زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بریم فیسبوک اونجا جواب میده هاااااا . اگه گفتن سوالها رو بگید همینایی رو که جناب گلابچی گفته :biggrin: ( اسمش نمیدونم خیلی سخته ) از هر درسی چند سوال میاد رو بهشون نشون میدیم :w15::w15::w15::w15:

اره بگیم ک از قاب فولاد ی ی سوال اومدهدححح ..هرسال از اون سوال اومده امسالم میاد بچه هاااا امروز درس میخونید دد ،،،؟؟؟؟باران تو چی؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندس میشه لطفا این 2تارو با عکس یه توضیح کوچیک بدی...مخصوصا ممان اینرسی
مشاهده پیوست 194811

بعله!!!!!!! تو حل همین تو قوانین شهرداری تهران گفته 60 درصد طول مثر +2 می شه طول مجاز که در بر ضرب کنبم می شه زیر بنا مجاز رو.
تو تبریز اینطور نیست ولی تو کنکور قوانین شهرداری تهران و نقشه تفصیلی تهران مهمه.
---------------------
از atrali هم تشکر ویژه ای دارم ، این شکلو می کفتم که خیلی مهمه و احتمال داره بیاد.
این هم توضیحی از معمار باشی عزیز
سمت راستی ها :

اولی:بارگزاری نیروهای جانبی (باد و زلزله)
دومی: نمودار برشی (باد و زلزله)
سومی: نمودار خمشی (باد و زلزله)

سمت چپی ها:
اولی:بارگزاری نیروهای ثقلی
دومی: نمودار برشی (ثقلی)
سومی: نمودار خمشی (ثقلی)

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این سردر مربوط ب تیموری یا ایلخانی ها؟؟؟؟؟سوال تاریخ 89اومده !!!

من ب قول حکیم بزرگ ابوعلی سینااااااااااااااا

ب جایی رسیدمک فهمیدم هیچ نمیدانم

بااین تفاوت ت ت ت ک من ن ن ن واقعا هیچ نمیدانم

اما خدایی باید ریلکس بریم سرامتحان ..سال پیشو همه الان میگیم چقد راخت بوده ...یرای اینکه تو کنکوررجوگیر شده بودیم فک میکردیم سخته

ایلخانی

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نام خدایی ک هرگز ندیمش ولی در حضورش زیستم

من ن ن ن دانشجوی ی ی روزانه ه ه کارشناسی ارشد دانشگاه محقق اردبیلی در سال تحصیلی 93-94هستم و خدارو بابت این نعمت شکر میگویم

بچه ها آرزوهاتونو بصورت حال بنویسید حتما تا ا تو کاعنات ثبت بشه ووقتی مینویسد باهمه حسی ک اون لحظه دارید بیان کنید ..

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره بگیم ک از قاب فولاد ی ی سوال اومدهدححح ..هرسال از اون سوال اومده امسالم میاد بچه هاااا امروز درس میخونید دد ،،،؟؟؟؟باران تو چی؟؟

اره عزیزم من تا ظهر فن میخونم عصر و فردا هم میخوام تاریخ بخونم ( تازه امشب میخوان منو ببرن عروسی که درس نخونم :biggrin: منم اومدم تستهای تاریخ جهان آماده کردم یواشکی با خودم ببرم اونجا بخونم :w15::w15: ) اصلا درک نمیکنن خب من الان خیلی حساسم خب :w15::w15: نمیتونم بگذرم از درس

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم بگم خیلی ها نمی دونن.
باد یعنی فشار وارده در یک سطح یعنی واحدش وزن نیست.
ولی زلزله واحدش وزنه.یعنی با نیوتن و .. وارد می شه.
یه سال سوال کنکور بود.

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم بگم خیلی ها نمی دونن.
باد یعنی فشار وارده در یک سطح یعنی واحدش وزن نیست.
ولی زلزله واحدش وزنه.یعنی با نیوتن و .. وارد می شه.
یه سال سوال کنکور بود.

تو رو خدااااااااااااااااااااا :cry: من که میدونم سوالها به دست رسیده بیا و یه برادری در حقمون بکن والا بخدا راه دوری نمیره چند تا سوال رو بگو طفره نروووو عین خود سوال رو بیا بگو بهمون گناه داریم الان دیگه پر استرسیم من فنم خیلی داغونه :crying2::crying:

نفیسه جووون اینجوری شایعه میسازن :w15::w15::w15:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
جاتون خالی دوساعت خوابیدم و توش دیدم تو دیجیتال رتبه تک رقمی آوردم ولی بعدش از تخت افتادم و دیدم راست نبود!
همون تو خواب ببینی این چیزارووووووو خخخخخخ الهام جون
میبینی تختتم میگه اینا خابه عارف پاشووووووووو جوگیرنشوووووو
حححححح
اما انشالله امسال جزو برترین های کنکوری

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره عزیزم من تا ظهر فن میخونم عصر و فردا هم میخوام تاریخ بخونم ( تازه امشب میخوان منو ببرن عروسی که درس نخونم :biggrin: منم اومدم تستهای تاریخ جهان آماده کردم یواشکی با خودم ببرم اونجا بخونم :w15::w15: ) اصلا درک نمیکنن خب من الان خیلی حساسم خب :w15::w15: نمیتونم بگذرم از درس
یعنی فرداهم میخای بخونی؟؟؟تاذ2بخون بعدش ب مغزت استراحت بده

mon-@-rchitect

عضو جدید
نیکی جان عزیزم تسلیت میگم انشالاه غم آخرت باشه و انشالاه ک امتحانتو عالی بدی منو شریک غمت بدون

علی جان ن برات آرزوی بهترین هارو دارم انشالاه ک فردا روز خوبی برات اینقد ک تو ب بجه ها کمک کردی خدا کمکت میکنه

عارف پویان داداش، الهام جان ،باران عزیزم ،نفیسه جان ندای عزیز،عارفه گلم
ترنج عزیزم ،mon@نازم با اون آواتار خوشگلت برای تک ب تک تون ارزوی موفقیت میکنم

سمانه جان و سجاد عزیز ک چند وقته نیستید براشماهام بهترین هارو میخام ،معمارباشی عزیزم موفق باشی و امسالم برامون تخمین رتبه بزنی

مرسییییییی عزیزم منم واس تو وهمه بچه های اینجا ارزوی موفقیت میکنم و انشالا هر دانشگاهی که دوست دارید و لایقتون هست قبول بشید فقط باید به خودتون و دانسته هاتون ایمان و اعتماد داشته باشید و در اخر شماها لایق بهترین ها هستین دوستتون دارم ی عالمه

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم که ساقه ی کرفس هیشکی یادمون نکرد............................:cry:
سن ن ن ن منیم یولداشبمسان
عزیزممممممم ...
تاج سری شما
بچه هاااااا تو علی عسگری نوشته بود نور جنوب برای اتلیه خوبه و فرق موزه گالری بخاطر فروش آثار
حالا تو ایوان خانه درک اخرشیشیرعکس اینه کدوم درسته؟؟؟؟؟

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چجوری از روی نمودار برش و خمش میفهمیم تیر یکسره است؟

aytakin69

عضو جدید
سن ن ن ن منیم یولداشبمسان
عزیزممممممم ...
تاج سری شما
بچه هاااااا تو علی عسگری نوشته بود نور جنوب برای اتلیه خوبه و فرق موزه گالری بخاطر فروش آثار
حالا تو ایوان خانه درک اخرشیشیرعکس اینه کدوم درسته؟؟؟؟؟

sagh olasan nani....:)

دومی درسته ولی اولی نور شمال خوبه من خیلی جاها دیدم تو تستا....

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سوالات لو رفتهههه به منم گفتن 12 ساعت قبل از آزمون میدن ححححح

باران طلایی....

ب تو 12ساعت گفتن؟؟؟؟؟
ب من گفتن صب ب دستم میرسه وااای خدایا فردا کلن سوللارو پیدا میکنم جواباشوووو و حفظ میکتم جمعه نیم ساعته پاسخنامه رو میدم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هایی ک ازسال پیش تجربه دارن این دوروز بخصوص فردا چیکارکنیم البته فردا سالگرد عمومه تا ساعت11میتونم بخونم
بعدظهر بیام بخونم ؟؟؟یا امروز ؟؟؟؟؟

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جون من دیگه باید جمع کنم برم حوزه ای اکه باید امتحان بدم ...ایشالا که همتون موفق بشین و بهترین نتیجه رو بگیرین ... ایشالا هممون تهران قبول شیم همکلاسی شیم:D از صمیم قلبم واسه همتون دعا میکنم شما هم منو تو دعاهاتون فراموش نکید ... دوستون دارم :gol::gol::gol::gol::gol:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میشه کسی جوابای ازمون دکترا رو فقط با گزینه اینجا بذارید اخه کیفیت عکسایی ک ابرام گذاشته منم با گوشیم نمیتونم نگا کنم میشه امکانش هست ؟؟؟؟؟؟؟یا زیپ کنن یا پی دی اف ؟؟و یا عمونن فقط بگید گزینه درست کدومه بخدا،ثواب داره ممنون دوستان
نداجان برو ب خدا میسپارمت

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میشه کسی جوابای ازمون دکترا رو فقط با گزینه اینجا بذارید اخه کیفیت عکسایی ک ابرام گذاشته منم با گوشیم نمیتونم نگا کنم میشه امکانش هست ؟؟؟؟؟؟؟یا زیپ کنن یا پی دی اف ؟؟و یا عمونن فقط بگید گزینه درست کدومه بخدا،ثواب داره ممنون دوستان
نداجان برو ب خدا میسپارمت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا