دومین دوره مسابقات شطرنج باشگاه مهندسان ایران

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza119

عضو جدید
سلام

خب بازی شطرنج اگر بتواند روی ذهن ما اثر مثبت بگذارد خوب است در این صورت باخت هم نوعی برد محسوب می شود
همراه احساس های متعارف انسانی نوعی رضایت ممکن است در ما ایجاد شود

در شطرنج مهم این است که ما ایده داشته باشیم و آنرا اجرا کنیم

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
خسته نباشید
شرمنده هم تیمیامم که نتونستم بهتر بازی کنم.
شرمنده هم تیمی های عزیزم. من تلاشمو میکنم ولی ظاهرا استعدادی در این زمینه نداریم . :smile:

یه چیزی هست باید این اول کاری بگم .. با اجازه مدیرتالار و دست اندکاران این مسابقه :

این حس که با باخت شرمنده دوستان میشیم بنظرم باید عوض بشه .. اینکه یکی ببازه و روی اعصابش باشه که نتونسته به دوستاش کمک کنه اشتباه هست
اگر این روند ادامه داره بگید من تمام بازی هام رو ببازم :) (نه اینکه حالا میبرم:D)

یه جمع دوستانه داریم اینجا
برد و باخت
قطعا باخت برا کسی شیرین نیست و دوست داره ببره و در حق دوستاش کوتاهی نکنه ولی خب همین که تمرکز میکنیم و میجنگیم همین کافیه
مثلا بازی اول من اگر بازیها انفرادی بود زودتر اعلام شکست میکردم چون واقعا عقب بودم و کم مونده بود ببازم
ولی به خودم اومدم و گفتم من همه تلاشم رو تا اخر بازی میکنم .. درسته اشتباه میکنم ولی از عمد که اشتباه نکردم و یه لحظه حواسم رفته

پس لطفا کسی دیگه شرمنده کسی نشه
تلاشتون رو بکنید
بردید, درود بر شما
باختید , باز هم درود بر شما
:smile:

از جمع عذر میخوام اگر این وسط بی ادبی کردم .. :gol:

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
یه چیزی هست باید این اول کاری بگم .. با اجازه مدیرتالار و دست اندکاران این مسابقه :

این حس که با باخت شرمنده دوستان میشیم بنظرم باید عوض بشه .. اینکه یکی ببازه و روی اعصابش باشه که نتونسته به دوستاش کمک کنه اشتباه هست
اگر این روند ادامه داره بگید من تمام بازی هام رو ببازم :) (نه اینکه حالا میبرم:D)

یه جمع دوستانه داریم اینجا
برد و باخت
قطعا باخت برا کسی شیرین نیست و دوست داره ببره و در حق دوستاش کوتاهی نکنه ولی خب همین که تمرکز میکنیم و میجنگیم همین کافیه
مثلا بازی اول من اگر بازیها انفرادی بود زودتر اعلام شکست میکردم چون واقعا عقب بودم و کم مونده بود ببازم
ولی به خودم اومدم و گفتم من همه تلاشم رو تا اخر بازی میکنم .. درسته اشتباه میکنم ولی از عمد که اشتباه نکردم و یه لحظه حواسم رفته

پس لطفا کسی دیگه شرمنده کسی نشه
تلاشتون رو بکنید
بردید, درود بر شما
باختید , باز هم درود بر شما
:smile:

از جمع عذر میخوام اگر این وسط بی ادبی کردم .. :gol:

بله حق با شماس . البته اینکه طرف بازنده ابراز تاسف میخوره . مبنا بر این نیست که شرمندس :biggrin: بیشتر بابت احترام به هم تیمی هاشه و فقط موضوع همین باشه خیلی هم خوبه که برای احترام این جملات گفته بشه . ولی اگه واقعا از باختتون ناراحت شده و از این ناراحت میشین که تیمتون میبازه اصلا واقعا اشتباه می کنید .البته یه حسیه که ناخود اگاه به آدم دست میده ها اما بیشتر باید ازش بهره برد . تلاش بیشتر برای برد نا امید نشدن :biggrin: در گذشته ای خیلی خیلی دور به عنوان بازیکن تیم تهران تو متخب کشور شرکت کرده بودیم . اون موقع این حس رو داشتم که از همه ضعیف ترم . مربی تیم هم همین حس رو داشت :biggrin::biggrin: ایشون کم لطفی نکردن منو میز 1 گذاشتن که نخودی تیم باشم اما اینقدر فاز گرفته بودم که تیممون به خاطر من خراب نشه که هر بازی ای که بهم رسید رو بردم :biggrin: یه بازی بود یه وزیر هم عقب افتادم بازی انفرادی بود صد در صد انصراف میدادم اما اون بازیم تا لحظه اخر جنگیدم و نمیدونم چی شد که حریفم مات در 2 حرکت اجبار شد اونم بردم :biggrin::biggrin: ای روزگار . یادش بخیر ....
شما دوستان هم اصلا از این ناراحت نشین که میبازیییییییییین . خوب بازی کنین جدی بازی کنینننننن اما وقتی باختینم فدای سرتون ملاک فقط دوستی و دور هم بودنه

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله حق با شماس . البته اینکه طرف بازنده ابراز تاسف میخوره . مبنا بر این نیست که شرمندس :biggrin: بیشتر بابت احترام به هم تیمی هاشه و فقط موضوع همین باشه خیلی هم خوبه که برای احترام این جملات گفته بشه . ولی اگه واقعا از باختتون ناراحت شده و از این ناراحت میشین که تیمتون میبازه اصلا واقعا اشتباه می کنید .البته یه حسیه که ناخود اگاه به آدم دست میده ها اما بیشتر باید ازش بهره برد . تلاش بیشتر برای برد نا امید نشدن :biggrin: در گذشته ای خیلی خیلی دور به عنوان بازیکن تیم تهران تو متخب کشور شرکت کرده بودیم . اون موقع این حس رو داشتم که از همه ضعیف ترم . مربی تیم هم همین حس رو داشت :biggrin::biggrin: ایشون کم لطفی نکردن منو میز 1 گذاشتن که نخودی تیم باشم اما اینقدر فاز گرفته بودم که تیممون به خاطر من خراب نشه که هر بازی ای که بهم رسید رو بردم :biggrin: یه بازی بود یه وزیر هم عقب افتادم بازی انفرادی بود صد در صد انصراف میدادم اما اون بازیم تا لحظه اخر جنگیدم و نمیدونم چی شد که حریفم مات در 2 حرکت اجبار شد اونم بردم :biggrin::biggrin: ای روزگار . یادش بخیر ....
شما دوستان هم اصلا از این ناراحت نشین که میبازیییییییییین . خوب بازی کنین جدی بازی کنینننننن اما وقتی باختینم فدای سرتون ملاک فقط دوستی و دور هم بودنه

بنده به عنوان یه نفر بازنده .... در جواب دلجویی شما اساتید باید بگم این حس رو دارم که شرمنده هستم و تاسف میخورم ... آن حسی هم که شما بزرگان می فرمایید نداشته باش ... چنین باش و چنان ... خیلی بدتر میشم ... نمی دونم چرا !!
... در طول زندگیم وقتی که در مسابقات می باختم به شدت شرمنده بودم ... چنانچه اگه جا داشت بهم میگفتن اون شب رو برو پشت در اتاق هتل سر کن.. این کارو می کردم ...
باور بفرمایید در این حد ... الانم خیلی احساسات بدی دارم ... با اینکه حریفم به شدت فرد با انصافی بود ... اما تنها حسی که داشتم شرمندگی پیش بقیه بود ...
هر کاری هم میکنم به روی مبارک نیارم ... شدنی نیس !!...
جناب قانع شما خاطره ی تجربه تان رو تعریف کردید و به قولی از تهدید یه فرصت ساختید و بحث اراده ی قوی و این صحبتا ...
باید بگم خوش به حالتون ! خوش به سعادتتون !

الهه20

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنده به عنوان یه نفر بازنده .... در جواب دلجویی شما اساتید باید بگم این حس رو دارم که شرمنده هستم و تاسف میخورم ... آن حسی هم که شما بزرگان می فرمایید نداشته باش ... چنین باش و چنان ... خیلی بدتر میشم ... نمی دونم چرا !!
... در طول زندگیم وقتی که در مسابقات می باختم به شدت شرمنده بودم ... چنانچه اگه جا داشت بهم میگفتن اون شب رو برو پشت در اتاق هتل سر کن.. این کارو می کردم ...
باور بفرمایید در این حد ... الانم خیلی احساسات بدی دارم ... با اینکه حریفم به شدت فرد با انصافی بود ... اما تنها حسی که داشتم شرمندگی پیش بقیه بود ...
هر کاری هم میکنم به روی مبارک نیارم ... شدنی نیس !!...
جناب قانع شما خاطره ی تجربه تان رو تعریف کردید و به قولی از تهدید یه فرصت ساختید و بحث اراده ی قوی و این صحبتا ...
باید بگم خوش به حالتون ! خوش به سعادتتون !

خیلی خیلی دوست دارم عزیزم :biggrin::biggrin::biggrin:

مگه من هم تیمیت نیستم ؟ عایا؟

عاقا من میگم دو بار به جایه یه بار فدایه سرت
:gol::gol::gol:

چقد متنی که قرار دادی ادبی ه کلی لذت بردم حس کردم اومدم تالار ادبیات
:biggrin::biggrin::biggrin:

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باو اینقده از باختن گفتید منم الان فاز باختن گرفتم....یکی این حسو از من دور کنه:|:D

فردا شب میام خبرشو میدم بهتون ببنید ک باختن هیچم خجالت نداره:D

mer30fery

دستیار مدیر مهندسی مکانیک, متخصص سالید ورک
کاربر ممتاز

خیلی خیلی دوست دارم عزیزم :biggrin:

:gol:

:biggrin:
خوشم میاد هم تیمیا خوب هوای همو دارن؟:w24:
معلوم نیست ای هم تیمی ما چه جوری این بنده خدارو شکست داده که افسردگی گرفته....:w29:
میترسم منم الهه20 رو ببرم دوتایی برن تو افق محو شن...:w34::w34:

بابا خیلی سخت نگیرید من خودم دور قبل از 6 تا بازی 4 تاشو باختم ولی هنوز میخندم بـبـیـنـیـد:
:D:biggrin::thumbsup2::tooth::lol::w40::w14::w14::w33::w32::w31::w32::w25:

شاد باشید...

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
باو اینقده از باختن گفتید منم الان فاز باختن گرفتم....یکی این حسو از من دور کنه:|:D

فردا شب میام خبرشو میدم بهتون ببنید ک باختن هیچم خجالت نداره:D

من همش تا الان باختم!
دییگه روحیه ندارم!
:D

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشم میاد هم تیمیا خوب هوای همو دارن؟:w24:
معلوم نیست ای هم تیمی ما چه جوری این بنده خدارو شکست داده که افسردگی گرفته....:w29:
میترسم منم الهه20 رو ببرم دوتایی برن تو افق محو شن...:w34::w34:

بابا خیلی سخت نگیرید من خودم دور قبل از 6 تا بازی 4 تاشو باختم ولی هنوز میخندم بـبـیـنـیـد:
:D:biggrin::thumbsup2::tooth::lol::w40::w14::w14::w33::w32::w31::w32::w25:

شاد باشید...

شما مشخص است ذاتا خوش بحالتونه :biggrin:...میگن بیخیال میگذره خاطره میشه حکایت گل روی شماس ، مجلس سرور راه انداختی !!!
به اراده خداوند سال 94 منتظر ویدیوی صوتی تصویری شما هستیم (تیمی باشه لطفا ) ... خودم امضاش میکنم برات:w26:غمت نباشه برادر :w18:

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز

خیلی خیلی دوست دارم عزیزم :biggrin::biggrin::biggrin:

:gol::gol::gol:

:biggrin::biggrin::biggrin:
:w36:
عزیزی ... یه دونه باشی ... اصن هرچی تو بگی !!!
گلی شما ...فدایی داری ... :w16:
حس خوبیه :w12:... چقد حمایتت عالیه.:w25:..الان روی ابرام :w21:

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
با تشکر بسیار فراوان از محسن عزیز:gol:

مهره سفید :
abyss ocean
مهره سیاه :

mohsen_24
برنده :

abyss ocean
http://en.lichess.org/kz2ZxqJwmgWB

ایول شادی جون
خسته نباشی
با عرض شرمندگی
من زمانم تموم شد و باختم:D
به نفیسه ی عزیزم بابت بازی خوبش تبریک میگم :heart:

http://live.chess.com/live?v=2014043001#g=794931316
مرسی هم تیمی :) عالی بود
هر دو خسته نباشید :)

:whistle::whistle:

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
ایول شادی جون
خسته نباشی
با عرض شرمندگی
من زمانم تموم شد و باختم:D
به نفیسه ی عزیزم بابت بازی خوبش تبریک میگم :heart:

http://live.chess.com/live?v=2014043001#g=794931316

:whistle::whistle:

فداییییییی سرت بازیه تو اینقدر قشنگه که آدم از دیدنش لذت میبره .نتیجه اصلا مهم نی :) خوب شد باختی حریف رو 3-0 میبردیم بنده خداها تخریب روحیه میشدن :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: حالا 2-1 بردیم زیاد ناراحت نمیشن

آخرین ویرایش:

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
با عرض تبریک و خسته نباشید به برنده ها و بازنده ها هردو :D
live.chess.com/live?v=2014043001#g=794931316
برنده: نفیس:heart:

پ.ن: نفیس چون وقتم تموم شد، پکر بود
گفتم غمت نباشه
مهم دوستیمون هست که نه تایمش تموم میشه
نه کیش و مات !
جمله رو الصاق کنید جمیعا :D

الهه20

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام : )

من اینجا اعلام میکنم که دیه شدم طرفداره حریفم : )

خیلی جوانمرده بوخودا : ) تقدیم به آقای mer30fery

یه دنیا سپاس : )

mer30fery

کاربر ممتاز
با سلام و درود

نتیجه بازی mer30fery و الهه20
سفید = mer30fery
مشکی = الهه20
برنده سفید = mer30fery
اینم لینک بازی: http://www.chess.com/livechess/game?id=795521227

الهه خانوم هر چند بسیار بسیار مشغله داشتن ولی افتخار دادن با من مسابقه دادن. و بالاخره دور اول مسابقات با بازی ما تموم شد.
همگی خسته نباشید
شاد باشید...:D

آخرین ویرایش:

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اوه نکنه آکشی هم میخاد از من قهرمان بسازه چون منو گذاشت میز یک :biggrin::biggrin:
از اونجایی که هم تیمی های عزیزم این ابراز شرمندگ منو به روی مبارکشون نیاوردن من بعد خیالی نیست هرچه بادا باد :D

mer30fery

کاربر ممتاز
قانع جان من نتیجه بازی شما رو با zahra1386 پیدا نمیکنم هر چند احتمال زیاد بردی.
و همچنین اعلام نتیجه eti68 با moris رو پیدا نمیکنم...

بعدش تو سایت chess.com پروفایلت گم شده...!!!!!!!!:surprised:
از تو فرند لیست همه خارج شدی؟
کجایی نگرانتم؟!!!!
تو پست #2 هم پروفایل chess.com ت درج نشده...!

چه اتفاقی افتاده؟:w20:

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
قانع جان من نتیجه بازی شما رو با zahra1386 پیدا نمیکنم هر چند احتمال زیاد بردی.
و همچنین اعلام نتیجه eti68 با moris رو پیدا نمیکنم...

بعدش تو سایت chess.com پروفایلت گم شده...!!!!!!!!:surprised:
از تو فرند لیست همه خارج شدی؟
کجایی نگرانتم؟!!!!
تو پست #2 هم پروفایل chess.com ت درج نشده...!

چه اتفاقی افتاده؟:w20:

بازیه موریس مساوی رد شده بازیه من هم حریفم یه هفتس منو کاشته =)) دیگه مجبورم برد بزنم به خودم .اکانت شطرنجمو عوض کردم خودم اددت میکنم
الان دیگه دارم قرعه کشی میکنم

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
رده بندی نهایی دور اول . البته بدون پوئن شکنی . چون فعلا مهم نی هم امتیاز هارو شانسی گذاشتم پشت سر هم . قرعه کشی هم تا ثانیه هایی دیگر =)

وضعیت
موضوع بسته شده است.