خسته نباشید
شرمنده هم تیمیامم که نتونستم بهتر بازی کنم.
شرمنده هم تیمی های عزیزم. من تلاشمو میکنم ولی ظاهرا استعدادی در این زمینه نداریم .![]()
یه چیزی هست باید این اول کاری بگم .. با اجازه مدیرتالار و دست اندکاران این مسابقه :
این حس که با باخت شرمنده دوستان میشیم بنظرم باید عوض بشه .. اینکه یکی ببازه و روی اعصابش باشه که نتونسته به دوستاش کمک کنه اشتباه هست
اگر این روند ادامه داره بگید من تمام بازی هام رو ببازم(نه اینکه حالا میبرم
)
یه جمع دوستانه داریم اینجا
برد و باخت
قطعا باخت برا کسی شیرین نیست و دوست داره ببره و در حق دوستاش کوتاهی نکنه ولی خب همین که تمرکز میکنیم و میجنگیم همین کافیه
مثلا بازی اول من اگر بازیها انفرادی بود زودتر اعلام شکست میکردم چون واقعا عقب بودم و کم مونده بود ببازم
ولی به خودم اومدم و گفتم من همه تلاشم رو تا اخر بازی میکنم .. درسته اشتباه میکنم ولی از عمد که اشتباه نکردم و یه لحظه حواسم رفته
پس لطفا کسی دیگه شرمنده کسی نشه
تلاشتون رو بکنید
بردید, درود بر شما
باختید , باز هم درود بر شما
از جمع عذر میخوام اگر این وسط بی ادبی کردم ..![]()
بله حق با شماس . البته اینکه طرف بازنده ابراز تاسف میخوره . مبنا بر این نیست که شرمندسبیشتر بابت احترام به هم تیمی هاشه و فقط موضوع همین باشه خیلی هم خوبه که برای احترام این جملات گفته بشه . ولی اگه واقعا از باختتون ناراحت شده و از این ناراحت میشین که تیمتون میبازه اصلا واقعا اشتباه می کنید .البته یه حسیه که ناخود اگاه به آدم دست میده ها اما بیشتر باید ازش بهره برد . تلاش بیشتر برای برد نا امید نشدن
در گذشته ای خیلی خیلی دور به عنوان بازیکن تیم تهران تو متخب کشور شرکت کرده بودیم . اون موقع این حس رو داشتم که از همه ضعیف ترم . مربی تیم هم همین حس رو داشت
ایشون کم لطفی نکردن منو میز 1 گذاشتن که نخودی تیم باشم اما اینقدر فاز گرفته بودم که تیممون به خاطر من خراب نشه که هر بازی ای که بهم رسید رو بردم
یه بازی بود یه وزیر هم عقب افتادم بازی انفرادی بود صد در صد انصراف میدادم اما اون بازیم تا لحظه اخر جنگیدم و نمیدونم چی شد که حریفم مات در 2 حرکت اجبار شد اونم بردم
ای روزگار . یادش بخیر ....
شما دوستان هم اصلا از این ناراحت نشین که میبازیییییییییین . خوب بازی کنین جدی بازی کنینننننن اما وقتی باختینم فدای سرتون ملاک فقط دوستی و دور هم بودنه
بنده به عنوان یه نفر بازنده .... در جواب دلجویی شما اساتید باید بگم این حس رو دارم که شرمنده هستم و تاسف میخورم ... آن حسی هم که شما بزرگان می فرمایید نداشته باش ... چنین باش و چنان ... خیلی بدتر میشم ... نمی دونم چرا !!
... در طول زندگیم وقتی که در مسابقات می باختم به شدت شرمنده بودم ... چنانچه اگه جا داشت بهم میگفتن اون شب رو برو پشت در اتاق هتل سر کن.. این کارو می کردم ...
باور بفرمایید در این حد ... الانم خیلی احساسات بدی دارم ... با اینکه حریفم به شدت فرد با انصافی بود ... اما تنها حسی که داشتم شرمندگی پیش بقیه بود ...
هر کاری هم میکنم به روی مبارک نیارم ... شدنی نیس !!...
جناب قانع شما خاطره ی تجربه تان رو تعریف کردید و به قولی از تهدید یه فرصت ساختید و بحث اراده ی قوی و این صحبتا ...
باید بگم خوش به حالتون ! خوش به سعادتتون !
خوشم میاد هم تیمیا خوب هوای همو دارن؟
خیلی خیلی دوست دارم عزیزم
مگه من هم تیمیت نیستم ؟ عایا؟
عاقا من میگم دو بار به جایه یه بار فدایه سرت
چقد متنی که قرار دادی ادبی ه کلی لذت بردم حس کردم اومدم تالار ادبیات![]()
باو اینقده از باختن گفتید منم الان فاز باختن گرفتم....یکی این حسو از من دور کنه:|
فردا شب میام خبرشو میدم بهتون ببنید ک باختن هیچم خجالت نداره
خوشم میاد هم تیمیا خوب هوای همو دارن؟
معلوم نیست ای هم تیمی ما چه جوری این بنده خدارو شکست داده که افسردگی گرفته....
میترسم منم الهه20 رو ببرم دوتایی برن تو افق محو شن...
بابا خیلی سخت نگیرید من خودم دور قبل از 6 تا بازی 4 تاشو باختم ولی هنوز میخندم بـبـیـنـیـد:
شاد باشید...
خیلی خیلی دوست دارم عزیزم
مگه من هم تیمیت نیستم ؟ عایا؟
عاقا من میگم دو بار به جایه یه بار فدایه سرت
چقد متنی که قرار دادی ادبی ه کلی لذت بردم حس کردم اومدم تالار ادبیات![]()
با تشکر بسیار فراوان از محسن عزیز
مهره سفید :
abyss ocean
مهره سیاه :
mohsen_24
برنده :
abyss ocean
http://en.lichess.org/kz2ZxqJwmgWB
با تشکر بسیار فراوان از محسن عزیز
مهره سفید :
abyss ocean
مهره سیاه :
mohsen_24
برنده :
abyss ocean
http://en.lichess.org/kz2ZxqJwmgWB
مرسی هم تیمیعالی بود
هر دو خسته نباشید![]()
ایول شادی جون
خسته نباشی
با عرض شرمندگی
من زمانم تموم شد و باختم
به نفیسه ی عزیزم بابت بازی خوبش تبریک میگم
http://live.chess.com/live?v=2014043001#g=794931316
![]()
بله حق با شماس . البته اینکه طرف بازنده ابراز تاسف میخوره . مبنا بر این نیست که شرمندسبیشتر بابت احترام به هم تیمی هاشه و فقط موضوع همین باشه خیلی هم خوبه که برای احترام این جملات گفته بشه . ولی اگه واقعا از باختتون ناراحت شده و از این ناراحت میشین که تیمتون میبازه اصلا واقعا اشتباه می کنید .البته یه حسیه که ناخود اگاه به آدم دست میده ها اما بیشتر باید ازش بهره برد . تلاش بیشتر برای برد نا امید نشدن
در گذشته ای خیلی خیلی دور به عنوان بازیکن تیم تهران تو متخب کشور شرکت کرده بودیم . اون موقع این حس رو داشتم که از همه ضعیف ترم . مربی تیم هم همین حس رو داشت
ایشون کم لطفی نکردن منو میز 1 گذاشتن که نخودی تیم باشم اما اینقدر فاز گرفته بودم که تیممون به خاطر من خراب نشه که هر بازی ای که بهم رسید رو بردم
یه بازی بود یه وزیر هم عقب افتادم بازی انفرادی بود صد در صد انصراف میدادم اما اون بازیم تا لحظه اخر جنگیدم و نمیدونم چی شد که حریفم مات در 2 حرکت اجبار شد اونم بردم
ای روزگار . یادش بخیر ....
شما دوستان هم اصلا از این ناراحت نشین که میبازیییییییییین . خوب بازی کنین جدی بازی کنینننننن اما وقتی باختینم فدای سرتون ملاک فقط دوستی و دور هم بودنه
قانع جان من نتیجه بازی شما رو با zahra1386 پیدا نمیکنم هر چند احتمال زیاد بردی.
و همچنین اعلام نتیجه eti68 با moris رو پیدا نمیکنم...
بعدش تو سایت chess.com پروفایلت گم شده...!!!!!!!!
از تو فرند لیست همه خارج شدی؟
کجایی نگرانتم؟!!!!
تو پست #2 هم پروفایل chess.com ت درج نشده...!
چه اتفاقی افتاده؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اولین دوره مسابقات شطرنج باشگاه مهندسان ایران | سرگرمی های ورزشی | 320 |