شده من نمیتونم دل بکنم....
پویان ایشالله تو هم با زحمتی ک کشیدی به نتیجه برسی....
ابرام جان امسال بتروکونی میخوام خبر خوب بشنوم...هر چند خودم نمیتونم خبر خوبی بدم...خیلی دارم کار میکنم رو خودم ک مسلط شم به این اعصاب کوفتی...
ماشالله تعداد بچه ها بالا حافظه من پایین....ولی بقیه دوستان رو کلی میگم...
از خیلی از بچه های دیگه هم ممنونم ک این مدت شدن سنگ صبور و یار و یاورمون تووو این آزمون سخت الهی....
بچه ها لجظه لحظه ...ثانیه ثانیه دسته دسته بهترین آرزوها رو برات آرزو میکنم...
ایشالله همتون شنبه شاد شاد شاد شاد باشید و با خبر خیلی خیلی خیلی دوباره اینجا بیاید...دلم برا همتون تنگ خواهد شد...هر چند ک خودم پایه ثابت این باپگاهم...اما میدونم خیلی هاتون رفیق نیمه راه میشید و میرید از اینجا....ولی هر از گاهی بیاید به یاد همین روزها و مارو خوشحال کنید...
ساعت 5:51 صبح پنجشنبه و تنها 2 ساعت و 9 دقیق به آزمون هنر و ساخت مونده...برای علی جان خودم عارف سجاد عزیز و دوستانی ک آزمون دارند آرزوی موفقیت میکنم...
نقطه سر خط.....